Rottinkituoli

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Rottinkituolit ovat ajattomia klassikoita, jotka tuovat kodin sisustukseen luonnollista kauneutta ja lämpöä. Niiden ainutlaatuinen tyyli ja kestävä materiaali tekevät rottinkituoleista suosittuja valintoja niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Rottinkituoleja on saatavilla monissa eri muodoissa ja tyyleissä, joten niitä on helppo sovittaa erilaisiin sisustuksiin ja makumieltymyksiin.

Rottinkituolien luonteenomainen ominaisuus on niiden rottinkirunko, joka on valmistettu joustavasta ja kestävästä luonnonmateriaalista. Rottinkituolit ovat usein käsin punottuja, mikä antaa niille ainutlaatuisen ja yksilöllisen ulkonäön. Rottinkirungon lisäksi tuoleissa voidaan käyttää muita materiaaleja, kuten puuta tai metallia, jolloin syntyy mielenkiintoisia yhdistelmiä eri elementtien välillä.

Rottinkituolit ovat paitsi kauniita myös mukavia istua. Rottinkirunko mukautuu kehon muotoihin ja tarjoaa miellyttävän tuen. Monet rottinkituolit on varustettu pehmusteilla, jotka lisäävät istumismukavuutta entisestään. Lisäksi rottinkituolit ovat kevyitä ja helppoja siirtää tarvittaessa eri paikkoihin. Niiden luontainen keveys tekee niistä myös käteviä vaihtoehtoja ulkokalusteiksi, sillä niitä on helppo siirtää esimerkiksi terassille tai parvekkeelle.

Millaisia rottinkituoleja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen upeita ja laadukkaita rottinkisia tuoleja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi pienemmällä vaivalla. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Siro simpukkatuoli

Siro simpukkatuoli

Simpukka tuoli

195,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Parolan Simpukka-rottinkituoli, ikoninen muotoilun helmi, henkii minimalistista tyylikkyyttä. Sen suunnitteli Aulis Herranen, joka loi tämän ajattoman klassikon. Simpukka-rottinkituoli sopii erinomaisesti niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen, tuoden tilaan selkeyttä ja keveyttä. Tämä rottingin mestariteos on sekä kevyt että tukeva, mikä tekee siitä täydellisen valinnan jokaiseen kotiin.

Ajaton muotoilu
Monipuolinen
Tukeva

2. Kaunis vintagetuoli

Kaunis vintagetuoli

Vintage tuoli

339,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Parolan Vintage-tuoli, ylellinen lepotuoli, tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen. Korkeaselkänojainen ja tyylikäs, tämä tuoli soveltuu moneen ympäristöön ja on ihanteellinen paikka rentoutua päivän päätteeksi. Vintage-rottinkituolin yhdistäminen rahiin tekee siitä täydellisen keitaan levolle ja rentoutumiselle, tuoden kodikasta tunnelmaa mihin tahansa tilaan.

Mukavuus
Tyylikäs
Monikäyttöinen

3. Selkeää muotoilua

Selkeaa muotoilua

West Coast nojatuoli

375,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

West Coast -rottinkinojatuoli, täydellinen lisä lukunurkkaukseesi, luo ympärilleen harmonian ja ylellisyyden tuntua. Tämä vankka ja kaunis nojatuoli sopii mainiosti pariksi West Coast -sohvan ja sohvapöydän kanssa, muodostaen täydellisen kokonaisuuden. Valkoiset, vesipestävät tyynyt lisäävät mukavuutta, tehdessä tästä nojatuolista sekä tyylikkään että käytännöllisen valinnan.

Ylellinen
Käytännöllinen
Monikäyttöinen

4. Loistava hintalaatusuhde

Loistava hintalaatusuhde 2

Korte tuoli

189,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä ajaton tuoli on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja luonnonmukaisuutta. Valmistettu aidosta rottingista, tämä tuoli on paitsi ekologinen, myös uniikki. Jokainen tuoli on oma yksilöllinen taideteoksensa, jonka värivaihtelut ja patinoituminen vain lisäävät sen viehätystä. Tuolin pehmentäminen lampaantaljalla tai viltillä luo kodikkaan ja mukavan tunnelman.

