Industrial sisustus

Industrial sisustus on tällä hetkellä hyvin trendikäs sisustustyyli. Sen huomioita herättävä ja rosoinen tyyli on monen mieleen. Monen mielestä industrial sisustuksessa on parasta sen epätäydellisyys ja karkeus. Kaiken ei tarvitse olla viimeisen päälle, vaan epätäydellisyydet ovat jopa haluttuja.

Industrial sisustus on nykyaikainen sisustustyyli, mutta vintage kalusteet ovat siinä suuressa roolissa. Tyyli kumpuaa teollisuushallien avarasta ja rosoisesta tyylistä. Vaikka siinä jäljitellään teollista tunnelmaa, on siitä mahdollista tehdä myös kotoisa. Industrial sisustus on täydellinen tyyli oman persoonan esille tuomiseen.

Betoni, tiili, metalli ja puu ovat kovassa käytössä industrial sisustuksessa. Niiden avulla on mahdollista luoda todella uniikki kokonaisuus, jollaista naapureilta ei varmasti löydy. Hyvällä suunnittelulla on helppo luoda kodikas ja ajaton industriaalinen sisustus.

Kaiken kaikkiaan tämä tyyli sopii persoonallisesta sisustuksesta tykkäävälle ihmiselle. Industrial sisustus on mahdollista luoda jokaiseen asuntoon, mutta varsinkin vanhat kerrostaloasunnot ovat täydellisiä paikkoja teolliselle tunnelmalle.

Kuinka luoda tyylikäs industrial sisustus omaan kotiin?

Voi olla vaikea päättää, mitä kaikkea omaan industrial-tyyliseen kotiin haluaa ja tarvitsee. Olemme luoneet laajan listan ideoista, joiden avulla täydellisen sisustuksen luominen on helpompaa. Eikun sisustamaan!

1. Harmaan eri sävyt

Harmaan eri savyt e1677764821504

Harmaa väri sopii täydellisesti teolliseen sisustukseen. Se tuo huoneeseen kodikasta tunnelmaa, mutta tila pysyy tyylikkäänä ja modernina. Harmaa sopii erinomaisesti esimerkiksi seinien, lattian tai kalusteiden väriksi. Harmaan eri sävyjen kanssa voi leikitellä ja niiden toimivuutta yhdessä voi testailla. Harmaan pinnan tekstuurilla on suuri vaikutus siihen, miltä väri tulee näyttämään.


2. Tyylikäs lankkupöytä

Lankkupoyta e1677765019266

Iso lankkupöytä on erinomainen lisä industrial sisustukseen. Se sopii hyvin moderniin industrial sisustukseen. Lankkupöytä toimii ruokailutilan keskipisteensä ja se tuo tilaan ajatonta tunnelmaa. Lankkupöytä on erinomainen vaihtoehto, koska puu kestää hyvin aikaa.

Tästä löydät erinomaisen julkaisun lankkupöydän valmistamisesta itse, mikäli sellainen voisi kiinnostaa.


3. Betonin harmaat seinät

Betonin väriset ruokailutilan seinät

Betonin harmailla seinillä on mahdollista luoda moderni industrial sisustus. Betonimainen pinta voidaan saavuttaa useilla eri tyyleillä. Se on mahdollista luoda tapetilla, maalilla tai oikealla betonilla. Harma väri luo tyylikkään taustan muille industrial-tyylisille sisustuselementeille.


4. Uniikki arkku sohvapöytänä

Tummasta puusta valmistettu arkku sohvapöytänä

Ruskeasta puusta valmistettu vintage arkku on todella uniikki lisä oman kodin sisustukseen. Juuri tämän tyyppistä elementtiä voi olla vaikea löytää, mutta onneksi industrial sisustukseen sopii useat erilaiset vintage esineet. Tori.fi on erinomainen paikka käytettyjen huonekalujen ja sisustuselementtien löytämiseen.


Veke tarjoukset 1

5. Valkoinen tiiliseinä

valkoinen tiiliseinä

Valkoisen tiiliseinän avulla voi luoda valoisan industrial sisustuksen. Valkoinen tiiliseinä tuo huoneeseen modernin ilmeen. Se on erittäin helppo yhdistää muihin sisustustuotteisiin, kuten mattoihin ja muihin tekstiileihin. Valkoiset tiiliseinät ovat myös erittäin hyvä tapa luoda valoisa ja avara tila. Valkoinen väri heijastaa valoa, mikä luo ihanan tunnelman.


6. Suuri harmaa matto

Todella suuri harmaa matto ruokapöydän alla

Suuri harmaa matto on täydellinen lisäys teolliseen sisustukseen. Se sopii täydellisesti teolliseen tyylin, eikä se erotu lattiasta liikaa. Harmaa väri on todella helppo yhdistää muihin industrial sisustuksessa käytettäviin väreihin. Maton voi asettaa esimerkiksi olohuoneeseen tai ruokapöydän alle.


7. Tummat kuluneet huonekalut

Tummanvihreä kulunut lipasto

Tumman kuluneet huonekalut tuovat persoonallista ilmettä sisustukseen. Huonekalujen tumma väri tukee sisustuksen teollista ilmettä. Liian vaaleat värit saattavat erottua liikaa muusta sisustuksesta, jolloin kokonaisuus kärsii.


