Valkoinen sohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Uuden sohvan hankinta on kodin sisustamisessa usein yksi merkittävimmistä päätöksistä. Se ei ole ainoastaan huonekalu, vaan myös keskeinen osa kotia, joka vaikuttaa suuresti tilan tunnelmaan ja tyyliin. Valkoinen sohva on monen sisustajan unelma – se on ajaton, tyylikäs ja monipuolinen. Sen vaalea, neutraali väri luo valoa ja avaruutta, ja se sopii yhteen monenlaisten värien ja tyylisuuntien kanssa. Valkoinen sohva on täydellinen lisä esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen.

Toisaalta valkoisen sohvan hankintaan liittyy myös haasteita. Valkoisuus tuo mukanaan omat huolenaiheensa, kuten sohvan puhtaanapidon. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole este, sillä valkoinen sohva voi olla samalla sekä kaunis että käytännöllinen valinta. Valkoinen sohva on boldi päätös, joka on osa kotia, missä elämä todella näkyy.

Valkoisen sohvan ostajan muistilista

1. Mittaa tila: Aloita mittaamalla tarkasti tila, johon aiot sijoittaa valkoisen sohvan. Varmista, että sohva mahtuu tilaan sopivasti ja että siinä on riittävästi tilaa ympärillä.

2. Huomioi käyttötarkoitus: Mieti, miten aiot käyttää sohvaa. Tarvitsetko sitä päivittäiseen oleskeluun vai seurustelutilaisuuksiin? Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan koon, tyylin ja mukavuustason.

3. Materiaalin valinta: Valitse sohvan materiaali huolellisesti. Valkoinen sohva voi olla kaunis ja tyylikäs, mutta se voi myös olla herkkä likaantumaan. Harkitse materiaalia, joka on helppo puhdistaa ja kestää hyvin aikaa.

4. Värisävy: Vaikka puhumme valkoisesta sohvasta, on tärkeää huomata, että valkoisia sävyjä on monia erilaisia. Valitse sävy, joka sopii tilaan ja yhdistyy muihin sisustuselementteihin harmonisesti.

5. Puhdistettavuus: Varmista, että sohvan päällinen on helppo puhdistaa. Valkoiset sohvat ovat alttiita tahroille, joten haluat valita materiaalin, joka kestää puhdistusta ja mahdollisesti suojaamaan sitä likaantumiselta.

6. Tyyli ja design: Pohdi, millaista tyyliä ja designia etsit valkoiselta sohvalta. Onko sinulla tiettyä sisustustyyliä, johon haluat sohvan sopivan? Selvitä etukäteen, millaisia vaihtoehtoja markkinoilla on tarjolla.

7. Toimitusaika ja kuljetus: Kysy toimitusajasta ja varmista, että se sopii aikatauluusi. Lisäksi selvitä, miten sohva toimitetaan ja kuka vastaa kuljetuksesta.

8. Hinta ja budjetti: Aseta itsellesi budjetti ja vertaile eri vaihtoehtoja hintojen suhteen. Muista ottaa huomioon myös mahdolliset lisäkustannukset, kuten toimitusmaksut.

9. Takuu: Tarkista sohvan takuuehdot. Hyvä takuu antaa sinulle mielenrauhan, jos jotain menee vikaan tai tarvitset korjauksia tulevaisuudessa.

10. Asiakasarvostelut ja suositukset: Tutki muiden asiakkaiden arvosteluja ja suosituksia ennen ostopäätöstä. Ne voivat antaa sinulle arvokasta tietoa sohvan laadusta ja asiakaspalvelun tasosta.

Kun pidät nämä asiat mielessä, olet askeleen lähempänä unelmien valkoista sohvaa!

Upeita valkoisia sohvia moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen markkinoiden upeimpia valkoisia sohvia, jotta juuri se oikea olisi helpompi löytää. Toivottavasti listasta on apua. Eikun sohvaostoksille!

1. Muhkeaa kauneutta

Muhkeaa kauneutta

Hali 3-istuttava sohva

1 485,00 €

* Katso Vekestä

Komea ja ylellinen Hali kolmen hengen valkoinen sohva tuo huoneeseen ylellistä tunnelmaa. Kiinteät istuin- ja selkätyynyt tekevät tästä valkoisesta sohvasta helposti ylläpidettävän ja tyylikkään lisän kotiisi.

