Valkoinen nojatuoli

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Valkoinen nojatuoli on upea lisä oman kodin sisustukseen. Se voi muuttaa huoneen ilmettä merkittävästi, luoden raikkautta ja avaruutta, ja toisaalta myös tuoden tyylikkyyttä ja eleganssia. Huonekalujen valinnassa värit ovat usein keskeisessä asemassa, sillä niiden avulla luodaan tunnelmaa ja ilmettä tilaan. Valkoinen on yleisväri, joka sulautuu saumattomasti monenlaisiin ympäristöihin ja sisustustyyleihin.

Nojatuolin hankinta on merkittävä päätös, sillä sen tulee palvella paitsi esteettisiä tarpeita, myös mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Etenkin valkoinen väri tuo mukanaan omat haasteensa: se saattaa likaantua helpommin ja sen ylläpito vaatii tietynlaista huolellisuutta. Huolimatta näistä pienistä haasteista, valkoinen nojatuoli on valinta, joka palkitsee rohkean sisustajan.

Valkoisen nojatuolin ostajan muistilista

1. Mittaa tila: Ennen kuin ostat nojatuolin, mittaa tila, jonne aiot sijoittaa tuolin. Ota huomioon, että sinun on jätettävä tilaa tuolin ympärille, jotta voit liikkua vapaasti.

2. Valitse tyyli: Valkoisia nojatuoleja on saatavilla monissa tyyleissä. Valitse sellainen, joka sopii kodin sisustukseen ja omiin mieltymyksiisi.

3. Materiaali: Mieti, millaisen materiaalin haluat. Nahka on kestävä ja helppo puhdistaa, mutta kangas voi tuntua pehmeämmältä ja lämpimämmältä. Muista, että valkoinen voi likaantua helposti, joten valitse sellainen kangas, joka on helppo puhdistaa.

4. Käsinojat: Mieti, haluatko käsinojat tuoliisi. Ne lisäävät mukavuutta, mutta saattavat viedä enemmän tilaa.

5. Selkänojan korkeus: Jos pidät pään tai niskan tukea tärkeänä, valitse korkeaselkäinen nojatuoli.

6. Väri: Vaikka olet valinnut valkoisen, on olemassa erilaisia valkoisen sävyjä. Mieti, millainen sävy sopii parhaiten muuhun sisustukseesi.

7. Puhdistettavuus: Valkoisena tuoli saattaa tarvita useammin puhdistusta kuin tummempi tuoli, joten sen puhdistettavuus on tärkeää.

8. Budjetti: Määritä budjetti ennen ostoksille lähtemistä. Hinnat voivat vaihdella suuresti riippuen tuolin merkistä, materiaalista ja tyylistä.

9. Toimitus: Selvitä, toimitetaanko tuoli kotiisi ja sisältyykö toimitus hintaan.

10. Takuu: Tarkista, onko tuolilla takuu ja mitä se kattaa.

11. Ostopäätös: Älä tee hätäistä ostopäätöstä. Harkitse kaikkia edellä mainittuja kohtia, jotta löydät itsellesi parhaan mahdollisen nojatuolin.

Upeita valkoisia nojatuoleja moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen upeita ja trendikkäitä valkoisia nojatuoleja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti listasta on apua!

1. Pehmeää ja pörröistä

Porroista ja pehmeaa 2

Airy Teddy nojatuoli

589,00 €

* Katso Vekestä

Airy Teddy -valkoinen nojatuoli tarjoaa ajatonta eleganssia ja mukavuutta. Sen pehmeä teddypintainen kangasverhoilu ja ryhdikäs muotoilu takaavat istumamukavuuden. HR-vaahtomuoviset istuin- ja selkätyynyt yhdessä joustovyöjärjestelmän kanssa tukevat selkääsi. Valkovahatut massiivitammi-elementit tuovat tukevuutta ja maanläheistä luonnonkauneutta. Nojatuoli toimitetaan helposti asennettavilla irto-käsinojilla. Nauti rentouttavista hetkistä tässä laadukkaassa nojatuolissa.

