Design-sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Design-sohvapöytä on huonekalu, joka yhdistää sekä toiminnallisuuden että tyylin kodin sisustuksessa. Se on yleensä sijoitettu sohvan tai nojatuolien eteen, ja se toimii keskeisenä kohtauspaikkana, jossa vieraat voivat laskea lasinsa tai perhe voi nauttia iltapalaa yhdessä. Nykyään design sohvapöydät ovat paljon muutakin kuin pelkkiä tasopintoja. Ne ovat muotoilun mestariteoksia, jotka tarjoavat mielenkiintoisia visuaalisia elementtejä ja innovatiivisia materiaaleja.

Sohvapöytien suunnittelussa on nähtävissä monia tyylejä ja suuntauksia, jotka vaihtelevat minimalistisesta ja skandinaavisesta moderniin ja teolliseen. Valmistusmateriaaleina käytetään yhä enemmän kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten kierrätyspuuta ja metallia. Erilaiset muodot, koot ja yhdistelmät luovat ainutlaatuisia sohvapöytäkokonaisuuksia, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin. On tärkeää, että sohvapöytä ei ainoastaan ole kaunis katsoa, vaan se myös vastaa käyttäjän tarpeisiin ja toimii harmonisesti kodin muiden huonekalujen kanssa.

15 Upeaa design-sohvapöytää

Olemme koonneet yhteen toinen toistaan upeampia design sohvapöytiä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva olisi mahdollista löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua!❤️

1. Skandinaavista tyyliä

Skandinaavista tyylia scaled

Woody pöytä Ø45 cm

332,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä design-sohvapöytä yhdistää skandinaavisen tyylin ja sirot mittasuhteet, tarjoten ajattoman lisäyksen mihin tahansa sisustukseen. Suunniteltu Cooee Designin toimesta, se on valmistettu FSC-sertifioidusta tammesta, mikä tekee siitä kestävän ja ekologisen valinnan.

2. Kotimaista laatua

Kotimaista laatua 1

Taimi pyöreä sohvapöytä Ø80 cm

449,00 €

* Katso Vekeltä

Taimi-design-sohvapöytä on ylpeästi suomalainen tuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sen ajaton ja skandinaavinen ilme sulautuu helposti eri tyylien ja tilojen joukkoon. Erityisenä yksityiskohtana jalkaosan kaunis muotoilu lisää pöydälle yksilöllistä charmia.

3. Selkeät muodot

Selkeat muodot

Aria sohvapöytä matala 37 cm

379,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Design House Stockholmin design-sohvapöytä on täydellinen valinta, kun haluat tuoda kevyttä ja ilmavaa tunnelmaa olohuoneeseesi. Valkoinen väri yhdistettynä tammipöytätasoon ja metallijalkaan luo elegantin ja monikäyttöisen kalusteen.

4. Tyylikästä funkkishenkeä

Tyylikasta funkkishenkea

Rowico Sullivan sohvapöytä

549,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä design-sohvapöytä Rowico Sullivan sarjasta tuo trendikkään ja samalla ajattoman kosketuksen sisustukseesi. Neliömäinen muoto, pyöristetyt kulmat ja tammiviilu luovat yhdessä dynaamisen ja mielenkiintoisen ilmeen.

5. Öljyttyä tammea

Oljyttya tammea

In Between -sohvapöytä Ø 48 cm

337,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

&Traditionin design-sohvapöytä, suunniteltu Sami Kallion toimesta, ylistää selkeää ja yksinkertaista muotoilua. Sen kompakti koko ja tammimateriaali tekevät siitä ihanteellisen pienenkin tilan täydentäjäksi, kun taas sen halkaisija ja korkeus ovat täydellisesti tasapainossa.

