Tikashylly

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Onko kodissasi tarvetta sekä säilytystilalle että esillepanolle? Tikashylly voi olla loistava ratkaisu, joka yhdistää käytännöllisyyden ja estetiikan. Sen ainutlaatuinen muotoilu tuo ilmavuutta ja järjestystä tilaan, samalla kun se tarjoaa monipuolisen alustan kaikelle – kirjoista koriste-esineisiin.

Erityisesti skandinaaviseen tai moderniin sisustukseen istuva, tämä kaluste luo keveyttä ja avaruuden tuntua. Sen minimalistinen design ja puhtaat linjat sopivat mainiosti yksinkertaista eleganssia arvostavan sisustajan kotiin. Voit myös tuoda luonnetta ja lämpöä tilaan valitsemalla materiaalin ja värin, joka kontrastoi muun sisustuksen kanssa.

Millaisia tikashyllyjä on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen tyylikkäitä tikashyllyjä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi helpommin. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 🩵

1. Öljyttyä tammea

Oljyttya tammea

Arki leveä hylly

129,00 €

* Katso Vekeltä

Tunnelmallinen tikashylly luo kodikkaan nurkkauksen mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä sitten rauhallinen lukualue työhuoneessa tai henkilökohtaisten muistojen esittelytila olohuoneessa. Sen selkeät linjat ja skandinaavinen design sopivat saumattomasti niin minimalistiseen kuin boheemiinkin sisustukseen, tuoden samalla toimivuutta ja tyylikkyyttä tilaan.

Monipuolinen käyttö
Skandinaavinen design
Luonnonläheinen

2. Siroon makuun

Siroon makuun 1

Arki kapea hylly

69,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä tikashylly ei ole vain säilytysratkaisu, vaan se on kuin taideteos, joka tuo luonnetta ja eloisuutta kodin joka nurkkaan. Sen maalaismaisen charmikas tammi tai modernin puhdas valkoinen viimeistely muuntautuu täydellisesti sekä kylpyhuoneen harmoniaksi että keittiön käytännölliseksi katseenvangitsijaksi.

Maalaismaisen charmikas
Moderni ja tyylikäs
Muuntautumiskykyinen

3. Tyylikäs katseenvangitsija

Tyylikas katseenvangitsija

STRADA hyllykkö

229,99 €

* Katso Homeroomilta

Tässä Storage-malliston hyllyssä yhdistyy sekä ajaton tyylikkyys että käytännöllisyys, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kirjojen, kokoelmasi tai arjen tarpeiden esillepanoon. Se luo kotiisi modernia ilmavuutta, ja sen neutraali värimaailma toimii täydellisenä taustana esineillesi, antaen niiden loistaa.

Ajaton tyylikkyys
Ilmava muotoilu
Kauniit värit

4. Paljon säilytystilaa

Paljon sailytystilaa

Hyllykkö STRADA

279,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä tikashylly on todellinen muodon ja toiminnallisuuden sinfonia. Se tuo selkeälinjaisen ja pohjoismaisen muotoilun kauneuden suoraan käytäntöön, luoden välitöntä eleganssia ja yksinkertaista järjestystä kaikkiin elämäsi kohteisiin.

Paljon säilytystilaa
Pohjoismainen eleganssi
Selkeät linjat

5. Hyvä muunneltavuus

Hyva muunneltavuus

Seinähylly Trapp

329,00 €

* Katso Homeroomilta

Trapp-hylly tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän säädettävyyttä ja monikäyttöisyyttä. Compact Living -filosofian mukaisesti se adaptoituu pieniinkin tiloihin ilman, että joudut tinkimään tyylistä tai toimivuudesta. Se on täydellinen valinta moderniin kotiin, jossa jokaisella esineellä on paikkansa.

Säädettävä
Pohjoismainen design
Moderni ja toimiva

6. Loistava hintalaatusuhde

Loistava hinta laatusuhde

Otto hylly

125,00 €

* Katso Vekeltä

Tuo kotisi sisustukseen luonnonläheisyyden tuntua viiden hyllytason tarjoamalla säilytystilalla. Tämä huolella viimeistelty tikashylly sulautuu kauniisti monenlaiseen ympäristöön, tuoden tilaan järjestystä ja selkeyttä. Sen leveät tasot tarjoavat runsaasti tilaa lempikirjoillesi, taide-esineillesi tai viherkasveille, luoden samalla harmonisen kokonaisuuden seinää vasten.

