Vihreä sohva

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Vihreä sohva on paljon muutakin kuin vain istumapaikka; se on designin vihreä sydän ja kotien värikäs katseenvangitsija. Tämä kodin kulmakivi on viime vuosina noussut sisustustrendien kärkeen. Sisustussuunnittelijat ympäri maailman ovat löytäneet tämän modernin klassikon, vihreän sohvan, joka tuo tilaan kuin tilaan virkistävän väripilkkeen ja antaa kodille uuden ilmeen.

Kun vihreä sohva asetetaan huoneen keskiöön, se luo tilaan elävän ja harmonisen tunnelman, joka saa jokaisen vierailijan katsomaan kahdesti. Sohvan vihreys on yhtä aikaa rauhoittava ja piristävä, heijastaen luonnon monimuotoisuutta ja kunnioittaen sen arvoja.

11 Upeaa vihreää sohvaa

Olemme luoneet listan upeista vihreistä sohvista, jotta juuri sen oikean löytäminen olisi helpompaa. Toivottavasti listasta on apua!

1. Samettisen pehmeää

House Nordic Monte 3 istuttava samettisohva

House Nordic Monte 3-istuttava samettisohva

749,00 €

* Katso Vekeltä

Koe ylellistä mukavuutta ja tyylikkyyttä vihreällä sohvalla, joka tuo samettisen pehmeän lisän olohuoneeseesi, työtilaasi tai mökillesi. Tämä kolmen istuttava sohva erottuu napitettujen selkänojien ja vetoketjullisten istuintyynyjen ansiosta, tarjoten samalla erinomaisen istumamukavuuden. Mustaksi maalatut tammenjalat lisäävät eleganttia ilmettä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan jokaiseen kotiin.

2. Muhkeasti muotoiltu

Rusko 3 istuttava sohva

Rusko 3-istuttava sohva

1 039,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä vihreä sohva on täydellinen valinta jokapäiväiseen rentoutumiseen, tarjoten pehmeän paikan laskeutua hyvässä seurassa. Leveät käsinojat ja runsas tyynymäärä tuovat ylimääräistä mukavuutta, kun taas konepestävät tyynynpäälliset lisäävät käytännöllisyyttä. Puiset wenge-jalat pitävät sohvan matalana, estäen turhan tavaran kertymisen alle. Helppokäyttöisyys ja pehmeä muotoilu tekevät siitä ihanteellisen lisän kodin sisustukseen.

3. Kauniisti muotoiltu

Saarni 3 istuttava sohva

Saarni 3-istuttava sohva

1 275,00 €

* Katso Vekeltä

Nauti modernista ilmeestä ja tilan tuntumasta vihreän sohvan korkeiden tammijalkojen ansiosta. Tämä 3-istuttava sohva tuo kotiisi ilmavuutta ja eleganssia, ja korkeiden jalkojen ansiosta siivoaminen on vaivatonta. Irrotettavat ja vesipestävät päälliset tekevät sohvasta helppohoitoisen, samalla kun laadukas pehmuste takaa pitkäaikaisen mukavuuden ja tuen.

4. Designsohvien ystävälle

Sjovik 25n istuttava sohva

Sjövik 2,5:n istuttava sohva

1 455,00 €

* Katso Nordic Nestistä

Tämän vihreän sohvan materiaalit yhdistävät viskoosin, puuvillan, pellavan, polyesterin ja villan luoden ainutlaatuisen mukavuuden ja kestävyyden. Valkoöljytyt tammenjalat lisäävät tyylikkyyttä ja luonnollisuutta, tehdessään sohvasta keskipisteen minkä tahansa huoneen sisustuksessa. Tämä sohva on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden, tyylikkyyden ja kestävyyden.

5. Kaunis kiilto

Wind 3 sits sohva

Wind 3-sits sohva

2 229,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Broste Copenhagenin vihreä sohva tarjoaa modernin ja tyylikkään lisän kotiisi. Sen polyesteriverhoilu ja polyeteerivaahtotäyte takaavat maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden. Sohvan mitat ja korkea kulutuksenkesto tekevät siitä täydellisen valinnan aktiiviseen kotiin, yhdistäen käytännöllisyyden ja tyylikkyyden ainutlaatuisella tavalla.

