Pyöreä sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pyöreä sohvapöytä on elementti, joka voi tuoda huomattavasti dynaamisuutta ja monipuolisuutta mihin tahansa olohuoneen sisustukseen. Sen yksinkertainen muotoilu, joka korostaa sulavia linjoja ja tasapainoa, ei ainoastaan tarjoa käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta, vaan myös puhuttelee esteettisesti. Käytännöllinen ja esteettinen rooli tekevät pyöreästä sohvapöydästä yhden kodin sisustuksen peruspilareista.

Pyöreä sohvapöytä on elementti, joka voi tuoda huomattavasti dynaamisuutta ja monipuolisuutta mihin tahansa olohuoneen sisustukseen. Sen yksinkertainen muotoilu, joka korostaa sulavia linjoja ja tasapainoa, ei ainoastaan tarjoa käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta, vaan myös puhuttelee esteettisesti. Käytännöllinen ja esteettinen rooli tekevät pyöreästä sohvapöydästä yhden kodin sisustuksen peruspilareista.

Muistilista pyöreän sohvapöydän ostajalle

1. Huomioi huoneen koko ja sohvapöydän sijainti.

2. Mieti, miten paljon tilaa sohvapöydän ympärille tarvitaan käveltäväksi.

3. Valitse sopiva halkaisija pyöreälle sohvapöydälle – liian suuri pöytä voi tuntua dominoivalta, liian pieni ei ehkä palvele tarpeita.

4. Valitse pöydän korkeus – se ei saisi olla liian matala eikä liian korkea suhteessa sohvaan.

5. Valitse materiaali – esimerkiksi puu, metalli, lasi tai yhdistelmä näitä. Materiaalin tulee sopia huoneen muihin elementteihin.

6. Valitse väri tai viimeistely, joka sopii yhteen huoneen muiden kalusteiden kanssa.

7. Arvioi sohvapöydän kestävyyttä ja laatua – pitkäikäinen investointi voi olla sen arvoista.

8. Tarkista myyjän palautus- ja takuupolitiikat ennen ostopäätöksen tekemistä.

9. Mieti, kuinka sohvapöytä sopii yhteen muiden huoneen huonekalujen kanssa – sen tulisi täydentää huoneen tyyliä.

10. Muista, että joskus kokeilu on paras tapa selvittää, sopiiko sohvapöytä tilaan. Jos mahdollista, testaa eri kokoisia, värisiä ja tyyppisiä pöytiä ennen lopullista päätöstä.

Upeita ja trendikkäitä pyöreitä sohvapöytiä moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen upeita ja laadukkaita pyöreitä sohvapöytiä, jotta juuri sen omaan kotiin sopivan kappaleen löytäminen olisi helpompaa. Toivottavasti listasta on apua!

1. Varma valinta

Varma valinta 2

Havu pyöreä sohvapöytä

129,00 €

* Katso Vekestä

Havu pyöreä sohvapöytä, joka huokuu suomalaisen metsän tuoreutta, on valmistettu Lapissa korkealaatuisesta männystä. Tämä kotimainen tuote on Veken käsialaa aina suunnittelusta tuotantoon, mikä takaa sen laadun ja vastuullisuuden. Pyöreä Havu sohvapöytä on ajaton ja vankka lisä skandinaaviseen sisustukseen.

2. Persoonallinen pyöreä sohvapöytä

Persoonallinen pyorea sohvapoyta

GAMPRIN sohvapöytä

349,00 €

* Katso Jotexista

Eksentrisesti muotoiltu pyöreä sohvapöytä tuo modernia twistiä olohuoneeseen. Sen ainutlaatuinen rautainen rakenne muistuttaa kahden kartion yhteenliittymistä, luoden visuaalisesti houkuttelevan siluetin. Mattapintainen maali ja hienovarainen pintakuvio viimeistelevät tämän upean designin.

3. Tummaa pähkinäpuuta

Tummaa pahkinapuuta

Sohvapöytä Hellerup

379,99 €

* Katso Vekestä

Tämä elegantti pyöreä sohvapöytä on tehty laadukkaasta pähkinäpuusta, joka antaa sille arvokkaan ja ajattoman ulkonäön. Pöydän luonnollinen väri ja puun ainutlaatuinen kuviointi tuovat huoneeseen lämpöä ja luksusta.

