Tv-taso

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Televisio on kodin keskipiste, joka herättää huomion heti huoneeseen astuttaessa. Sen paikkaa suunniteltaessa ei pidä keskittyä vain television kohtaan, vaan myös ympäröivään kalustukseen, johon merkittävässä roolissa on tv-taso. Se ei ole pelkkä fyysinen alusta laitteille, vaan tärkeä osa sisustusta, joka luo kodikkuutta ja toimivuutta olohuoneeseen.

On useita seikkoja, jotka vaikuttavat tv-tason valintaan. Materiaali, koko, muotoilu ja säilytystilat ovat vain joitakin näistä tekijöistä. Huoneen koko ja tyyli, käyttäjän tarpeet sekä television koko ja malli ovat kaikki otettava huomioon. Ei ole yhtä “oikeaa” vastausta tv-tason hankkimiseen, vaan se on yksilöllinen päätös, joka tehdään perusteellisen harkinnan ja suunnittelun jälkeen.

Tv-tason ostajan muistilista

1. Mitat: Mittaa tarkasti huoneesi ja varmista, että tv-taso sopii haluamaasi paikkaan. Huomio myös tv:n koko ja paino.

2. Tason korkeus: Pohdi haluatko tason olevan matala vai korkea. Mieti samalla katselukorkeutta ja mukavuutta.

3. Materiaali: Valitse taso, joka sopii huoneesi tyyliin ja kestää käyttöä. Yleisiä materiaaleja ovat puu, lasi ja metalli.

4. Säilytystila: Päätä, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset. Tarkista hyllyjen ja kaappien määrä sekä niiden koko.

5. Johtojen hallinta: Harkitse tason johtojen hallintaa. Onko taso varustettu aukoilla tai johdonjohtamismekanismeilla?

6. Asennus: Selvitä, tuleeko tv-taso valmiiksi koottuna vai tarvitsetko asennusta. Varmista myös, että sinulla on tarvittavat työkalut asennukseen.

7. Väri ja viimeistely: Valitse tason väri ja viimeistely, joka sopii sisustukseesi ja muihin huonekaluihin.

8. Tv-tason tyyli: Pohdi, millainen tyyli sopii huoneeseesi parhaiten. Voit valita modernin, perinteisen, skandinaavisen tai minkä tahansa muun tyylin.

9. Painorajoitus: Tarkista, että tason painorajoitus vastaa tv:n painoa. Et halua ostaa tason, joka ei kestä tv:n painoa.

10. Hinta: Aseta budjetti ja vertaile eri tv-tasojen hintoja. Vertaile myös eri kauppojen tarjouksia.

11. Arvostelut ja suositukset: Lue muiden asiakkaiden arvosteluja ja suosituksia tv-tasoista ennen ostopäätöstä. Tämä voi auttaa sinua valitsemaan laadukkaan tuotteen.

12. Kuljetus ja toimitus: Varmista, miten tv-taso toimitetaan ja kuka vastaa kuljetuskuluista. Tarkista myös, että se voidaan toimittaa haluamaasi paikkaan.

13. Palautuskäytäntö: Tutustu myyjän palautuskäytäntöön, jos tarvitset palauttaa tai vaihtaa tv-tason. Varmista, että sinulla on riittävästi tietoa palautusprosessista.

Toivottavasti tämä muistilista auttaa sinua valitsemaan sopivan tv-tason tarpeisiisi!

Upeita tv-tasoja useaan eri makuun

Olemme koonneet yhteen upeita tv-tasoja, jotta juuri se oikea olisi helpompi löytää. Toivottavasti tekemästämme listasta on apua. Eikun inspiroitumaan!

1. Yksinkertaista laatua

Yksinkertaista laatua

LYCKEBY TV-taso

599,00 €

* Katso Jotexista

LYCKEBY-TV-taso esittelee nykyaikaisen ja yksinkertaisen muotoilunsa MDF-levyisenä yhdistettynä vankkaan metallirunkoon. Sen kaksi kaapinovea, varustettuna sujuvalla push-toiminnolla, lisäävät käytännöllisyyttä, kun taas takana olevat aukot johdoille pitävät asiat siistinä. Taso saapuu osittain koottuna ja mukana tulee selkeät kokoamisohjeet.

