Matala sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Matala sohvapöytä on paljon muutakin kuin pelkkä taso, jolle lasketaan kaukosäädin tai kahvikuppi. Se on keskeinen elementti, joka yhdistää olohuoneen eri osat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Näin se on ikään kuin tilan sydän, joka voi myös toimia taideteoksena, säilytystilana tai jopa keskustelun avaajana.

Matala sohvapöytä on loistava ratkaisu moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kyseessä minimalistinen, boheemi tai perinteisempi sisustus, matala sohvapöytä pystyy sulautumaan ympäristöönsä samalla kun se tuo siihen oman, ainutlaatuisen lisänsä. Matalan profiilin ansiosta se ei hallitse tilaa, vaan antaa muiden huonekalujen ja sisustuselementtien loistaa. Lisäksi sen korkeus tekee siitä erinomaisen valinnan matalille sohville tai lattiatyynyille, mikä luo rennon ja viihtyisän tunnelman.

15 Upeaa matalaa sohvapöytää

Olemme koonneet yhteen upeita matalia sohvapöytiä, jotta jokaisella olisi mahdollisuus löytää juuri se omaan kotiin sopiva kappale. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Laadukasta mäntyä

Laadukasta mantya

Saima sohvapöytä 113×75 cm

280,00 €

* Katso Vekeltä

Kuvittele sohvapöytä, joka yhdistää kestävyyden ja tyylikkyyden – juuri sellainen on tämä matala sohvapöytä. Tämä Saima-malli tarjoaa tukevan 4 cm paksuisen männystä valmistetun kannen ja mäntyjalat, jotka kestävät aikaa. Viimeisteltynä vesiohenteisilla käsittelyaineilla, se sopii yhtä lailla olohuoneeseen kuin katetulle terassillekin. Luonnolliset puun ominaisuudet tekevät jokaisesta pöydästä ainutlaatuisen.

2. Tukevaa tyyliä

Tukevaa tyylia

Esikko sohvapöytä 150×45 cm

179,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä Esikko-mallin matala sohvapöytä on modernin kodin unelma. Sen matala profiili ja iso pinta-ala tarjoavat runsaasti laskutilaa, mutta ilman, että huone tuntuu ahtaalta. Valmistettu 100% männystä ja viimeistelty lakalla, se on täydellinen lisä kotiin, jossa arvostetaan Japandi-tyylin minimalistista eleganssia.

3. Näyttävää tyyliä

Nayttavaa tyylia

Mason pyöreä sohvapöytä Ø80 cm

319,00 €

* Katso Vekeltä

Mason-mallin matala sohvapöytä on huoneen katseenvangitsija. Tämä silmiinpistävä pöytä yhdistää modernit mustat metallijalat ja tammenvärisen MDF-kannen. Sen 80 cm halkaisija tekee siitä sopivan tilavaan olohuoneeseen. Erilaiset materiaalit tuovat lisää kerroksellisuutta ja mielenkiintoa tilaan.

4. Moderniin makuun

Moderniin makuun 1

FLOAT sohvapöytä 90×90 cm

599,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä erityisen matala sohvapöytä antaa huoneelle tunnun, kuin pöytä leijuisi ilmassa. Valmistettu MDF-levystä ja maalatusta tiikkivanerista, se on sekä kestävä että tyylikäs. Pöytä ei vain lisää persoonallisuutta huoneeseen, vaan on myös osittain koottava ja tulee täydellisten kokoamisohjeiden kera.

5. Kauniin pyöreät linjat

Kauniin pyoreat linjat

MARTY sohvapöytä 80×80 cm

349,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä matala sohvapöytä on suunniteltu tuomaan pehmeyttä ja viihtyisyyttä olohuoneeseesi. Sen pyöristetyt kulmat ja massiivimäntyjalat tekevät siitä sekä kauniin että tukevan. Vesipohjaisella lakalla pintakäsitelty, se on yhtä kestävä kuin se on kaunis. Osittain koottava, se tulee helppojen kokoamisohjeiden kanssa.

6. Jotain näyttävää

Jotain nayttavaa

Pöytä Ponti peililasia, 110×110 cm

499,00 €

* Katso Homeroomilta

Kuvittele matala sohvapöytä, joka on kuin moderni taideteos olohuoneessasi. Ponti-mallin peililasinen pinta ja FSC-sertifioitu MDF-runko yhdistävät modernin ja retrohenkisen designin. Pienten piilojalkojen ansiosta pöytä näyttää leijuvan aavistuksen ilmassa, luoden näin huoneeseen täysin uudenlaista tunnelmaa.

