Valkoinen pyöreä ruokapöytä

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Valkoinen pyöreä ruokapöytä voi olla täydellinen lisä kotiisi, tuoden mukanaan valoisuutta ja avaruuden tuntua. Tämän tyyppinen pöytä ei ainoastaan palvele käytännöllisenä kalusteena, vaan myös muotoutuu osaksi kotisi esteettistä ilmettä, luoden kutsuvan ja yhteisöllisen tilan.

Erityisen hyvin se sopii pienempiin tiloihin, missä sen pyöreät muodot auttavat liikkumaan huoneessa sujuvammin, sekä avoimiin tilasuunnitelmiin, missä se toimii saumattomana yhdistäjänä eri alueiden välillä. Sen valkoinen väri puolestaan tuo mukanaan raikkautta ja monikäyttöisyyttä, mahdollistaen lukemattomia sisustusyhdistelmiä niin modernissa, skandinaavisessa kuin perinteisemmissäkin sisustustyyleissä.

9 Kaunista valkoista pyöreää ruokapöytää

Olemme koonnee yhteen upeita ja laadukkaita valkoisia pyöreitä ruokapöytä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytisi helpommin! ❤️

1. Sopii pieneenkin tilaan

Pisara ruokapoyta O80 cm valkoinen

Pisara ruokapöytä Ø80 cm valkoinen

159,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä valkoinen pyöreä ruokapöytä, Pisara, tuo keveyden ja ajattomuuden tuntua mihin tahansa ruokailutilaan. Sen kompakti koko tekee siitä täydellisen valinnan myös ahtaisiin tiloihin. Valkoiseksi pulverimaalattu metallijalka ja MDF-kansi yhdistävät sekä kestävyyden että tyylikkyyden, tarjoten kepeän ilmeen kotisi sisustukseen.

2. Moderniin makuun

Saini pyorea ruokapoyta O110 cm

Saini pyöreä ruokapöytä Ø110 cm

249,00 €

* Katso Vekeltä

Saini valkoinen pyöreä ruokapöytä edustaa modernia muotoilua ja monipuolisuutta, tarjoten eri värivaihtoehtoja, jotta löydät täydellisen matchin kotiisi. Sen ainutlaatuinen trumpettijalka mahdollistaa tuolien vapaan sijoittelun ja tarjoaa runsaasti jalkatilaa, tekee tästä pöydästä ihanteellisen valinnan niin ruokailutiloihin kuin kokoustiloihinkin.

3. Designtuotteiden ystävälle

Big O Table ruokapoyta

Big O Table -ruokapöytä

2 088,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tyylikäs ja ylellinen valkoinen pyöreä ruokapöytä OX Denmarqilta, suunniteltu Dennis Marquartin toimesta, yhdistää marmorin ja teräksen viimeistellyn lakkausprosessin kautta. Tämä pöytä ei ainoastaan tuo luksusta ruokailutilaasi, vaan myös kestävyyttä ja ajattoman kauneuden kosketuksen.

4. Upeat kumipuiset jalat

Rowico Lotta pyorea ruokapoyta O106 cm

Rowico Lotta pyöreä ruokapöytä Ø106 cm

279,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Lotta valkoinen pyöreä ruokapöytä on sekä ihastuttava että käytännöllinen valinta pieneen ruokailutilaan. Sen kumipuusta valmistetut jalat ja helppohoitoinen MDF-kansi tekevät tästä pöydästä sekä kestävän että edullisen lisän kotisi sisustukseen.

5. Kauniin siroa muotoilua

Ella ruokapoyta pyorea

Ella ruokapöytä pyöreä

1 179,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

SMD Designin Stina Sandwallin suunnittelema valkoinen pyöreä ruokapöytä on moderni lisä mihin tahansa tilaan. Sen laminaattimateriaali tarjoaa kestävyyden lisäksi helppohoitoisen pinnan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiiviseen kotiin. Tämä pöytä yhdistää skandinaavisen suunnittelun ja toiminnallisuuden, tuoden selkeää linjakkuutta sisustukseen.

6. Tyylikäs valkoisen ja mustan välinen kontrasti

Gubi 2.0 ruokapoyta

Gubi 2.0 -ruokapöytä

2 799,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Tämä GUBI 2.0 valkoinen pyöreä ruokapöytä, jossa yhdistyvät elegantisti marmori ja metalli, tuo luksusta ja tyylikkyyttä mihin tahansa tilaan. Sen lakattu pinta heijastaa valoa kauniisti, luoden samalla kestävän ja helppohoitoisen tason. Täydellinen koko, 110 cm halkaisija ja 72,5 cm korkeus, tekevät siitä ihanteellisen keskipisteen ruokailutilaan, kutsuen kokoontumaan yhteen nauttimaan yhteisistä hetkistä.

