Design-seinäkello

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Design-seinäkellot ovat enemmän kuin vain laitteita, jotka näyttävät ajan; ne ovat myös taideteoksia, jotka kertovat tarinaa ja heijastavat huoneen persoonallisuutta. Viime vuosina niiden suosio on kasvanut, ja monet suunnittelijat ja valmistajat ovat luoneet monipuolisia ja omaperäisiä malleja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Tämä julkaisu tarkastelee design-seinäkellojen maailmaa, niiden erilaisia tyylejä ja materiaaleja sekä tarjoaa inspiraatiota ja ideoita niille, jotka haluavat lisätä tällaisen ainutlaatuisen elementin omaan kotiin. 

Millaisia design seinäkelloja on saatavilla?

Design seinäkelloja on saatavilla valtava määrä, joiden joukosta voi olla vaikea löytää juuri sitä omaan kotiin sopivaa kappaletta. Olemme listanneet tyylikkäimmät design-seinäkellot, jotta tämä tehtävä helpottuisi. Eikun kello-ostoksille!

1. Minimalistinen tamminen seinäkello

Minimalistinen tamminen seinakello

APPLICATA

Watch:Out seinäkello

209,00 €

Watch Out -design-seinäkello Applicata-tuotemerkiltä on elegantti ja ajaton lisä sisustukseen. Tämä tammea oleva kello on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen halkaisija on 28 cm. Skandinaavista tyyliä huokuvan kellon suunnittelija on Anne Boysen. Kellon minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen sekä moderniin että perinteiseen kotiin.

Upeaa tammea

Minimalistinen design

2. Ajaton Bankers -seinäkello

Ajaton Bankers seinakello 1

ARNE JACOBSEN CLOCKS

Arne Jacobsenin Bankers kello

270,00 €

Erinomainen esimerkki modernista muotoilusta, Arne Jacobsenin suunnittelema Bankers design-seinäkello kuvastaa tyylikästä ja ajatonta estetiikkaa. Kello on valmistettu kestävistä materiaaleista. Kello on alun perin suunniteltu Tanskan kansallispankille vuonna 1971. Tämä ikoninen kello sopii täydellisesti niin toimistoihin kuin koteihinkin, korostaen selkeää muotoilua ja toiminnallisuutta.

Ajaton design

Täydellinen pohjoismaiseen kotiin

3. Uniikki beige seinäkello

Uniikki valkoinen seinakello

JUURILLA DESIGN

SEINÄKELLO -POIMU

79,00 €

Poimu on Juurilla-brändin luoma design-seinäkello, joka hurmaa pehmeällä beigellä sävyllään ja omaperäisellä muotoilullaan. Kellotaulun poimutettu pinta luo elävän ja veistoksellisen ilmeen, joka tekee siitä mielenkiintoisen katseenvangitsijan. Tämä ainutlaatuinen seinäkello on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin, tuoden huoneeseen ripauksen modernia tunnelmaa.

Veistoksellinen design

Valmistettu Suomessa

4. Yksinkertaista kauneutta

Yksinkertaista kauneutta

GEORG JENSEN

Koppel seinäkello

395,00 €

Koppel design-seinäkello Georg Jensen -merkiltä on yhdistelmä tyylikkyyttä ja funktionaalisuutta. Sen valkoinen kellotaulu ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut mustat viisarit luovat kontrastin, joka tekee kellon ajannäytöstä selkeän ja helppolukuisen. Tämän seinäkellon on suunnitellut kuuluisa tanskalainen muotoilija Henning Koppel, ja se heijastelee tyypillistä skandinaavista minimalismia.

Minimalistinen design

Kauniit yksityiskohdat

5. Persoonallinen vihreä seinäkello

Persoonallinen vihrea seinakello

HAY

Wall Clock seinäkello

115,00 €

Vihreä Wall Clock design-seinäkello yhdistää leikkisyyden ja käytännöllisyyden, muodostaen ilmeikkään ja värikkään lisän mihin tahansa huoneeseen. Kello sopii erityisen hyvin niille, jotka etsivät piristävää ja persoonallista elementtiä sisustukseen. Sen raikas värimaailma ja nykyaikainen muotoilu toimivat hienosti osana useaa erityylistä sisustusta.

Persoonallinen väri

Uniikit numerot

6. Uniikki valkoinen seinäkello

Uniikki valkoinen seinakello 1

AVERI

Nietos-seinäkello

199,00 €

Valkoinen Averi Nietos -seinäkello hurmaa minimalistisella ja modernilla ilmeellään. Tämän yksinkertaisen, mutta tyylikkään kellon muotoilu sopii helposti erilaisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai toimistoon. Laadukkaista materiaaleista valmistettu design-seinäkello tarjoaa paitsi kauniin sisustuselementin, myös luotettavan ajannäytön pitkäksi aikaa.

Upea design

Kirkas valkoinen väri

7. Futuristinen musta seinäkello

Futuristinen musta seinakello

GEJST

Moment seinäkello

121,00 €

Gejst-brändin Moment-seinäkello on visuaalisesti kiinnostava ja uniikki sisustuselementti. Sen halkaisijaltaan 30 cm:n kokoinen pyöreä kellotaulu on saanut vaikutteita hetken katoavaisuudesta ja ajan pysähtyneisyydestä. Tämä taideteoksen kaltainen design-seinäkello sopii niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen, ja se on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Moment-seinäkello on sekä ajaton että nykyaikainen lisä huoneen tunnelmaan.

