Muhkea nojatuoli

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Muhkea nojatuoli on paljon enemmän kuin pelkkä istuin; se on syleily, joka toivottaa sinut tervetulleeksi pitkän päivän jälkeen. Se voi olla kodin sydän, johon palaat aina uudestaan lataamaan akkuja, viettämään laatuaikaa perheen kanssa tai vain nauttimaan hetkestä. Nojatuolit eivät ole pelkästään funktionaalisia, ne ovat myös yksiä tärkeimmistä sisustuselementeistä, jotka luovat tunnelmaa ja tuovat persoonallisuutta kotiisi.

Erilaiset tyylien ja muotoilun vaihtoehdot tekevät siitä monipuolisen valinnan: skandinaavinen minimalismi, boheemi rentous tai klassinen eleganssi. Ei ole väliä, millainen on sisustustyylisi, oikeanlainen nojatuoli istuu siihen kuin nenä päähän. Huolella valittu nojatuoli ei vain täydennä sisustustasi, se myös viimeistelee koko huoneen.

Millaisia muhkeita nojatuoleja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen muhkeita nojatuoleja, jotka sopivat erityyppisiin sisustuksiin. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 🩵

1. Muhkeita muotoja sirossa koossa

Muhkeita muotoja pienessa muodossa

Tunturi nojatuoli

349,00 €

* Katso Vekeltä

Kuvittele kotisi kutsuva nurkkaus, jossa muhkea nojatuoli odottaa sinua päivän päätteeksi. Tämä uusi versio Tunturi-nojatuolista hurmaa sinut pehmeillä linjoillaan ja neliömäisillä tikkaustensa aikaansaamalla viihtyisyydellä. Tämän nojatuolin luonteva sijoittaminen erilaisiin tiloihin tekee siitä monipuolisen lisän sisustukseesi. Sen kaksi verhoiluvaihtoehtoa tarjoavat sinulle vapauden valita – olipa kotisi tunnelma sitten maanläheinen tai elegantti.

Monipuolinen sijoitus
Tyylikkäät yksityiskohdat
Kaksi verhoiluvaihtoehtoa

2. Muhkeaa ja ylellistä designia

Muhkeaa ja ylellista designia

Hetki nojatuoli

549,00 €

* Katso Vekeltä

Hetki-muhkea nojatuoli on kuin kotisi ylellinen syli. Sen elegantit messinkipyörillä varustetut etujalat ja tummat puujalat antavat tuolille ylellisen ja vintage-henkisen ilmeen. Kuvittele itsesi neulomassa tai uppoutumassa hyvään kirjaan tässä miellyttävässä tuolissa. Istuin- ja selkätyynyt ovat mukautuvat ja kestävät, joten voit luottaa Hetken pitkäikäisyyteen.

Ylelliset yksityiskohdat
Muhkea istuin
Ei kokoamista

3. Muhkeaakin muhkeampaa

Muhkeaakin muhkeampaa

MOLTON nojatuoli

799,00 €

* Katso Jotexilta

MOLTON-muhkea nojatuoli on kuin halauksen antava ystävä. Sen maanläheinen sävy ja pellavamainen kangas toivottavat sinut tervetulleeksi pitkän päivän jälkeen. Massiivimänty- ja vanerirunko tarjoaa tukevan istumakokemuksen, joka kutsuu sinut viipymään hetkeksi tai koko illaksi.

Luonnolliset materiaalit
Muhkeat tyynyt
Viihtyisä istuin

4. Mekanismituolien kuningas

Mekanismituolien kuningas

Studio mekanismituoli

499,00 €

* Katso Vekeltä

Studio-muhkea nojatuoli antaa sinulle vapauden rentoutua juuri niin kuin haluat. Sen kestävä Bonded-keinonahkaverhoilu ja yksilöllisesti säädettävä selkänoja ja jalkatuki takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Musta ja valkoinen värioptio mahdollistavat tuolin sovittamisen monenlaisiin sisustuksiin, olipa tyylisi sitten minimalistinen tai ylellinen.

Mukautuva mekanismi
Laadukas verhoilu
Tyylikkäät värivaihtoehdot

5. Varma valinta

Varma valinta

Oxford nojatuoli kangasverhoiltu

399,00 €

* Katso Vekeltä

Oxford nojatuoli on rakastettu klassikko, joka ei menetä tyyliään ajan kuluessa. Sen kudottu polyesterikangas ja tyylikkäät metallijalat luovat harmonisen ja ajattoman ilmeen. Istuinmukavuuden viimeistelevät vaahtomuovitäytteinen istuintyyny ja vanulla täytetty selkätyyny, jotka tekevät siitä paikan, jossa viihdyt tuntikausia.