Yksilöllinen
Ekologinen
Tyylikäs

5. Muhkeaa makuun

Muhkeaan makuun 2

Papasan tuoli

250,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Papasan-pallotuoli, pyöreä ja kutsuva rottinkituoli, on 1990-luvulta peräisin oleva suosikki. Sen suuri ja mukava muotoilu sopii monenlaiseen tilaan, ja kotimainen pehmuste tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutua. Tuolin jalkaosa ja istuinosa ovat erilliset, mikä mahdollistaa selkänojan kaltevuuden säätämisen, lisäten tuolin monipuolisuutta ja mukavuutta.

Mukava
Säädettävä
Monikäyttöinen

6. Kaunis rottinkikeinutuoli

Kaunis rottinkikeinutuoli

Korte rottinkikeinutuoli

229,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä rottinkikeinutuoli on täydellinen yhdistelmä ajatonta tyylikkyyttä ja mukavuutta. Sen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, rottinki, tuo mukaan luonnollisia värivaihteluita ja käsityön tuntua, joka tekee jokaisesta keinutuolista ainutlaatuisen. Ajan myötä patinoituva rottinkikeinutuoli tarjoaa rentouttavan keinutuksen, johon voit lisätä pehmeyttä vaikkapa lampaantaljalla tai viltillä. Täydellinen valinta niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen!

Ajaton muotoilu
Käsityön charmia
Rentoutumiseen sopiva

7. Tyylikäs rottinkituoli tummaan makuun

Tyylikas rottinkituoli tummaan makuun

Vicenza tuoli musta

439,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Vicenza-tuoli on Yuzuru Yamakawan suunnittelema rottinkidesigntuoli, joka yhdistää japanilaisen minimalismin ja rottinkimateriaalin lämpimän kauneuden. Musta rottinki ja taidokas punonta luovat upean ja klassisen ilmeen, joka sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Tämä tuoli ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on myös erittäin mukava – aitoa rottinkihuonekalujen laatua!

Design-klassikko
Mukavuus ja tyylikkyys
Monipuolinen elementti

8. Kaunis ja selkeä muotoilu

Kaunis ja selkea muotoilu

Fanni K Loviisa tuoli

169,00 €

* Katso Vekeltä

Fanni K Loviisa tuoli on jämäkkä ja kestävä valinta mihin tahansa tilaan, olipa se sitten sisätiloissa tai katetulla terassilla. Tuolin leveä profiili, kumipuinen runko ja kestävä rottinkipunos tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä, kannattaen jopa 200 kg. Sen monikäyttöisyys ja laatu tekevät siitä täydellisen lisän jokaiseen kotiin.

Jämäkkä ja kestävä
Monikäyttöinen
Tyylikäs ulkonäkö

9. Lepotuoli upealla designilla

Lepotuoli upealla designilla

Lasse-lepotuoli

1109,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Lasse-lepotuoli, suunnittelija Harri Koskisen käsialaa, on sekä vahva että visuaalisesti luotettava. Tämä rottinkituoli on unelman kaltainen lepotuoli, jonka rentouttavuus poistaa huolet. Kuorimattomasta rottingista valmistettu, riippuva tai jalallisena saatava tuoli on ihanteellinen valinta rentoutumiseen, tarjoten samalla kodikkaan ja luonnollisen ilmeen jokaiseen tilaan.

Vahva ja kestävä
Visuaalisesti houkutteleva
Rentouttava vaikutus

10. Luonnonläheistä tyyliä

Luonnonlaheista tyyla

Pouta rottinkinojatuoli luonnonvärinen

289,00 €

* Katso Vekeltä

Ajaton ja tyylikäs rottinkinojatuoli on valmistettu aidosta luonnonvärisestä rottingista. Sen ekologinen luonne ja käsityön jälki tekevät jokaisesta tuolista ainutlaatuisen. Tämä nojatuoli patinoituu kauniisti ajan kuluessa ja sopii sekä sisätiloihin että katettuun ulkotilaan. Lisäämällä lampaantaljan saat tuoliin lisää mukavuutta ja lämpöä.

Ajaton design
Ekologinen valinta
Mukautuu eri tiloihin

11. Siro tuoli ja rahi

Siro nojatuoli ja rahi

Hübsch rottinki nojatuoli ja rahi

460,00 €

* Katso Vekeltä

Hübsch-rottinkituoli tarjoaa kepeän ja miellyttävän istumakokemuksen. Sen metallirunko on kestävä ja lattiaa säästävä, ja tuoli sopii erinomaisesti niin lukunurkkaukseen kuin pukuhuoneeseenkin, luoden täydellisen tunnelman rentoutumishetkiin. Tämän tuolin yksinkertainen eleganssi ja monikäyttöisyys tekevät siitä kodin monipuolisen suosikin.