7. Upea pöytä uniikilla jalalla

Pixel pyorea ruokapoyta O120 cm

Pixel pyöreä ruokapöytä Ø120 cm

469,00 €

* Katso Vekeltä

Luo modernin elegantin ilmeen kotiisi tällä valkoisella pyöreällä ruokapöydällä, jonka tukeva musta metallijalka ja valkoinen MDF-kansi yhdistävät minimalistista tyyliä ja toiminnallisuutta. Tämä pöytä ei ainoastaan tarjoa vankan alustan aterioille, vaan myös muuntautuu keskustelun keskipisteeksi sen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta.

8. Uniikit jalat

Ruokapoyta Colette o 90 cm

Ruokapöytä Colette ø 90 cm

559,99 €

* Katso Homeroomilta

Valitse tämä valkoinen pyöreä ruokapöytä, jossa on kolme vankkaa jalkaa ja elegantti muotoilu, tuomaan tyylikkyyttä ja yhteenkuuluvuutta ruokailutilaasi. Sen monipuolinen muotoilu, jossa on valittavissa kolme erilaista pintaa, sopii saumattomasti eri sisustustyyleihin, luoden kutsuvan tilan yhteisille aterioille ja hetkille.

9. Perinteinen vaihtoehto

House Nordic Vojens O105 cm

House Nordic Vojens Ø105 cm

211,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä House Nordic Vojens valkoinen pyöreä ruokapöytä, jossa on valkoinen MDF-kansi ja kumipuujalat, tarjoaa perinteistä charmia ja lämpöä. Sen 105 cm halkaisija ja 73,5 cm korkeus tekevät siitä ihanteellisen lisän ruokailualueelle, yhdistettäväksi eri tyylien tuolien kanssa. Lakatut, puunväriset jalat tuovat luonnollisen kosketuksen ja lisäävät sen viehätysvoimaa.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva valkoinen pyöreä ruokapöytä?

Onnistuaksesi valitsemaan juuri sen oikean valkoisen pyöreän ruokapöydän omaan kotiisi, on tärkeää kiinnittää huomiota muutamiin keskeisiin seikkoihin. Ensiksi, mieti pöydän kokoa suhteessa tilaan – varmista, että se istuu harmonisesti ympäröivään tilaan jättäen riittävästi liikkumatilaa.

Toiseksi, harkitse pöydän pintamateriaalia ja sen hoitoa. Valkoinen väri on ajaton valinta, mutta sen puhtaanapito voi vaatia hieman lisähuomiota. Tutki eri materiaalivaihtoehtoja ja niiden kestävyyttä arjessa.

Lopuksi, muista, että oikean huonekalun valinta on investointi kotisi viihtyisyyteen ja toiminnallisuuteen. Käytä aikaa tutkimiseen, vertaile vaihtoehtoja ja valitse sellainen pöytä, joka heijastaa sekä kotisi että perheesi tarpeita ja persoonallisuutta. Tämän prosessin myötä löydät pöydän, joka ei ainoastaan täytä tilansa kauniisti, vaan myös kestää elämän eri vaiheita rinnallasi.

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten valitsen oikean kokoisen valkoisen pyöreän ruokapöydän kotiini?

Maton koko riippuu pöydän koosta ja siitä, kuinka monta tuolia siihen liittyy. Yleinen ohje on, että maton tulisi ulottua vähintään 60-80 cm pöydän jokaiselta sivulta ulospäin, jotta tuolit mahtuvat maton päälle myös silloin, kun niitä vedetään taaksepäin. Mittaa siis pöytäsi ja lisää tarvittava määrä molemmille sivuille saadaksesi oikean kokoisen maton.

2. Voiko valkoisen pyöreän ruokapöydän yhdistää minkä tahansa tyylinen tuolien kanssa?

Kyllä voi! Valkoinen pyöreä ruokapöytä on erittäin monipuolinen ja sopii yhteen monenlaisten tuolien kanssa, oli sitten kyseessä moderni, skandinaavinen tai perinteinen tyyli. Kannattaa valita tuolit, jotka täydentävät huoneen kokonaisilmettä.

3. Voiko valkoinen pyöreä ruokapöytä sopia mihin tahansa sisustustyyliin?

Kyllä, valkoinen pyöreä ruokapöytä on monipuolinen ja voi sopia monenlaisiin sisustustyyleihin, klassisesta moderniin. Sen yksinkertainen muoto ja väri tekevät siitä helposti yhdisteltävän eri tuolien ja sisustuselementtien kanssa.

4. Miten hoidan ja pidän valkoisen pyöreän ruokapöydän puhtaana?

Puhdista pöytä säännöllisesti kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaavia puhdistusaineita ja liiallista vettä, jotta pöydän pinta ei vahingoitu.

5. Miten valkoinen pyöreä ruokapöytä vaikuttaa tilan tuntuun?

Kyllä, kun valitset laadukkaan pöydän ja pidät siitä hyvää huolta, valkoinen pyöreä ruokapöytä voi kestää vuosia. Materiaali ja viimeistely vaikuttavat suuresti pöydän kestävyyteen, joten valitse huolellisesti.