Samettisohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Samettisohvat ovat viime aikoina nousseet suureen suosioon sisustuksen maailmassa, ja syystäkin: niiden ylellinen ulkonäkö ja pehmeä tuntu tekevät niistä erittäin houkuttelevan valinnan kodin oleskelutiloihin. Sametti materiaalina on paitsi kestävää ja helppohoitoista, myös ajatonta ja monipuolista.

 Samettisohvat sopivat erinomaisesti niin moderniin, minimalistiseen sisustukseen kuin perinteisiin, klassisiin tiloihin. Niiden rikas värimaailma ja ylellinen kosketus tuovat lisää syvyyttä ja tunnelmaa huoneeseen, ja ne voivat toimia upeana katseenvangitsijana tai sulautua saumattomasti ympäröivään sisustukseen. Samettisohvat eivät ainoastaan ole tyylikäs valinta, vaan ne myös kutsuvat viettämään aikaa yhdessä, rentoutumaan ja nauttimaan kodin lämmöstä.

Millaisia samettisohvia on saatavilla?

Samettisohvia on saatavilla valtava määrä, joiden joukosta voi olla vaikea valita juuri sitä omaan kotiin sopivaa kappaletta. Olemme listanneet markkinoiden tyylikkäimmät kappaleet, jotta täydellisen samettisohvan löytäminen olisi helpompaa. 

1. Edullista kauneutta

Kaunis edullinen samettisohva

VENTURE HOME

3:n istuttava sohva Boel

599,99 €

Sisustuksen sydämenä toimii usein sohva, ja tämä edullinen samettisohva on erinomainen lisä mihin tahansa kotiin. Boel 3-n-istuttava sohva yhdistää kauniisti modernin muotoilun ja samettisen pehmeyden, tarjoten samalla mukavuutta ja tyyliä.

Mahtava hinta-laatusuhde

Kaunis vaalea väri

2. Upeilla muodoilla varustettu sohva

Upeilla muodoilla varustettu samettisohva

JOTEX

ANTWERPEN-sohva

1069,00 €

Antwerpen-sohva on samettisohva, joka vangitsee huomion ainutlaatuisilla muodoillaan. Sen pehmeät linjat ja 3-n-istuttava rakenne tekevät siitä sekä käytännöllisen että kauniin lisän olohuoneeseen tai muihin tiloihin. Tämä sohva on täydellinen lisä skandinaaviseen sisustukseen!

Upeat muodot

Skandinaavinen design

3. Ylellistä mustaa

Ylellinen musta samettisohva

VENTURE HOME

3:n istuttava sohva Boel

649,99 €

Tämä ylellinen musta samettisohva luo huoneeseen tyylikkään ja kutsuvan tunnelman. Boel 3-n-istuttava sohva kutsuu rentoutumaan sen mukavuudella ja pehmeällä sametilla, ja se sopii erinomaisesti monenlaiseen sisustukseen.

Ylellinen ilme

Upea musta väri

4. Uniikkia designia

Samettisohva uniikilla designilla

JOTEX

FAYETTE sohva

1779,00 €

Fayette 3-n-istuttava samettisohva erottuu joukosta uniikilla designillaan, joka heijastaa omaperäistä ja rohkeaa tyyliä. Tämä sohva on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja näyttävän ulkonäön sisustuksessaan.

Uniikki design

Minimalistinen muotoilu

5. Ihana rose-sohva

Ihana rose samettisohva

ELLOS HOME

Sohva Larissa

899,99 €

Larissa-samettisohva on ihastuttava lisäys mihin tahansa kotiin sen herkän rose-sävyn ja pehmeän sametin ansiosta. 3-n-istuttava sohva tarjoaa mukavasti tilaa ja sopii erinomaisesti olohuoneeseen, jossa halutaan luoda lämmin ja viihtyisä tunnelma.