Futuristinen design

Upea musta väri

8. Puuta ja metallia

Puuta ja metallia

YAMAZAKI

Rin-seinäkello

74,00 €

Yamazaki Rin -seinäkello erottuu minimalistisella ja tyylikkäällä muotoilullaan, joka sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Kellon pelkistetty ilme ja harmoniset linjat tekevät siitä ajattoman ja kauniin lisän mihin tahansa huoneeseen. Design-seinäkello on valmistettu Yamazaki-brändin tunnetulla laadulla ja huolella, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja tarkkuuteen.

Luonnonläheinen design

Kaunis kontrasti puun ja mustan välillä

9. Minimalistinen seinäkello

Minimalistinen seinakello

BLOMUS

Rim-seinäkello

119,00 €

Blomus Rim -seinäkello tuo tyylikkään ja minimalistisen lisän kodin sisustukseen. Kellon ohuet viisarit ja hillitty kellotaulu luovat yksinkertaisen, mutta vaikuttavan visuaalisen ilmeen. Tämä design-seinäkello sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin työtilaankin, ja sen ajaton muotoilu kestää vuodesta toiseen. Tämä kello on täydellinen lisä minimalistiseen sisustukseen!

Ihana lämmin väri

Kauniin yksinkertainen

10. Persoonalliset viisarit

Persoonalliset viisarit

STELTON

Birdie seinäkello

54,95 €

Steltonin Birdie-seinäkello on persoonallinen ja hauska sisustuselementti, jonka suunnittelijat Sven-Erik Tonn-Petersen ja Erik Magnussen ovat luoneet. Kellon erottuva lintuhahmo viisareissa tuo kodikasta tunnelmaa ja leikkisyyttä tilaan. Birdie-seinäkello on valmistettu kestävästä ABS-muovista. Kello on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita täydellisen sävyn oman sisustuksesi mukaan.

Hauska design

Saatavilla monissa väreissä

11. Tummaa tyyliä

Tummaa tyylia

JUURILLA DESIGN

Ajan virtaa-seinäkello

129,00 €

Juurilla Designin Ajan Virtaa -seinäkello on omaperäinen ja rohkea sisustuselementti, joka tuo luonteenomaisen lisän huoneeseen. Musta, 39 cm halkaisijaltaan oleva kello on saanut inspiraationsa ajan virrasta ja sen jatkuvuudesta. Kellon on suunnitellut Sanna Kupi ja valmistettu kotimaisesta koivuvanerista.

Upea musta väri

Valmistettu Suomessa

Miten valita juuri se omaan kotiin sopiva design-seinäkello?

Valinnanvaraa design-seinäkelloissa riittää, ja löytääkseen juuri sen oikean mallin omaan kotiin on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin on hyvä miettiä, millainen tyyli ja värimaailma asunnossa vallitsee, jotta kello sopii harmonisesti ympäristöönsä. Toisaalta kello voi olla myös rohkea katseenvangitsija, joka rikkoo tavanomaisen estetiikan ja tuo huoneeseen yllättävän elementin. Toinen tärkeä seikka on koon huomioiminen, jotta kello ei ole liian suuri tai pieni tilaan nähden.

Kun kello on valittu huolella, se ei ainoastaan näytä aikaa, vaan myös kuvastaa asukkaan persoonallisuutta ja elämäntyyliä. Tämä tekee design-seinäkellosta arvokkaan lisän sisustukseen ja kodin viihtyvyyteen. Onkin olennaista, että valinta tehdään huolellisesti, sillä oikeanlainen seinäkello voi kestää sukupolvia ja muodostaa osan kodin tarinaa ja perintöä.

Toivottavasti tästä julkaisusta oli apua apua täydellisen design seinäkellon löytämisessä!

Tästä löydät vielä loistavia vinkkejä seinäkellon valitsemiseen.


FAQ

Mikä tekee seinäkellosta design-seinäkellon?

Design-seinäkello erottuu tavanomaisista seinäkelloista omaperäisellä muotoilulla, laadukkailla materiaaleilla ja innovatiivisilla teknisillä ratkaisuilla. Ne on usein suunnitellut tunnettu tai lahjakas suunnittelija, ja ne ovat sekä toimivia että esteettisiä.

Miten valita design-seinäkello eri huoneisiin?

Huomioon tulisi ottaa huoneen tyyli, värimaailma ja koko, jotta kello sopii yhteen muun sisustuksen kanssa. Esimerkiksi olohuoneeseen sopii ehkä suurempi ja näyttävämpi kello, kun taas makuuhuoneeseen voi sopia paremmin hillitty ja minimalistinen malli.

Miten huolehtia design seinäkellosta?

Design-seinäkellon kunnossapitoon kuuluu säännöllinen puhdistus ja paristojen vaihtaminen tarvittaessa. Joissakin kelloissa saattaa olla erityisohjeita niiden hoitamiseen, esimerkiksi herkkien materiaalien suojaaminen auringonvalolta tai kosteudelta. On tärkeää tutustua kelloon liittyviin ohjeisiin ja huolehtia siitä asianmukaisesti, jotta se pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää arvonsa.