6. Siroa tyyliä

Siroa tyylia

Rowico Holton pyöreä sohvapöytä

399,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä design-sohvapöytä Rowico Holton -sarjasta on ajaton lisä olohuoneeseesi. Sen skandinaavinen suunnittelu yhdistettynä massiivitammi-jalkaan ja viistettyyn tammiviilu-kansilevyyn luo ilmavan, mutta vankan ilmeen. Puhdistaminen on vaivatonta lakatun pinnan ansiosta, ja voit halutessasi täydentää sen erikseen myytävällä pienemmällä pöydällä.

7. Kaunista kalkkikiveä

Kaunista kalkkikivea

Aplaryd sohvapöytä Ø 90 cm

631,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Kalkkikivipöytätaso ja metalliset, lakatut jalat tekevät tästä 1898-merkin design-sohvapöydästä Aplaryd-sarjassa tyylikkään ja kestävän valinnan. Sen moderni muotoilu yhdistyy erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin, ja lakattu viimeistely tuo lisäarvoa.

8. Modernia muotoilua

Modernia muotoilua 1

Heaven sohvapöytä 130×70 cm

499,00 €

* Katso Vekeltä

Heaven-design-sohvapöytä tuo olohuoneeseen paitsi modernia tyyliä, myös käytännöllistä laskutilaa. Keraaminen kansi on lämmön- ja naarmukestävä, ja veistoksellinen metallijalka lisää näyttävyyttä muuten pelkistettyyn pöytään. Nyt voit nauttia kahvisi huoletta!

9. Uniikkia tyyliä

Uniikkia tyylia

Arc sohvapöytä Ø66 cm

765,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Woud Arc -sarjan design-sohvapöytä, suunniteltu Julie Begtrupin ja Ditte Vadin toimesta, on hienostunut lisä olohuoneeseen. Saarniviilusta ja massiivisaarnesta valmistettu pöytä on yhtä aikaa elegantti ja kestävä, ja sen mitat tekevät siitä monikäyttöisen valinnan.

10. Muhkeat muodot

Muhkeat muodot

Bloomingville Sevilla pyöreä sohvapöytä

539,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä pyöreä design-sohvapöytä erottuu muhkealla jalallaan ja ajattomalla muotoilullaan. Puunkuviointi tulee kauniisti esille pintakäsittelyn alta, mikä lisää pöydän luonnetta ja tekee siitä pitkäikäisen osan sisustustasi.

11. Ylellistä mahonkia

Ylellista mahonkia

Boomerang -sohvapöytä

822,75 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ethnicraftin design-sohvapöytä on puhdas yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Mahongista valmistettu ja lakatulla viimeistelyllä kruunattu, tämä pöytä on paitsi kestävä, myös ajaton. Sen mitat, 125 cm pituus ja 40 cm korkeus, tekevät siitä sopivan monenlaiseen tilaan.

12. Ylellistä marmoria

Ylellista marmoria

Florence sohvapöytä

1 099,00

* Katso Nordic Nestiltä

New Works -tuotemerkin design-sohvapöytä kutsuu sinut tutustumaan ylellisyyteen. Sen marmorinen pöytätaso ja teräksestä valmistettu jalusta ovat lakattu viimeistelyllä, joka lisää ripauksen glamouria olohuoneeseesi. Tämä on se pöytä, joka tekee kodistasi trendikkään.

13. Jotain täysin uniikkia

Jotain taysin uniikkia

Mineral sohvapöytä

1 355,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä lasi- ja marmoriyhdistelmäinen design-sohvapöytä on modernin kodin unelma. Sen kompakti koko, 120 cm pituus ja 25 cm korkeus, mahdollistaa sijoittamisen myös pienempiin tiloihin, samalla kun se säilyttää elegantin ulkonäkönsä.

14. Silmiä hivelevää tyyliä

Silmia hivelevaa tyylia 1

Solid Table sohvapöytä

1 410,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Lars Beller Fjetlandin suunnittelema Normann Copenhagenin design-sohvapöytä on mestariteos. Marmorinen pöytätaso yhdistettynä saarnijalkaan ja petsattu, kirkas lakattu viimeistely antaa pöydälle ylellisen, mutta luonnollisen ilmeen. Tämä pöytä ei ole vain huonekalu, se on taide-esine.