2. Moderniin makuun

Moderniin makuun 2

VILLACH nojatuoli

859,00 €

* Katso Jotexista

VILLACH on elegantti valkoinen nojatuoli, jonka muotoilu on pehmeälinjainen ja kutsuva. Tyylikkäät terenauhareunat tyynyissä lisäävät istuinmukavuutta, kun taas persoonalliset jalat luovat tuoliin luonnetta. FSC-merkityt puuyksityiskohdat korostavat ympäristöystävällisyyttä. Päällisen kudos, 80% polyesteriä ja 20% akryyliä, on kestävää ja meleerattua, tarjoten hienovaraisen pintakuviointia. Tuolin selkätyyny on irrotettava ja erittäin mukava, ja se sisältää vaahtoa parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi.

3. Pehmeä teddyverhoilu

Pehmea teddyverhoilu

Nojatuoli Lavi

299,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä valkoinen nojatuoli kietoo sinut ylellisen teddyverhoilunsa pehmeään syleilyyn. Tuolin runko on kestävää ja laadukasta poppelipuuta, joka tarjoaa erinomaisen tuen ja pitkäikäisyyden. Tuolin mukavuuden varmistaa vaahtomuovitäyte, joka mukautuu kehosi muotoihin. Muovijalat tarjoavat tukevuutta ja modernia muotoilua, tehden tuolista ihanteellisen lisän nykyaikaiseen sisustukseen.

4. Laadukasta rottinkia

Laadukasta rottinkia

Korkea Lumikenkä tuoli

339,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Korkea Lumikenkä on valkoinen nojatuoli, jonka ajaton muotoilu ja kevyt rottinkirakenne puhuttelevat monenlaista sisustajaa. Käsityönä valmistettu tuoli on kestävä valinta, ja se soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Lumikenkä on ansainnut asemansa Parolan suosituimpien mallien joukossa, ja se on tullut monille symboloimaan rottinkituolia. Sen ajaton design mahdollistaa tuolin siirtymisen sukupolvelta toiselle.

5. Perinteistä tyyliä

Perinteista tyylia

Kajo nojatuoli

718,00 €

* Katso Vekestä

Kajo on hienostunut valkoinen nojatuoli, joka vangitsee katseen laadukkaalla kangasverhoilullaan. Sen sirot käsinojat ja korkeat jalat lisäävät tuolin keveyttä ja modernia ulkonäköä. Irrotettavat ja pestävät istuin- ja selkätyynyt tarjoavat helppohoitoisuutta ja tuoreen ilmeen pitkäksi aikaa.

6. Luonnonvalkoista muhkeutta

Luonnonvalkoista muhkeutta

MOLTON nojatuoli

799,00 €

* Katso Jotexista

MOLTON on valkoinen nojatuoli, joka kutsuu sinut istumaan sen suurten, muhkeiden tyynyjen ja pehmeän muotoilunsa ansiosta. Sen tyylikäs ja rento ulkoasu korostuu leveävakoisen vakosametin verhoilukankaalla. Vahva vanerirunko yhdistettynä kylmävaahdon ja siksak-jousituksen tarjoamaan mukavuuteen luo tukevan ja miellyttävän istumakokemuksen. MOLTON-nojatuolissa on helppo rentoutua ja viettää koko päivä nauttien sen pehmeydestä.

7. Uniikkia muotoilua

Uniikkia muotoilua 1

Nojatuoli Mika

699,99 €

* Katso Homeroomista

Mika on erityinen valkoinen nojatuoli, joka tarjoaa hienostuneen ilmeen ja ainutlaatuisen aaltomaisen muotoilun. Sen ylellisyys korostuu pehmeällä bukleeverhoilulla, joka luo tuoliin pehmeän ja hienostuneen tunnelman. Bukleekankaan pienet silmukat ja solmut lisäävät tekstuuria ja tuovat pintaan pehmeyttä ja pörröisyyttä, mikä lisää tuolin ylellisyyttä ja houkuttelevuutta.

8. Kevyt lepakkotuoli

Kevyt lepakkotuoli

Cuero Canvas Mariposa lepakkotuoli

400,00 €

* Katso Vekestä

Cuero Canvas Mariposa on tyylikäs valkoinen nojatuoli, joka on ihanteellinen lisä niin nuorten huoneeseen kuin muihinkin oleskelutiloihin. Tuolin istuinosa on valmistettu kestävästä puuvillakankaasta, joka tarjoaa sekä mukavuutta että kestävyyttä. Lepakkotuolin ainutlaatuisuuden takaa 12 mm:n umpiterästangosta valmistettu runko, joka luo tuoliin keveyttä ja ilmavuutta, samalla tarjoten tukevaa ja vakaata istumakokemusta.

