Ylioppilaslahja pojalle

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tiedän, tiedän, ylioppilaslahja pojalle voi olla haasteellista. Onhan kyseessä elämän yksi suurimmista taitekohdista, ja paineet lahjan antajalle ovat korkeat. Eikä Google auta, kun etsii “Paras ylioppilaslahja pojalle”, ja selailee loputtomiin listoja, jotka ovat täynnä samanlaisia lahjaideoita kuin viime vuonnakin… kunnes tämä julkaisu sattui kohdalle. Siinä vaiheessa, kun olet miettinyt viidettätoista kertaa, olisiko raha kirjekuoressa sittenkin se oikea valinta, olet jo valmis heittämään pyyhkeen kehään.

Mutta ei hätää, olen täällä auttamassa! Unohdetaan yhdessä ne tusinan verran samanlaisia lahjaoppaita, joita et lue loppuun koskaan. Tehdään tästä lahjan ostamisesta hauskaa ja mieleenpainuvaa. Kuulostaa utopistiselta? Ehkä, mutta otetaan yhdessä haaste vastaan. Olen koonnut lahjaideat, jotka eivät vain jää pölyttymään hyllylle, vaan saavat ylioppilaan todella tuntemaan, että tämä lahja on hänelle suunnattu ja harkittu.

15 Mahtavaa ja ajattelevaista ylioppilaslahjaideaa pojalle

Hei siellä, lahjajahtiin lähtijä! Onnittelut, jos elämässäsi on ylioppilas, jota haluat muistaa erityisellä tavalla. Olen koonnut sinulle listan mahtavista lahjaideoista, jotta löytäisit juuri sen oikean ylioppilaslahjan pojalle.

1. Lahjakortti innokkaalle lukijalle

adlibris lahjakortti 1

Adlibris -lahjakortti

Alkaen 15,00 €

* Katso Adlibrikselta

Tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit upota kirjan maailmaan, mutta valinnanvaikeus iskee? No, Adlibriksen lahjakortti on kuin made-to-order ylioppilaslahja pojalle, joka rakastaa lukea mutta ei tiedä mistä aloittaa.

2. Lahjakortti kahvin ystävälle

Slurp lahjakortti 1

Kahvielämys – sähköinen lahjakortti

Alkaen 25,76 €

* Katso Slurpilta

Kuvittele täydellinen aamu, jolloin heräät tuoreen kahvin tuoksuun. Ei ole parempaa ylioppilaslahjaa pojalle kuin SLURP-kahvielämys. Kätevästi sähköpostiin toimitettava lahjakortti mahdollistaa kahvisnobin mieltymysten mukaisen gourmet-kokemuksen.

3. Uniikki rannekello

Ainutlaatuinen rannekello

Tundra Tiikki -rannekello

189,90 €

* Katso Aarnilta

Jos etsit ylioppilaslahjaa pojalle, joka on tyylikkyyden perikuva, Aarni Tundra -rannekello on nappivalinta. Yhdistelmä hirvennahan pehmeyttä ja kultaista eleganssia tekee tästä kellosta enemmän kuin vain ajannäyttäjän; se on taidetta!

4. Lahjakortti innokkaalle ulkoilijalle

Revolutionrace lahjakortti

RevolutionRace -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso RevolutionRacelta

RevolutionRacen lahjakortilla voit antaa lahjan, joka huokuu ulkoilun riemua. Olipa hän retkeilyn noviisi tai mestari, hän löytää varmasti jotain, joka saa hänet liikkeelle luonnossa – ja tyylikkäästi!

5. Tyylikäs hirvennahkainen lompakko

hirvennahkainen lompakko

Hirvennahkainen lompakko

54,90 €

* Katso Aarnilta

Tämä hirvennahasta valmistettu lompakko on ylioppilaslahja pojalle, joka kaipaa sekä käytännöllisyyttä että tyyliä. Ja hei, RFID-suojaus on kuin henkilökohtainen vartija nuoren rahalle.

6. Design olutlasit

Upeat olutlasit

Iittala Tapio-olutlasi, 2 kpl

149,00 €

* Katso Stockmannilta

Tapio Wirkkalan lasisarja on ylioppilaslahja pojalle, joka arvostaa sekä voimaa että tyylikkyyttä. Kuvittele tilanne: hän kaataa itselleen juoman tähän lasiin, ja hetkessä olohuone muuttuu salonkikelpoiseksi.

