Kevyt nojatuoli

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kevyt nojatuoli on monen sisustajan unelman täyttymys. Se yhdistää kauneuden, mukavuuden ja toiminnallisuuden saumattomasti, mikä tekee siitä yhden niistä huonekaluista, joita ilman kodin sisustus saattaisi jäädä vajaaksi.

Tämän kaltaiset huonekalut sopivat erinomaisesti niin moderneihin kuin perinteisempiinkin sisustuksiin. Ne tarjoavat paitsi rentoutumisen paikan, myös visuaalisen ilon, joka voi rikastuttaa kodin ilmettä ja tehdä siitä entistä kodikkaamman.

Millaisia kevyitä nojatuoleja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen kauniita kevyitä nojatuoleja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti tämä julkaisu auttaa löytämään sen unelmien nojatuolin! 🩵

1. Siroon makuun

Siroon makuun

Fanni K Lepo nojatuoli

199,00 €

* Katso Vekeltä

Kevyt nojatuoli, joka huokuu pientä eleganssia. Tämän sirokokoisen nojatuolin koko ei vie huomattavasti tilaa, ja sen sijoittaminen eri huoneisiin on suorastaan leikkiä. Samettiverhoilu heijastaa kotiisi hienostuneisuuden vivahteen, ja mäntypuisten jalkojen ansiosta tuoli on vakaa ja tyylikäs.

Sirokokoinen
Samettiverhoilu
Monikäyttöinen

2. Trendikäs lepakkotuoli

Trendikas lepakkotuoli

Varax lepakkotuoli

288,00 €

* Katso Vekeltä

Tyylikäs kevyt nojatuoli, jossa on Varaxin ainutlaatuinen lepakkotuolin muotoilu keinonahkaverhoilulla. Tämän suomalaisvalmisteisen tuolin runko on terästä, mikä luo vankan pohjan rentouttaville hetkille. Sen ulkonäkö ja tuntuma ovat ylelliset, tehden siitä täydellisen lisän moderniin kotiin.

Suomalaisvalmisteinen
Keinonahkaverhoilu
Teräsrunko

3. Rottingin ystävälle

Rottingin ystavalle

Vicenza tuoli musta

439,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Vicenza, kevyt nojatuoli, on puhdas rottingin mestariteos. Suunniteltu taitavasti Yuzuru Yamakawan toimesta, se yhdistää klassisen muotoilun ja huippulaadun. Jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu, ja se istuu täydellisesti niin perinteiseen kuin nykyaikaiseenkin sisustukseen.

Klassinen muotoilu
Laadukas rottinki
Ylellinen ilme

4. Upea design lounge tuoli

Ylellista designia parhaimmillaan

HansK Bremen Lounge tuoli

1199,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

HansK Bremenin kevyt nojatuoli on ajaton yhdistelmä öljyttyä tammea ja mustaa nahkaa. Sen suunnitteli Jannis Ellenberger, ja tuoli heijastaa selkeyttä ja tyylikkyyttä. Sen muotoilu on ajaton, minkä ansiosta se sopii moniin eri sisustustyyleihin, olipa kyseessä olohuone tai toimisto.

Ajaton muotoilu
Korkealaatuinen materiaali
Monipuolinen käyttö

5. Osaksi modernia sisustusta

Osaksi modernia sisustusta

Nojatuoli Legend

369,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä kevyt nojatuoli on tyylikkään yksinkertainen, mutta siinä on hienostuneita yksityiskohtia kuten terenauhareuna ja koristeellinen ruutukuvio. Metallijalkojen ansiosta se on vankka, ja sen kokoaminen on helppoa. Sen muotoilu ja yksityiskohdat tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan.

Koristeelliset yksityiskohdat
Metallijalat
Yksinkertainen kokoaminen

6. Osaksi skandinaavista kotia

Osaksi skandinaavista kotia

Airy Teddy nojatuoli

589,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä ajaton kevyt nojatuoli, nimeltään Airy Teddy, tuo kotiisi tyylikkään ja mukavan istuinpaikan. Sen ryhdikäs ja teddypintainen kangas kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Valkovahatut massiivitammen puuosat viimeistelevät tuolin luonnollisen ulkonäön. Sopii erinomaisesti mihin tahansa tilaan, joka kaipaa ripausta mukavuutta ja tyyliä.