2. Tummaan makuun

Tummaan makuun

TV-taso August

299,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä TV-taso tarjoaa ajattoman muotoilun, joka seisoo ylväänä trendien yläpuolella. Sen klassinen muotoilu sisältää kaksi suljettua tilaa, avolokeron ja laatikon, tarjoten täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja tyyliä. Johdot pysyvät siististi piilossa, luoden järjestäytyneen ja käytännöllisen kokonaisuuden. Yksinkertainen, mutta tyylikäs design ja sulava paina-ja-avaa-toiminto tekevät tästä huonekalusta varman valinnan.

3. Selkeitä linjoja

Selkeita linjoja

Jalo tv-taso

269,00 €

* Katso Vekestä

Jalon moderni TV-taso tuo esiin upean minimalistisen muotoilun mustalla metallisella jalkaosalla. Tämän tasokkaan huonekalun helppokäyttöiset kippiovet peittävät käytännöllisen säilytystilan, joka lisää sen toiminnallisuutta samalla kun säilyttää sen tyylikkään estetiikan.

4. Jotain erilaista

Jotain erilaista 1

LYCKEBY TV-taso

699,00 €

* Katso Jotexista

LYCKEBY-TV-taso tarjoaa modernin ja elegantin ilmeen MDF-levyn ja metallirungon yhdistelmänä. Sen kolme käytännöllistä säilytystilaa tarjoavat runsaasti tilaa, ja minimalistinen muotoilu lisää sen nykyaikaista charmia. Tämä TV-taso on sekä toimiva että visuaalisesti vaikuttava lisäys mihin tahansa tilaan.

5. Ainutlaatuista tyyliä

Ainutlaatuista tyylia

DUVBERG tv-bänk

769,00 €

* Katso Jotexista

Tämä retrotyylinen pähkinäviiluinen TV-taso kalanruotokuvioinnilla on näyttävä ja ajanmukainen valinta. Metallijalat tuovat siihen industriallisen vivahteen, kun taas kaksi laatikkoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Johdot pysyvät piilossa takana olevan reiän ansiosta, jolloin taso säilyttää siistin ja järjestäytyneen ilmeensä.

6. Skandinaaviseen makuun

Skandinaaviseen makuun

Allan TV taso

529,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä TV-taso, jossa on kaunis valkopigmentoitu tammiviilu, tuo mukanaan hienostuneen ja kestävän tyylin. Sen harkittu suunnittelu sisältää takana olevat reiät johtoja varten, jotka varmistavat siistin ja järjestäytyneen ilmeen samalla kun nautit suosikkielokuvistasi tai TV-ohjelmistasi. Tämä tv-taso on täydellinen lisä skandinaaviseen sisustukseen.

7. Pyöreitä muotoja

Pyoreita muotoja

Taimi tv-taso

790,00 €

* Katso Vekestä

Taimi tv-taso yhdistää suomalaisen suunnittelun ja kotimaisen männyn luontaisen kauneuden. Skandinaavisen tyylin omaava taso, jonka siron muotoilun täydentävät kätevät ponnahdussaranat varustetut kippiovet, sopii monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin.

8. Upean designin ystävälle

Upean designin ystavalle

SION TV-taso

1 099,00 €

* Katso Jotexista

Tämä skandinaavinen TV-taso on valmistettu massiivisaarnesta ja saarniviilutetusta MDF-levystä, ja sen aavistus retroa sisältävä design luo luonnollista tunnelmaa. Pyöreäreunaiset saarnirimat ja niiden väliin jätetyt pienet raot luovat selkeälinjaisen tyylikkään ulkonäön. Kaapin sisältämä avoin tila ja yksi hyllytaso tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

9. Minimalistiseen makuun

Minimalistiseen makuun

TV-taso Natalie

270,00 €

* Katso Homeroomista

Tämä TV-taso esittelee lakatun saarniviilun ja metallirungon elegantin yhdistelmän. Saarniviilun luonnollinen kauneus yhdistettynä kestävän metallirungon kanssa luo yhtä aikaa modernin ja ajattoman huonekalun, joka sopii moneen kotiin ja tyyliin.

