Muhkea sohva

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Muhkea sohva on monen kotiin haaveiltu lisä, tuo pala lohdullista luksusta, joka lupaa mukavuutta ja viihtyisyyttä pitkän päivän jälkeen. Se on paikka, jossa voit rentoutua, viettää laatuaikaa perheesi kanssa tai vain uppoutua hyvän kirjan pariin. Kun sohva on muhkea ja mukava, se luo kodikkuutta ja lämpöä, kutsuen jokaista levähtämään hetkeksi. Tällaiset sohvat sopivat erityisesti suuriin tiloihin ja avoimiin olohuoneisiin, mutta oikeanlaisella suunnittelulla ne voidaan sovittaa myös pienempiin tiloihin.

Valittaessa sohvaa on myös tärkeää miettiä, mihin tyyliin ja värimaailmaan se tulee sijoittumaan. Muhkea sohva voi toimia keskiössä skandinaavisessa, modernissa tai vaikkapa boheemissa sisustuksessa. Se voi olla huoneen kohokohta tai sulautua harmonisesti ympäröivään tilaan. Valinta riippuu omasta makuustasi ja siitä, miltä haluat kotisi näyttävän ja tuntuvan.

15 Tyylikästä muhkeaa sohvaa

Olemme koonneet yhteen tyylikkäitä muhkeita sohvia, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Muhkea sohva pieneen tilaan

Muhkea sohva pieneenkin tilaan

Montesano 2-istuttava sohva

925,00 €

* Katso Vekeltä

Montesano 2-istuttava sohva on moderni, laadukas ja tietysti muhkea. Sen sirot metallijalat lisäävät sohvan ilmavuutta, ja kimmoisa kylmävaahto istuintyynyissä tarjoaa istumamukavuutta. Helppohoitoisuuden ansiosta se on täydellinen valinta jokaiseen kotiin, ja sen mukana tulevat tyynyt viimeistelevät tyylikkään ilmeen.

2. Löhöilijän paras ystävä

Lohoilijan paras ystava

Löhö 3-istuttava sohva

1 609,00 €

* Katso Vekeltä

Löhö-sohva on muhkean pehmeä ja tyylikäs, 3-istuttava sohva, joka kutsuu rentoutumaan päivän päätteeksi. Sen irtotyynyt ovat tilavat ja mukavat, ja niiden ansiosta päiväunet ovat entistäkin houkuttelevampia. Tämä sohva yhdistää kodikkaan mukavuuden ja elegantin ulkonäön, tehdessään jokaisesta hetkestä erityisen.

3. Tummanvihreää tyyliä

Tummanvihreaa tyylia

Rusko 3-istuttava sohva

1 039,00 €

* Katso Vekeltä

Rusko-sohva on muhkea valinta jokaiseen olohuoneeseen. Sen leveät käsinojat ja runsaat tyynyt tekevät siitä ihanteellisen paikan rentoutua pitkän päivän jälkeen. Helppo kasata ja huoltaa, tämä sohva tuo ryhdikkyyttä ja mukavuutta jokaiseen kotiin, olipa kyseessä sitten olohuone tai kotitoimisto.

4. Miellyttävää muotoilua

Miellyttavaa muotoilua

MOLTON sohva, 3:n istuttava

1 799,00 €

* Katso Jotexilta

MOLTON-sohva on muhkea ja tilava 3-istuttava sohva, jonka isot pehmusteet ja samettipäällinen takaavat mukavuuden. Sen pyöreälinjaiset muodot ja tukeva runko tekevät siitä ihanteellisen seurusteluun ystävien kanssa. Tämä sohva on paitsi mukava, myös ympäristöystävällinen valinta kierrätetyn materiaalin ansiosta.

5. Sirous ja muhkeus yhdessä paketissa

Sirous ja muhkeus yhdessa paketissa

Classic 2,5-istuttava sohva

1 800,00 €

* Katso Vekeltä

Classic-sohva on ajattoman tyylikäs ja muhkea sohva, joka sopii erityisesti skandinaavisen tyylin ystäville. Sen kevyet linjat ja korkeat jalat tekevät siitä ilmavan ja helposti siivottavan, ja valittavana on useita kangasvaihtoehtoja. Sohva on suunniteltu kestämään, ja sen rungolla on 20 vuoden takuu, tehden siitä oivan investoinnin kotiin.

