Siro tv-taso

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Siinä se on, televisiosi, joka usein on olohuoneesi keskipiste. Mutta onko sinulla jo siro tv-taso, joka ansaitsee paikkansa sen alapuolella? Siro tv-taso ei ole vain funktionaalinen lisäys kodin sisustukseen, se on myös visuaalinen elementti, joka voi tehdä suuren eron tilan ilmeeseen.

Jos rakastat minimalistista designia, skandinaavista tyyliä tai modernia kosketusta, siro tv-taso on loistava valinta. Se tuo selkeyttä ja järjestystä, ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen myös pienempiin tiloihin. Mutta älä anna sen pienen koon hämätä – useimmissa malleissa on riittävästi säilytystilaa kaukosäätimille, peleille ja muille tarvikkeille.

Millaisia siroja tv-tasoja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen upeimpia siroja tv-tasoja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi hieman helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Siroa ja ilmavaa designia

Siroa ja ilmavaa designia

Askel matala tv-taso

342,00 €

* Katso Vekeltä

Unelmoitko kodista, jossa harmonia ja joustavuus kohtaavat? Askel-sarjan siro tv-taso, suunniteltu Matias Ranuan toimesta, on kuin tehty monimuotoiseen elämään. Pohjoisen männystä valmistettu tv-taso soveltuu upeasti erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin – aina olohuoneesta makuuhuoneeseen. Pyöristetyt hyllyt tuovat sisustukseen lempeää harmoniaa, ja modulaarisuuden ansiosta voit muokata kokonaisuutta mielensä mukaan.

Monimuotoinen käyttö
Pohjoismaista laatua
Modulaarinen rakenne

2. Tv-taso siroilla jaloilla

Tv taso siroilla jaloilla

Taimi tv-taso

790,00 €

* Katso Vekeltä

Skandinaavisen designin ystäville Taimi-tv-taso on suorastaan unelma. Tämä kotimaisesta männystä valmistettu, tv-taso on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Kippiovien taakse mahtuvat kaikki tarpeelliset, ja jopa Bluetooth-laitteet toimivat ovien läpi. Moderni, mutta ajattoman tyylikäs, Taimi tv-taso sopii kaikenlaisiin koteihin, jotka kaipaavat ripausta pohjoista minimalismia.

Suomalainen design
Monipuolinen
Sirot jalat

3. Paljon säilytystilaa

Paljon sailytystilaa

TV-taso Esen

269,99 €

* Katso Homeroomilta

Jos käytännöllisyys on sinulle ykkösprioriteetti, tämä melamiinipinnoitettu siro tv-taso saa olohuoneesi toimimaan kuin unelma. Tv-taso tarjoaa hyllytilaa niin kirjoille kuin pelikonsoleillekin, ja sen neutraali ilme sopii monenlaiseen sisustukseen.

Käytännölliset hyllyt
Toiminallisen muotoilu
Sopii moniin tyyleihin

4. Osaksi vaaleaa kotia

Osaksi vaaleaa kotia

TV-taso Lepando

219,00 €

* Katso Homeroomilta

Kaipaatko vaaleaa ja ylellistä tunnelmaa olohuoneeseesi? Tämä melamiinipinnoitettu siro tv-taso voi olla vastaus unelmiisi. Sen elegantti vaalea sävy ja yksinkertainen muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän minimalistiseen tai skandinaaviseen kotiin.

Ylellinen tunnelma
Vaalea sävy
Elegantti design

5. Yksinkertaista mutta toimivaa

Yksinkertaista mutta toimivaa

House Nordic Vita tv-taso

86,00 €

* Katso Vekeltä

Moderni ja urbaani ilme kohtaavat tässä siro tv-tasossa, jonka musta metallirunko ja MDF-levykansi tekevät siitä sekä kestävän että tyylikkään. Se on monikäyttöinen kaluste, joka sopii niin tv-tasoksi kuin apupöydäksikin, ja sen design tuo kotiisi ripauksen teollista tyyliä.

Musta metallirunko
Monikäyttöinen
Teollinen ilme

6. Luonnonläheistä tyyliä

Luonnonlaheista tyylia

Askel korkea tv-taso

348,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä siro tv-taso on ikään kuin kävelevä runo modernille kodille, jossa minimalistinen tyyli kohtaa ajanmukaisen muotoilun. Matias Ranuan suunnittelema, pohjoisen männystä veistetty taideteos on kuin monipuolinen elämänkumppani kodillesi. Voit alkaa kasvattaa säilytysunelmaasi askel kerrallaan ja mukautua erilaisiin elämäntilanteisiin: tänään kirjahylly, huomenna ehkä tv-taso. Pyöristetyt hyllyt huokuvat harmoniaa, lisäten kodikkuuden ja pehmeyden tuntua oleskelutilaasi.