7. Yksinkertaisen tyylikästä

Yksinkertaisen tyylikasta

LYCKAN sohvapöytä 100×100 cm

349,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä neliönmuotoinen matala sohvapöytä on kuin suoraan sisustuslehtien sivuilta. Teräsrunko ja MDF-levystä valmistettu pöytälevy saarniviilulla tekevät siitä sekä kestävän että tyylikkään. Jauhemaalattu runko ja vesipohjainen lakka tuovat lisäkeveyttä ja yksinkertaista eleganssia, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustustyyliin.

8. Ihanaa retrohenkeä

Ihanaa retrohenkea

Sohvapöytä Meraki 60×60 cm

249,00 €

* Katso Homeroomilta

Meraki-mallin matala sohvapöytä on todellinen katseenvangitsija, joka huokuu retrohenkistä eleganssia. Krominväriset teräsputkijalat ja FSC-sertifioitu koivukehys tekevät siitä sekä tyylikkään että kestävän. Pöytälevyn punottu rottinki lisää kodikasta tunnelmaa ja luo loungehenkisen ilmapiirin olohuoneeseesi.

9. Designin ystävälle

Designin ystavalle 1

NYHAMN sohvapöytä ø 100 cm

839,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä pyöreä, FSC-merkitty massiivitammesta valmistettu matala sohvapöytä on poikkeuksellinen lisä kotiisi. Sen ainutlaatuinen ootraus ja paksut, ulospäin suuntautuvat jalat tekevät siitä sekä tukevan että visuaalisesti kiinnostavan. Puun luonnollinen ootraus lisää kodikasta lämpöä ja tekee jokaisesta pöydästä ainutlaatuisen.

10. Modernia muotoilua

Modernia muotoilua

Pöytä Mira

822,50 €

* Katso Homeroomilta

Mira-malli on matala sohvapöytä, joka ei jää huomaamatta. Sen jyhkeä design ja mangopuusta valmistettu rakenne tekevät siitä kodin statement-huonekalun. Mangopuun luonnollinen lämpö ja pöydän rohkea muotoilu tuovat huoneeseen persoonallisuutta ja tekevät siitä taatusti keskustelunaiheen.

11. Kuultovalkoista kauneutta

Kuultovalkoista kauneutta

MIRADOR sohvapöytä 60×140 cm

619,00 €

* Katso Jotexilta

Kuvittele matala sohvapöytä, joka sulautuu saumattomasti nykyaikaiseen elämäntyyliisi. MIRADOR on juuri sellainen, FSC-merkittyä mäntyä ja saatavilla pähkinänvärisenä tai kuultovalkoisena. Sen omaperäinen, rimamainen pöytälevy ja massiivijalat ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä ja kestävyyttä. Jos etsit pöytää, joka kohottaa huoneen tunnelmaa, tämä matala sohvapöytä on sinulle.

12. Ainutlaatuista designia

Ainutlaatuista designia

Plinth sohvapöytä

2 160,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Jos design on sinulle tärkeä, Audo Copenhagenin Plinth-matala sohvapöytä ei jätä sinua kylmäksi. Norm Architects -suunnittelijoiden käsialaa oleva pöytä on valmistettu ylellisestä marmorista, mikä tekee siitä sekä kestävän että silmiähivelevän. Luota asiantuntijoiden valintaan ja nosta sisustuksesi uudelle tasolle.

13. Uniikkia korkkivaneria

Uniikkia korkkivaneria

SAGRES sohvapöytä

499,00 €

* Katso Jotexilta

Haluatko yhdistää luonnonläheisyyden ja modernin muotoilun? SAGRES-matala sohvapöytä on valmistettu FSC-merkitystä MDF-levystä ja päällystetty trendikkäällä korkilla. Korkin luonnollinen pehmeys ja ajan myötä kehittyvä patina tekevät tästä pöydästä ehdottoman valinnan kodikkuutta arvostavalle.

14. Vaha-öljyttyä tammea

Vahaoljyttya tammea

Nordic sohvapöytä

1 292,20 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ethnicraftin Nordic-matala sohvapöytä edustaa ajattoman tyylikästä skandinaavista muotoilua. Tamminen pöytälevy on kovavahaöljytty, mikä korostaa puun luonnollista kauneutta ja kestävyyttä. Mittasuhteiltaan 120 x 70 x 35 cm, se sopii erinomaisesti monenlaisiin tiloihin.