7. Muhkea kylpytakki

Todella muhkea kylpytakki 2

Kylpytakki unisex

149,00 €

* Katso Luin Livingiltä

Kääri ylioppilas tämän pehmeän ja ylellisen kylpytakin syliin, ja hän tuntee olevansa kuin viiden tähden spassa. Suunniteltu 100% puuvillasta, tämä takki on kuin iso halaus suoraan suihkusta tullessa. Ja älä huoli, vyö ei karkaa minnekään; se on nappivalinta pojalle, joka ansaitsee vähän hemmottelua.

8. Design pullonavaaja

Tyylikas pullonavaaja

Ercolino-pullonavaaja

45,00 €

* Katso Stockmannilta

Alessin Ercolino-pullonavaaja on ylioppilaslahja pojalle, joka ymmärtää designin päälle. Andrea Branzin suunnittelema, tämä työkalu ei ole vain pullonavaaja, se on myös keskustelunavaaja.

9. Nuorekas kaulakoru

Nuroekas Kalevala riipus

Kalevala Elämän roihu pieni riipus

135,00 €

* Katso Laatukorulta

Elämän roihu -koru on ylioppilaslahja pojalle, joka uskaltaa unelmoida suurista. Duudsonien inspiroima ja Kalevalan valmistama, tässä riipuksessa lukee “Live your dream”, ja se on kuin tsemppihuuto kaulalla. Ketjun pituus on säädettävissä, joten riipus sopii varmasti jokaisen kaulaan.

10. Upea puinen rannekello

Upea rannekello

Stronger With You -hajuvesi

229,90 €

* Katso Aarnilta

Aarni Sirius -rannekello on ylioppilaslahja pojalle, joka on jo valmis ottamaan seuraavan askeleen aikuisuuteen. Sen tyylikäs design ja hopeiset yksityiskohdat ovat kuin silmäkarkkia, joka myös kertoo ajan. Ja se toimitetaan lahjakotelossa, koska kuningas ansaitsee kruununsa.

11. Laadukas veitsisetti

Laadukas veitsisetti

Satake Houcho Veitsisetti

142,90 €

* Katso Cerveralta

Santoku-veitsisarja on ylioppilaslahja pojalle, joka osaa arvostaa teräviä ratkaisuja. Pakkaus ei ole pelkästään veitsiä, se on koko kokemus. Ja muista se japanilainen jeni – se palautetaan antajalle, ettei huonoa onnea leviä. Kuinka nerokasta, eikö?

12. Tyylikäs solmioneula

Upea solmioneula

Saurum solmioneula

89,00 €

* Katso Laatukorulta

Tämä Saurum-solmioneula on ylioppilaslahja pojalle, joka haluaa astua aikuisuuteen elegantisti. Mattapinta ja kiiltävät viistekuvioinnit ovat kuin hänen oma secret agent -koodinsa. Ja hei, kaiverrus tekee siitä vieläkin henkilökohtaisemman!

13. Upeat kalvosinnapit

Upeat kalvosinnapit

Saurum kalvosinnapit

95,00 €

* Katso Laatukorulta

Jos etsit jotain yksilöllistä, nämä Saurum-kalvosinnapit ovat ylioppilaslahja pojalle, joka aikoo ottaa maailman haltuun. Mattapinta ja kiiltävät viistekuvioinnit tekevät jokaisesta paidasta juhlapaidan. Ja voit vielä kaiverruttaa ne, jos haluat.

14. Nahkaiset lasinaluset

Nahkaiset lasinaluset

Dutchdeluxes lasinaluset

40,00 €

* Katso Stockmannilta

Lasinaluset ovat ylioppilaslahja pojalle, joka arvostaa yksityiskohtia. Neljän kappaleen pakkaus ei ole vain lasinalusia, se on kutsu tyylikkääseen pöytäkattaukseen. Sillä kuka sanoi, etteikö olut voi tuntua samppanjalta oikeassa ympäristössä?