Ihana väri

Sopii moneen sisustukseen

6. Upeaa syvänsinistä väriä

Yksinkertainen samettisohva

JOTEX

ALBANY vuodesohva

1 009,00 €

Albany-vuodesohva on yksinkertaisen tyylikäs samettisohva, joka sopii täydellisesti pieneen tilaan tai vierashuoneeseen. Tämä 3-n-istuttava sohva muuttuu käden käänteessä mukavaksi vuoteeksi, joka tarjoaa lisää majoitustilaa tarpeen tullen.

Upea syväsininen väri

Vuodesohva

7. Trendikästä vihreää

Trendikas vihrea samettisohva scaled

WOOOD

Sohva Rocco

792,00 €

Rocco-sohva on trendikäs samettisohva, joka tuo kotiin ripauksen luonnonläheistä vihreää. 187 cm pitkä sohva tarjoaa mukavasti tilaa rentoutumiseen ja sopii erinomaisesti niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

Trendikäs vihreä väri

Persoonallinen muotoilu

Miten valita juuri se omaan kotiin sopiva samettisohva?

Valitessaan täydellisen samettisohvan omaan kotiin, on tärkeää ottaa huomioon muutamia keskeisiä seikkoja. Ensinnäkin, sohvan koko ja muoto tulisi valita huolellisesti, jotta se istuu harmonisesti ympäröivään tilaan.

 Toiseksi, väri ja tekstuurit ovat ratkaisevia, joten on hyvä miettiä, haluaako sohvan olevan huomion keskipisteenä vai sulautuvan saumattomasti sisustukseen. Myös sametin laatu ja valmistusmenetelmät voivat vaikuttaa sohvan kestävyyteen ja ulkonäköön, joten niiden vertailu on paikallaan. 

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on tärkeää tarkastella sohvan mukavuutta ja ergonomiaa, sillä se tulee palvelemaan sekä visuaalisena elementtinä että rentoutumisen keitaana. Näitä näkökohtia huomioimalla on mahdollista löytää juuri se samettisohva, joka täydentää kodin sisustusta ja tarjoaa miellyttävän paikan nauttia yhteisistä hetkistä perheen ja ystävien kesken.

Tästä löydät vielä mahtavan blogi-kirjoituksen samettisohvasta.


FAQ

Miten pidän samettisohvani puhtaana ja hyvässä kunnossa?

Samettisohvan puhdistus ja huolto on helppoa. Imuroi sohva säännöllisesti varovasti pehmeällä suulakkeella poistaaksesi pölyn ja roskat. Tahrojen kohdalla voit käyttää mietoa puhdistusainetta ja kosteaa liinaa, mutta varmista aina, että testaat puhdistusaineen huomaamattomassa kohdassa ennen laajempaa käyttöä. Vältä liiallista kastelua ja hankaa tahraa kevyesti sisäänpäin pyörivin liikkein.

Millainen samettisohva sopii parhaiten pieniin tiloihin?

Pienempiin tiloihin sopii usein parhaiten kaksipaikkainen samettisohva tai modulaarinen sohva, jossa on irrotettavia osia. Tällaiset sohvat vievät vähemmän tilaa ja tarjoavat silti mukavan istumapaikan. Värien osalta vaaleat ja neutraalit sävyt voivat saada tilan tuntumaan avarammalta, kun taas kirkkaat värit voivat toimia piristävänä elementtinä.

Ovatko samettisohvat allergiaystävällisiä?

Sametti on yleensä hypoallergeeninen materiaali, mikä tarkoittaa, että se ei aiheuta allergioita tai ärsytystä useimmille ihmisille. Kuitenkin sametissa voi kerääntyä pölyä ja allergeeneja, joten säännöllinen puhdistus on tärkeää erityisesti allergikoille. Lisäksi on olemassa erilaisia samettityyppejä, kuten mikrokuitusametti, joka hylkii likaa ja pölyä paremmin kuin perinteiset samettimateriaalit.