2. Moderniin makuun

Valkoinen sohva

EDE sohva

1 299,00 €

* Katso Jotexista

EDE 3-istuttava valkoinen sohva tarjoaa rohkean, pehmeän muotokuvan, jossa on tyylikäs kontrasti mustien metallijalkojen ansiosta. Muhkeat käsinojat lisäävät mukavuutta, kun taas tuore ja raikas väri hemmottelee esteettistä katsetta. Vankka vanerirunko ja pehmeä vaahtomuovitäyte takaavat mukavat istumishetket. Mustat jauhemaalatut jalat lisäävät lopullisen silauksen tähän upeaan valkoiseen sohvaan.

3. Jotain hieman erilaista

Jtoain erilaista

Sohva Mika

1 499,99 €

* Katso Homeroomista

Mika valkoinen sohva tarjoaa hienostuneen ilmeen ja uniikin aaltomaisen designin. Ylellinen bukleekangas, jossa pienten silmukoiden ja solmujen pehmeä, hieman karvainen pinta, tuo erityistä ylellisyyttä kotiisi. Kolmen istujan tilavuus tekee tästä valkoisesta sohvasta mukavan ja kutsuvan kohtaamispaikan.

4. Upea lisä moderniin sisustukseen

Upea lisa moderniin sisustukseen

Nelli sohva

3270,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Nelli divaanisohva yhdistää modernin ja pelkistetyn muotokielen pyöristettyyn tyyliin, tarjoten samalla huippuluokan istumis- ja oleskelumukavuuden. Tämä valkoinen sohva on verhoiltu unelmanpehmeällä, 100% kierrätysmateriaalista valmistetulla kankaalla, joka tuo mukavuuden lisäksi eettisen ulottuvuuden kotisi sisustukseen. Tämä sohva on täydellinen lisä minimalistiseen sisustukseen.

5. Varma valinta

Varma valitan

Floss 3-istuttava sohva

1 249,00 €

* Katso Vekestä

Elegantti Floss kolmen istuttava valkoinen sohva, jonka vetonaulana ovat sirot puunväriset jalat, ilmentää aitoa tyylikkyyttä. Kestävä Side-huonekalukangas, jonka martindale-luku on 47000, tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Muotoillut jalat lisäävät lopullisen kosketuksen tämän valkoisen sohvan silmiinpistävään ilmeeseen.

6. Upea divaani

Upea divaani e1688313953824

Kajo avokulmasohva

2 144,00 €

* Katso Vekestä

Kajo valkoinen avokulmasohva tarjoaa visuaalista nautintoa ja kutsuu koko perheen nauttimaan yhteisestä ajasta. Laajasti tilaa tarjoava kulmasohva, joka on saatavilla sekä vasen- että oikeakätisenä, sopii kaikkiin kotisi tarpeisiin. Tyylikkäät tammen sävyiset tai mustat jalat lisäävät ilmavuutta ja helpottavat siivousta. Irrotettavat ja pestävät tyynynpäälliset tekevät tästä valkoisesta sohvasta käytännöllisen ja elegantin valinnan.

7. Luonnonvalkeaa kauneutta

Luonnonvalkeaa kauneutta 1

MOLTON sohva

1 539,00 €

* Katso Jotexista

MOLTON kolmen istuttava valkoinen sohva tarjoaa runsaasti tilaa ja tyylikkyyttä isoine, muhkeine tyynyineen. Pehmeä ja kutsuva verhoilu, joka on leveävakoista vakosamettia, luo rennon ja kutsuvan tunnelman. Vakaa vanerirunko yhdessä kylmävaahdon ja siksak-jousituksen kanssa takaa erinomaisen istumamukavuuden. Tämä valkoinen sohva tarjoaa rentouttavan paikan viettää aikaa yksin tai perheen kanssa.

8. Sohva pieneenkin tilaan

Sohva pieneen kin tilaan

Sohva Fabry

849,99 €

* Katso Homeroomista

Queer Eyen Fabry valkoinen sohva vie sisustuksen seuraavalle tasolle, heijastaen upeaa persoonallisuuttasi. Tämä sohva tarjoaa parhaan mahdollisen yhdistelmän tyyliä, moderniutta ja yksinkertaisuutta. Mukavuus, jonka tämä valkoinen sohva tarjoaa, on vertaansa vailla, kiitos muhkean pehmustetun selkänojan ja pussijousitetun istuimen.