15. Silkkisolmio ja -taskuliina

Silkkinen solmio ja taskuliina

Silkkisolmio ja -taskuliina

74,90 €

* Katso Stockmannilta

Silkkisolmio ja -taskuliina ovat ylioppilaslahja pojalle, joka ymmärtää pukeutumisen voiman. Yhdistelmä ei ole pelkkä asuste, se on asenne. Ja kun hän astuu ulos uudessa silkissään, maailma tietää, että tulevaisuuden johtaja on saapunut.

40 lahjaideaa miehelle tausta

Kuinka onnistua ostamaan juuri se oikea ylioppilaslahja pojalle?

Joten, olet lukenut läpi lahjaideat ja huomannut, että koko prosessi ei olekaan niin vaikea kuin aluksi saattoi tuntua. Ja muista, lahjan ei tarvitse olla kallis tai suureellinen ollakseen merkityksellinen. Loppujen lopuksi, se on ajatus, joka todella laskee. Kun annat lahjan, joka on oikeasti suunniteltu huolella, ylioppilas huomaa sen. Ei ole parempaa tunnetta kuin nähdä saajan kasvot, kun hän avaa lahjan ja tajuaa, että olet ymmärtänyt häntä.

Jos olet edelleen epävarma, niin ei huolta. Voit aina kysyä hienovaraisesti, mitä hän haluaisi tai tarvitsisi. Ja jos olet aivan hukassa, lahjakortti ei ole maailman pahin vaihtoehto – kunhan se on harkittu. Joten, vetäkäämme syvään henkeä ja rohkeasti kohti uusia lahja-avaruuden ulottuvuuksia. Kun on kyse juuri siitä oikeasta ylioppilaslahjasta pojalle, parhaan vinkin voisin antaa on seuraava: ole rohkea, ole harkittu ja ole sinä. Lahjan antamisen taito on loppujen lopuksi sydämen asia. Onnea matkaan!

UKK

Pitääkö ylioppilaslahjan olla kallis?

Ei todellakaan! Kyse on ajatuksesta, ei hinnasta. Sanoohan sanonta, että “ajatus on tärkein,” ja se pitää paikkansa. Voit hyvin lahjoa jotain henkilökohtaista ja merkityksellistä ilman, että budjettisi kaatuu kuin dominopalikat.

Onko raha sopiva lahja?

Raha on kuin pizzan juusto—se käy melkein kaiken kanssa. Monet nuoret arvostavat sitä, koska se antaa heille vapauden valita itse. Mutta jos haluat antaa jotain persoonallisempaa, ei mikään estä sinua paketoimasta euroseteleitä johonkin hauskempaan muotoon. Ehkä kirja, jossa on salainen lokerikko seteleille?

Voiko lahjaksi antaa jotain käytännöllistä vai pitäisikö sen olla enemmän muistoesine?

Katsos, käytännöllisyys ja sentimentalismi eivät ole kuin Batman ja Jokeri; ne voivat toimia yhdessä hyvin. Tärkeää on miettiä, mikä resonoi lahjan saajan kanssa. Jos hän lähtee opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, ehkäpä keittiövälineet tai lahjakortti ruokakauppaan ovat osuvia. Jos taas haluat herättää kyyneleitä – hyvällä tavalla, tietenkin – valokuvakirja yhteisistä muistoista on varma hitti.

Mitä jos en tunne poikaa niin hyvin? Onko jotain varmaa, mikä uppoaa?

Ah, klassinen “Olen tavannut sinut kolmesti, mutta nyt tarvitsen lahjaidean” -dilemma! Ei hätää, universaaleja lahjoja on olemassa. Esimerkiksi laadukkaat kuulokkeet, urheiluvarusteet tai vaikkapa hyvä kirja ovat yleensä varmoja valintoja. Jos kaikki muu epäonnistuu, lahjakortti ei petä koskaan. Se on kuin lahjan “turvaverkko” – ei ehkä super henkilökohtainen, mutta aina käytännöllinen.

Onko digitaalinen lahja huono idea?

Digitaalinen lahja huono idea? Pfff, se on kuin sanoisi, että internet oli vain ohimenevä villitys! Esimerkiksi e-kirjat, pelit tai streaming-palvelun tilaukset voivat olla todella hyviä lahjoja. Mutta muista: digitaalisuus ei sovi kaikille. Jos ylioppilaspoika on enemmän “kirjan ja kahvin” tyyppiä, digilahja saattaa jäädä digipölyttymään.