Rottinkinen sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit tuoda lisää luonnetta ja toiminnallisuutta olohuoneeseesi tai terassillesi? Yksi monipuolinen ja tyylikäs ratkaisu on rottinkinen sohvapöytä. Rottinki on materiaalina paitsi kestävä ja ympäristöystävällinen, myös ajaton. Sen neutraali sävy ja luonnonläheinen ulkonäkö tekevät siitä täydellisen lisän moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

Rottinkinen sohvapöytä sopii erinomaisesti niin moderniin, minimalistiseen kotiin kuin myös rustiikkiseen mökkimaisemaan. Voit yhdistää sen muihin rottinkihuonekaluihin tai käyttää sitä erillisenä katseenvangitsijana, joka luo kontrastia muiden materiaalien ja värien kanssa. Huomaat pian, että rottinkinen sohvapöytä ei ole pelkästään kaunis katsella, vaan myös käytännöllinen ja monikäyttöinen.

11 Upeaa rottinkista sohvapöytää

Olemme koonnet listan upeista rottinkisista sohvapöydistä, jotta juuri se oikea löytyisi. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Siroon makuun

Siroon makuun 3

Saaga sohvapöytä

337,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Tämä rottinkinen sohvapöytä yhdistää modernin ulkonäön ja kestävyyden taidokkaasti. Metallirunkonsa ansiosta se on tukeva, mutta kokoontaitettavien jalkojen ansiosta se on myös helppo siirtää ulos aurinkoon tai sisätiloihin sateen sattuessa. Sen monikäyttöinen pöytälevy toimii myös erinomaisesti tarjottimena kesäjuhlissa tai illanvietoissa.

2. Kaksitasoinen upeus

Kaksitasoinen upeus

West Coast sohvapöytä

275,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

West Coast -malliston rottinkinen sohvapöytä ei ole pelkästään kaunis, vaan myös huomattavan käytännöllinen. Sen kaksitasoisessa rakenteessa yhdistyvät lasi ja rottinki, tarjoten runsaasti säilytystilaa. Tämä pöytä on ihanteellinen valinta, jos haluat kokonaisvaltaista tyylikkyyttä, joka sopii yhteen muiden huonekalujen kanssa.

3. Upeaa tyyliä

Upeaa tyylia

Lasse-tarjoilupöytä

465,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Jos etsit jotain erityisen tukevaa ja uniikkia, Lasse-tarjoilupöytä voisi olla juuri oikea valinta. Suunniteltu kuorimattomasta rottingista, tämä rottinkinen sohvapöytä näyttää ja tuntuu luonnolliselta ja kestävältä. Sen suunnittelija, Harri Koskinen, on tuonut pöytään selkeää skandinaavista muotoilua.

4. Upeaa designia

Upeaa designia

Sika-Design Charlottenborg pyöreä sohvapöytä

629,00 €

* Katso Vekeltä

Elegantti ja monikäyttöinen, Sika-Design Charlottenborgin rottinkinen sohvapöytä sopii yhtä hyvin kotiin kuin kahviloihin tai ravintoloihin. Sen lasikansi ja luonnollinen rottinkirunko tarjoavat sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Tämä on pöytä, joka saa olon tuntumaan kodikkaalta, missä ikinä se onkin.

5. Koristeelliseen makuun

Koristeelliseen makuun

Macau pyöreä rottinkipöytä

258,00 €

* Katso Vekeltä

Pyöreä Macau rottinkinen sohvapöytä on yksilöllisen kaunis valinta, joka tuo kotiisi sekä pehmeyttä että luonnetta. Sen alumiinikansi ja rottinkirunko tekevät siitä erittäin kestävän, mutta silti kevyen ja helpon liikutella. Tämä pöytä on täydellinen lisä niin boheemeihin kuin skandinaavisiin koteihin, ja sen käsintehty luonne tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.

6. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua 3

Sohvapöytä SIKELI ø 50 cm

219,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä pyöreä rottinkinen sohvapöytä on ihanteellinen lisä katettuun ulkotilaan tai jopa talvipuutarhaan. Sen kirkas lasipöytälevy lisää aavistuksen modernia eleganssia, kun taas käsinpunottu rottinki tarjoaa luonnollisen ja pyöristetyn ilmeen. Huomioi, että tämä pöytä kaipaa suojaa sateelta ja kosteudelta.

7. Retroa tunnelmaa

Modernia tyylia

Sohvapöytä Meraki 80×80 cm

299,99 €

* Katso Homeroomista

Meraki-malliston rottinkinen sohvapöytä on retrohenkinen mestariteos, joka yhdistää krominväriset teräsputket, mustan koivun ja luonnonvärisen rottingin. Sen matala, loungehenkinen profiili ja FSC-sertifioitu koivukehys tekevät siitä sekä tyylikkään että eettisen valinnan.

8. Yksinkertaista tyyliä

Yksinkertaista tyylia 2

Sohvapöytä Kohana, Ø 66 cm

279,99 €

* Katso Homeroomilta

Kohana-rottinkinen sohvapöytä on käsintehty luonnonkuidusta, mikä tekee siitä paitsi ainutlaatuisen, myös ympäristöystävällisen. Jos haluat tuoda kotiisi luonnonläheisen tunnelman, tämä pöytä on erinomainen vaihtoehto.

