Design nojatuoli

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nojatuoli on kodin sielu, paikka, jossa rentoudutaan pitkän päivän jälkeen, uppoudutaan syviin keskusteluihin perheenjäsenten kanssa tai vietetään hetki omaa aikaa hyvän kirjan parissa. Tämä vaatimaton huonekalu on monimuotoinen, ja sen merkitys asuintiloissa vaihtelee suuresti. Nojatuolit voivat olla yhtä aikaa sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä, ja niiden muotoilu kertoo usein paljon paitsi niiden toiminnasta, myös asukkaiden persoonasta ja sisustusvalinnoista.

Design nojatuolit ovat erityisesti niitä huonekaluja, jotka erottuvat joukosta niiden ainutlaatuisen muotoilun ja visuaalisen kiinnostavuuden ansiosta. Ne ovat teoksia, joiden avulla voi ilmaista itseään ja luoda tilasta persoonallisen. Niiden suunnittelussa yhdistyvät usein ajattomat linjat ja modernit materiaalit, ja ne ovat tyypillisesti luomuksia tunnettujen suunnittelijoiden käsistä. Design nojatuolien valinnassa onkin keskeistä löytää juuri se malli, joka istuu harmonisesti tilaan ja käyttäjän tarpeisiin.

Millaisia design nojatuoleja on saatavilla?

Nojatuoleja on valtava määrä, joiden joukosta voi olla vaikea löytää juuri sitä omaan kotiin sopivaa kappaletta. Olemme listanneet tyylikkäitä kappaleita, jotta tämä tehtävä helpottuisi. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 💙

1. Täydellinen skandinaaviseen kotiin

Skandinaavisen designin ystavalle

Lidnäs nojatuoli

1 085,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä kodikas design nojatuoli, verhoiltuna pehmeällä puuvilla-pellavasekoituksella, on kuin tehty rauhallisiin hetkiin skandinaavisessa kodissa. Muhkea istuin tarjoaa unohtumattoman mukavuuden, joka kutsuu viihtymään pitkään.

Skandinaavinen tyyli
Muhkea istuin
Luonnonmateriaalit

2. Kaunis vihreä väri

Kaunis vihrea vari

Wind nojatuoli

1 225,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Kuvittele itsesi istumaan tähän säkenöivän vihreään design nojatuoliin, joka ei ainoastaan ole tyylikäs, vaan myös erittäin mukava. Samettinen pinta tekee tuolista ylellisen ja sen vihreä väri piristää jokaista huonetta.

Selkeälinjainen
Ylellinen sametti
Katseenvangitsija

3. Upea mekanismituoli

Upea mekansimituoli

Aava Lux mekanismituoli

2 890,00 €

* Katso Vekeltä

Aava Lux mekanismituoli ei ole pelkästään design nojatuoli, vaan myös ergonominen mestariteos. Sen monipuoliset säätömahdollisuudet ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä enemmän kuin vain huonekalun; se on investointi hyvinvointiisi.

Luonnonläheisyys
Istuinmukavuus
Uniikki muotoilu

4. Kaunis moderni klassikko

Kaunis moderni klassikko

Cuero Iceland Mariposa lepakkotuoli

1 400,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä lepakkotuoli on ainutlaatuinen yhdistelmä islantilaista lampaantaljaa ja modernia designia. Jokainen istuimen yksityiskohta on huolella suunniteltu tarjoamaan sekä mukavuutta että tyylikkyyttä, mikä tekee siitä välttämättömän lisän jokaiseen avantgardistiseen kotiin.

Ainutlaatuinen materiaali
Kevyt ja ilmava
Ekologinen valinta

5. Upea nojatuoli ja rahi

Upea nojatuoli ja rahi

Ingeborg nojatuolipaketti

1 280,68 €

* Katso Nordic Nestiltä

Audo Copenhagenin suunnittelema nojatuoli ja rahi ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä. Verhoilun pehmeät materiaalit ja tammiset yksityiskohdat tuovat kodikkuuden ja ylellisyyden uudelle tasolle.

Yhtenäinen kokonaisuus
Korkealaatuiset materiaalit
Monipuolinen sijoittelu

6. Suomalaista laatua

Suomalaista laatua

Pearly nojatuoli

1 063,00 €

* Katso Made in Finland Shopilta

Kuvittele itsesi design nojatuoliin, joka huokuu keveyttä ja ryhtiä samanaikaisesti. Tämä kompaktin kokoinen tuoli on kuin tehty pieniin tiloihin, jotka kaipaavat särmää. Kiinteä verhoilu pitää tuolin ryhdissään vuosia. Loihdi kodistasi elegantti lukunurkkaus tai viihtyisä katselupaikka tälle yksilölliselle nojatuolille.

Kompakti koko
Ilmava design
Kiinteä verhoilu

7. Muotoilun mestariteos

Varmaa Suomalaista laatua

Kolho lepotuoli

2 749,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Ihastu tähän nojatuoliin, joka on kuin taide-esine – sen inspiraationa ovat suuret hetket ihmiskunnan historiassa. Avaruusteema antaa Kolho-tuolille sen ainutlaatuisen, jopa mystisen ulottuvuuden. Valmistettu tilauksesta, tämä tuoli ei pelkästään istuta, vaan se kertoo tarinan.