6. Täydellinen skandinaaviseen kotiin

Art 3 istuttava vuodesohva

Art 3-istuttava vuodesohva

1 155,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä vihreä sohva, Art vuodesohva, yhdistää eleganssin ja käytännöllisyyden. Sen kangasverhoilu on saatavilla viidessä eri värissä, mukaan lukien houkutteleva vihreä, joka lisää kotiisi väripilkun. Mustat, korkeat jalat tuovat ilmavuutta ja vuodemekanismi on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Kompakti koko tekee siitä ihanteellisen myös pienempiin tiloihin, ja kaksi sisältyvää petauspatjaa takaavat mukavat yöunet.

7. Uniikeilla jaloilla

Inland AV23 3 istuttava sohva

Inland AV23 3-istuttava sohva

4 541,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

&Traditionin vihreä sohva, suunniteltu Anderssen & Vollin toimesta, edustaa tyylikästä ja rentoa designia. Pellava-puuvilla-polyesterisekoiteverhoilu luo pehmeän ja mukavan istumakokemuksen, kun taas teräsjalat, jauhepinnoitteella viimeisteltynä, lisäävät modernia ilmettä. Tämä sohva on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää arjen mukavuuden skandinaaviseen designiin.

8. Monikäyttöinen vuodedivaanisohva

Kaamos divaanivuodesohva

Kaamos divaanivuodesohva

795,00 €

* Katso Vekeltä

Kaamos divaanivuodesohva tarjoaa sekä mukavuutta että käytännöllisyyttä vihreänä versiona. Helppokäyttöinen vuodemekanismi ja reilu säilytystila tekevät siitä täydellisen valinnan vierashuoneeseen tai monikäyttöiseen olohuoneeseen. Eläväpintainen polyesteriverhoilu tuo kestävyyttä ja tyylikkyyttä, ja divaaniosan puolen voi vaihtaa tarpeen mukaan, mikä lisää sohvan monipuolisuutta.

9. Claesson Koivisto Runen suunnittelema

Continental sohva 3 istuttava

Continental sohva 3-istuttava

8 005,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Swedesen vihreä sohva, Continental, suunniteltu Claesson Koivisto Runen toimesta, tarjoaa ainutlaatuista mukavuutta ja tyyliä. Puuvilla-viskoosi-villa-akryyli-polyamidisekoiteverhoilu luo ylellisen istumakokemuksen. Teräsjalat, jauhepinnoitteella viimeisteltynä, tuovat modernia ilmettä. Tämä sohva on ihanteellinen niille, jotka arvostavat laadukkaita materiaaleja ja skandinaavista designia.

10. Verhoiltu pehmeällä sametilla

House Nordic Lido 3 istuttava sohva sametti

House Nordic Lido 3-istuttava sohva sametti

995,00 €

* Katso Vekeltä

House Nordicin Lido sohva vihreänä on kuin luotu rentoutumiseen. Samettiverhoilu ja mukana tulevat irtotyynyt tekevät sohvasta erittäin kutsuvan. Tarra-kiinnitys pitää istuintyynyt paikoillaan, ja voit personoida sohvaa erivärisillä Lido-tyynyillä. Tämä sohva tuo sisustukseesi pehmeyttä ja mukavuutta.

11. Edullinen vaihtoehto

Halaus 3 istuttava vuodesohva 1

Halaus 3-istuttava vuodesohva

299,00 €

* Katso Vekeltä

Vihreä vuodesohva, jossa on koristeelliset napit ja korkeat puujalat, yhdistää tyylikkyyden ja mukavuuden. Klick-mekanismi helpottaa sohvan muuttamista vuoteeksi, ja metalliset tukijalat takaavat vuoteen tukevuuden. Kumipuujalat ja kestävä huonekalukangas viimeistelevät sohvan ilmeen, tehden siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti houkuttelevan.

Millaiseen sisustukseen vihreä sohva sopii?

Vihreä sohva on yllättävän monipuolinen sisustuselementti, joka sopii useisiin eri tyyleihin. Se on loistava lisä skandinaaviseen sisustukseen, jossa luonnolliset, hillityt sävyt ja luonnonmateriaalit korostuvat. Samalla se voi toimia piristävänä väriläiskänä modernissa, minimalistisessa ympäristössä tai tuoda viihtyisää maalaisromantiikkaa rustiikkiseen tyyliin. Boheemissa sisustuksessa vihreä sohva luo luontevan yhteyden luonnon ja kodin välille, ja klassisessa ympäristössä se tuo ajan patinaa ja syvyyttä. Lisäksi vihreä sohva voi olla rohkea väripilkku retro- tai pop-taiteen inspiroimassa tilassa. Huolella valittuna vihreä sohva voi olla se ratkaiseva elementti, joka tuo yhtenäisyyttä ja persoonallisuutta kodin sisustukseen.

