Vihreä päiväpeitto

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Jos makuuhuoneeseen on tarkoitus luoda pirteä ja luonnonläheinen tunnelma, on vihreä päiväpeitto loistava vaihtoehto. Sen avulla on mahdollista tuoda raikas ja elinvoimainen tunnelma. Vihreitä päiväpeittoja löytyy kirkkaissa vihreissä sävyissä, sekä rauhallisemmissa maanläheisissä sävyissä.

Yksi vihreän päiväpeiton parhaista ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Vihreä sopii yhteen useiden eri värien kanssa. Vaaleanvihreällä päiväpeitolla voi luoda kevyen ja pirteän sisustuksen, kun taas syvän metsänviherällä voi luoda lämpimän ja maanläheisen tunnelman. Vihreällä päiväpeitolla sisustaessa on vain mielikuvitus rajana!

11 Upeaa vihreää päiväpeittoa

Olemme koonneet yhteen upeita vihreitä päiväpeittoja, joiden avulla on mahdollista luoda tyylikäs ja rentouttava makuuhuoneen sisustus. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Pehmeäksi pestyä perkaalipuuvillaa

Paljakka paivapeitto

Paljakka päiväpeitto

165,00 €

* Katso Vekeltä

Tuo vihreä päiväpeitto makuuhuoneeseesi raikkaan keväisen ilmeen pehmeällä ja hienostuneella Paljakka vihreällä päiväpeitolla. Tämän korkealaatuisen perkaalipuuvillan valmistuksen ytimessä on laatu ja mukavuus, jota täydentää kevyt, ilmava polyesterivanu sisuksissa. Luonnonmateriaalin eläväinen pinta korostuu pesun jälkeen, ja ruututikkaus lisää esteettistä viehätysvoimaa. Kaksipuolinen käyttömahdollisuus tekee siitä monipuolisen lisän mihin tahansa sisustukseen, kun taas Öko-Tex -sertifiointi takaa ympäristöystävällisyyden ja turvallisuuden. Valmistettu Portugalissa, tämä vihreä päiväpeitto on täydellinen valinta jokaiseen kotiin, tuoden mukanaan ajattoman eleganssin.

2. Pestyä pellavaa

Pestya pellavaa

Päiväpeite Linnea 

149,00 €

* Katso Homeroomilta

Tutustu tähän vihreään päiväpeitteeseen, joka on tehty kevyestä ja rennosta ranskalaisesta pellavasta. Kolminkertainen kangas ja struktuuripinta tekevät siitä täydellisen valinnan, kun haluat lisätä makuuhuoneeseesi maanläheistä eleganssia.

3. Muhkeaan makuun

Edullista laatua

Päiväpeite Silje

59,99 €

* Katso Homeroomilta

Etsitkö jotain ylellistä? Tämä vihreä päiväpeite on ruututikattu ja ympäröity hienostuneella boordilla. Kiiltävä pinta ei ainoastaan näytä upealta, vaan tuo myös huoneeseen ripauksen glamouria.

4. Käytännöllinen kaksipuoleisuus

Anno Viiru paivapeitto kaksipuoleinen

Anno Viiru päiväpeitto kaksipuoleinen

129,00 €

* Katso Vekeltä

Anno Viiru vihreä päiväpeitto on täydellinen valinta, kun haluat lisätä makuuhuoneeseesi sekä tyylikkyyttä että mukavuutta. Tämän kaksipuoleisen päiväpeiton toinen puoli tarjoaa raikkaan vihreän sävyn, kun taas toinen puoli on vaalea, mahdollistaen helpon tyylivaihdoksen mielialan tai sisustuksen mukaan. Puuvillamateriaali takaa pehmeyden ja mukavuuden, ja Öko-Tex -standardin mukainen valmistus Portugalissa varmistaa ympäristöystävällisyyden ja turvallisuuden. Luo makuuhuoneeseesi viihtyisä ja kutsuva ilmapiiri tämän monipuolisen ja tyylikkään vihreän päiväpeiton avulla.

5. Ihana pellavainen tuntuma

Ihana pellavainen tuntuma

LINDEN päiväpeite

139,00 €

* Katso Jotexilta

LINDEN-päiväpeite on valmistettu pehmeästä polyesteristä ja tuntuu kuin pellavalta. Tikatut koristeneliöt ja 80 g/m² polyesteritäyte tekevät siitä sekä käytännöllisen että tyylikkään valinnan parisängyllesi.

6. Siroa tikkausta

Siroa tikkausta

Päiväpeite Thelma Check

129,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä vihreä päiväpeite on valmistettu pehmeäksi pestyä puuvillaa, ja sen kaikkiin sivuihin on lisätty sauma sekä viiden senttimetrin reunus. Se on täydellinen lisä jokaiseen makuuhuoneeseen, kun tavoitteena on sekä mukavuus että tyylikkyys.

7. Joustava neulottu päiväpeite

Joustava neulottu paivapeite

LUZA-päiväpeite

119,00 €

* Katso Jotexilta

LUZA-vihreä päiväpeitto parisänkyyn on joustava ja neulottu, ja sen kapearaidallinen kuvio ja hillitty struktuuripinta tuovat ajatonta kauneutta makuuhuoneeseesi. Puuvillakankaan 400 g/m² paino tekee siitä ihanteellisen myös lepohetkiin. Tyynynpäälliset myydään erikseen.