Monikäyttöinen
Kestävä rakenne
Tyylikäs muotoilu

12. Rentoon oleiluun

Rentoon oleiluun

Must Living Cinque Terre -tuoli

529,00 €

* Katso Snugg Livingiltä

Käsintaivutettu Cinque Terre -tuoli on taidonnäyte hollantilaisen sisustustalon käsityötaidosta. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja laadukas luonnonmateriaali tarjoavat tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Tämä tuoli tuo italialaista charmia kotisi sisustukseen, tehden siitä keskustelun keskipisteen ja ainutlaatuisen katseenvangitsijan.

Ainutlaatuinen muotoilu
Kestävä luonnonmateriaali
Italialainen charmi

13. Rottinkituolien luksusta

Rottinkituolien luksusta

Orion rottinkinojatuoli

729,00 €

* Katso Snugg Livingiltä

Orion-rottinkinojatuoli edustaa rottinkituolien luksusluokkaa. Sen käsipunottu rottinki-istuin on sekä vahva että mukava, ja tumma puurunko luo elegantin ja modernin ilmeen. Tämä tuoli on täydellinen yhdistelmä retroa ja modernia, sopien loistavasti kotiin, jossa arvostetaan tyyliä ja mukavuutta.

Laadukas punonta
Elegantti muotoilu
Retro ja moderni

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva rottinkituoli?

Kun etsit täydellistä rottinkituolia omaan kotiisi, on tärkeää ottaa huomioon muutama avainasia. Ennen kaikkea, mieti tuolin käyttötarkoitusta ja sijaintia kodissasi. Onko tarkoituksena löytää mukava tuoli lukemista varten, vai etsitkö jotain, joka toimii enemmänkin sisustuselementtinä? Huomioi myös tuolin mittasuhteet ja varmista, että se sopii suunnittelemallesi paikalle sekä tilan kokonaisilmeeseen.

Lopuksi, muista että tuolin valinnassa henkilökohtainen maku ja mukavuus ovat avainasemassa. Kokeile tuolia istumalla, arvioi sen tukevuus ja mieti, sopiiko sen tyyli omaan sisustukseesi. Oikean tuolin löytäminen voi olla kuin palapelin viimeisen palan löytämistä – se ei ainoastaan täydennä huoneen ilmettä, vaan myös tuo lisää mukavuutta ja tyyliä arkeesi. Muista, että tässä matkassa autan sinua mielelläni löytämään juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun!

UKK

1. Kestääkö rottinkituoli ulkokäyttöä?

Rottinkituolit soveltuvat parhaiten katettuihin ulkotiloihin, kuten terasseille, koska suora sade ja auringonvalo voivat vahingoittaa niiden materiaalia. Jos haluat käyttää tuolia ulkona, varmista, että se on suojattu sään vaikutuksilta.

2. Miten rottinkituolia tulisi hoitaa ja puhdistaa?

Puhdista tuoli pehmeällä harjalla tai pölynimurilla säännöllisesti poistaaksesi pölyn ja lian. Voit pyyhkiä pinnan kostealla liinalla, mutta vältä liiallista kosteutta, joka voi vahingoittaa rottinkia.

3. Voiko rottinkituolia maalata tai käsitellä uudelleen?

Kyllä, tuolin voi maalata tai käsitellä uudelleen, mutta varmista, että käytät tuotteita, jotka sopivat rottinkiin. Kevyt hionta ennen maalausta auttaa maalin tarttumisessa ja antaa sileämmän lopputuloksen.

4. Sopiiko rottinkituoli kaikenlaisiin sisustustyyleihin?

Rottinkituoli on monipuolinen ja voi sopia moniin eri sisustustyyleihin, kuten boheemiin, skandinaaviseen tai jopa moderniin. Sen luonnollinen ulkonäkö ja tekstuurit tuovat lämpöä ja luonnonläheisyyttä erilaisiin sisustuksiin.

5. Onko rottinkituoli mukava istua?

Rottinkituolit ovat yleensä mukavia, mutta mukavuutta voi lisätä käyttämällä pehmusteita tai tyynyjä. Rottinkimateriaalin joustavuus tarjoaa myös luonnollista mukavuutta ja tukea istuttaessa.