4. Skandinaaviseen sisustukseen

Skandinaaviseen sisustukseen

Taimi pyöreä sohvapöytä

449,00 €

* Katso Vekestä

Taimi pyöreä sohvapöytä on suomalaisen muotoilun mestariteos. Tämän täysin kotimaisen, skandinaavisen sohvapöydän suunnittelu ja valmistus tapahtuvat Suomessa. Sen raikas ja ajaton tyyli sopii kaikkiin tiloihin ja sisustustyyleihin, kun taas omaperäinen jalkaosa tarjoaa kauniin yksityiskohdan.

5. Puuta ja mustaa

Puuta ja mustaa

VALLEY sohvapöytä

229,00 €

* Katso Jotexista

Tämä nykyaikainen pyöreä sohvapöytä on yhdistelmä teräsjalkoja ja MDF-pöytälevyä, jossa on saarniviilua. Mustaksi maalattu kolmijalkainen alusta luo vahvan kontrastin vaalealle pöytälevylle, ja tämä kontrasti tuo mukanaan tyylikkään ja modernin ilmeen.

6. Osaksi minimalistista sisustusta

Osaksi minimalistista sisustusta

Sohvapöytä Margot

349,99 €

* Katso Homeroomista

Margot pyöreä sohvapöytä hehkuu retrohenkistä kauneutta ja modernia suunnittelua. Sen FSC-merkitty MDF-levyinen pöytälevy ja jauhemaalattu metallirunko luovat harmonisen yksivärisen kokonaisuuden. Margot-sohvapöytä on joko ihanteellinen lisä yhtenäiseen sisustukseen tai voimakas kontrasti, joka tekee siitä huoneen fokuskohteen.

7. Näyttävä pyöreä sohvapöytä

Nayttava pyorea sohvapoyta

Mason sohvapöytä

319,00 €

* Katso Vekestä

Mason pyöreä sohvapöytä on upea yhdistelmä näyttävää mustaa metallijalkaa ja tammenväriseksi viimeisteltyä MDF-pöytälevyä. Tämän pöydän halkaisija on 80 cm, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille päivittäisille tarpeillesi. Mason on moderni ja tyylikäs lisä mihin tahansa tilaan.

8. Koivun ystävälle

Koivun ystavalle

Koivu sohvapöytä

299,00 €

* Katso Vekestä

Kotimainen Koivu pyöreä sohvapöytä on valmistettu massiivikoivusta Kiteen huonekalutehtaalla, mikä takaa sen erinomaisen laadun ja ensiluokkaisen viimeistelyn. Ajattoman linjakas muotoilu mahdollistaa sohvapöydän sijoittamisen moniin eri sisustustyyleihin ja -ympäristöihin.

9. Jotain täysin erilaista

Jotain taysin erilaista

BOOM sohvapöytä

659,00 €

* Katso Jotexista

Tämä leikkisä pyöreä rautasohvapöytä on energinen lisä sisustukseesi. Sen ainutlaatuinen aaltoileva alareuna tuo dynaamisuutta, kun taas jauhemaalattu mattapinta lisää sen tyylikkyyttä. Tämä pöytä on kuin raikas tuulahdus kalustuksessasi.

10. Pyöreä sohvapöytä rottingin ystävälle

Pyorea sohvapoyta rottingin ystavalle

Sohvapöytä Lefranc

399,99 €

* Katso Homeroomista

Pyöreä rottinkinen sohvapöytä on ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia materiaaleja ja modernia suunnittelua. 5 mm paksu temperoitu lasipöytälevy istuu rottinkirungon päällä, jonka alla on kaareva kuvio, luoden dynaamisen ja visuaalisesti kiehtovan vaikutelman.

11. Yhdistelmä uutta ja vanhaa

Yhdistelma uutta ja vanhaa

Verso sohvapöytä

490,00 €

* Katso Vekestä

Verso pyöreä sohvapöytä viehättää sen hienostuneella yhdistelmällä nykyaikaista ja perinteistä muotoilua. Pyöreä muoto luo kevyen ja vähemmän hallitsevan ilmeen, ja sen viehättävä sormipaneelin tyylinen kehys lisää ainutlaatuista charmia.