9. Mukavuus ennen kaikkea

Mukavuus ennen kaikkea

Gia nojatuoli pellavaa

799,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä suuri ja tilava valkoinen nojatuoli tarjoaa erinomaisen mukavuuden, joka kutsuu sinut käpertymään ja nostamaan jalkasi ylös. Tuolin irrotettava päällinen on 100% pellavaa, joka antaa mukavan ja väljän istuvuuden. Päällisen taustapuoli on vahvistettu parantaakseen kestävyyttä, ja yliluoteltu sauma lisää visuaalista viehätysvoimaa.

10. Pyöreitä muotoja

Pyoreita muotoja 1

House Nordic Savona nojatuoli

613,00 €

* Katso Vekestä

House Nordic Savona on upea valkoinen nojatuoli, joka tarjoaa modernin otteen klassiseen muotoiluun. Sen lempeät pyöristetyt muodot heijastavat tämän päivän muotoilutrendejä. Tuoli on verhoiltu keinotekoisella lampaannahkaa jäljittelevällä polyesterikankaalla, joka on uskomattoman pehmeä ja miellyttävä. Savona-nojatuoli tuo tilaasi trendikästä japandi-sisustustyyliä ja lisää samalla pehmeyttä ja lämpöä ympäröivään tilaan.

11. Upea mekanismituoli

Upea mekansimituoli

Aava mekanismituoli

1 690,00 €

* Katso Vekestä

Aava mekanismituoli on valkoinen nojatuoli, joka on suunniteltu huolellisesti kaikista näkökulmista. Sen siro ja kaunis ulkomuoto sekä selkeät ja upeat muodot herättävät huomiota. Tuolin pääominaisuus on sen uskomaton istuinmukavuus, joka yhdessä laadukkaiden ja miellyttävien materiaalien kanssa tekee istumiskokemuksesta erittäin positiivisen.

UKK

Mihin valkoisen nojatuolin voi sijoittaa?

Valkoista nojatuolia voidaan käyttää missä tahansa kodin huoneessa – olohuoneesta makuuhuoneeseen ja kodin toimistoon. Se voi toimia sekä toiminnallisena että koristeellisena elementtinä.

Minkä tyyppisten sisustustyylien kanssa valkoinen nojatuoli sopii yhteen?

Valkoinen nojatuoli sopii yhteen useiden sisustustyylien kanssa, kuten modernin, skandinaavisen, minimalistisen, vintage-tyylisen tai jopa boho-chicin kanssa.

Minkälaisissa materiaaleissa valkoisia nojatuoleja on saatavilla?

Valkoisia nojatuoleja on saatavilla useissa erilaisissa materiaaleissa, mukaan lukien nahka, kangas, sametti ja keinonahka. Materiaalin valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käytön luonteesta.

Mitä tulisi ottaa huomioon valkoisen nojatuolin sijoittelussa?

Valkoisen nojatuolin sijoittamisessa on tärkeää ottaa huomioon sekä tilan koko että valaistus. Nojatuoli tulisi sijoittaa niin, että se on tasapainossa muiden huonekalujen kanssa ja saa riittävästi valoa korostamaan sen vaaleaa väriä.

Kuinka valkoista nojatuolia tulisi ylläpitää ja puhdistaa?

Valkoisen nojatuolin ylläpito ja puhdistaminen riippuvat suurelta osin materiaalista. Useimmissa tapauksissa pehmeän kankaan tai sienen ja miedon pesuaineen käyttö riittää. On tärkeää noudattaa valmistajan antamia ohjeita.

Minkä väriset sisustuselementit sopivat valkoisen nojatuolin kanssa?

Valkoinen on monipuolinen väri, joka sopii yhteen monenlaisten värien kanssa. Voit yhdistellä valkoisen nojatuolin pastellisävyjen, voimakkaiden värien tai muiden neutraalien sävyjen kanssa.

Kuinka valita oikea valkoinen nojatuoli?

Oikean valkoisen nojatuolin valinnassa on tärkeää ottaa huomioon sen koko, muoto, materiaali ja tyyli, jotta se sopii yhteen kodin muiden sisustuselementtien kanssa.