Design sohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kun pohditaan sisustuksen keskipistettä, design sohva nousee usein ykköseksi. Tämä johtuu siitä, että oikeanlainen sohva voi mullistaa koko huoneen ilmeen ja tunnelman. Ei ole kyse pelkästään istumamukavuudesta – vaan myös siitä, että sohva viestii tyyliä ja henkilökohtaisuutta. Design sohvan valikoima on laaja: löytyy niin skandinaavisen pelkistettyjä linjoja, italialaista ylellisyyttä kuin retrohenkisiäkin vaihtoehtoja. Se on investointi, joka tuo kotiisi arkea kestävää kauneutta ja toimivuutta.

Täydellinen design sohva ei ainoastaan täytä tilan fyysisesti, vaan se täyttää myös asukkaan esteettiset ja toiminnalliset tarpeet. Valitsemalla oikean design sohvan, voit luoda kotoisan nurkkauksen minimalistiseen tilaan tai lisätä ripauksen luksusta perinteiseen olohuoneeseen. Sen väri, muoto ja materiaali voivat myös toimia inspiraation lähteenä lopulle sisustukselle, ohjaten valintoja muille kalusteille ja asusteille.

Millaisia design sohvia on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen upeita ja laadukkaita design sohvia, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi hieman helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Palkittua suomalaista designia

Palkittua suomalaista designia

Framework 3,5-istuttava nahkasohva

5 775,00 €

* Katso Vekeltä

Pehmeästi lepäävät selkä- ja istuintyynyt tekevät tästä design sohvasta ehdottoman lepopaikan kotisi sydämeen. Sen skandinaavinen eleganssi ja mestarillinen puusepäntyö tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän kauneutta ja kestävyyttä, kutsuen sinut ja vierasesi nauttimaan arjen ylellisyydestä. Materiaalien hienostunut liitto ja lehtitelineen käytännöllisyys viimeistelevät tämän kodikkaan mestariteoksen.

Ajaton muotoilu
Mestarillinen käsityö
Käytännöllinen lehtiteline

2. Muhkeaan makuun

Muhkeaan makuun 1

Sumo sohva

2 990,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Sumo design sohva tarjoaa muhkean syleilyn jokaiseen olohuoneeseen, kutien sinut istumaan ja rentoutumaan sen syliin. Täyteläiset muistivaahtopehmusteet muovautuvat täydellisesti vartalosi mukaan, tarjoten yksilöllistä mukavuutta. Metallijalkojen siro eleganssi luo kontrastin muhkean olemuksen kanssa, tarjoten kaunista tasapainoa muotoilussa ja toiminnallisuudessa.

Muhkeat pehmusteet
Yksilöllinen mukavuus
Sirot metallijalat

3. Osaksi skandinaavista kotia

Osaksi skandinaavista kotia 1

Sjövik 2,5:n istuttava sohva

1 445,00 €

* Katso Nordic Nestistä

Valoisa ja raikas, tämä design sohva on kuin pohjoismaisen aamun sarastus olohuoneessasi. Sen luonnolliset materiaalit ja vaaleanverhoilu luovat tilaan harmoniaa, yhdistyen minkä tahansa sisustustyylin kanssa. Sjövik-sohva on paitsi visuaalisesti miellyttävä, myös monikäyttöinen ja mukautuva kodin eri tilanteisiin.

Harmoninen värimaailma
Luonnolliset materiaalit
Monikäyttöisyys

4. 20 vuoden runkotakuu

20 vuoden runkotakuu

Huurre divaanisohva

3 996,00 €

* Katso Vekeltä

Huurre design sohva tuo olohuoneeseesi keveyden ja raikkauden tuulahduksen. Sen ajattoman muotoilun ja korkeiden jalkojen ansiosta se istuu kauniisti niin moderneihin kuin perinteisiin sisustuksiin, tarjoten samalla helppoa puhdistettavuutta. Laadukkaat materiaalit ja 20 vuoden runkotakuu varmistavat, että Huurre sohva on kestävä valinta vuosiksi eteenpäin.

Skandinaavinen muotoilu
Helppo pitää puhtaana
Kestävä rakenne

5. Ylellinen nahkasohva

Ylellinen nahkasohva

Haga 3-istuttava sohva

2 959,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä design sohva on kuin taideteos – sen elegantti nahkaverhoilu ja hienostuneet linjat tuovat luksusta ja syvyyttä kodin sisustukseen. Lakattujen metallijalkojen ja ylellisen nahkaverhoilun yhdistelmä luo sohvasta paitsi mukavan istuinpaikan, myös upean keskipisteen jokaiseen tilaan.

Taideteos kotiin
Ylellinen nahkaverhoilu
Eleganssi ja syvyys

6. Kaunista pellavaa

Kaunista pellavaa

Bertta pellavainen sohva, 3-istuttava

3 570,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Kun ilta saapuu, design sohva Parolan Bertta kutsuu sinut nauttimaan elämästä ylellisesti. Sen klassisen viehättävät linjat ja pehmeä pellavaverhoilu luovat kotiin lämpöä ja romanttista tunnelmaa, kutsuen perhettä ja ystäviä kokoontumaan yhteen.