Ajaton muotoilu
Korkea istuinmukavuus
Helppo asennus

6. Pehmeää tyyliä

Pehmeaa tyylia

BOLD nojatuoli

609,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä muhkea nojatuoli on kuin syli, johon haluat istahtaa päivän päätteeksi. Sen teddykangasverhoilu luo ylellisen tunteen ja kutsuu sinut viettämään laatuaikaa kotonasi. Pyöreälinjaiset, mustaksi petsatut puujalat lisäävät tuolin charmia ja tekevät siitä täydellisen lisän esimerkiksi boheemiin sisustukseen.

Ylellinen teddykangas
Tyylikkäät puujalat
Boho-tyyli

7. Machoon makuun

Machoon makuun

Macho nojatuoli nahkaverhoiltu

869,00 €

* Katso Vekeltä

Macho nojatuoli on tyylikäs ja käytännöllinen valinta. Sen tukevat teräsjalat ja linjakas ulkomuoto tarjoavat elegantin ja kestävän vaihtoehdon kotiisi. Erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa, tämä tuoli on ihanteellinen niille, jotka arvostavat sekä ulkonäköä että toiminnallisuutta.

Eleganssi
Helppohoitoinen
Kestävä rakenne

8. Skandinaavisen designin ystävälle

Skandinaavisen designin ystavalle

Lidnäs nojatuoli

1 085,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä 1898:n muhkea nojatuoli on kuin tuulahdus pohjoismaista designia. Sen verhoilu puuvillan ja pellavan yhdistelmästä luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Tämä tuoli on täydellinen lisä skandinaavisesti sisustettuun tilaan, joka huokuu minimalismia ja tyyliä.

Skandinaavinen tyyli
Kodikas tunnelma
Laadukkaat materiaalit

9. Uniikkia designia

Uniikkiin makuun

Brasilia nojatuoli

574,21 €

* Katso Nordic Nestiltä

Audo Copenhagenin muhkea nojatuoli on todellinen statement-huonekalu. Sen monipuolinen verhoilu ja tammijalat tekevät siitä poikkeuksellisen ja ainutlaatuisen. Tämä tuoli ei vain ole mukava istua, vaan se myös kohottaa huoneen ilmettä ja tuo siihen ripauksen luksusta.

Statement-huonekalu
Monipuolinen verhoilu
Ripaus luksusta

10. Skandinaaviseen sisustukseen

Skandinaaviseen sisustukseen

Jäkälä nojatuoli

1 285,00 €

* Katso Vekeltä

Jäkälä-muhkea nojatuoli on kodin kutsuva keidas. Sen korkeat tammijalat ja laadukas Himalaya-kangasverhoilu tekevät siitä sekä tyylikkään että toimivan. Yhdistämällä tämän tuolin muihin Jäkälä-sarjan huonekaluihin luot yhtenäisen ja näyttävän kokonaisuuden.

Tyylikäs design
Yhtenäinen kokonaisuus
Korkea istuinmukavuus

11. Pehmeää pellavaa

Pehmeaa pellavaa

GREENWICH nojatuoli

879,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä muhkea nojatuoli nimeltä GREENWICH on kuin halaus puun ja pellavan muodossa. Sen FSC-sertifioitu puurakenne kertoo ympäristöystävällisyydestä, kun taas pehmeä pellavapäällinen tuo luonnollista lämpöä sisustukseesi. Nojatuoli on kuin luotu niin pohjoismaiseen minimalismiin kuin rohkeampaankin siirtomaatyyliin.

Ympäristöystävällinen
Monipuolinen tyyli
Pellavapäällinen

12. Ainutlaatuista muotoilua

Ainutlaatuista muotoilua

Toe lounge-nojatuoli

1 499,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tässä muhkeassa nojatuolissa yhdistyy taide ja toiminnallisuus. Sen silmiinpistävä muotoilu ei jätä ketään kylmäksi, ja pellavaverhoilu lisää kosketukseen aavistuksen luksusta. Tämä on se tuoli, joka saa vieraasi kysymään, “mistä olet tuon löytänyt?”