9. Pörröistä ja pehmeää

Porroista ja pehmeaa

Furry 3-istuttava vuodesohva

479,00 €

* Katso Vekestä

Furry 3-istuttava valkoinen vuodesohva tarjoaa älykkään ratkaisun tilapäisiin majoitustarpeisiin. Tämä nopeasti muunnettava vuodesohva toimii sekä mukavana istumapaikkana että kätevänä varavuoteena, ja se sopii täydellisesti makuuhuoneeseen, vierashuoneeseen tai olohuoneeseen. Tämä valkoinen sohva tuo lisää toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä kotiisi.

10. Modernia designia

Modernia designia

BOLD sohva

1 159,00 €

* Katso Jotexista

BOLD-sarjan valkoinen sohva esittelee pehmeän teddykangasverhoilun, joka myötäilee pyöreitä ja muhkeita muotoja. Tämän sohvan suorat, pyöreät puujalat on valmistettu mustaksi petsatusta, FSC-merkitystä männystä. Sohvan lampaantaljaa muistuttava teddykangas, joka on 100% polyesteriä, tuo lämpöä ja pehmeyttä kotisi sisustukseen.

11. Luonnonläheinen vaihtoehto

Luonnonlaheinen vaihtoehto

Vuodesohva KNOB

1 199,99 €

* Katso Homeroomista

Knob valkoinen vuodesohva tarjoaa elegantin poikkeuksen perinteisten vuodesohvien joukosta. Tämä tyylikäs ja toimiva sohva tuo keveyttä sisustukseen ja on samalla erittäin käyttäjäystävällinen. Käsinojien alla olevat irrotettavat painikkeet mahdollistavat sohvan muuntamisen mukavaksi sängyksi joko itsellesi tai vieraallesi hetkessä.

UKK

Mikä tekee valkoisesta sohvasta niin suositun sisustuksessa?

Valkoinen sohva on suosittu valinta, koska se on ajaton, monipuolinen ja helposti yhdistettävissä muihin väreihin. Sen vaalea sävy luo tilaan avaruuden tuntua ja puhdas, minimalistinen ilme tekee siitä sopivan useimpiin sisustustyyleihin.

Miten voin pitää valkoisen sohvan puhtaana?

Valkoiset sohvat voivat olla haasteellisia pitää puhtaana, mutta säännöllinen imurointi, tahrojen nopea käsittely ja mahdollisten irrotettavien päällisten pesu auttavat pitämään sohvan valkoisena.

Voiko valkoinen sohva sopia kaikenlaisiin tilohin?

Kyllä, valkoinen sohva sopii useimpiin tiloihin sen neutraalin värin ansiosta. Se toimii hyvin sekä pienissä että suurissa tiloissa ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin, kuten moderniin, skandinaaviseen, maalaisromanttiseen tai boho-tyyliin.

Mitkä värit sopivat parhaiten yhteen valkoisen sohvan kanssa?

Valkoisen sohvan kanssa sopii lähes mikä tahansa väri, koska valkoinen on niin monipuolinen. Voit luoda kontrastia tummemmilla sävyillä, kuten mustalla tai harmaalla, tai luoda raikkaan ilmeen pastellisävyillä tai luonnonväreillä.

Onko valkoinen sohva käytännöllinen valinta lapsiperheille tai lemmikkien omistajille?

Valitessa valkoista sohvaa lapsiperheeseen tai lemmikkikotiin, kannattaa valita kankaaksi sellainen, joka on helppo pitää puhtaana ja josta tahrat saa helposti pois. Lisäksi kannattaa suosia sohvia, joissa on irrotettavat ja pestävät päälliset.

Millainen on hyvä huonevalaistus valkoisen sohvan kanssa?

Valkoisen sohvan voi sisustaa monin eri tavoin. Voit käyttää erivärisiä ja -kuvioisia tyynyjä, peittoja ja muita tekstiilejä. Muista, että voit leikitellä kontrasteilla ja tehdä sohvasta huoneen keskipisteen.

Miten voin yhdistää valkoisen sohvan muihin huonekaluihin?

Valkoinen sohva on helppo yhdistää muihin huonekaluihin. Se sopii yhteen sekä tummien että vaaleiden huonekalujen kanssa. Voit myös yhdistää sen eri materiaaleihin, kuten puuhun, metalliin tai lasiin.