8. Kivipestyä puuvilla

Kivipestya puuvillaa

Stripe päiväpeite kivipestyä puuvillaa

139,50 €

* Katso Nordic Nestiltä

ETOL Designin vihreä päiväpeitto Stripe-sarjasta on valmistettu OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifioidusta puuvillasta ja viimeistelty kivipesulla. Se ei ainoastaan lisää tyyliä, vaan myös ekologisuutta makuuhuoneeseesi.

9. Luksuksen ystävälle

Luksuksen ystavalle

Cotton Velvet quilted -päiväpeitto

391,90 €

* Katso Nordic Nestiltä

Lexingtonin vihreä päiväpeitto on OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifioitu ja siinä on polyesteritäyte, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tämä tuote yhdistää sekä tyylin että ympäristötietoisuuden.

10. Kohopintaista vohvelikuviota

Kohopintaista vohvelikuviota

Visby-päiväpeitto

99,90 €

* Katso Stockmannilta

Visby-vihreä päiväpeite sopii loistavasti pohjoismaiseen sisustukseen sen yksinkertaisen ja kohopintaisen vohvelikuvion ansiosta. 100 % puuvillamateriaali tekee siitä sekä kestävän että mukavan.

11. Kauniisti teksturoitu

Kauniisti teksturoitu

Tempo-päiväpeite

119,00 €

* Katso Stockmannilta

Ranskalaisen Haomyn vihreä päiväpeitto on kauniisti teksturoitu ja valmistettu puuvillasta, tarjoten hienostuneen ilmeen ja yli 20 vuoden kokemuksen luonnonmateriaaleista. Se on täydellinen valinta, kun etsit sekä laatua että tyyliä.

Kuinka valita juuri se oikea vihreä päiväpeitto?

Toivottavasti olet saanut tästä artikkelista ideoita ja inspiraatiota siihen, miten vihreä päiväpeitto voisi toimia omassa kodissasi. Tiedän, että sisustuspäätökset voivat joskus olla yllättävän haastavia. Siksi onkin tärkeää pohtia muutamia asioita ennen ostoksen tekemistä. Mieti esimerkiksi, millainen sävy vihreästä sopii parhaiten huoneesi muihin väreihin, ja millainen materiaali tuntuu mukavimmalta iholla.

Ostaessasi päiväpeittoa, kiinnitä huomiota myös sen kokoon ja laatuun. Varmista, että se sopii sänkysi mittoihin ja että materiaali on sellainen, joka kestää pesua ja käyttöä. Jos mahdollista, käy liikkeessä tunnustelemassa erilaisia vaihtoehtoja tai tilaa näytepalasia netistä. Kun teet harkittuja valintoja ja otat huomioon omat tarpeesi, löydät varmasti sen täydellisen vihreän päiväpeiton, joka tekee makuuhuoneestasi vielä viihtyisämmän. Onnea matkaan sisustusseikkailuissasi!

Usein kysytyt kysymykset

1. Miksi valita vihreä päiväpeitto?

Vihreä on väri, joka usein symboloi uudistumista, rauhaa ja luontoa. Se on ihana tapa tuoda pientä ripausta ulkoilmaa ja elinvoimaa makuuhuoneeseesi. Vihreä päiväpeitto voi toimia raikkaana kontrastina muille väreille ja luo harmonisen ilmapiirin. Erityisesti, jos asut kaupungin sykkeessä, vihreä voi tuoda pienen palan luontoa kotiisi.

2. Millaisiin sisustustyyleihin vihreä päiväpeitto sopii?

Vihreä on yllättävän monipuolinen väri, joka sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Se toimii hyvin minimalistisissa ympäristöissä, antaen tilalle syvyyttä ja luonnetta. Vihreä päiväpeitto on myös loistava valinta boho-chic tai maalaisromanttiseen tyyliin. Jos haluat luoda modernin ja tyylikkään ilmeen, yhdistä vihreä päiväpeitto esimerkiksi harmaan ja valkoisen kanssa.

3. Kuinka hoitaa vihreää päiväpeittoa?

Kun hankit vihreän päiväpeiton, varmista, että luet hoito-ohjeet huolellisesti. Yleisesti ottaen, useimmat päiväpeitot voidaan pestä koneessa miedolla pesuaineella. On hyvä välttää voimakkaita valkaisuaineita, sillä ne voivat haalistaa värin. Aina kun mahdollista, kuivaa päiväpeitto ulkona tai kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa säilyttääksesi sen värin ja rakenteen.

4. Mistä materiaalista vihreän päiväpeiton kannattaisi olla?

Materiaalin valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Puuvilla on yleensä hengittävä ja helppohoitoinen valinta. Mikrokuitu tai polyesteri ovat kestäviä ja usein edullisempia, mutta eivät välttämättä ole yhtä hengittäviä kuin puuvilla. Jos etsit ylellisempää vaihtoehtoa, voit harkita esimerkiksi pellavasta tai silkkisestä päiväpeittoa.

5. Kuinka yhdistän vihreän päiväpeiton muihin sisustuselementteihin?

Vihreä on väri, joka sopii yhteen monien eri värien ja tekstuurien kanssa. Kokeile yhdistää se esimerkiksi vaaleiden puukalusteiden, valkoisten tai beigejen lakanoitten ja metallisten yksityiskohtien, kuten messinkilamppujen tai kultaisen peilin kanssa. Jos haluat rohkeamman ilmeen, voit yhdistää vihreän päiväpeiton jopa toisiin voimakkaisiin väreihin, kuten siniseen tai oranssiin, luoden näin dynaamisen ja eläväisen tunnelman.