Ajaton muotoilu
Mukava istua
Korkealaatuinen materiaali

7. Rentoa oleskelua

Rentoa oleskelua

WASILLA lepotuoli

659,00 €

* Katso Jotexilta

WASILLA nojatuoli on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että mukavuutta. Sen pehmeä teddykangas ja krominväriset teräsjalat luovat yhdistelmän, joka on sekä kutsuva että moderni. Kuvittele itsesi loikoilemaan tässä nojatuolissa, nauttien rentoutushetkistä parhaimmillaan.

Tyylikäs muotoilu
Pehmeä verhoilu
Erinomainen tuki

8. Siro designnojatuoli

Siro designnojatuoli

Lamino nojatuoli ja jalkarahi

2 955,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Lamino-sarjan kevyt nojatuoli Swedese-tuotemerkiltä yhdistää perinteen ja laadun. Sen öljytty tammi-alusta ja aito lampaannahkaverhoilu tekevät siitä paitsi kauniin, myös erittäin mukavan. Tämä tuoli sopii niille, jotka haluavat tuoda kotiinsa luonnollista tunnelmaa ja skandinaavista suunnittelua.

Laadukas viimeistely
Luonnonmateriaalit
Skandinaavinen design

9. Kauniin pörröinen verhoilu

Kauniin porroinen verhoilu

House Nordic Glasgow nojatuoli

365,00 €

* Katso Vekeltä

Kuvittele itsesi uppoavan tähän ihanan pörröiseen Glasgow nojatuoliin. Sen keinotekoinen lammaskuosi on sekä tyylikäs että pehmeä, ja se kutsuu sinut nauttimaan rauhallisista hetkistä kirjan tai elokuvan parissa. Tämä tuoli on täydellinen paikka vetäytyä ja rentoutua päivän kiireiden jälkeen.

Pehmeä syleily
Moderni muotoilu
Monikäyttöinen

10. Kaunista lakattua tammea

Kaunista lakattua tammea

Arka loungetuoli tammi

1 161,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä Arka-sarjan kevyt nojatuoli Stolab-tuotemerkiltä, suunnitellut Yngve Ekström, on minimalistisen tyylikäs ja laadukkaasti valmistettu. Tamminen rakenne antaa sille vankan ja luonnollisen ulkonäön, mikä tekee siitä täydellisen lisäyksen mihin tahansa sisustukseen. Sen yksinkertaisuus ja tyylikkyys puhuttelee monia sisustajia.

Ajaton suunnittelu
Kestävä tammi
Minimalistinen tyyli

11. Tummaan makuun

Tummaan makuun 1

MANITOBA nojatuoli

849,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä kevyt nojatuoli kutsuu sinua viettämään hetken rentoutuen sen syleilyssä. MANITOBA-nojatuolin teddypäällinen on pehmeä ja kodikas, ja sen miellyttävä vaahtomuovitoppaus sekä linjakas eleganssi yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut jalat tuovat ripauksen modernia tyylikkyyttä. Tämä nojatuoli on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä, sopien niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen.

Pehmeä teddypäällinen
Linjakas eleganssi
Mukavuus ja tyyli

12. Uniikin muotoilun ystävälle

Moderneja pyoreita muotoja

Sipi nojatuoli

299,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä nojatuoli on tyylikäs ja siro, ja sen PU-keinonahkaverhoilu tekee siitä helposti yhdisteltävän erilaisiin sisustustyyleihin. Kaarevat muodot ja mustat jauhemaalatut jalat luovat modernin kokonaisuuden, joka on sekä mukava että tyylikäs. Muoviset jalkasuojat suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta, joten voit huoletta sijoittaa tämän nojatuolin mihin tahansa huoneeseen.