8. Rosoiset pinnat

Kuluneet tiiliseinät tyhjässä huoneessa

Rosoiset ja epätäydelliset pinnat ovat teollisen ilmeen ydin. Pintojen ei ole tarkoitus olla täydellisessä kunnossa. Kodin jokaisen seinän ei tarvitse olla teollis-tyylisiä. Jo yhdellä tiiliseinällä on mahdollista luoda ihana teollinen tunnelma.


Veke tarjoukset 1

9. Industrial valaisin

Teollinen kolmelamppuinen kattovalaisin

Valaisimet ovat tärkeässä roolissa industrial sisustuksessa. Onneksi industrial valaisimia löytyy melkeinpä jokaisesta valaisinliikkeestä. Teolliseen sisustukseen sopivat valaisimet ovat usein valmistettu metallista. Olemme luoneet julkaisun markkinoiden tyylikkäimmistä industrial valaisimista.


10. Rouhea tiiliseinä

Ruokailutila perinteisellä tiiliseinällä

Tiiliseinä on yleinen näky teolliseen tyyliin sisustetuissa asunnoissa. Sen avulla voi tuoda rosoista tunnelmaa. Kodin jokaisen seinän ei tarvitse olla tiiltä, vaan jos yksi seinä tekee ihmeitä.

Tästä löydät erinomaisen julkaisun sisustustiilistä.


11. Nahkaiset huonekalut

Industria tyylinen sisustus nahkaisilla huonekaluilla

Nahkaiset huonekalut ovat täydellinen lisä industrial sisustukseen. Niiden tumma väri ja vintagemainen tyyli tekevät niistä varteenotettavan vaihtoehdon. Nahkaisia huonekaluja on todella helppo löytää niin uutena, kuin käytettynäkin.


12. Vintage kalusteet

Ruskea vintage sohva muuten tyhjässä huoneessa

Vintage kalusteet ovat tyylikäs lisä oman kodin sisustukseen. Ne ovat erinomainen vaihtoehto, koska niitä on mahdollista löytää todella hyvään hintaan. Toisen ihmisen roska voi olla teolliseen tyyliin sisustajan aarre.


13. Rosoiset yksityiskohdat

Vanha ruostunut lasten polkupyöryä nojaamassa sohvapöytään

Rosoisilla yksityiskohdilla voi luoda persoonallisen sisustuksen. Esimerkiksi vanhalla ja ruosteisella polkupyörällä voi tuoda sisustukseen teollista tunnelmaa. Yksityiskohdat voivat olla mitä tahansa. Vain mielikuvitus on rajana!


14. Matala sänky

Matala sänky teolliseen tyyliin sisustetussa makuuhuoneessa

Matala sänky on hauska tapa luoda persoonallinen makuuhuoneen sisustus. Lattialle voi asettaa paksun patjan tai matalan sängyn.


15. Kellarimainen keittiö

Tumma keittiön sisustus tiiliseinillä

Kellarimainen ilme sopii täydellisesti teollisesti sisustetun kodin keittiöön. Tunnelman voi luoda hämärillä valoilla, tiiliseinillä ja metallipinnoilla. Kellarimainen sisustus on täydellinen ratkaisu, mikäli tavoitteena on luoda teollinen keittiön sisustus.

Kuinka aloittaa industrial sisustus?

Ensimmäinen vaihe sisustamisessa on inspiroituminen. On tärkeää tutkia paljon erityylisiä industrial sisustuksia, jotta on mahdollista löytää juuri omaan makuun sopivat ratkaisut. Pinterest on erinomainen paikka löytää lisää inspiroivia industrial-tyylisiä ratkaisuja.

Itse sisustaminen kannattaa aloittaa suurimmista elementeistä, kuten seinistä ja lattioista. Suurista elementeistä on helpompi siirtyä pienempiin, kuin toisinpäin. Industrial sisustus voi olla vaikea saavuttaa omin avuin, joten sisustussuunnittelijan palkkaaminen voi olla jossain tapauksissa järkevä ratkaisu.

Hyvällä suunnittelulla ja toteuttamisella on mahdollista luoda unelmien industrial sisustus. Sisustaminen voi olla vaikeaa, mutta se on myös todella palkitsevaa.

Toivottavasti tästä julkaistusta oli apua. Tsemppiä sisustamiseen!


FAQ

Mitä on industrial sisustus?

Industrial sisustus on teollis-henkistä sisustamista. Siihen kuuluu rosoiset pinnat, vintage huonekalut, tummat värit ja muut teollisuushalleista ammennetut tyylit.

Mistä löytää industrial-tyylisiä huonekaluja ja sisustuselementtejä?

Industrial-tyylisiä huonekaluja löytää helposti käytettynä internetistä. Tori.fi on erinomainen paikka industrial-tyylisten huonekalujen etsimiseen. Oman kodin sisustuksen aarre voi olla toisen roska.

Mitä elementtejä kuuluu industrial sisustukseen?

Industrial sisustukseen kuuluu teolliset valaisimet, tiiliseinät, nahkasohvat, betoni, metalliset koriste-esineet ja paljon muuta. 

Mitkä värit ja materiaalit sopivat industrial sisustukseen?

Industrial sisustukseen sopii erinomaisesti musta, ruskea, harmaa ja kupari. Teollisessa sisustamisessa ei ole yhtä tiettyä värimaailmaa, mikä sopii jokaiseen kotiin. Oikeat värit löytyy etsimällä.