10. Varma valinta

Varma valinta

Lana tv-taso

189,00 €

* Katso Vekestä

Näyttävä Lana tv-taso, valmistettu kestävästä liimapuusta, kutsuu ihastelemaan sen rikasta ja luonnollista viimeistelyä. Tämä uniikki taso esittelee “tuppeensahatun” reunan ja 3 cm paksuisen kannen, joka paljastaa puun syyt ja kuvioinnin.

11. Järven sinistä

Jarven sinista

TV-taso Corner

649,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä mediataso on täydellinen ratkaisu jopa 65-tuumaisille TV-laitteille tai muille medialaitteille. Kahden laatikon ja avoimen lokeron ansiosta sillä on runsaasti säilytystilaa, ja takana oleva aukko pitää johdot siististi piilossa.

12. Upeaa massiivikoivua

Upeaa massiivikoivua 1

Kiteen Notte tv-taso

913,00 €

* Katso Vekestä

Kotimainen Notte tv-taso tarjoaa harkitun yhdistelmän tyylikkyyttä, siroutta ja huolellisesti valittuja yksityiskohtia. Massiivikoivusta valmistettu taso on testamentti Kiteen Huonekalutehtaan laadukkaalle käsityölle. Taustalevy on koivuvaneria ja se antaa vapauden porata johdoille reikiä haluamaasi kohtaan tai jättää ne kokonaan tekemättä.

13. Osaksi modernia sisustusta

Osaksi modernia sisustusta

TV-taso Niki

219,99 €

* Katso Homeroomista

Niki-TV-taso tarjoaa yksinkertaisen mutta hienostuneen designin, joka yhdistää metallirungon ja savunvärisen lasin. Sen linjakas muotoilu ja moderni estetiikka tekevät siitä tyylikkään lisän mihin tahansa tilaan, tarjoten samalla tyylikkään alustan TV-laitteille tai muille viihde-elektroniikan laitteille. Tämä tv-taso sopii erinomaisesti moderniniin ja minimalistiseen sisustukseen.

14. Boheemiin makuun

Boheemiin makuun

Kielo tv-taso

998,00 €

* Katso Vekestä

Kielo TV-taso tarjoaa upean ja käytännöllisen säilytysratkaisun, jossa on kolme saranoidulla ovella varustettua säilytystilaa. Jokaisen säilytystilan takaseinässä on johtojen läpiviennit siisteyden takaamiseksi. Tämän tyylikkään tasokkaan huonekalun runko on tammiviilutettua vaneria, kun taas ovien kehykset ja jalat ovat massiivitammea. Tämä tv-taso on mahtava lisä boho-sisustukseen.

15. Tyyliä ja tukevuutta

Tyylia ja tukevuutta e1688239213816

House Nordic Copenhagen tv-taso

268,00 €

* Katso Vekestä

House Nordic Copenhagen tv-taso tarjoaa tyylikkään ja vankan säilytysratkaisun, jossa on kaksi kaappia, yksi laatikko ja avohylly. Se on valmistettu MDF:stä, pinnoitetusta männystä ja melamiinista, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Avohyllyn läpivienti johdoille pitää viihdejärjestelmäsi siistinä ja järjestyksessä.

16. Yksityiskohtia tekstuurilla

Yksityiskohtia tekstuureilla

Latte tv-taso

525,00 €

* Katso Vekestä

Latte-tv-taso tarjoaa ajattoman tyylikkyyden yhdistettynä toiminnallisuuteen. Siinä on kauniit, harjatut kullanväriset alumiinivetimet, jotka tekevät voimakkaan kontrastin mustien, 20 cm korkeiden metallijalkojen kanssa. Uratut etusarjat tuovat lisätyylikkyyttä, ja vetolaatikko, avohylly ja kaksi säilytyskaappia tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

17. Valkopestyä tammea

Valkopestya tammea

Rowico Moresby tv-taso

699,00 €

* Katso Vekestä

Rowico Moresby TV-taso tarjoaa erinomaista laatua ja monipuolisuutta, sopien sekä moderniin että perinteisempään sisustustyyliin. Korkeat jalat antavat tasolle ilmavan ja kevyen ilmeen, kun taas neljä pehmeästi sulkeutuvaa ovea piilottavat taakseen runsaan säilytystilan, joka pitää olohuoneesi siistinä ja järjestyksessä.

