Rottinkisohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Rottinkisohva on luonnonmateriaaleista tehty, lämpöä ja tyyliä huokuva kaluste, joka tuo ripauksen eksoottisuutta kodin sisustukseen. Sen luonnollinen ulkonäkö ja yksilölliset yksityiskohdat luovat miellyttävän ja kodikkaan tunnelman, joka saa asukkaat tuntemaan olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi. Rottinki on materiaalina paitsi kaunis ja kestävä, myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se on uusiutuva ja biohajoava luonnonvara.

Rottinkisissa sohvissa yhdistyvät perinteiset käsityötaidot, moderni muotoilu ja ekologinen ajattelu, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon jokaiseen kotiin, niin kaupunkiasuntoon kuin mökkilomaankin. Rottinkisohvien luonnollinen viehätys, käytännöllisyys ja kestävyys tekevät niistä ihanteellisen lisän monenlaisiin sisustustyyleihin, antaen tilalle aina oman, ainutlaatuisen leimansa.

Millaisia rottinkisia sohvia on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen upeita rottinkisia sohvia, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi pienemmällä vaivalla. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Ylellinen ja mukava rottinkisohva

Ylellinen ja mukava rottinkisohva

West Coast sohva 3-istuttava

899,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

West Coast -rottinkisohva, kolmenistuttava: Tämä West Coast -rottinkisohva on täydellinen valinta, kun etsit ylellisyyttä ja monikäyttöisyyttä samassa paketissa. Se tuo kesäasunnon terassille tai kodin olohuoneeseen aivan uudenlaista ilmettä. Tämä sohva luo oman rauhan keitaan, olipa kyseessä sitten rauhallinen hetki yksin tai iloinen hetki ystävien ja perheen kesken. Valkoinen vesipestävä istuinpatja ja selkänojatyynyt takaavat mukavuuden jokaiselle istujalle.

Ylellinen muotoilu
Sopii moneen tilaan
Mukavuutta lisäävät tyynyt

2. Loistava pieneen tilaan

Loistava pieneen tilaan

West Coast sohva 2-istuttava

649,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

West Coast -sohva, kahdenistuttava: Tämä kahdenistuttava West Coast -rottinkisohva tarjoaa eleganttia mukavuutta ja sopii sekä huvilan saunaosastolle että kodin olohuoneeseen. Yhdistä se kolmenistuttavan version kanssa luodaksesi täydellisen seurustelunurkkauksen. Valkoinen vesipestävä istuinpatja ja selkänojatyynyt lisäävät istumamukavuutta, tehden tästä sohvasta ihanteellisen paikan rentoutumiseen.

Elegantti muotoilu
Mukavuutta lisäävät tyynyt
Pieneenkin tilaan

3. Upea tumman ja vaalean kontrasti

Upea tumman ja vaalean kontrasti

Vorona 3-istuttava sohva

1 299,00 €

* Katso Vekeltä

Vorona 3-istuttava rottinkisohva: Vorona-rottinkisohva tuo kotiisi aitoa ja maanläheistä tunnelmaa. Sen luonnonvärisestä rottingista ja puusta valmistettu rakenne sopii erinomaisesti katetuille terasseille tai lasitetuille parvekkeille. Muhkeat, mustat pehmusteet tarjoavat mukavuutta, ja niiden irrotettavat polyesterikankaat ovat käytännölliset, vaikka emme suosittelekaan vesipesua.

Aito materiaali
Maanläheinen tunnelma
Muhkeat pehmusteet

4. Kauniin selkeä design

Kauniin selkea design

Lumikenkä sohva

417,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Lumikenkä 2-istuttava sohva: Kevyt ja ajaton Lumikenkä-rottinkisohva on täydellinen valinta niin kotiin kuin mökillekin. Sen yhdistäminen Lumikenkä-tuolien ja -pöydän kanssa luo kauniin kokonaisuuden. Tämä sohva sopii erinomaisesti myös katetulle terassille tai parvekkeelle, tuoden ripauksen tyylikkyyttä jokaiseen tilaan.

Ajaton muotoilu
Monikäyttöinen
Kevyt rakenne

5. Siro sohva pehmusteilla

Siro sohva pehmusteilla

Copenhagen 2-istuttava rottinkisohva

1 319,00 €

* Katso Vekeltä

Copenhagen 2-istuttava rottinkisohva: Copenhagen-rottinkisohva tuo tilaan aitouden tuntua sen lakatun rottingin ansiosta. Muhkeat luonnonvalkoiset pehmusteet tarjoavat ylimääräistä mukavuutta ja tyyliä. Rottinkisen sohvan sävy muuttuu kauniisti ajan myötä, lisäten sen viehätysvoimaa. Tämä tuote on suositeltavaa sijoittaa ulkona vain katettuun tilaan tai lasitetulle parvekkeelle.