Seuraavaksi esittelemme generatiivisen tekoälyn avulla luotuja kuvia siitä, miltä vihreä sohva näyttää osana erityyppisiä olohuoneita. Toivottavasti herätämme inspiraation tulevissa sisustusprojekteissa!

Vihreä sohva ja vihreä seinä

Moderni olohuone, jossa on vihreä seinä ja vihreä sohva.

Vihreä sohva sopii erinomaisesti yhteen muiden vihreiden elementtien kanssa. On kuitenkin hyvä varoa, ettei tilasta tule liian yksipuolisesti vihreä.

Vihreä yhdessä muiden värien kanssa

Kirkkailla väreillä sisustettu valoisa olohuone.

Vihreä väri sopii todella hyvin yhteen monien muiden värien kanssa. Keväisen tunnelman luomiseksi voi esimerkiksi hyödyntää keltaisen eri sävyjä. Värien yhteensopivuutta voi testailla väripyörän avulla.

Katseenvangitsija valkoista seinää vasten

Moderneilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä sisustettu olohuone.

Vihreä sohva ja valkoinen seinä luovat keskenään upean kontrastin, joka vangitsee varmasti jokaisen huoneeseen tulijan katseen.

Vihreä sohva pienessä tilassa

Pieni tummanvihreä sohva himmeästi valaistussa olohuoneessa.

Pienet vihreät sohvat ovat ihana lisä sisustukseen. Vihreä väri luo pieneen tilaan mielenkiintoisen yksityiskohdan.

Vihreä sohva osana modernia sisustusta

Luonnonläheisesti sisustettu olohuone, jossa on suuret lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat.

Vihreä sohva on loistava valinta myös moderniin sisustukseen. Vihreän eri sävyjen avulla on mahdollista luoda ihana luonnonläheinen tunnelma.

Vihreä sohva minimalistisessa sisustuksessa

Minimalistisesti sisustettu olohuone, jossa on samettinen sohva harmaata seinää vasten.

Minimalistisen sisustuksen voi kruunata upealla vihreässä sohvalla.

Vihreä sohva tummassa olohuoneessa

Tummanvihreä vintage sohva vanhanaikaisesti sisustetussa olohuoneessa.

Vihreä sohva pääsee kukoistukseensa myös osana tummaa sisustusta.

Usein kysytyt kysymykset

1. Mistä materiaaleista vihreät sohvat on valmistettu?

Vihreät sohvat voivat olla valmistettu useista erilaisista materiaaleista, mukaan lukien nahka, sametti, kangas ja kestävä kudottu polyesteri. Materiaali riippuu sohvan tyylistä, tarkoituksesta ja valmistajasta. Usein materiaalit on valittu niin, että ne tarjoavat kestävyyttä, mukavuutta ja helposti puhdistettavaa pintaa.

2. Onko vihreä väri trendikäs sohvan väri?

Väritrendit vaihtelevat ajan myötä, ja vihreä on usein ollut suosittu valinta niille, jotka haluavat luoda rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Vihreä on luonnonväri, joka voi tuoda rauhoittavan elementin sisustukseen. Se toimii hyvin monien muiden värien kanssa, mukaan lukien neutraalit sävyt ja kirkkaat, rohkeat värit.

3. Kuinka valitsen oikean vihreän sohvan kotiini?

Vihreän sohvan valitseminen riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien huoneesi sisustustyyli, tilan koko ja sohvan käyttötarkoitus. Tärkeää on harkita, kuinka vihreä sohva sopii yhteen muiden huonekalujen ja värien kanssa. Jos olet epävarma, voit pyytää sisustussuunnittelijan neuvoja tai hyödyntää digitaalisia työkaluja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden nähdä, miltä sohva näyttää kotisi ympäristössä.

4. Mistä voin ostaa vihreän sohvan?

Vihreitä sohvia on saatavilla monissa huonekaluliikkeissä sekä fyysisissä että online-myyntipisteissä. Tarjolla on useita merkkejä ja malleja, joten löydät todennäköisesti jotain, joka sopii tyyliisi ja budjettiisi. Muista tarkastella arvosteluja!