9. Tummaan makuun

Tummaan makuun scaled

Sohvapöytä Hattie

289,00 €

* Katso Homeroomilta

Etsitkö jotain kompaktia ja modernia? Tämä rottinkinen sohvapöytä, jonka halkaisija on 60 cm, tarjoaa punotun rottinkipöytälevyn ja mustan metallijalustan. Se on pienikokoinen, mutta suuri tyyliin ja toiminnallisuuteen.

10. Modernia twistiä

Modernia twistia

Sohvapöytä Lefranc, Ø 80 cm

399,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä rottinkinen sohvapöytä yllättää modernilla kaarevalla kuviollaan lasipöytälevyn alla. Temperoitu 5 mm paksu lasi lisää kestävyyttä, ja pöytä on lisäksi helppo koota. Tämä on moderni kosketus klassiseen rottinkimateriaaliin.

11. Käsinvalmistettua laatua

Kasinvalmistuettua laatua

Sohvapöytä Lael, 60 x 110 cm

469,99 €

* Katso Homeroomilta

Lael-rottinkinen sohvapöytä on toinen käsintehty ihme luonnonkuidusta, tarjoten ainutlaatuisen ja ekologisen lisän kotiisi. Jos pyrit luomaan tilan, joka heijastaa luonnonkauneutta ja kestävyyttä, tämä pöytä täyttää kaikki odotukset.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva rottinkinen sohvapöytä?

Jos nyt tunnet, että rottinkinen sohvapöytä olisi täydellinen lisä kotiisi, olet varmasti miettinyt, mistä löytää juuri se oikea yksilö. Ensimmäinen askel on tunnistaa, minkä kokoinen pöytä sopii tilaasi ja millaisia muita huonekaluja ja värejä huoneessa on. Mieti myös, tuleeko pöytää käyttämään enemmän sisä- vai ulkotiloissa, sillä tämä voi vaikuttaa materiaalin kestävyyteen.

Toinen vinkki on tarkistaa useita eri myyjiä ja vertailla hintoja sekä arvosteluja. Monet verkkokaupat ja sisustusliikkeet tarjoavat laajan valikoiman rottinkisia sohvapöytiä, joista voit valita omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Kun olet löytänyt unelmiesi pöydän, älä unohda yhdistää sitä muihin sisustuselementteihin, kuten mattoihin ja koristetyynyihin, jotta lopputulos on harmoninen ja yhtenäinen. Onnea matkaan sisustuksen ihanaan maailmaan!

UKK

1. Onko rottinkinen sohvapöytä kestävä? Voiko sen laittaa ulos?

Rottinkiset sohvapöydät ovat erittäin kestäviä ja sopivat hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kuitenkin, jos aiot sijoittaa pöydän ulos, kannattaa varmistaa, että se on käsitelty ulkokäyttöä varten. Ulkokäyttöön tarkoitetut rottinkiset pöydät on usein suunniteltu niin, että ne kestävät sateen ja auringonvalon aiheuttamia rasituksia.

2. Miten rottinkista sohvapöytää voi ylläpitää ja hoitaa?

Rottinki on yllättävän helppohoitoinen materiaali. Pöydän pinta kannattaa pyyhkiä nihkeällä liinalla säännöllisesti. Vahvempien tahrojen osalta mieto pesuaine on yleensä riittävä. Jos pöytä on ulkona, on hyvä huomioida, että se kannattaa suojata talvikaudella tai sateen aikana, jotta materiaali säilyy kauniina pitkään.

3. Minkä tyylisten huonekalujen kanssa rottinkinen sohvapöytä toimii parhaiten?

Rottinkiset sohvapöydät ovat monipuolisia ja sopivat moniin eri sisustustyyleihin, kuten boho, skandinaavinen ja jopa moderniin. Ne tuovat luontevaa lämpöä ja tekstuuria tilaan. Voit yhdistää rottinkisen sohvapöydän esimerkiksi samanväristen tai -materiaalisten tuolien ja sohvien kanssa, mutta se toimii myös kontrastina esimerkiksi metallisten tai lasisten elementtien rinnalla.

4. Onko rottinki ekologinen valinta?

Rottinki on luonnollinen materiaali, joka on uusiutuva ja biologisesti hajoava. Se on myös kevyt, mikä vähentää kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä. Monet rottinkiset sohvapöydät ovat käsintehtyjä, mikä tukee pientuotantoa ja vähentää massatuotannon negatiivisia vaikutuksia. Kuitenkin on hyvä ottaa huomioon, mistä ja miten rottinki on kerätty, jotta voit tehdä mahdollisimman ekologisen valinnan.

5. Mistä voin ostaa laadukkaan rottinkisen sohvapöydän?

Laadukkaita rottinkisia sohvapöytiä voit löytää monista huonekaluliikkeistä sekä verkkokaupoista. On hyvä idea tutustua eri vaihtoehtoihin ja lukea asiakasarvioita ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos mahdollista, käy liikkeessä kokeilemassa pöydän laatua ja tukevuutta itse, niin tiedät tarkemmin, mihin olet sijoittamassa.