12. Pyöreä sohvapöytä tummaan makuun

Pyorea sohvapoyta tummaan makuun

VALLEY sohvapöytä

229,00 €

* Katso Jotexista

Tämä pyöreä sohvapöytä on modernin tyylikäs, teräs jaloilla ja saarniviilulla viimeistellyllä MDF-pöytälevyllä. Sen musta, kolmijalkainen alusta antaa pöydälle lujan ja tasapainoisen perustan.

13. Ajaton valinta

Ajaton valinta

Rowico Holton sohvapöytä

399,00 €

* Katso Vekestä

Rowico Holton on ajaton, skandinaavisen muotoilun sohvapöytä, joka tuo uudenlaisen vivahduksen sisustukseen. Sen massiivitammi jalka ja viistoreunainen tammiviilu kansilevy luovat kevyen ja kauniin kokonaisuuden. Lakattu pinta tekee siitä helposti puhdistettavan ja erittäin kestävän.

14. Kotimaista mäntyä

Kotimaista manttya

Kuulas sohvapöytä

189,00 €

* Katso Vekestä

Kuulas pyöreä sohvapöytä on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta männystä, jonka luonnollinen viehätys luo lämminhenkisen ilmapiirin. Musta metallijalkaosa antaa pöydälle modernin ilmeen, ja saatavilla olevat hiilen ja hiekan värit tarjoavat monipuolisuutta sisustukseen.

15. Design tuotteiden ystävälle

Design tuotteiden ystavalle

Puulon Oy 3Way-sohvapöytä

998,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

3Way-sohvapöytä, suunnitellut puuseppä Juhani Rauvala, yhdistää geometrisen selkeyden, puun kauneuden ja toiminnallisuuden. Pöydän osat voi purkaa helposti, mikä tekee sen varastoinnista ja siirtämisestä vaivatonta. Valmistettu joko massiivitammesta tai -saarnesta, tämä pyöreä sohvapöytä tarjoaa pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä.

UKK

Millaisissa sisustustyyleissä pyöreä sohvapöytä toimii parhaiten?

Pyöreä sohvapöytä on monipuolinen sisustuselementti, joka sopii useisiin eri sisustustyyleihin. Se toimii erityisen hyvin moderneissa, skandinaavisissa, boho– ja minimalistisissa tyyleissä.

Mitkä ovat pyöreän sohvapöydän hyödyt verrattuna kulmikkaisiin malleihin?

Pyöreän sohvapöydän pehmeät muodot voivat tehdä tilasta vieraanvaraisemman ja rentouttavamman. Lisäksi ne ovat turvallisempia, erityisesti lapsiperheille, koska niissä ei ole teräviä kulmia.

Kuinka suuri pyöreän sohvapöydän tulisi olla sohvaan?

Yleensä suositellaan, että sohvapöydän korkeus on noin sama tai hieman matalampi kuin sohvan istuinkorkeus.

Miten pyöreä sohvapöytä voidaan yhdistää muihin huonekaluihin ja sisustuselementteihin?

Pyöreä sohvapöytä on helppo yhdistää monenlaisiin sisustuselementteihin. Se toimii hyvin yhdessä sekä kulmikkaiden että pyöreiden huonekalujen kanssa, ja se sopii hyvin myös mattojen ja valaisimien kanssa.

Miten pyöreää sohvapöytää voidaan hyödyntää tehokkaasti sisustuksessa?

Pyöreää sohvapöytää voidaan käyttää keskipisteenä, joka tuo yhteen muut olohuoneen elementit. Sen päälle voidaan asettaa kirjoja, maljakoita, kynttilöitä tai muita koriste-esineitä luomaan visuaalista kiinnostavuutta.

Mistä pyöreän sohvapöydän voi ostaa?

Pyöreitä sohvapöytiä on saatavilla monissa huonekaluliikkeissä ja verkkokaupoissa. Vaihtoehtoisesti niitä voi ostaa myös käytettynä esimerkiksi kirpputoreilta tai netin vaihtopalstoilta.