Kaarevat muodot
Moderni tyylikkyys
Lattian suojaus

13. Taattua Suomalaista laatua

Suomalaista laatua

Pearly nojatuoli

1 063,00 €

* Katso Made in Finland Shopilta

Pearly-nojatuoli on kevyt ja ryhdikäs vaihtoehto kotiisi. Korkea selkänoja tekee tästä nojatuolista mukavan paikan rentoutua kirjan tai television parissa. Pearly on upea valinta niin yksinään kuin kahden nojatuolin kokonaisuutenakin.

Kauniit värit
Istuinmukavuus
Monipuolinen käyttö

14. Vaalean ja tumman kontrasti

Vaalean ja tumman kontrasti

Primo korkea nojatuoli niskatyynyllä

1 529,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä kevyt nojatuoli on suunniteltu Yngve Ekströmin toimesta ja se on osa Swedesen Primo-sarjaa. Öljytystä tammesta valmistettu runko on sekä kaunis että kestävä. Tämä nojatuoli on elegantti ja ajaton valinta kotiisi, ja se sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Kaunis ja kestävä
Ajaton tyylikkyys
Monipuolinen käyttö

15. Kauniin designin ystävälle

Linjakas lepotuoli

Rowico Canwood nojatuoli

1 299,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Canwood -lepotuoli on upea ilmestys jokaisessa kodissa. Sen tyylikkäät linjat ja moderni ilme sopivat täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen. Mustasta satulavyöstä valmistettu istuin luo mukavan kontrastin kauniille puulle. FSC-sertifiointi takaa, että puu on peräisin vastuullisesta metsätaloudesta.

Moderni ja tyylikäs
Mukava ja kestävä
Vastuullinen valinta

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva kevyt nojatuoli?

Ostettaessa kevyttä nojatuolia omaan kotiin, on tärkeää ottaa huomioon muutama keskeinen seikka. Ensinnäkin, mittaa tila, johon aiot sijoittaa tuolin, varmistaaksesi, että se sopii sinne täydellisesti ja on harmoniassa muiden kalusteiden kanssa. Toiseksi, mieti, minkä väristä ja materiaalista tuolia etsit.

Muista, että oikeanlaisen kevyen nojatuolin valinta heijastaa paitsi omaa tyyliäsi, myös sitä, kuinka kodikkaaksi haluat kotisi tuntuvan. Käy eri liikkeissä, kokeile eri malleja ja tee päätös, joka saa sinut tuntemaan oloni kotoisaksi joka kerta, kun istut alas ja rentoudut omassa kevyessä nojatuolissasi.

UKK

1. Mikä tekee nojatuolista “kevyen”?

Kevyt nojatuoli on suunniteltu kevyillä materiaaleilla ja ohuemmilla rungoilla, mikä tekee siitä helpomman siirrellä ja kohottaa ilmavuuden tunnetta tilassa.

2. Voiko kevyt nojatuoli olla mukava?

Kyllä! Kevytrakenteinen ei tarkoita, että nojatuoli olisi epämukava. Valitsemalla oikeanlaiset pehmusteet ja materiaalit, voit saada sekä mukavuutta että kevytrakenteisuutta.

3. Mihin tiloihin kevyt nojatuoli sopii parhaiten?

Kevyet nojatuolit sopivat erinomaisesti pieneen tilaan, kuten makuuhuoneisiin, auloihin tai huoneisiin, joissa haluat säilyttää avoimen ja ilmavan ilmeen.

4. Kuinka huolehtia kevyen nojatuolin kunnosta?

Puhdista tuoli säännöllisesti imuroimalla ja pyyhkimällä kostealla liinalla. Vältä raskaiden esineiden laskemista nojatuolin päälle, jotta sen rakenne säilyisi hyvänä.

5. Mistä tiedän, onko nojatuoli tarpeeksi kestävä?

Valitse tunnettujen valmistajien ja myyjien tuotteita ja tarkista tuolin painoraja ennen ostopäätöstä. Hyvälaatuiset kevyet nojatuolit on suunniteltu kestämään arjen käyttöä.