Boho-päiväpeitto

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Boho-päiväpeitto on erinomainen tapa luoda persoonallinen ja rento makuuhuoneen sisustus. Ei ole olemassa yhtä boheemia päiväpeittoa, vaan niitä löytyy useassa eri värissä ja kuosissa. Ne on usein valmistettu luonnonkuidusta, kuten puuvillasta, pellavasta tai villasta. Boho-päiväpeitto voi olla minkä tahansa värinen, mutta esimerkiksi vaalean beige on suosittu väri boheemissa sisustuksessa

Boho-päiväpeiton avulla on mahdollista luoda viihtyisä makuuhuone. Se tuo huoneeseen ihanaa lämpöä. Luodakseen kokonaisvaltaisen boheemin sisustuksen, kannattaa huoneeseen lisätä boho-koristetyynyjä, -seinäkoristeita, -peilejä ja -mattoja. 

Kaiken kaikkiaan boheemi päiväpeitto on erinomainen valinta makuuhuoneen sisustukseen. Sen avulla on mahdollista luoda juuri oman tyylinen sisustus. 

Millainen boho-päiväpeitto hankkia omaan makuuhuoneeseen?

Olemme koonneet yhteen tyylikkäitä boheemeja päiväpeittoja, jotta juuri se omaan makuuhuoneeseen sopiva kappale löytyisi helpommin!

1. Värjäämätöntä kierrätettyä puuvillaa

Luonnollinen vari

Finarte Aitta päiväpeitto valkoinen

74,90 €

* Katso Vekeltä

Tämä Boho-päiväpeitto yhdistää ajattoman kauneuden ja ekologisuuden. Valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta, sen luonnolliset sävyt ja käsinkosketeltava kuosi tuovat kotiisi ripauksen luonnonläheistä tyylikkyyttä. Tämän päiväpeiton painokuvio on luotu perinteisellä silkkipainotekniikalla, luoden ainutlaatuisen ilmeen. Yhdistä samaan sarjaan kuuluviin tyynynpäällisiin ja muihin tekstiileihin luodaksesi yhtenäisen ja harmonisen tunnelman makuuhuoneeseesi.

2. Luonnonvärinen päiväpeitto

Luonnonvarinen paivapeitto

Lonnie päiväpeitto

119,95 €

* Katso Hemtexiltä

Tämä luonnonvärinen Boho-päiväpeitto on kestävä ja ympäristötietoinen valinta. Jokainen peitto kuvastaa sitoutumistamme Better Cotton -hankkeeseen, edistäen vastuullista puuvillan tuotantoa. Sen pehmeä ja kevyt 100% puuvillamateriaali luo makuuhuoneeseesi rauhoittavan ja luonnollisen ilmapiirin, joka kestää aikaa.

3. Päiväpeitto uniikilla kuosilla

Paivapeitto uniikilla kuosilla

Roma päiväpeite

259,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Roma Boho-päiväpeitto on suunniteltu tuomaan ylellisyyttä ja lämpöä makuuhuoneeseesi. Sen samettinen pinta ja Kaisi Koivumäen taideteoksen inspiroima kuosi hurmaavat tummanpunaisilla, petroolin, mustan ja kullan sävyillä. Tämä päiväpeitto on täydellinen valinta, kun haluat luoda makuuhuoneestasi mystisen ja ylellisen keitaan, joka kutsuu rentoutumaan.

4. Kaunis Dyyni päiväpeitto

Kaunis dyyni paivapeitto

Dyyni päiväpeitto

89,00 €

* Katso Vekeltä

Dyyni Boho-päiväpeitto on suunniteltu luomaan pehmeää tunnelmaa makuuhuoneeseesi. Sen 100% puuvillainen materiaali ja ainutlaatuinen tuftattu kohokuviointi tuo boheemin ja skandinaavisen tyylin yhteen. Tämä kevyt päiväpeitto on helppo käsitellä, ja se lisää sängyllesi kerroksellista tekstuuria ja tyylikkyyttä.

5. Kaunis ja uniikki kuviointi

Kaunis ja uniikki kuviointi

Jaipu päiväpeitto

95,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

House Doctorin suunnittelema Boho-päiväpeitto on ainutlaatuinen lisä kotiisi. Sen kaunis ja uniikki kuviointi, yhdistettynä puuvillan ja polyesterin sekoitukseen, luo kestävän ja tyylikkään ilmeen. Tämän päiväpeiton mittasuhteet ovat ideaaliset monenlaiseen käyttöön, ja se on helppo ylläpitää käsinpesun ansiosta.

6. Kauniita värejä yhdessä

Kauniita vareja yhdessa

Hübsch Pavilion torkkupeitto

130,00 €

* Katso Vekeltä

Pavilion Boho-päiväpeitto on retrohenkinen ja värikäs lisä mihin tahansa huoneeseen. Sen 80% puuvillainen ja 20% polyesterinen sekoitus on sekä mukava että kestävä. Tämän 140×200 cm kokoisen peiton monivärisyys, yhdistettynä pehmeään ja muhkeaan ulkonäköön, tekee siitä täydellisen valinnan rentouttaviin hetkiin kotona.