Aito materiaali
Tyylikäs muotoilu
Mukavuutta lisäävät tyynyt

6. Tummaan makuun

Tummaan makuun 3

Lumikenkä sohva

417,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Kuvittele itsesi rentoutumassa tyylikkäällä, kevyellä kahden istuttavalla sohvalla, täydellinen lisä sekä moderniin että perinteiseen kotiin tai mökille. Sen ajaton muotoilu ja luonnonmateriaalit tuovat lämpöä ja kodikkuutta tilaan, olipa se sitten katettu terassi tai aurinkoinen parveke.

Ajaton muotoilu
Uniikki musta väri
Luonnonmateriaalit

7. Moderniin makuun

Moderniin makuun

Sika-Design Caroline 3-istuttava sohva

1 429,00 €

* Katso Vekeltä

Luo kotiisi rentoa rantatunnelmaa Sika-Designin kolmen istuttavalla rottinkisohvalla. Tämä käsintehty lounge-tyylinen sohva tuo tilaan välitöntä lämpöä ja kutsuvuutta. Sen luonnollinen rottinkimateriaali ja mahdollisuus personoida pehmusteilla tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen kotiin.

Rentouttava lounge-tyyli
Käsintehty
Personoitavissa

8. Näyttävään ja isoon makuun

Nayttavaan ja isoon makuun

Sohvi rottinkisohva

1 736,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Tämä suuri, näyttävä rottinkisohva on ihanteellinen lisä tilavaan terassiin tai puutarhaan. Sen vankka puurunko ja syvä istuinalue takaavat maksimaalisen mukavuuden, tehden siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja nauttimiseen.

Tilava ja mukava
Vankka puurunko
Täydellinen ulkokäyttöön

9. Mangopuuta ja rottinkia

Mangopuuta ja rottinkia 1

VANCOUVER sohva

1 899,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä ainutlaatuinen sohva yhdistää tyylikkäästi mangopuun, rottinkin ja eläväpintaisen raitakuosisen pellavakankaan. Sen tummat mangopuukäsinojat ja rottinkiset sivut luovat ainutlaatuisen ulkonäön, kun taas pehmustetut tyynyt takaavat istumismukavuuden. Tämä sohva on täydellinen lisä jokaiseen sisustukseen, jossa arvostetaan tyylikkyyttä ja mukavuutta.

Ainutlaatuinen yhdistelmä
Tyylikäs ja mukava
Monenlaiseen sisustukseen

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva rottinkisohva?

Kun tulee aika valita se oikea rottinkisohva omaan kotiin, muutama vinkki auttaa tekemään päätöksen, josta ei tarvitse katua. Ensin ja kaikkein tärkeimpänä, mieti sohvan kokoa ja muotoa suhteessa tilaan, johon aiot sen sijoittaa. Huomioi myös sohvan väri ja design, jotta se sopii saumattomasti yhteen muun sisustuksen kanssa.

Älä unohda arvioida sohvan mukavuutta ja käytännöllisyyttä – testaa istuinmukavuus ja varmista, että materiaali on kestävää ja helppohoitoista. Muista, että oikean sohva valinta ei ole ainoastaan sijoitus kotiisi, vaan myös tapa ilmentää omaa tyyliäsi ja luoda ympäristö, jossa voit rentoutua ja nauttia. Me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään sen täydellisen rottinkisohvan, joka tekee kodistasi entistä ihanamman.

UKK

1. Miksi valita rottinkinen sohva perinteisen sohvan sijaan?

Rottinkinen sohvatuo kotiisi luonnollista kauneutta ja keveyttä, jota on vaikea saavuttaa muilla materiaaleilla. Se on kestävä ja ajaton valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

2. Voiko rottinkisohvaa käyttää ulkona?

Kyllä, rottinkinen sohva sopii erinomaisesti myös ulkokäyttöön, mutta suosittelemme suojaamaan sen suoralta sateelta ja auringonpaahteelta, jotta se säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen.

3. Onko rottinkinen sohva mukava istua?

Rottinkisohva on yllättävän mukava, varsinkin kun sitä täydentää pehmeillä tyynyillä. Sen joustava rakenne myös mukautuu kehon painoon, tarjoten yllättävän hyvän istuinmukavuuden.

4. Kuinka rottinkisohvan voi puhdistaa?

Puhdista sohva pehmeällä harjalla ja miedolla saippuavedellä. Vältä liiallista kastelua ja anna sohvan kuivua kunnolla puhdistuksen jälkeen.

5. Kuinka kauan rottinkisohva kestää?

Laadukas rottinkinen sohva voi kestää vuosikymmeniä oikein hoidettuna. Sen kestävyys riippuu käytöstä, sijainnista ja siitä, kuinka hyvin sitä huoltaa.