Vohveli-päiväpeite

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Mikään ei tee kodista viihtyisämpää ja yksilöllisempää kuin oikein valittu vohveli-päiväpeite. Se ei ole pelkästään käytännöllinen elementti, joka pitää sängyn siistinä ja lämpimänä, vaan se on myös voimakas sisustuselementti, joka voi määrittää koko makuuhuoneen tunnelman. Vohveli-päiväpeite on monipuolinen valinta, koska se sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Sen yksinkertainen mutta tyylikäs kuviointi lisää tekstuuria ja syvyyttä huoneeseen, tehostaen muita sisustuselementtejä.

Mutta miksi juuri vohveli-päiväpeite voisi olla loistava ratkaisu sinulle? Ensinnäkin, ne ovat yleensä valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten puuvillasta tai pellavasta, jotka tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten ja kestävät hyvin pesua. Lisäksi ne ovat saatavilla monissa eri väreissä ja kokoja, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii omaan makuusi ja tarpeisiisi.

9 Vohveli-päiväpeittoa erityyppisiin sisustuksiin

Olemme koonneet kattavan listan tyylikkäistä vohveli-päiväpeitosta, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää!

1. Kevyttä tyyliä

Kevytta tyylia

Vohveli päiväpeitto

69,00 €

* Katso Vekeltä

Herkullisesti teksturoitu ja 100% kivipestyä puuvillaa oleva vohveli-päiväpeite ei ole pelkästään visuaalisesti houkutteleva, vaan myös pehmeä ja mukava. Sen kaksipuolinen käyttömahdollisuus antaa sinulle lisää vapautta sisustuksessa, ja ÖKÖ-TEX-sertifikaatti rauhoittaa mieltäsi tuotteen turvallisuudesta.

2. Kaunista luomupuuvillaa

Kaunista luomupuuvillaa

Anno Puro päiväpeitto

89,95 €

* Katso Vekeltä

Tuo makuuhuoneeseesi puhdasta luonnonläheisyyttä tällä vohveli-päiväpeitteellä, joka on valmistettu 100% ekologisesti viljellystä puuvillasta. Sen esipesu tuo rentoutta ilmeeseen, ja Öko-Tex-standardi takaa, että nukut hyvin ilman haitallisia kemikaaleja.

3. Kivipestyä puuvillaa

Kivipestya puuvillaa

Big Waffel -päiväpeitto

69,95 €

* Katso Hemtexiltä

Jos kaipaat trendikkyyttä yhdistettynä mukavuuteen, tämä vohveli-päiväpeite on nappivalinta. Kivipesty puuvilla tarjoaa ihanan pehmeän ja joustavan tuntuman, joka yhdistettynä rustiikkiseen ulkonäköön, tekee päiväpeitteestä huoneesi katseenvangitsijan.

4. Syvän sinistä

Syvan sinista

Päiväpeite Lois

99,99 €

* Katso Homeroomilta

Kompakti ja käytännöllinen, tämä vohveli-päiväpeite tarjoaa valinnanvaraa kahdessa eri koossa, jotka sopivat useimpiin sänkykokoihin. Napakka vohvelikuvio antaa sille modernin ilmeen, joka sopii jokaiseen kotiin.

5. Tummaan makuun

Tummaan makuun 1

Päiväpeite Candela

99,99 €

* Katso Homeroomilta

Unohda kemikaalit ja nuku hyvin tässä GOTS-sertifioidussa vohveli-päiväpeitteessä, joka on valmistettu nelinkertaisesta ekologisesta puuvillamusliinista. Sen päärmätyt reunat ja struktuuripintainen musliini tekevät siitä paitsi kauniin myös kestävän valinnan.

6. Huoneen katseenvangitsija

Huoneen katseenvangitsija

Päiväpeite Lois

99,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä vohveli-päiväpeite yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden napakalla vohvelikuviollaan. Päiväpeite on saatavilla kahdessa eri koossa, joten löydät helposti oikean koon sänkyysi. Sen pestyt puuvillamateriaalit tekevät siitä sekä kestävän että helposti hoidettavan.

7. Finlaysonin laatua

Finlaysonin laatua

Kenno-päiväpeite

89,95 €

* Katso Stockmannilta

Finlaysonin Kenno-vohveli-päiväpeite on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on valmistettu kierrätetystä polyesterista, peräisin kierrätetyistä PET-muovipulloista. Hillitty värimaailma ja elegantti vohvelikuvio tekevät siitä monipuolisen lisän mihin tahansa sisustukseen.

