Pyöreä sivupöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Mietitkö koskaan, kuinka pienillä yksityiskohdilla voisi olla suuri vaikutus kodin ilmeeseen ja toiminnallisuuteen? Silloin pyöreä sivupöytä voisi olla juuri se elementti, joka tuo lisää dynaamisuutta ja kauneutta tilaasi. Ei ole sattumaa, että pyöreitä sivupöytiä näkyy monenlaisissa kodeissa, boutique-hotelleissa ja jopa luksusasunnoissa.

Pyöreä sivupöytä on monikäyttöinen huonekalu, joka sopii useisiin erilaisiin sisustustyyleihin – olipa kyse sitten minimalistisesta, skandinaavisesta tai jopa boho-tyylisestä kodista. Sen kaarevat muodot tuovat pehmeyttä tilaan ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen pieniinkin asuintiloihin. Pyöreä sivupöytä voi toimia niin sohvapöytänä, yöpöytänä kuin esimerkiksi taideteosten tai kasvien alustanakin.

15 Upeaa pyöreää sivupöytää

Olemme koonneet yhteen ihania ja tyylikkäitä pyöreitä sivupöytiä, jotta juuri se oikea löytyisi pienemmällä vaivalla. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Rottingin ystävälle

Rottingin ystavalle 1

Korkea Punos pöytä

339,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Pyöreä sivupöytä, jossa tyylikäs yhdistelmä rottinkia ja nahkaa, tuo luksusta mihin tahansa tilaan. Lasikansi suojaa rottinkipunosta ja antaa pöydälle elegantin ilmeen. Juuri sopivan kokoinen, tämä pöytä on ihanteellinen sekä suurissa että intiimeissä tiloissa.

2. Modernia muotoilua

Modernia muotoilua

Hilla pyöreä sivupöytä Ø50 cm

170,00 €

* Katso Vekeltä

Hilla pyöreä sivupöytä on täydellinen kumppani kotisi viihtyisyydelle. Sen monimateriaalinen rakenne ja tasokas tamminen kansi tekevät siitä persoonallisen ja käytännöllisen. Alataso tarjoaa lisätilaa kirjoille ja lehdille, ja musta metallirunko tuo tukevuutta.

3. Skandinaaviseen makuun

Skandinaaviseen makuun

Bloomingville sivupöytä Ø38 cm

99,90 €

* Katso Vekeltä

Bloomingville pyöreä sivupöytä yhdistää modernin estetiikan ja skandinaavisen yksinkertaisuuden. Valkoisella maalatulla kannella ja luonnonvärisillä puujaloilla pöytä istuu moneen kotiin. Kätevä säilytystila pohjan reiällä tekee siitä erinomaisen valinnan vaikkapa latauspisteeksi.

4. Tummanruskeaa tyyliä

Tummanruskeaa tyylia

CALSI sivupöytä

289,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä kolmijalkainen pyöreä sivupöytä hurmaa punaisella kalkkikivimarmorisella pöytälevyllään ja mangopuusta valmistetulla rungolla. Luonnonkiven yksilölliset kuviot ja alahylly tekevät siitä paitsi tyylikkään, myös käytännöllisen lisän kotiisi.

5. Moderniin makuun

Moderniin makuun

LAGOS sivupöytä, matala

179,00 €

* Katso Jotexilta

LAGOS pyöreä sivupöytä on trendikäs ja toiminnallinen. FSC-merkitty MDF-levy pinnoitettu korkilla antaa pöydälle sekä kestävyyttä että charmia. Korkin luonnollinen patinoituminen lisää arvokkuutta vuosien saatossa, ja pöytä toimii myös upeana kukkajalustana.

6. Kaunista tyyliä

Kaunista tyylia

VALAAR sivupöytä

349,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä rautainen pyöreä sivupöytä on taattu katseenvangitsija epäsymmetrisillä osillaan. Jauhemaalattu mattapinta lisää hienostuneisuutta, ja pöydän ainutlaatuinen design saa varmasti vieraasi ihastelemaan.

7. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua

Hübsch Split Triple pyöreä

249,00 €

* Katso Vekeltä

Split Triple pyöreä jakkara on valmistettu tammiviilusta ja sen leveät jalat luovat tukevan ja näyttävän ilmeen. Jakkara toimii myös erinomaisena apupöytänä, mikä tekee siitä monikäyttöisen lisän kodissasi.

8. Ihanaa mangopuuta

Ihanaa mangopuuta

SOLIN sivupöytä

269,00 €

* Katso Jotexilta

Rustiikki pyöreä sivupöytä on veistetty massiivisesta mangopuusta, jonka värisävy ja puunsyyt tuovat lämpöä tilaan. Kolme levenevää jalkaa ja alatason kolmikulmainen design tekevät siitä ihanteellisen myös viherkasvien esillepanoon.

9. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua 1

SARGANS sivupöytä

269,00 €

* Katso Jotexilta

SARGANS on elegantti pyöreä sivupöytä, jonka rautainen pylväsjalka ja jauhemaalattu pinta antavat sille modernin ilmeen. Ontto jalka tekee pöydästä helposti siirrettävän, ja kangaspäällystetty pohja suojaa lattiaasi.

10. Tummaan makuun

Tumman ystavalle

Bloomingville Aio sivupöytä

329,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä korkeajalkainen pyöreä sivupöytä on yhtä monipuolinen kuin tyylikäs. Sen suunnittelu on niin viehättävä, että se sopii yhtä hyvin lukunurkkaukseen, olohuoneeseen kukkapöydäksi tai makuuhuoneen yöpöydäksi.

11. Sisustuksen keskipiste

Sisustuksen keskipiste

BOOM sivupöytä

299,00 €

* Katso Jotexilta

Unohda tylsät sivupöydät ja valitse tämä pyöreä sivupöytä, jossa on ainutlaatuinen aaltoileva alareuna. Jauhemaalattu mattapinta luo huoneeseen ylellisen tunnelman. Pöytä ei ole pelkästään kaunis, vaan se tuo myös energiaa koko huoneeseen. Muista lisätä huopatassut, jos lattiasi on herkästi naarmuuntuva!

12. Minimalistiseen makuun

Minimalistiseen makuun 1

SALA sivupöytä

229,00 €

* Katso Jotexilta

Etsitkö jotakin tyylikästä, mutta yksinkertaista? Tämä pyöreä sivupöytä saa minimalistisen olemuksensa kolmijalkaisesta mallista ja pyöreistä jaloista, jotka ulottuvat osittain pöytälevyn ulkopuolelle. Jauhemaalattu mattaväri viimeistelee tyylikkään ilmeen.

13. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua 1

4Living Urban sivupöytä

94,00 €

* Katso Vekeltä

Urban pyöreä sivupöytä on modernin ja elegantin yhdistelmä. Puunsävyt kohtaavat metallin, tuoden esille parhaat puolet molemmista materiaaleista. Pöytä on paitsi kaunis, myös käytännöllinen – enimmäiskuormitus on 5 kg, joten se kestää arjen haasteet.

14. Kaksin aina kaunihimpi

Kaksin aina kaunihimpi

SILON sivupöydät, 2 kpl

349,00 €

* Katso Jotexilta

Jos kaipaat monipuolisuutta, nämä SILON-pyöreät sivupöydät ovat juuri oikea valinta. Pähkinäviilutettu MDF-levy luo elegantin ilmeen, ja ontot pöydät ovat kevyitä ja helppoja siirtää. Lisäbonus: pienempi pöytä mahtuu isomman sisään, säästäen tilaa ja tarjoten lisäpöydän juuri silloin, kun sitä tarvitset.