Monipuolinen käyttö
Laadukas materiaali
Helppo kasata

7. Metallia ja puuta

Metallia ja puuta

Lankku tv-taso

290,00 €

* Katso Vekeltä

Moderni kohtaa perinteen tässä tv-tasossa, joka yhdistää robustin metallin ja elegantin puun yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Sen 1,6 cm paksut metalliputket ja 2,5 cm paksut hyllylevyt tekevät siitä sekä tukevan että visuaalisesti houkuttelevan. Tämä tv-taso tarjoaa enemmän kuin vain säilytystilan; se on myös näyttämö elämäsi koriste-esineille ja kirjoille.

Perinteinen ja moderni
Vahva kantavuus
Tyylikästä säilytystilaa

8. Yksinkertainen on tyylikästä

Yksinkertainen on tyylikasta

Hilja tv-taso

299,00 €

* Katso Vekeltä

Hilja tv-taso on upea luomus, joka yhdistää metallin ja puun tyylikkäästi. Tämä siro tv-taso on tehty kestävästä männystä ja se puhuttelee erityisesti niitä, jotka arvostavat kodissaan aitoutta ja hieman rosoista ilmettä. Avohyllyjen ansiosta se mahdollistaa myös lempitavaroidesi esillepanon, tuoden henkilökohtaisen kosketuksen olohuoneeseesi.

Laadukkaita materiaaleja
Uniikki ilme
Avohyllyt

9. Loistava pieneenkin tilaan

Loistava pieneenkin tilaan

TV-taso Vita

89,99 €

* Katso Homeroomilta

Jos etsit tv-tasoa, joka on sekä toimiva että tyylikäs, tämä on täydellinen sinulle. Sen kompakti koko ja teräsjalat tekevät siitä ihanteellisen pieneen olohuoneeseen, kun taas lastulevystä valmistetut pinnat lisäävät kodikkuutta. Tämä tv-taso ei ole vain huonekalu, vaan pikemminkin osa kodin persoonaa.

Kompakti koko
Teräsjalat
Käytännöllinen ja tyylikäs

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva siro tv-taso?

Olemme käyneet läpi monia syitä, miksi siro tv-taso on erinomainen lisäys jokaiseen kotiin. Mutta kuinka valita se oikea malli, joka täyttää juuri sinun tarpeesi? Ennen ostoksen tekemistä on tärkeää mitata tila huolellisesti ja miettiä, millaisia säilytystarpeita sinulla on.

Vertaile erilaisia malleja ja materiaaleja. Haluatko lasisen, puisen vai metallisen tv-tason? Tarkista myös, että tv-tasossa on riittävästi osastoja ja laatikoita tarpeidesi mukaan. Muista, että tason ei tarvitse olla vain toimiva, vaan sen tulisi myös sopia yhteen muun sisustuksen kanssa. Kun otat nämä seikat huomioon, löydät varmasti sen täydellisen siro tv-tason, joka tekee olohuoneestasi vielä viihtyisämmän ja toimivamman.

Toivottavasti tämä julkaisu on auttanut sinua ymmärtämään, miksi siro tv-taso on niin loistava valinta ja kuinka löytää juuri se oikea malli omaan kotiisi. Onnea valintaan!

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

1. Kuinka valitsen oikean kokoisen tv-tason?

Mieti ensin, kuinka suuri televisiosi on ja kuinka paljon lisätilaa haluat laitteille ja koriste-esineille. Valitse taso, joka on vähintään yhtä leveä kuin televisiosi, mutta joka mahtuu myös valitsemaasi tilaan.

2. Onko tv-tason materiaalilla väliä?

Kyllä, materiaalin tulee olla kestävää ja sopivan tyylistä kotisi muuhun sisustukseen. Esimerkiksi puu on ajaton ja kestävä valinta, kun taas lasi ja metalli antavat modernimman ilmeen.

3. Tarvitsenko tv-tasoon säilytystilaa?

Tämä riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi. Jos sinulla on paljon laitteita tai haluat piilottaa johdot, valitse taso, jossa on laatikoita tai kaappeja.

4. Voinko asentaa tv-tason itse?

Useimmat tv-tasot tulevat selkeillä ohjeilla, ja niiden kokoaminen on yleensä yksinkertaista. Jos et ole varma, pyydä apua tai harkitse ammattilaisen palkkaamista.

5. Kuinka paljon tv-taso yleensä maksaa?

Hinta vaihtelee materiaalin, koon ja designin mukaan. Yksinkertaiset mallit voivat alkaa noin 50 eurosta, kun taas ylellisemmät versiot voivat maksaa useita satoja euroja.