8. Luksuksen ystävälle

Luksuksen ystavalle

Riposo Päiväpeitto

180,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Jos etsit laadukasta ja tyylikästä vohveli-päiväpeitettä, Mille Notti tarjoaa sellaisen OEKO-TEX® STANDARD 100 -sertifioinnilla.

9. Luonnollista tyylikkyyttä

Lonnie paivapeitto 2

Lonnie päiväpeitto

119,95 €

* Katso Hemtexiltä

Valitsemalla tämän vohveli-päiväpeitteen tuet Better Cotton -aloitetta, joka pyrkii kestävään puuvillan tuotantoon. Vaikka tuote saattaa olla ostettu massatasapainojärjestelmän kautta, se heijastaa yrityksen sitoutumista eettisyyteen. Luonnonväri ja mittasuhteet, 240 cm x 150 cm, tekevät siitä universaalin valinnan.

Kuinka valita juuri se oikea vohveli-päiväpeitto?

Okei, nyt kun olemme käyneet läpi, miksi vohveli-päiväpeite voisi olla juuri se sisustuselementti, jota olet kaivannut, niin miten varmistaa, että saat ostettua juuri sen oikean? Ensimmäinen askel on tietenkin mitata sängyn koko huolellisesti. Usein päiväpeitteet tulevat standardikokoisina, mutta on aina hyvä tarkistaa, että valitsemasi päiväpeite peittää sängyn riittävän hyvin mutta ei ole liian suuri.

Toiseksi, mieti väri ja materiaali huolella. Kuten mainitsin, vohveli-päiväpeitteet ovat yleensä saatavilla monissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten valinta kannattaa tehdä huoneen muun sisustuksen perusteella. Myös materiaalin tulee olla sellainen, että se on mukava ja helppo pitää puhtaana. Jos nämä kaksi seikkaa ottaa huomioon, onnistut varmasti löytämään juuri sen oikean vohveli-päiväpeitteen, joka tekee kodistasi entistä viihtyisämmän ja yksilöllisemmän. Onnea matkaan sisustusseikkailuissasi!

UKK

1. Mistä vohveli-päiväpeite on yleensä tehty?

Vohveli-päiväpeitteet valmistetaan yleensä puuvillasta tai pellavasta, ja ne ovat tunnettuja uniikista vohvelimaisesta kuvioinnistaan. Nämä materiaalit ovat kestäviä, hengittäviä ja mukavan tuntuisia ihoa vasten.

2. Voiko vohveli-päiväpeitettä pestä pesukoneessa?

Kyllä, useimmat vohveli-päiväpeitteet voi pestä pesukoneessa. On kuitenkin hyvä tarkistaa tuotteen pesuohjeet varmistaakseen, että päiväpeite kestää konepesun. Yleisesti ottaen, puuvillaiset ja pellavaiset päiväpeitteet voi pestä lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella.

3. Sopivatko vohveli-päiväpeitteet kaikkiin sisustustyyleihin?

Vohveli-päiväpeitteet ovat erittäin monipuolisia ja sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Ne voivat tuoda lämpöä ja kodikkuutta esimerkiksi minimalistiseen tai skandinaaviseen tyyliin, mutta sopivat myös rustiikkiseen tai boheemiin ilmeeseen.

4. Onko vohveli-päiväpeite hyvä valinta lemmikkitalouksiin?

Vohveli-päiväpeitteet ovat yleensä kestäviä ja helppohoitoisia, mikä tekee niistä melko hyvän vaihtoehdon lemmikkitalouksiin. Kuitenkin, kuten kaikki tekstiilit, myös vohveli-päiväpeite saattaa kerätä karvaa ja likaa. Jos sinulla on lemmikkejä, on suositeltavaa valita tummempi väri ja pestä päiväpeite säännöllisesti.

5. Minkä hintainen vohveli-päiväpeite yleensä on?

Hinnat voivat vaihdella merkittävästi materiaalin, koon ja brändin mukaan. Edullisimmat mallit saattavat maksaa noin 20-30 euroa, kun taas luksusversiot voivat maksaa yli 100 euroa. On hyvä huomioida, että laadukas päiväpeite on yleensä kestävämpi ja saattaa olla pidemmän päälle taloudellisempi valinta.