Taide-esine
Yksilöllisesti valmistettu
Avaruusteema

8. Design nojatuoli pyöreillä muodoilla

Designnojatuolien ystavalle

Mo nojatuoli

1 371,79 €

* Katso Nordic Nestiltä

Onko kodissasi tilaa hemmottelulle? Tässä design nojatuolissa on teddy-verhoilu, joka suorastaan kutsuu rentoutumaan. Pehmeä materiaali tekee tästä tuolista sen, jossa voit viihtyä koko päivän.

Erittäin pehmeä
Monipuolinen
Hemmotteluun tehty

9. Linjakas lepotuoli

Linjakas lepotuoli

Rowico Canwood nojatuoli

1 299,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Canwood on design nojatuoli, joka edustaa modernia tyylikkyyttä. Sen yksityiskohdat, kuten käsin punottu istuin ja öljytty massiivitammi, tuovat luonnollista kontrastia ja eloa kotiisi.

Moderni tyylikkyys
Käsin punottu
Vastuullinen valinta

10. Kaunis katseenvangitsija

Kaunis katseenvangitsija

Goma nojatuoli

2 449,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Rohkea, värikäs ja kompakti. Tässä nojatuolissa yhdistyvät nämä kaikki. Se on kuin pirskahteleva ilonpilkahdus olohuoneeseesi tai eteiseesi. Sen kangasverhoilu lisää istuinmukavuutta ja luo lämpimän ilmeen.

Kompakti
Värikäs
Kangasverhoilu

11. Todella uniikkia muotoilua

Ainutlaatuista muotoilua

Toe lounge-nojatuoli

1 499,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Kun uniikki estetiikka kohtaa käytännöllisyyden, syntyy jotain todella erityistä. Tämä design nojatuoli 101 Copenhagenilta on täydellinen lisäys jokaiseen kotiin, joka kaipaa ripausta yksilöllistä tyyliä. Sen pellavaverhoilu ja pyöreät muodot toimivat silmiinpistävänä keskipisteenä ja samalla luovat levollisen ilmapiirin.

Esteettisesti miellyttävä
Yksilöllinen muotoilu
Seesteinen tunnelma

12. Lakattua pyökkiä

Lakattua pyokkia e1698844559640

Lamino nojatuoli ja jalkarahi

2 503,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Swedesen nojatuoli, täydennettynä laadukkaalla lampaannahkaverhoilulla, tarjoaa enemmän kuin vain istumamukavuutta. Se on ikään kuin omistautunut henkilökohtaiselle ajalle – olitpa sitten syventynyt hyvään kirjaan tai keskustelet ystävien kanssa. Pyökkirungon viimeistely ja yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden.

Ylellinen verhoilu
Monikäyttöinen
Tyylikäs viimeistely

13. Rentoon oleskeluun

Rentoon oleskeluun

Flaneur lounge-nojatuoli

1 999,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Gubin design nojatuoli on todellinen olohuoneen sankari. Tämä tilava ja mukava istuin on kuin tehty rentouttaviin hetkiin. Teräsjalat antavat tuolille modernin otteen, joka sopii erinomaisesti niin minimalistisiin kuin ylellisiinkin tiloihin.

Tilava istuin
Moderni muotoilu
Rentouttava olemus

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva design nojatuoli?

Nyt kun olet päättänyt investoida design nojatuoliin, haluat varmasti tehdä oikean valinnan. Ennen ostoksen tekemistä on hyvä miettiä, minkä tyyppinen nojatuoli sopii parhaiten juuri sinun kotiisi. Huomioi esimerkiksi tuolin koko, materiaali ja väri. Jos mahdollista, kokeile istua tuolissa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämä antaa parhaan kuvan siitä, kuinka tuoli sopii omaan tilaasi ja kuinka se tuntuu käytössä.

Muista myös, että hyvä design nojatuoli on sijoitus, joka palvelee sinua vuosia. Joten älä pelkää investoida hieman enemmän saadaksesi tuotteen, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kestää aikaa. Onnistunut ostos vaatii hieman suunnittelua ja harkintaa, mutta lopputulos on sen arvoinen. Toivottavasti tämä julkaisu auttoi sinua hahmottamaan, kuinka löytää juuri se oikea design nojatuoli omaan kotiisi. Onnea matkaan sisustuksen ihmeelliseen maailmaan!

UKK

1. Miksi valita design nojatuoli eikä tavallinen malli?

Nojatuoli on paitsi mukava myös taideteos, joka tuo persoonallisuutta ja tyylikkyyttä kotiisi. Se on investointi, joka kestää aikaa sekä ulkonäöltään että laadultaan.

2. Onko design nojatuoli mukava istua?

Kyllä, useimmat design nojatuolit on suunniteltu huolellisesti yhdistämään sekä ulkonäkö että mukavuus. Mukavuus on monille suunnittelijoille yhtä tärkeä tekijä kuin estetiikkakin.

3. Voiko design nojatuolia käyttää myös parvekkeella?

Tämä riippuu tuolin materiaaleista ja viimeistelystä. Tarkista aina valmistajan ohjeet, mutta yleisesti ottaen design nojatuolit on tarkoitettu sisäkäyttöön.

4. Miten pidän huolta nojatuolistani?

Säilytä nojatuoli suojassa auringonvalolta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta. Käytä valmistajan suosittelemia puhdistusaineita ja -menetelmiä tuolin materiaalista riippuen.

5. Onko design nojatuolien hinta perusteltu?

Design nojatuoli on usein kalliimpi kuin perusmallit, mutta saat vastineeksi korkealaatuisen ja pitkäikäisen huonekalun. Se on investointi, joka lisää kotisi arvoa ja viihtyisyyttä.