6. Muhkeaa vakosamettia

Muhkeaa vakosamettia

TRAFFORD sohva, 3:n istuttava

1 209,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä muhkea Trafford-sohva kutsuu sinut istumaan syvälle vakosamettiseen syleilyynsä. Sen pehmeä päällinen ja pyöristetyt käsinojat luovat viihtyisän levähdyspaikan, kun taas sävykkäät vakosametit ja huolellisesti valitut materiaalit, kuten FSC-sertifioitu mänty ja vaneri, lisäävät sohvan ylellisyyttä ja ekologisuutta.

7. Muhkeaa muotoilua

Muhkeaa muotoilua

Nest 3-istuttava sohva

1 199,00 €

* Katso Vekeltä

Harkitse pesämäisen Nest-sohvan tuomista kotiisi, jos arvostat muhkeaa mukavuutta ja tyylikkyyttä. Laadukas River-kangas, kiinteät tyynyt ja koivujalat yhdistyvät tällä kolmen istuttavalla sohvalla luomaan ilmavan ja käytännöllisen levähdyspaikan, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää.

8. Ihanaa teddy-materiaalia

Ihanaa teddy materiaalia

Sohva Boel

749,00 €

* Katso Homeroomilta

Boel-sohva, muhkea kolmen istuttava, kutsuu sinut nauttimaan sen 100% polyesteriteddystä ja tyylikkäistä metallijaloista. Kiinteät päälliset ja käytännöllinen kokoonpano tekevät tästä sohvasta helppohoitoisen ja kestävän valinnan jokaiseen kotiin.

9. Arjen rentoutujalle

Arjen rentoutujalle

Rusko 2-istuttava sohva

975,00 €

* Katso Vekeltä

Rusko-sohva, suunniteltu rentoutumaan, on muhkea ja leveäkätinen, täynnä pehmeitä tyynyjä ja tyylikkäitä wenge-jalkoja. Sen helppo kokoaminen ja pestävät tyynynpäälliset tekevät siitä käytännöllisen valinnan, ja sen matalat jalat estävät turhan tavaran kertymisen sohvan alle.

10. Selkeät linjat

Selkeat linjat

Sohva Dixie, 2:n istuttava

999,99 €

* Katso Homeroomilta

Jos kaipaat kompaktia ja muhkeaa sohvaa, tutustu Dixie-sohvaan. Sen 100% polyesterichenille päällinen, kiinteä rakenne ja metallijalat tekevät siitä sekä tyylikkään että kestävän valinnan.

11. Ruskea divaani muhkeilla muodoilla

Ruskea divaani muhkeilla muodoilla

Hali divaanisohva

1 769,00 €

* Katso Vekeltä

Hali divaanisohva, muhkea ja laadukas, luo kotiisi ilmavan tunnelman kiinteillä istuin- ja selkätyynyillään sekä helppohoitoisuudellaan. Sen tyylikkäät muodot ja huolellisesti suunniteltu rakenne tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan, ja sen asennus on helppoa ja vaivatonta.

12. Varmaa tyyliä

Varmaa tyylia

Sohva Vide, 3:n istuttava

1 199,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä kolmen istuttava, muhkea sohva huokuu tyylikkyyttä 100% pellavapäällisellään ja elegantilla rungollaan. Sen irrotettavat tyynyt ja puujalat luovat kodikkaan ja mukavan ilmapiirin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan rentoutumiseen ja viihtymiseen. Helppokäyttöinen ja monikäyttöinen, se on sisustuselementti, joka vie kotisi uudelle tasolle.

13. Ihana eukalyptuksen väri

Ihana eukalyptuksen vari

NAPLES sohva, 3:n istuttava

1 899,00 €

* Katso Jotexilta

Naples-sohva on muhkea, kolmen istuttava mestariteos, joka luo pohjoismaista tunnelmaa rennolla tyylillään. Sen matalat käsinojat ja pehmeät sivutyynyt tekevät siitä ihanteellisen paikan rentoutua kirjan tai elokuvan parissa. Sen irrotettavat ja konepestävät pehmusteet tekevät siitä käytännöllisen ja helposti huollettavan valinnan.

14. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoiilua

Fanni 3-istuttava sohva

1 878,00 €

* Katso Vekeltä

Fanni 3-istuttava sohva, muodostettu elegantista Fanni-moduuleista, on muhkea ja monikäyttöinen valinta, joka mukautuu elämäsi eri vaiheisiin. Sen laadukas verhoilu ja muunneltavuus tekevät siitä pitkäikäisen ja monipuolisen huonekalun, joka kasvaa ja muuttuu tarpeidesi mukaan. Erittäin helppo koota ja yhdistellä.

15. Kaunis harmaa väri

Kaunis harmaa vari

Sohva Waldoria, 4:n istuttava

1 499,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä skandinaavistyylinen, muhkea sohva tuo kotiisi ripauksen eleganssia pellavapäällisellään ja kiinteillä istuintyynyillään. Sen minimalistinen design ja harkitut mitat sopivat saumattomasti erilaisiin tiloihin, ja sen käytännöllinen ja helppo kokoonpano tekee siitä ihanteellisen lisän kodin sisustukseen.

Kuinka onnistua ostamaan juuri se täydellinen muhkea sohva?

Oikean muhkean sohvan valitseminen vaatii harkintaa ja suunnittelua. Ota huomioon huoneen koko ja muoto, sekä mieti, kuinka sohva sopii yhteen muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa. On tärkeää, että sohva palvelee sinua ja perhettäsi pitkään, joten kiinnitä huomiota myös materiaalin laatuun ja kestävyyteen. Älä unohda, että mukavuus on avain, joten testaa sohvaa ennen ostopäätöstä.

Lopulta, sinun on luotettava omaan silmääsi ja makuusi. Kuuntele sisintäsi ja pohdi, miltä sohva tuntuu juuri sinulle. Älä pelkää ottaa riskejä värin tai muodon suhteen, jos se tuntuu oikealta. Yksityiskohtia ja sävyjä voidaan aina säädellä muiden sisustuselementtien avulla. Muista, tässä blogissa olen täällä auttamassa juuri sinua löytämään unelmasi muhkean sohvan ja tekemään kodistasi juuri sellaisen kuin olet aina toivonut.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä tekee sohvasta muhkean?

Muhkea sohva on yleensä sellainen, joka on täytetty runsaalla ja laadukkaalla pehmusteella, kuten untuvalla tai korkealaatuisella vaahtomuovilla. Paksut, pehmeät tyynyt ja syvät istuimet lisäävät myös sohvan muhkeutta ja mukavuutta. Tämäntyyppinen sohva kutsuu rentoutumaan ja viihtymään pitkiäkin aikoja.

2. Miten voin yhdistää muhkean sohvan muuhun sisustukseeni?

Muhkea sohva voi olla sisustuksen keskipiste. Valitse sohvaan sopivat tekstiilit ja materiaalit huoneesi muille kalusteille. Voit myös käyttää neutraaleja värejä, kuten beigeä, harmaata tai valkoista, jotta sohva sulautuu ympäristöönsä, tai käyttää kontrastivärejä, jos haluat sohvan erottuvan enemmän.

3. Onko muhkea sohva käytännöllinen pienissä tiloissa?

Vaikka muhkea sohva viekin enemmän tilaa, se voi silti sopia pieniin tiloihin. Valitse sohva, joka on mittasuhteiltaan oikea tilaasi nähden. Monissa tapauksissa kulmasohva tai kompakti kahden istuttava sohva voivat olla hyviä vaihtoehtoja pieniin tiloihin.

4. Miten muhkea sohva puhdistetaan?

Muhkeiden sohvien puhdistus riippuu niiden materiaaleista. Lue aina valmistajan ohjeet huolellisesti. Usein irrotettavat ja pestävät päälliset ovat käytännöllisiä ja helpottavat puhdistamista. Imurointi säännöllisesti auttaa myös pitämään sohvan puhtaana ja raikkaana.

5. Mikä on paras paikka ostaa muhkea sohva?

Muhkean sohvan ostamiseksi voit tutustua moniin huonekaluliikkeisiin ja verkkokauppoihin. Arvosteluja ja asiakaspalautteita lukemalla voit löytää luotettavimmat ja suosituimmat kauppapaikat. Vertaile hintoja, materiaaleja ja mittoja löytääksesi juuri sinulle sopivan muhkean sohvan.