Työpöytä pieneen tilaan

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Juuri sopiva työpöytä pieneen tilaan voi olla vaikea löytää. Työpöydällä on suuri vaikutus työtilan tai työhuoneen sisustukseen. Onneksi on olemassa useita erityyppisiä työpöytiä. Pieneen tilaan sopivaa työpöytää etsiessä on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja mieltymykset. Työpöydälle tulee mahtua kaikki tarvittavat välineet, mutta sen tulee myös näyttää hyvältä tilan sisustuksessa. Tärkeitä huomioitavia asioita ovat työpöydän koko, säilytystila ja huoneen pohjaratkaisu. Yksi tietty pieneen tilaan sopiva työpöytä ei sovi jokaiseen huoneeseen. 

Yksi suosittu vaihtoehto pieniin tiloihin on seinään kiinnitettävä työpöytä. Etuna on se, että kyseinen ratkaisu ei vie lainkaan lattiatilaa. Toinen mahdollisuus on harkita kulmapöytää. Mikäli huoneessa on tyhjä kulma, voi se olla erinomainen vaihtoehto. Työpöytä tulee siis valita tilan pohjaratkaisu mielessä pitäen. 

Oikea työpöytä riippuu viime kädessä omista tarpeista ja mieltymyksistä. Harkitsemalla vaihtoehtoja huolellisesti ja valitsemalla omiin tarpeisiin sopiva työpöytä, on mahdollista luoda tyylikäs ja käytännöllinen työpiste pieneen tilaan.

Millainen työpöytä valita oman kodin pieneen tilaan?

Pieneen tilaan sopivia työpöytiä on valtava määrä. Olemme listanneet markkinoiden tyylikkäimmät ja käytännöllisimmät vaihtoehdot, jotta juuri sen oikean löytäminen olisi helpompi tehtävä.

1. Yksinkertaista mutta kaunista

Alava tyopoyta 85x43 cm

Alava työpöytä 85×43 cm

99,00 €

* Katso Vekeltä

Tyylikkäästi suunniteltu Alava-työpöytä pieneen tilaan tuo kotitoimistoon tai opiskelijan huoneeseen minimalistista kauneutta. Suomessa valmistettu ja ympäristöystävällisistä materiaaleista koottu, se tarjoaa kestävän ja muodikkaan vaihtoehdon jokaiseen kotiin. Valitsemalla juuri sinulle sopivan kansivaihtoehdon, lisäät henkilökohtaista ilmettä työskentelytilaasi.

2. Pieni työpöytä säilytystilalla

Seaford tyopoyta hyllyilla

Seaford työpöytä hyllyillä

189,00 €

* Katso Vekeltä

Seaford-työpöytä pieneen tilaan on ihanteellinen valinta, kun kaipaat työtilaa, joka yhdistää toimivuuden ja muotoilun. Sen siro muotoilu täydentää sisustusta samalla kun tarjoten runsaasti säilytystilaa hyllyissään. Työpöydän kestävät materiaalit ja älykäs suunnittelu tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa huoneeseen.

3. Lankkupöytien ystävälle

Elemental puinen tyopoyta

Elemental puinen työpöytä

730,00 €

* Katso Snugilta

Pienikokoinen tiikkipuinen työpöytä tuo työtilaasi ainutlaatuista tyylikkyyttä ja lämpöä. Tämä pieneen tilaan sopiva Elemental-sarjan työpöytä, kulmikkaalla muotoilulla ja rouhealla tiikkipinnalla, luo kodikkaan tunnelman työpisteesi keskipisteeksi. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja rautajalat lisäävät modernia ilmettä, tehdessä pöydästä täydellisen valinnan jokaiseen kotiin.

4. Tummaan makuun

House Nordic Vita poyta 100x45 cm

House Nordic Vita pöytä 100×45 cm

86,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä kaunis ja käytännöllinen työpöytä pieneen tilaan on täydellinen valinta moderniin kotiin. Sen helppo liikuteltavuus, tyylikäs musta metallirunko ja MDF-kansi tekevät pöydästä monikäyttöisen lisän, sopien niin apupöydäksi kuin pieneksi työpöydäksikin. Luo kotiisi tyylikäs ja toimiva työskentelynurkkaus tällä modernilla pöydällä.

5. Siro vaihtoehto

Joe tyopoyta 100x55 cm

Joe työpöytä 100×55 cm

129,00 €

* Katso Vekeltä

Joe-työpöytä, pieneen tilaan suunniteltuna, yhdistää sirokokoinen muotoilu ja toiminnallisuus. Sen melamiinipintainen kalustelevy ja sirot mustat metallijalat tuovat tyylikkyyttä ja kestävyyttä kotitoimistoon tai muuhun työtilaan. Huopatyynyillä varustetut jalat suojaavat lattiaa naarmuilta, tehden tästä työpöydästä sekä käytännöllisen että visuaalisesti viehättävän valinnan.

6. Uniikki vaihtoehto

Uniikki vaihtoehto

Hima Furniture Corner-työpiste

885,00 €

* Katso Made in Finland Shopilta

Corner-säädettävä työpöytä pieneen tilaan on täydellinen ratkaisu, kun haluat hyödyntää kotisi jokaisen kulman tehokkaasti. Tämä monikäyttöinen huonekalu tarjoaa ergonomisen työtilan sekä tilan lempiesineillesi hyllyissään. Sen säädettävyys mahdollistaa työskentelyn sekä istuen että seisten, mikä tuo joustavuutta päivääsi. Sopii mainiosti myös tilanjakajaksi, Corner tuo toiminnallisuutta ja tyyliä pieneenkin tilaan.