Luonnollinen ilme
Tilava säilytys
Kaksi värivaihtoehtoa

7. Ihanat vaaleat värit

Ihanat vaaleat varit

Delta hylly

299,00 €

* Katso Vekeltä

Delta-hyllyn selkeälinjainen muotoilu ja seinään nojaava muotoilu luovat ajatonta tyylikkyyttä. Valkoisen ja tammen yhdistelmä tuo valoa ja lämpöä sisustukseen, ja sen käytännölliset hyllyt sekä laatikko tarjoavat ihanteellisen esillepanotilan niin lukemistoille kuin koriste-esineillekin, tehden tästä tikashyllystä sekä käytännöllisen että esteettisen valinnan.

Ajaton muotoilu
Käytännölliset tilat
Seinään nojaava

8. Designhuonekalujen ystävälle

designhuonekalujen ystavalle

Libri hylly

804,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Swedesen Libri-sarjan hylly on saarnipuun ylellisyyttä, joka tuo tilaan aitoa luonnollisuutta petsatun viimeistelyn myötä. Tämän tikashyllyn minimalistinen olemus puhuttelee selkeydellään, ja se kohoaa lattiasta lukijan omaan maailmaan, jossa jokainen kirja ja esine saa ansaitsemansa arvostuksen.

Skandinaavinen design
Petsattu saarni
Minimalistinen tyyli

9. Ylellistä lakattua tammea

Ylellista lakattua tammea

Libri hylly

1 323,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tammea, luonnon omaa taideteosta, kunnioittava Libri-tikashylly Swedeseltä heijastaa lakatun pinnan kautta laadun ja kestävyyden tuntua. Lakattu tammi ei ainoastaan kestä aikaa, vaan sen lämpimän sävyinen kauneus on kuin kutsu asettaa tälle tikashyllylle ne tärkeimmät muistot ja hetket esille.

Kestävä tammi
Lakattu viimeistely
Ajaton kauneus

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva tikashylly?

Kun lähdet etsimään sitä täydellistä tikashyllyä, ota huomioon tilasi mitat ja tyyli. Mieti, mitä aiot sille asettaa ja millainen kantavuus on tarpeen. On tärkeää, että valitset hyllyn, joka ei ainoastaan täytä toiminnallisia tarpeitasi, mutta myös harmonisoituu kotisi muiden elementtien kanssa.

Muista, että tässä ollaan auttamassa sinua luomaan koti, joka näyttää ja tuntuu omalta. Joten ota aikaa, vertaile vaihtoehtoja ja älä pelkää kysyä neuvoa asiantuntijoilta. Lopullisen päätöksen tehdessäsi, varmista, että hylly vastaa niin esteettisiä kuin käytännöllisiä odotuksiasi, ja voit olla varma, että olet löytänyt täydellisen lisän kotiisi.

UKK

1. Mihin huoneeseen tikashylly sopii parhaiten?

Tikashylly on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin työtilaankin. Se on sekä tyylikäs että käytännöllinen ratkaisu mihin tahansa tilaan.

2. Voiko tikashyllyä käyttää muuhun kuin kirjojen säilytykseen?

Kyllä voi! Tikashylly on ihanteellinen paitsi kirjoille, myös kasveille, koriste-esineille ja valokuvakehyksille. Luovuutesi on ainoa raja!

3. Tarvitaanko sen kiinnittämiseen seinään erikoistyökaluja?

Ei välttämättä. Useimmat tikashyllyt nojaavat seinään ilman lisäkiinnikkeitä, mutta varmistaaksesi hyllyn vakauden, seinäkiinnitys on suositeltavaa, ja yleensä riittää perus käsityökalut.

4. Miten sen voi pitää puhtaana?

Pyyhi tikashylly säännöllisesti pölyhuiskalla ja pyyhkeellä, joka on kostutettu miedolla puhdistusaineella. Näin hyllysi pysyy kauniina vuodesta toiseen.

5. Onko se turvallinen valinta lapsiperheeseen?

Sen turvallisuus riippuu sen rakenteesta ja asennuksesta; valitse tukeva malli ja varmista sen oikea kiinnitys. Suosittelemme myös valitsemaan kulmikkaan sijaan pyöristetyillä kulmilla varustetun mallin.