Elegantti muotoilu
Rentoutumista tukeva
Kestävä pellava

7. Upeaa tummaa tyyliä

Upeaa tummaa tyylia

N701 sohva 3-istuttava

2 237,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ethnicraftin N701 design sohva on modernin minimalistinen ilmentymä, joka tuo tilaan selkeyttä ilman käsinojia. Tummanharmaan värinsä ansiosta se on kuin kameleontti, sulautuen saumattomasti ympäröivään tilaan ja sisustukseen.

Moderni ilme
Monipuolinen väri
Puhdaslinjainen

8. Siroa muotoilua

Siroa muotoilua

Turn 2:n istuttava sohva

2 575,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Valkoinen ja puhdaslinjainen ferm LIVINGin Turn-sarjan design sohva on kuin tuulahdus raikasta pohjoista ilmaa kodissasi. Sen vaivaton tyylikkyys ja kevyen visuaalinen ilme tekevät siitä täydellisen valinnan moderniin ja valoisaan tilaan.

Siro muotoilu
Pohjoismainen estetiikka
Valkoinen eleganssi

9. Vaalean ja tumman kontrasti

Vaalean ja tumman kaunis kontrasti

Edre sohva classic linen

3 935,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ferm LIVING tuo esiin design sohvan, jossa kontrasti tumman puun ja vaalean verhoilun välillä luo mieleenpainuvan ilmeen. Tämä sohva on valinta, joka tekee kodistasi samalla sekä yksilöllisen että tyylikkään.

Syvä kontrasti
Yksilöllinen ilme
Tyylikäs yhdistelmä

10. Upeat pyöristetyt reunat

Kauniit pyoreistetyt muodot

Rest 2:n istuttava sohva

4 049,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Muuton Rest-sarjan design sohva tarjoaa elegantin, pyöristetyn muodon, joka kutsuu sinut lepäämään harmaan pehmeässä syleilyssään. Sen lämmin ja kutsuva ilme tuo kotiisi rentoutta ja kauneutta.

Pyöreät muodot
Harmaan sävyt
Lämmin tunnelma

11. Ylellinen ja pehmeä verhoilu

Ylellinen pehmea muotoilu

Ingeborg 2,5-istuttava sohva

7 260,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Audo Copenhagenin design sohva on kunnon statement-kappale – lampaannahkaverhoilu ja savuvahattu tammi luovat ainutlaatuisen ja ylellisen ilmeen. Tämä sohva ei ole vain istuin, vaan tarina, joka kertoo kodikkuudesta ja luksuksesta.

Ainutlaatuinen ylellisyys
Kodikas verhoilu
Statement-kappale

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva design sohva?

Löytääkseen juuri sen oikean design sohvan, on tärkeää muistaa muutama avainasia. Ensinnäkin, mittaa tila huolellisesti ja mieti, miten sohva tulee istumaan muiden huonekalujen kanssa. Materiaalin ja värin valinnassa kannattaa ottaa huomioon sekä oma tyylisi että sohvan käytännöllisyys. Esimerkiksi perheellisille sopii erinomaisesti helposti puhdistettava ja kestävä kangas. Testaa sohvan mukavuutta, ja muista, että hyvä sohva tukee sekä istumista että hetkellistä lepoa.

Toinen oleellinen seikka on budjetti. Design sohva on sijoitus, joten on järkevää valita sellainen, joka kestää käytössä vuosia. Etsi arvosteluja, vertaa eri valmistajien malleja ja käytä hyväksesi ammattilaisten neuvoja. Muista, että paras ostos on sellainen, josta nautit joka päivä. Kun olet valinnut täydellisen design sohvan, se ei ainoastaan täydennä kotisi ilmettä, vaan myös kertoo tarinaa sinusta ja elämästäsi. Onnistunut valinta luo puitteet rentouttaville hetkille ja elinikäisille muistoille.

UKK

1. Mistä tiedän, että design sohva sopii kotini tyyliin?

Varmista, että sohvan muotoilu, väri ja materiaali sopivat yhteen muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa. Voit pyytää mallipaloja tai hyödyntää virtuaalisia sisustussuunnitteluohjelmia nähdäksesi, miten sohva istuu tilaasi.

2. Kuinka paljon design sohva yleensä maksaa?

Hinta vaihtelee suuresti riippuen suunnittelijasta, materiaaleista ja valmistusprosessista; budjettivaihtoehdot voivat alkaa muutamasta sadasta eurosta, kun taas räätälöidyt tai tunnettujen suunnittelijoiden sohvat voivat maksaa tuhansia euroja.

3. Miten huollan design sohvani, jotta se kestää pitkään?

Noudata valmistajan antamia ohjeita sohvan puhdistukseen ja huoltoon. Säännöllinen imurointi ja tahrojen nopea puhdistaminen ovat avainasemassa, ja joissakin tapauksissa kannattaa harkita ammattimaista puhdistusta.

4. Voiko design sohvan uudelleen verhoilla, jos kyllästyn vanhaan verhoiluun?

Kyllä, useimmat laadukkaat sohvat voidaan verhoilla uudelleen, mikä antaa sohvalle uuden ilmeen ja pidentää sen käyttöikää.

5. Miten voin varmistaa, että design sohva on mukava?

Testaa sohva aina henkilökohtaisesti ennen ostopäätöstä, jos mahdollista, sillä mukavuus on yhtä yksilöllistä kuin design. Katsaus asiakasarvioihin voi myös antaa käsityksen sohvan mukavuudesta pitkäaikaisessa käytössä.