Tarjoiluvaunu pyörillä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tarjoiluvaunu pyörillä on monipuolinen ja käytännöllinen lisä jokaisen kodin sisustukseen. Ne eivät ainoastaan ole apuna tarjoilussa, vaan ne voivat olla tyylikäs ja ylellinen osa sisustusta. Tarjoiluvaunu kannattaa valita aina pyörillä, jotta sitä on helppo liikuttaa. 

Tarjoiluvaunuja löytyy usean eri kokoisina, muotoisina, värisinä ja tyyppisinä. Jokaiseen kotiin on mahdollista löytää juuri se sopiva kappale. Tarjoiluvaunu on todella kätevä illanistujaisissa ja yhdessä ruokaillessa. Kun tarjoiluvaunu ei ole käytössä, voi se toimia paikkana koriste-esineille, kuten kukille.

Pyörillä varustetun tarjoiluvaunun etuna on sen liikuteltavuus. Sen paikkaa voi vaihtaa helposti ja tarjoiltavat on helppo kuljettaa esimerkiksi sohvan viereen. Vaunua voi tarvittaessa siirtää huoneesta toiseen.  Tarjoiluvaunun käytössä on vain mielikuvitus rajana. Se voi toimia baarikärrynä, teekärrynä tai vaikka yöpöytänä makuuhuoneessa. 

Käytännöllisyyden lisäksi tarjoiluvaunut voivat olla visuaalisesti tyylikäs lisä kodin sisustukseen. Niitä on saatavana useissa eri materiaaleissa. Tarjoiluvaunu on yksi monipuolisimmista huonekaluista, mutta sellaista ei kuitenkaan löydy kovinkaan useasta kodista.

Kaiken kaikkiaan tarjoiluvaunu voi olla tyylikäs lisä kodin jokaiseen huoneeseen. Sen avulla on mahdollista luoda kiinnostava, persoonallinen ja upea sisustus. 

Millaisia tarjoiluvaunuja on saatavilla?

Tarjoiluvaunuja on saatavilla lukemattomia erilaisia, joiden joukosta voi olla vaikea löytää omaan kotiin sopivaa kappaletta. Olemme listanneet markkinoiden tyylikkäimpiä tarjoiluvaunuja pyörillä, jotta juuri se oikea löytyisi pienemmällä vaivalla. 

1. Pelkistetty musta tarjoiluvaunu

Pelkistetty musta tarjoiluvaunu ruskeaan sävyyn sisustetussa huoneessa

ELLOS HOME

Pyörällinen Morris hyllykkö

99,99 €

Tämä musta pyörillä varusteltu tarjoiluvaunu on käytännöllinen lisä kodin sisustukseen. Pelkistetyn ilmeen ansiosta tämä vaunu sopii kodin jokaiseen huoneeseen. Tuote on saatavilla kolmessa eri värissä, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva omaan kotiin. Jos tavoitteena on löytää halpa, mutta laadukas, tarjoiluvaunu pyörillä, on tämä erinomainen vaihtoehto!

Selkeä design

Hyvä hintalaatusuhde

2. Valkoinen design tarjoiluvaunu

Valkoinen design tarjoiluvaunu valkoisella taustalla

NORMANN COPENHAGEN

Block-pöytä

260,00 €

Tämä upea tarjoiluvaunu mahtuu näppärän kokonsa ansiosta useaan eri paikkaan. Vaunun teräksiset tasot ja puiset jalat luovat yhdessä todella kauniin kokonaisuuden. Tämän upean luomuksen on suunnitellut Tanskalainen suunnittelija Simon Legald. Tuotteen kasaaminen on vaivatonta, eikä siihen tarvita työkaluja.

Jalat saarnia ja tasot terästä.

Löytyy myös mustana

3. Moderni sininen tarjoiluvaunu pyörillä

Vaaleansininen tarjoiluvaunu beigen huoneen lattialla

JOTEX

Tarjoiluvaunu TOYAMA

129,00 €

Tämän ihanan tarjoiluvaunun avulla sisustukseen voi lisätä väriä. Kätevän kokoisessa tarjoiluvaunussa yhdistyy tyylikäs design ja käytännöllisyys. Vaunu on valmistettu pyökistä ja ABS-muovista, joten se on kevyt ja helposti siirreltävissä. Vaunu on saatavilla myös mustana.

Näppärän kokoinen

Yhdistetty design ja käytännöllisyys

4. Ylellinen kullanvärinen tarjoiluvaunu

Kultainen tarjoiluvaunu vasten vaaleanpunaista seinää

BLOOMINGVILLE

Tarjoiluvaunu, kullanvärinen

269,00 €

Tämä kullanvärinen tarjoiluvaunu on ylellinen lisä kodin sisustukseen. Vaunu on valmistettu kullanvärisestä metallista ja kahdesta lasilevystä. Tämä tarjoiluvaunu pyörillä on täydellinen valinta, mikäli tavoitteena on luoda ylellinen sisustus.

Ylellinen design

Upea kullanväri

5. Krominvärinen tarjoiluvaunu upealla designilla

Krominvarinen tarjoiluvaunu upealla designilla

JOTEX

Tarjoiluvaunu LUXOR

649,00 €

Jos kiikareissa on moderni tarjoiluvaunu pyörillä, on tämä eriomainen vaihtoehto. Vaunun runko on kromattu ja tasoja koristaa savunväriset lasilevyt. Tarjoiluvaunun uniikki design tekee siitä persoonallisen sisustuselementin. Tässä vaunussa mahtuu säilyttämään paljon tavaraa!