15. Nykyaikaista minimalismia

Nykyaikaista minimalismia

Distinct sohvapöytä

1 489,00 €

* Katso Nordic Nestistä

Ferm Livingin erikoislaatuinen design-sohvapöytä on minimalismin ja luonnon ylistys. Valmistettu travertiinista ja suunniteltu kahdella tasolla, pöytä on inspiraatio japanilaisesta minimalismista. Sen suorat linjat ja kalkkikiven hienovaraiset vaihtelut tekevät siitä monipuolisesti yhdisteltävän eri sisustustyyleihin.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva design-sohvapöytä?

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle hyviä vinkkejä ja inspiraatiota design-sohvapöytien maailmaan. Kun olet valmis tekemään ostopäätöksen, on tärkeää ottaa huomioon pöydän koko, materiaali ja muotoilu, jotta se istuu saumattomasti yhteen muun sisustuksesi kanssa. Mittaa tila huolellisesti ja kuvittele, miltä pöytä näyttäisi olohuoneessasi.

Muista, että parhaan design-sohvapöydän löytäminen ei ole pelkästään estetiikkaa; se on myös pitkäaikainen investointi kotiisi. Käytä aikaa, tee tutkimusta ja ole rohkea kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Uskon, että kun teet nämä askeleet huolella, löydät juuri sen oikean design-sohvapöydän, joka tekee kodistasi entistä viihtyisämmän ja yksilöllisemmän. Onnea matkaan sisustusseikkailuissasi!

UKK

1. Miksi valita design-sohvapöytä eikä perinteinen malli?

Design-sohvapöytä on paitsi käytännöllinen huonekalu, myös taideteos, joka tuo lisää luonnetta ja yksilöllisyyttä kotiisi. Se on usein suunniteltu huolella ja yksityiskohtaisesti, ja se voi olla keskustelunavaaja vieraiden kanssa. Jos etsit jotain erityistä ja haluat huonekalun, joka erottuu joukosta, design-sohvapöytä on loistava valinta.

2. Onko design-sohvapöytä käytännöllinen vai pelkästään kaunis?

Hyvä design yhdistää sekä ulkonäön että toiminnallisuuden. Useimmat design-sohvapöydät ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä, myös erittäin käytännöllisiä. Niissä voi olla esimerkiksi säilytystilaa, säädettäviä korkeuksia tai muita älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät arjestasi mukavamman.

3. Sopiiko design-sohvapöytä minkä tahansa tyyppiseen sisustukseen?

Design-sohvapöytiä löytyy monissa eri tyyleissä, muodoissa ja materiaaleissa, joten valinnanvaraa on runsaasti. Yleisesti ottaen, kannattaa valita sohvapöytä, joka sopii yhteen muun sisustuksen kanssa. Esimerkiksi minimalistiseen kotiin sopii hyvin pelkistetty ja elegantti design-sohvapöytä, kun taas boheemiin tyyliin saattaa sopia paremmin värikäs ja eksoottinen malli.

4. Kuinka paljon design-sohvapöytä yleensä maksaa?

Hinnat voivat vaihdella suuresti materiaalien, merkin ja suunnittelun mukaan. Voit löytää edullisia design-sohvapöytiä muutamalla sadalla eurolla, mutta luksusmalleissa hinta voi nousta jopa tuhansiin euroihin. On tärkeää asettaa budjetti ja miettiä, millaisen panostuksen olet valmis tekemään tämän keskeisen huonekalun hankintaan.

5. Mistä voin ostaa laadukkaan design-sohvapöydän?

Laadukkaita design-sohvapöytiä löytyy monista erikoisliikkeistä, huonekalukaupoista ja verkkokaupoista. Kannattaa tutustua eri valmistajien tarjontaan ja lukea arvosteluja ennen ostopäätöstä. Jos mahdollista, käy myös fyysisissä myymälöissä kokeilemassa pöytiä ja neuvottelemaan asiantuntevien myyjien kanssa.