7. Todella pieneen tilaan

SOLOM kirjoituspoyta

SOLOM kirjoituspöytä

399,00 €

* Katso Jotexilta

SOLOM-kalustesarjan minimalistinen työpöytä pieneen tilaan tarjoaa seinään kiinnitettävän, tilaa säästävän ratkaisun moderniin kotiin. Tyylikkäät, jauhemaalatusta teräksestä valmistetut linjat yhdistyvät käytännölliseen säilytystilaan, joka tekee työpisteestäsi sekä toiminnallisen että esteettisesti miellyttävän. Seinäkiinnitteinen muotoilu säästää lattiatilaa, mikä on ihanteellista pienissä tiloissa.

8. Vakaa, kätevä ja tyylikäs

HYLLEVI kirjoituspoyta

HYLLEVI kirjoituspöytä

249,90 €

* Katso Jotexilta

HYLLEVI-kirjoituspöytä pieneen tilaan tuo lämpöä ja tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Sen vakaa rakenne ja avolokerot tekevät työskentelystä ja säilytyksestä vaivatonta. Vesipohjaisella maalilla maalattu pinta on helppohoitoinen, ja pöytä sopii erityisesti lastenhuoneeseen, tarjoten ihanteellisen paikan askarteluun ja läksyjen tekoon. Pöydän pyöristetyt kulmat ja hieman levenevät jalat lisäävät turvallisuutta ja vakautta.

9. Seinään kiinnitettävä vaihtoehto

Seinaan kiinnitettava vaihtoehto

KULLABERG kirjoituspöytä

399,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä seinään kiinnitettävä työpöytä pieneen tilaan yhdistää lasin ja krominvärisen ruostumattoman teräksen tyylikkyyden. Sen pelkistetty muotoilu ja seinäkiinnitys tarjoavat modernin ja tilaa säästävän työskentelyratkaisun. Asennettavissa halutulle korkeudelle, pöytä on ihanteellinen valinta trenditietoiselle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja toimivuutta rajoitetussa tilassa.

Miten valita juuri se oikea työpöytä pieneen tilaan?

Pieneen tilaan sopiva työpöytä tulee valita omien tarpeiden mukaan. Työpöytää valittaessa tulee ottaa huomioon muutamia asioita. Yksi tärkeä huomioitava asia on riittävä tila tuolille. Työskentely ei ole kivaa, jos joutuu istumaan vatsa kiinni pöydässä. Istumiselle on hyvä jättää noin 100 cm tilaa.

Toinen tärkeä huomioitava asia on riittävä pöytätila. Jos työpöydälle on tarkoitus laittaa näyttö, tietokone ja muita työskentelyyn tarvittavia välineitä, tulee huolehtia riittävästä tilasta. 

Pieneen tilaan on mahdollista löytää upea ja käytännöllinen työpöytä. Se vain vaatii pientä suunnittelua. Toivottavasti tästä julkaisusta oli apua. Tsemppiä työtilan sisustamiseen!

Tästä löydät vielä erinomaisen julkaisun siitä, kuinka valita työpöytä pieneen tilaan.

Usein kysytyt kysymykset

1. Miten valita työpöytä, joka sopii pieneen tilaan?

Valitse työpöytä, joka on suunniteltu kompaktiksi ja hyödyntää tilaa tehokkaasti, esimerkiksi kulmamalli tai seinään kiinnitettävä versio. Tarkista tuotteen mitat ja vertaa niitä käytettävissä olevaan tilaasi varmistaaksesi, että se mahtuu haluamaasi paikkaan.

2. Voiko pieni työpöytä olla ergonominen?

Kyllä, pienikin työpöytä voi olla ergonominen, kunhan valitset säädettävän tuolin, joka mahdollistaa oikean istuma-asennon, ja varmistat, että näyttö on silmien korkeudella. Myös pöydän korkeuden säätömahdollisuus lisää ergonomiaa.

3. Miten säilytystilaa voi maksimoida pienessä työpisteessä?

Valitse työpöytä, jossa on sisäänrakennettuja säilytysratkaisuja, kuten laatikoita tai hyllyjä. Voit myös hyödyntää seinätilaa hyllyillä tai seinäkiskoilla, jotka pitävät tärkeimmät tarvikkeet järjestyksessä ja helposti saatavilla.

4. Onko olemassa työpöytiä, jotka voi helposti siirtää pois, kun niitä ei käytetä?

Kyllä, on olemassa kokoontaitettavia tai pyörillä varustettuja työpöytiä, jotka on helppo siirtää sivuun tai säilyttää piilossa, kun niitä ei tarvita. Nämä ovat erinomaisia vaihtoehtoja tiloissa, joissa monikäyttöisyys on avainasemassa.

5. Mikä on paras materiaali pienen työpöydän valmistukseen?

Kevyet materiaalit, kuten MDF (keskitiheä kuitulevy) tai kevytmetallit, ovat hyviä vaihtoehtoja, sillä ne tekevät pöydästä helpommin siirreltävän. Lisäksi nämä materiaalit voivat tarjota modernin ilmeen ja ovat usein edullisempia.