15. Täydellinen katseenvangitsija

Taydellinen katseenvangitsija

Mineral sohvapöytä

1 355,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

ferm LIVINGin Mineral-matala sohvapöytä on ehdoton katseenvangitsija. Lasinen pöytälevy ja marmorinen jalusta yhdistyvät luoden tyylikkään ja monipuolisen pöydän, joka on kuin taideteos itsessään. Jos haluat lisätä kodillesi ripauksen luksusta, tämä pöytä on juuri oikea valinta.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva matala sohvapöytä?

Okei, nyt kun olemme yhdessä käyneet läpi, miksi matala sohvapöytä on niin monipuolinen ja tyylikäs vaihtoehto, haluan antaa teille muutamia vinkkejä, joiden avulla löydätte juuri sen oikean matalan sohvapöydän omaan kotiinne. Ensinnäkin, miettikää tarkkaan, mihin tarkoitukseen ja minkälaiseen tilaan sohvapöytä tulee. Tämä auttaa kaventamaan vaihtoehtoja.

Käykää läpi erilaisia materiaali- ja värioptioita, jotka sopivat omaan sisustukseenne. Voitte käyttää apuna esimerkiksi Pinterestiä tai Instagramia inspiraation lähteenä. Mittatikkukin kannattaa pitää mukana kaupoilla kierrellessä, jotta varmistutte pöydän sopivuudesta tilaan. Muistakaa, että sohvapöydän ei tarvitse olla pelkästään käytännöllinen, vaan se voi olla myös taideteos, joka tekee olohuoneestanne vieläkin viihtyisämmän. Toivottavasti nämä vinkit auttavat teitä löytämään sen täydellisen matalan sohvapöydän, joka tekee kodistanne vieläkin kauniimman ja toimivamman. Onnea matkaan sisustusseikkailuillanne!

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

Skandinaavinen sisustus

Olohuoneen sisustus

Pyöreä sohvapöytä

Marmorinen sohvapöytä

Pieni sohvapöytä

UKK

1. Onko matala sohvapöytä käytännöllinen perheille, joissa on pieniä lapsia?

Hyvä kysymys! Matalat sohvapöydät voivat itse asiassa olla turvallisempia vaihtoehtoja perheille, joissa on pieniä lapsia, koska ne eivät ole niin korkealla ja niiden ylle on vaikeampi kaatua. Kuitenkin on syytä huomioita, että pöytälevyn kulmat ovat pyöristetyt eikä lasista, joka voisi särkyä ja aiheuttaa vahinkoa. Tämä riippuu toki pöydän designista, joten valitse sellainen, joka parhaiten sopii sinun perheellesi.

2. Sopivatko matalat sohvapöydät kaikkiin olohuoneisiin?

Matalat sohvapöydät ovat monipuolisia ja sopivat useimpiin sisustustyyleihin, mutta huoneen koko ja muut huonekalut voivat vaikuttaa siihen, kuinka hyvin pöytä sopii tilaan. Jos sinulla on esimerkiksi erittäin suuri sohva, matala sohvapöytä saattaa näyttää epäsuhtaiselta sen rinnalla. Kokeile pöydän sijoittamista eri paikkoihin huoneessa ja katso, miltä se näyttää, ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

3. Millaisia materiaaleja matalissa sohvapöydissä yleensä käytetään?

Matalat sohvapöydät tulevat monenlaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista ja lasista. Puupöydät tuovat usein lämpimän ja kodikkaan tunnelman, kun taas metalli- tai lasipöydät voivat antaa modernimman ilmeen. Materiaalin valinta riippuu sinun henkilökohtaisesta maustasi ja siitä, millaista tunnelmaa haluat olohuoneeseesi.

4. Miten matalan sohvapöydän voi yhdistää muihin huonekaluihin?

Tässä kohtaa voit todella päästää luovuutesi valloilleen! Voit yhdistää matalan sohvapöydän esimerkiksi mataliin sohviin ja nojatuoleihin luodaksesi rentouttavan ja maanläheisen tunnelman. Myös korkeammat sohvat voivat toimia, kunhan mittasuhteet ovat tasapainossa. Huomioi myös väri- ja materiaalivalinnat; esimerkiksi puiset pöydät sopivat hyvin yhteen muiden puisten tai kankaisen huonekalujen kanssa.

5. Onko matala sohvapöytä enemmän tyylikysymys vai onko siinä myös käytännöllisiä etuja?

Sekä että! Matalat sohvapöydät eivät ole pelkästään trendikäs sisustuselementti, vaan ne voivat myös tarjota käytännöllisiä etuja. Koska ne ovat matalampia, ne ovat saavutettavissa mukavasti sohvalla istuessa ja voivat tehdä olohuoneesta tuntumaan avarammalta. Lisäksi ne voivat olla erinomainen paikka esimerkiksi kaukosäätimille, kirjoille tai pienille kasveille.