Katseenvangitsija
Ainutlaatuinen muotoilu
Pellavaverhoilu

13. Täydellinen tummaan sisustukseen

Osaksi tummaa sisustusta

VILLACH nojatuoli

859,00 €

* Katso Jotexilta

VILLACH on nojatuoli, joka toivottaa sinut tervetulleeksi kuin vanha ystävä. Sen yksityiskohdat, kuten tyylikkäät terenauhareunat ja kestävä kangas, kertovat huolellisesta suunnittelusta. Tämä tuoli ei ole vain istumapaikka; se on kutsu viihtyisyyteen.

Pehmeälinjainen
Tyylikkäät yksityiskohdat
Kestävä kangas

14. Modernia muotoilua

Modernia muotoilua

AUSTIN nojatuoli

799,00 €

* Katso Jotexilta

AUSTIN on kuin muhkea kutsu viihtyisään seurusteluun. Sen ylellinen samettipäällinen ja FSC-sertifioitu puurunko tekevät siitä paitsi kestävän, myös esteettisesti miellyttävän. Tämä nojatuoli on se sosiaalinen nurkkaus, joka puuttuu olohuoneestasi.

Samettipäällinen
Sosiaalinen nurkkaus
FSC-sertifioitu

15. Ainutlaatuinen verhoilu

Ainutlaatuinen verhoilu

Little Petra VB1 nojatuoli

4 068,00€

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä muhkea nojatuoli sarjasta Little Petra on yksinkertaisesti täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Lampaannahkaverhoilu antaa luksusta, kun taas FSC-sertifioitu pähkinäpuujalka ja messinki lisäävät ripauksen eleganssia. Tämä on nojatuoli, joka saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi joka kerta, kun istuudut siihen.

Lampaannahka
Tyylikäs design
FSC-sertifioitu

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva muhkea nojatuoli?

Oman täydellisen muhkean nojatuolin löytäminen voi olla yhtä aikaa innostavaa ja haastavaa. On monia tekijöitä, joita kannattaa ottaa huomioon: materiaalit, värit, koko ja muotoilu. Jos olet perusteellinen ja harkitset eri vaihtoehtoja, voit olla varma, että lopputuloksena on juuri se oikea istuin, joka palvelee sinua vuosia eteenpäin. Vertaile, testaa istuinmukavuutta ja huomioi, mihin huoneeseen tuoli tulee ja kuinka se sopii yhteen muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa.

Ostoksilla käynti ei ole pelkkä kaupallinen toimenpide, vaan mahdollisuus tehdä kodistasi vielä viihtyisämpi ja toimivampi. Muhkea nojatuoli on investointi omaan hyvinvointiisi ja kodin tunnelmaan. Se on kuin hiljainen ystävä, joka on aina valmiina ottamaan sinut vastaan, kun kaipaat lepoa ja rentoutumista. Eikö olekin ihana ajatus?

UKK

1. Minkä tyyppiseen sisustukseen muhkea nojatuoli sopii parhaiten?

Muhkea nojatuoli sopii monenlaisiin sisustustyyleihin, mutta erityisen hyvin se istuu boheemiin, moderniin tai skandinaaviseen sisustukseen. Tärkeintä on, että tuoli harmonisoituu muun sisustuksen ja värimaailman kanssa.

2. Kuinka paljon tilaa tarvitsen muhkealle nojatuolille?

Mittaa huoneesi ja arvioi, mahtuuko tuoli siihen mukavasti jättäen vielä tilaa kulkureiteille. Huomioi, että nojatuoli saattaa tarvita enemmän tilaa kuin arvioit, jos se on esimerkiksi kallistettava tai siinä on ulosvedettävä jalkatuki.

3. Onko muhkea nojatuoli helppo pitää puhtaana?

Valitsemastasi materiaalista riippuen, useimmat nojatuolit ovat suhteellisen helppoja pitää puhtaina imuroinnilla ja tahranpoistajilla. Kankaiset päälliset, jotka voidaan irrottaa ja pestä, tekevät puhdistuksesta vieläkin helpompaa.

4. Voiko muhkeaa nojatuolia käyttää ergonomisena työtuolina?

Vaikka muhkea nojatuoli on mukava, se ei usein tarjoa riittävää tukea pitkäkestoiseen työskentelyyn. Jos kaipaat ergonomiaa, kannattaa harkita erityisesti työskentelyyn suunniteltua tuolia.

5. Mistä tiedän, onko nojatuoli tarpeeksi mukava juuri minulle?

Paras tapa on ehdottomasti kokeilla tuolia ennen ostamista. Istu siinä, nojaa taaksepäin ja testaa, tukeeko se selkääsi ja niskaasi tavalla, joka tuntuu sinulle mukavalta.