Upea design

Paljon säilytystilaa

6. Ihana design tarjoiluvaunu pyörillä

valkoinen puusta valmistettu tarjoiluvaunu keittiön lattialla

DESIGN HOUSE STOCKHOLM

Exit Trolley -tarjoiluvaunu

549,00 €

Tämä upea Gunilla Allardin suunnittelema tarjoiluvaunu on upea lisä esimerkiksi skandinaaviseen tyyliin sisustettuun kotiin. Vaunu on maalattua puuta, joka tuo ihanan luonnonläheisen tunnelman. Tämä kappale on täydellinen suomalaiseen kotiin.

Upea skandinaavinen design

Gunilla Allardin suunnittelema

7. Kaunis pyöreä tarjoiluvaunu

Pyöreämuotoinen tarjoiluvaunu huoneen lattialla

JOTEX

Tarjoiluvaunu LOGAN

549,00 €

Tämä upea tarjoiluvaunu on antiikkihopeanväristä metallia. Vaunu koostuu metallisesta rungosta ja lasisista tasoista. Tämä kappale sopii erityisen hyvin eleganttiin sisustukseen. Jos tavoitteena on saavuttaa ylellinen ilme, onnistuu se tällä tarjoiluvaunulla.

Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin

365 päivän täysi palautusoikeus

8. Ylellinen tarjoiluvaunu pyörillä

Pyöreällä rungolla varustettu tarjoiluvaunu valkoisella taustalla

JOTEX

COVERDALE tarjoiluvaunu

439,00 €

Tämä upea tarjoiluvaunu toimii huoneen katseenvangitsijana. Lasisille tasoille asetetut tuotteet ikään kuin korostuvat pyöreiden kehyksien ja heijastavan lasin ansiosta. Kehikon korkeakiiltoinen pinta luo modernin ja ylellisen vaikutelman.

Pehmeän pyöreät muodot

Heijastavat lasitasot

9. Ihana pieni tarjoiluvaunu

Pieni tarjoilupöytä ja kukkamaljakko valoisan huoneen lattialla

NORMANN COPENHAGEN

Block pöytä Ø 45 cm

260,00 €

Tämä Simon Legaldin suunnittelema tarjoilupöytä on näppärän kokoinen. Sitä on todella helppo liikutella kumipäällysteisten renkaiden ansiosta. Puiset jalat ja tasojen valkoinen väri luovat keskenään kauniin kontrastin.

Käytännöllinen koko

Upea kontrasti värien välillä

10. Upea design tarjoiluvaunu

Saarnesta valmistettu tarjoiluvaunu valkoisella taustalla

SWEDESE

Teatime tarjoiluvaunu

1495,00 €

No nyt on upeaa designia! Tämän upean saarniviilusta valmistetun tarjoiluvaunun on suunnitellut. Cleasson Koivisto Rune. Jos tavoitteena on luoda tyylikäs skandinaavinen sisustus, on tämä vaunu täydellinen valinta.

Skandinaavista muotoilua

Tyylikäs kiiltävä lakkaus

11. Moderni mustan ja puunvärinen tarjoiluvaunu

Mustan ja puunvärinen tarjoiluvaunu huoneen seinää vasten

HOUSE NORDIC

Bar Trolley Vita

109,00 €

Tämä moderni tarjoiluvaunu sopii melkeinpä jokaiseen kotiin. Puunväri ja musta luovat keskenään kauniin kontrastin. Vaunussa on paljon tilaa erinäisille tuotteille ja esineille. Tämä kappale on varma valinta jokaiseen sisustukseen!

Paljon tilaa tavaroille

Hyvä hintalaatusuhde

Kuinka valita sopiva tarjoiluvaunu omaan kotiin?

Tarjoiluvaunua valitessa on tärkeää ottaa huomioon muutama asia. Ensinnäkin huomioon kannattaa ottaa sen tyyli. Tarjoiluvaunun tyyli on tärkeä valita kodin muuhun sisustukseen sopivaksi. Esimerkiksi moderniin kotiin kannattaa valita minimalistinen ja selkeälinjainen kappale.

Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota on tarjoiluvaunun koko. Liian iso tarjoiluvaunu voi tehdä tilasta ahtaan tuntuisen, kun taas liian pieni tarjoiluvaunu ei näytä yhtenäiseltä muun sisustuksen kanssa.

Tärkeintä on valita tarjoiluvaunu, joka tuntuu oikealta. Tarjoiluvaunun on tarkoitus olla käytännöllinen, mutta myös tyylikäs osa sisustusta. 

Toivottavasti tästä julkaisusta oli apua ja juuri se täydellinen tarjoiluvaunu pyörillä löytyi!

Tästä löydät vielä mahtava julkaisun tarjoiluvaunuilla sisustamisesta.


FAQ

Mihin tarjoiluvaunun voi sijoittaa?

Tarjoiluvaunun voi sijoittaa mihin tahansa kodin huoneeseen. Tarjoiluvaunu on usein seinää vasten, jotta se ei ole tiellä sen ollessa poissa käytöstä. Pyörillä varustetun tarjoiluvaunun paikkaa on helppo testailla ja vaihtaa sen helpon liikuteltavuuden ansiosta. 

Millaiseen sisustukseen tarjoiluvaunu sopii?

Tarjoiluvaunu voi sopia kaiken tyyppisiin sisustuksiin. Tärkeää on valita kappale, joka sopii yhteen tilan muun sisustuksen kanssa. Esimerkiksi moderniin kotiin kannattaa valita minimalistinen ja selkeälinjainen tarjoiluvaunu pyörillä.