7. Ajaton Unikko-päiväpeitto

Ihanaa unikko kuviota

Unikko päiväpeitto

276,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Marimekon Unikko Boho-päiväpeitto on tyylikäs ja klassinen valinta. Valmistettu pehmeästä puuvillasta, tämä 260×260 cm kokoinen päiväpeitto kantaa Maija Isolan ikonista Unikko-kuviota, joka henkii suomalaisen designin ajattomuutta. Sen kirkkaat värit ja suuret kukkakuvioinnit tuovat eloa ja raikkautta makuuhuoneeseesi, luoden samalla kodikkaan ja lämpimän tunnelman.

8. Kudottu puuvillamusliinista

Ranta paivapeitto

Ranta päiväpeitto

89,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä boho-päiväpeitto tuo huoneeseesi välitöntä lämpöä ja pehmeyttä sen puuvillamusliinista kudotun materiaalin ja hienostuneen vanutäytteen ansiosta. Sen meleerattu ja raidallinen kuosi tarjoaa ajatonta viehätysvoimaa, täydentäen sekä skandinaavista että japandi-tyyliä sisustuksessa. Valmistettu ympäristötietoisesti, sisältäen 20% kierrätettyä puuvillaa, tämä päiväpeitto on sekä kestävä että tyylikäs valinta. ÖKOTEX-standardin mukaisesti tuotettu, se laskeutuu upeasti sängyllesi, luoden kutsuvan ja viihtyisän tunnelman.

9. Ilmavaa tyyliä

Breeze paivapeitto

Breeze päiväpeitto

179,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Hengittävä ja kevyt, tämä boho-päiväpeitto Scandi Living -mallistosta on valmistettu 100% puuvillasta, tarjoten ylellisen pehmeyden ja mukavuuden. Sen ilmavan designin ansiosta päiväpeitto sopii täydellisesti lisäämään kerroksellisuutta ja tekstuuria makuuhuoneeseesi. Mitat 260×160 cm tekevät siitä ihanteellisen valinnan suuremmille sängyille, tuoden tyyliä ja viihtyisyyttä jokaiseen lepohetkeen. Tämän boho-päiväpeiton minimalistinen estetiikka ja luonnollinen materiaali yhdistyvät luomaan rentouttavan ja tyylikkään ilmeen makuuhuoneeseesi.

Kuinka valita juuri se omaan makuuhuoneeseen sopiva boho-päiväpeitto?

Kun lähdet etsimään sitä täydellistä boho-päiväpeittoa, on tärkeää ottaa huomioon muutamia avainasioita. Mieti ensin makuuhuoneesi nykyistä värimaailmaa ja tyyliä – haluatko, että päiväpeitto sulautuu ympäristöönsä vai toimii rohkeana katseenvangitsijana? Laadukkaat materiaalit, kuten luonnonkuidut, ovat paitsi kestäviä, myös lisäävät huoneesi mukavuutta ja hengittävyyttä. Älä myöskään unohda huomioida peiton kokoa ja muotoa, jotta se sopii täydellisesti sänkyysi ja täyttää toiminnalliset tarpeesi.

Muista, että oikean boho-päiväpeiton löytäminen on yhtä paljon sydämen kuin silmien valinta. Se ei ainoastaan täytä käytännöllistä tarkoitusta, vaan myös kertoo tarinaa sinusta ja kotisi ainutlaatuisuudesta. Ota aikaa, vertaile vaihtoehtoja ja luota vaistoosi – näin löydät sen täydellisen päiväpeiton, joka tuo kotiisi iloa, mukavuutta ja tyyliä vuosiksi eteenpäin.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä tekee päiväpeitosta “boho-tyylisen”?

Boho-päiväpeitto erottuu ainutlaatuisilla kuvioillaan, kuten mandaloilla, eklektisillä kuvioilla ja elävillä väreillä. Sen ominaispiirteitä ovat myös luonnonmateriaalit ja rento, mutta tyylikäs ilme.

2. Voiko boho-päiväpeiton yhdistää muihin sisustustyyleihin?

Kyllä, boho-päiväpeitto on monipuolinen ja voi tuoda lämpöä ja persoonallisuutta muihin sisustustyyleihin, kuten moderniin tai minimalistiseen tilaan. Se luo kontrastia ja lisää mielenkiintoa huoneeseen.

3. Mitä värejä boho-päiväpeitoissa yleensä on?

Boho-päiväpeittoihin kuuluu usein maanläheisiä sävyjä, kuten ruskeaa, vihreää ja oranssia, sekä rohkeita, kirkkaita värejä, jotka tuovat energiaa ja eloisuutta tilaan. Värien kirjo vaihtelee hillityistä pastelleista intensiivisiin sävyihin.

4. Miten boho-päiväpeittoa tulisi hoitaa?

Useimmat boho-päiväpeitot ovat konepestäviä, mutta tarkista aina hoito-ohjeet. Pesu kylmällä vedellä ja ilmakuivaus ovat suositeltavia tapoja pitää päiväpeitto kauniina pitkään.