15. Uniikkia muotoilua

Uniikkia muotoilua 1

LOSTALLO sivupöytä

269,00 €

* Katso Jotexilta

LOSTALLO-pyöreä sivupöytä on varma katseenvangitsija. Rautainen rakenne ja jauhemaalattu, hieman rouhea pinta antavat pöydälle rosoista charmia. Mutta sen todellinen tähti on sen näyttävä jalusta, joka varmasti herättää huomiota missä tahansa huoneessa.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva pyöreä sivupöytä?

Toivottavasti tämän julkaisun avulla olet saanut inspiraatiota ja tietoa siitä, kuinka pyöreä sivupöytä voisi rikastuttaa sinun kodin sisustustasi. Kun lähdet etsimään itsellesi sopivaa pyöreää sivupöytää, ole avoin eri materiaaleille ja muotoiluille, mutta pidä mielessä myös se, mihin käyttötarkoitukseen pöytää tulet käyttämään. Tämä auttaa sinua kohdentamaan valintasi.

Jos et ole varma, mistä aloittaa, suosittelen kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja virtuaalisesti kodissasi tai käymään eri myymälöissä ja näin löytämään juuri se oikea pyöreä sivupöytä, joka sopii täydellisesti omaan tilaasi. Muista, että kodin sisustaminen on henkilökohtainen matka, ja juuri sinä olet paras henkilö päättämään, mikä sopii omaan kotiisi parhaiten. Onnea matkaan!

UKK

1. Mihin pyöreä sivupöytä sopii parhaiten kotona?

Pyöreä sivupöytä on monipuolinen kaluste, joka sopii useisiin eri tiloihin. Sen voi sijoittaa esimerkiksi olohuoneen viereen sohvan tai nojatuolin kumppaniksi. Pyöreä muoto tekee siitä myös oivallisen valinnan makuuhuoneeseen yöpöydäksi tai eteiseen pienenä laskutasona. Sen muoto on käytännöllinen ja vie vähemmän tilaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pienempiinkin tiloihin.

2. Mitkä materiaalit sopivat parhaiten pyöreään sivupöytään?

Materiaalin valinta riippuu pitkälti kodin muusta sisustuksesta ja omasta makusi. Puu on klassinen ja ajaton valinta, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Metalli tai lasi tuovat modernimpaa ilmettä, ja nämä materiaalit ovat myös helppoja pitää puhtaina. Keraaminen tai marmorinen sivupöytä voi lisätä ripauksen luksusta ja tyylikkyyttä.

3. Kuinka paljon minun tulisi budjetoida pyöreän sivupöydän hankintaan?

Hinnat vaihtelevat suuresti materiaalin, merkin ja suunnittelun mukaan. Yksinkertaiset ja toimivat mallit saattavat maksaa noin 50-100 euroa, kun taas design-pöydät ja luksusmateriaaleista valmistetut vaihtoehdot voivat maksaa satoja, jopa tuhansia euroja. On tärkeää määritellä oma budjettisi ennen ostoksille lähtöä ja pitää mielessä, että laatu yleensä maksaa.

4. Tarvitsenko erityisiä hoito-ohjeita pyöreälle sivupöydälleni?

Hoito-ohjeet riippuvat pöydän materiaalista. Puupöydät voivat tarvita säännöllistä öljyämistä tai vahaus. Metalliset ja lasiset pöydät yleensä puhdistuvat kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Tärkeintä on aina noudattaa valmistajan antamia ohjeita, jotta pöytä säilyy hyvänä pitkään.

5. Voinko itse koota pyöreän sivupöydän?

Useimmat pyöreät sivupöydät tulevat osina, ja ne ovat suhteellisen helppoja koota itse. Tietenkin, jos kyseessä on erityisen arvokas tai monimutkainen malli, saatat tarvita asiantuntijan apua. Koottavat mallit ovat yleensä myös edullisempia, joten jos budjetti on tiukka, itse kokoaminen voi olla hyvä vaihtoehto.