18. Puunsävyä ja orgaanisia muotoja

Puunsavya ja orgaaninia muotoja

Verso tv-taso

599,00 €

* Katso Vekestä

Verso-tv-taso on tyylikäs lisä mihin tahansa sisustukseen. Pyökkirimalla koristellut ovet lisäävät kodikasta lämpöä, samalla kun puunsävy ja orgaaniset muodot tarjoavat tasapainon rohkealle tai hillitymmälle värimaailmalle. Tasossa on avohyllyt keskellä ja kaapit reunoilla, tarjoten runsaasti säilytystilaa.

19. Luonnollista tyyliä

Luonnollista tyylia

Askel matala tv-taso

216,00 €

* Katso Vekestä

Tämä monikäyttöinen hyllykkö tarjoaa joustavuutta ja monia käyttömahdollisuuksia, joten voit sovittaa sen tarpeisiisi, olitpa sitten etsimässä kirjahyllyä, sivupöytää tai tv-tasoa. Sen pyöristetyt hyllyt tuovat pehmeyttä ja harmoniaa sisustukseesi. Voit laajentaa tai muuttaa hyllykköä ostamalla lisäosia tarpeidesi mukaan. Hyllykön kokoaminen on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi erillisiä työkaluja.

20. Kaunista viimeistelyä

Kaunisat viimeistelya

Rue TV-taso

799,00 €

* Katso Homeroomista

Rue-huonekalusarjan pähkinäviiluinen TV-taso on ajattoman elegantti ja huolellisesti suunniteltu. Sen jykevät ovet, joita koristavat tyylikkäät pystyrimalinjat, tarjoavat kaapin sisällölle suojan ja luovat dynaamisen pinnan, joka elää valon mukana. Uppotettujen ovien ansiosta taso näyttää sirolta, ja pehmeästi sulkeutuvat sekä painamalla avautuvat kahvattomat ovet korostavat sen tyylikästä muotoilua.

UKK

Onko tv-taso tärkeä sisustuselementti?

TV-taso on usein olohuoneen keskipiste, joka tarjoaa paikan televisiolle ja muille elektronisille laitteille. Se on tärkeä sisustuselementti, koska se voi auttaa luomaan tasapainoisen ja mukavan ympäristön, joka on sekä käytännöllinen että esteettisesti miellyttävä.

Millaisia tv-tasoja on saatavilla?

TV-tasojen valikoima on laaja, mukaan lukien seinään kiinnitettävät mallit, perinteiset tasot, kulmamallit ja jopa tasoja, joissa on sisäänrakennettu takka. Ne voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista tai lasista, ja ne voivat sisältää hyllyjä, kaappeja tai laatikoita säilytystä varten.

Miten valita oikea tv-taso?

TV-tason valinnassa kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja. Näitä ovat huoneen koko ja layout, TV:n koko ja tyyli, sekä muut sisustustarvikkeet ja henkilökohtainen maku.

Kuinka suuri tv-tason tulisi olla?

TV-tason tulisi olla tarpeeksi suuri pitämään TV:n vakaasti, mutta sen ei pitäisi olla liian suuri, ettei se vie liikaa tilaa tai hallitse huonetta. Yleisesti ottaen TV-tason leveyden tulisi olla ainakin yhtä suuri kuin TV:n, vaikka se voi olla leveämpi jos tilaa on.

Mitä materiaalia suositellaan tv-tasolle?

TV-tason materiaali riippuu usein henkilökohtaisista mieltymyksistä ja huoneen yleisestä tyylisuunnasta. Puu on suosittu valinta, koska se on kestävä ja tarjoaa perinteisen ilmeen. Metalli ja lasi voivat tarjota modernimman ilmeen.

Voiko tv-tason asentaa seinälle?

Kyllä, joitakin TV-tasoja voidaan asentaa seinälle. Nämä seinään kiinnitettävät tasot voivat säästää lattiatilaa ja tarjota puhdistetun, minimalistisen ilmeen.

Miten tv-taso tulisi sijoittaa huoneessa?

TV-tason sijainti riippuu usein huoneen koosta ja muodosta, sekä katseluetäisyydestä ja kulmasta. Yleisesti ottaen se tulisi sijoittaa mukavalle katseluetäisyydelle sohvasta tai tuoleista ja siten, että näkymä TV:hen ei ole estynyt.