Puinen tv-taso

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tiedämme kaikki, että puinen tv-taso ei ole pelkästään käytännöllinen huonekalu, vaan se voi olla myös taideteos, joka kertoo paljon kotisi persoonallisuudesta. Oikein valittu puinen tv-taso yhdistää toiminnallisuuden ja estetiikan saumattomasti, tuoden tilaan sekä järjestystä että tyyliä.

Jos olet minimalistisen sisustuksen ystävä, voit valita yksinkertaisen ja selkeälinjaisen puutason. Toisaalta, jos olet enemmän boheemin tai skandinaavisen designin kannattaja, on olemassa lukuisia vaihtoehtoja, jotka sisältävät yksityiskohtaisia veistoksia tai monipuolisia säilytystiloja. Puinen tv-taso sopii siis moniin eri sisustustyyleihin ja se on erinomainen valinta silloin, kun haluat lisätä kodikkuutta ja lämpöä olohuoneeseesi.

Millaisia puisia tv-tasoja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen toinen toisiaan upeampia puisia tv-tasoja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Suomalaista laatua

Suomalaista laatua 2

Askel matala tv-taso

216,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä puinen tv-taso on kuin unelma modernista ja monikäyttöisestä sisustuksesta. Sen suunnittelija Matias Ranua on saanut inspiraatiota japanilaisesta minimalismista. Tämä puinen tv-taso on modulaarinen, joten voit räätälöidä sen täydellisesti elämäntilanteesi mukaan. Se voi olla kirjahylly tänään ja tv-taso huomenna. Sen pyöristetyt hyllyt tuovat kotiisi pehmeyttä ja harmoniaa.

+

Monikäyttöisyys

Laadukas puu

Tyylikäs muotoilu

Vaatii kokoamista

Ei sisällä lisäosia

2. Näyttävää designia

Nayttavaa designia 1

Taimi tv-taso

790,00 €

* Katso Vekeltä

Kuvittele kotiisi suomalaisen designin helmi: Tämä puinen tv-taso on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Sen skandinaavinen estetiikka toimii lähes missä tahansa tilassa, ja kaksi kippiovea tekevät siitä erittäin käytännöllisen.

+

Suomalainen design

Käytännölliset ovet

Monipuolinen tyyli

Hinnakas

3. Kaunis designtuote

Kaunis designtuote

Virka tv-taso

1 307,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Virka-sarjan puinen tv-taso on modernin ja minimalistisen kaunis. Sen teräksiset ja tammiviilutetut elementit tuovat teollista tyylikkyyttä kotiisi. Tämä on tv-taso, joka kestää aikaa.

+

Moderni design

Kestävät materiaalit

Ajaton design

Vaatii kokoamista

Metalli ei sovi kaikkiin sisustuksiin

4. Upeaa massiivisaarnea

Upeaa massiivisaarnea

SION TV-taso

999,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä puinen tv-taso ei ole pelkkä huonekalu, vaan se on osa kotiasi. Sen massiivisaarniset ovet ja retrohenkinen muotoilu saavat olosi tuntemaan kuin olisit astunut sisään design-lehden sivuille.

+

Retrotyyli

Laadukas massiivipuu

Avointa tilaa

Ei sisällä kiinnikkeitä

Osittain koottava

5. Jotain hieman erilaista

Jotain hieman erilaista

Kielo tv-taso

998,00 €

* Katso Vekeltä

Kielo-puinen tv-taso on kuin taideteos olohuoneessasi. Sen rottinkipunosten ja tammen yhdistelmä tekee siitä sekä toiminnallisen että visuaalisesti houkuttelevan. Tämä on tv-taso, joka varmasti herättää huomiota.

+

Rottinkiyksityiskohdat

Johtojen läpivienti

Paljon säilytystilaa

Rottinki voi kulua

Ei suuria hyllyjä

6. Minimalismin ystävälle

Minimalismin ystavalle

Säilytyskaluste Frihamn

269,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä puinen tv-taso antaa kotiisi kodikkaan, mutta elegantin tunnelman. Tammen näköinen pinta tuo luontoelementin suoraan olohuoneeseesi. Onpa se sitten tv-tasoksi tai ylimääräiseksi säilytystilaksi, tämä yksikkö täyttää tarpeesi estetiikasta toimivuuteen.

+

Estetiikka ja toimivuus

Monikäyttöinen

Luonnonläheinen design

Ei säädettäviä hyllyjä

Joillekin liian laatikkomainen

7. Tummaan makuun

Tummaan makuun 3

Rima tv-taso

1 199,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä puinen tv-taso on kuin taideteos olohuoneessasi. Käsin viimeistellyt pyörörimat ja koivupuun sävyt tekevät siitä monipuolisen säilytysratkaisun. Täydellinen kotiin, jossa yhdistyvät perinteet ja modernius.

+

Suomessa valmistettu

Taidokas muotoilu

Laadukas koivupuu

Korkea hinta

8. Uniikkiin makuun

Uniikkiin makuun 3

PEYMON TV-taso

519,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä massiivipuinen tv-taso mangopuusta on kuin pieni aikamatka retroaikaan. Ruskeaksi petsattu ja kiiltäväksi lakattu, se istuu täydellisesti rustiikkiseen sisustukseen.

+

Ainutlaatuinen design

Push-to-open ovet

Kiinteä hyllytaso

Painava rakenne

Osittain koottava

9. Loistava hintalaatusuhde

Loistava hintalaatusuhde 3

Jalo tv-taso

269,00 €

* Katso Vekeltä

Selkeälinjainen ja moderni, tämä puinen tv-taso tuo olohuoneeseen ripauksen urbaania tyylikkyyttä. Mustat metallijalat lisäävät jämäkkyyttä ja kontrastia, kun taas kippiovet tekevät säilytyksestä kätevää.

+

Mustat metallijalat

Kätevät kippiovet

Urbaani estetiikka

Ei avohyllyä

Metallielementit ei kaikkien mieleen

10. Ajatonta tyyliä

Ajatonta tyylia

Rue TV-taso

899,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä puinen tv-taso on ajaton lisäys kotiisi. Pähkinäviilun lämmin sävy ja pystysuorat rimat tekevät siitä sekä klassisen että nykyaikaisen. Ovet sulkeutuvat pehmeästi ja avautuvat painalluksella, mikä korostaa sen tyylikkyyttä.

+

Ajaton muotoilu

Pehmeästi sulkeutuvat ovet

Korkealaatuinen viimeistely

Korkea hintaluokka

Kahvattomat ovet

11. Pelkistettyä tyyliä

Pelkistettya tyylia

Lana tv-taso

189,90 €

* Katso Vekeltä

Tämä puinen tv-taso on kuin pieni pala luontoa keskellä kotiasi. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä tukevaan ja kestävään männyn ja liimapuun sekoitukseen luo tunnelman, joka on sekä kotoisa että elegantti. Puun uniikki syykuviointi tuo jokaiseen kappaleeseen oman yksilöllisen leimansa, ikään kuin luonto itse olisi ollut mukana suunnittelupöydällä.

+

Luonnollinen eleganssi

Kestävä materiaali

Yksilöllinen ulkonäkö

Vaatii huoltoa

Joillekin liian “rosoinen”

12. Osaksi boho-sisustusta

Osaksi boho sisustusta

TV-taso Jut

399,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä puinen tv-taso yhdistää modernin ilmeen ja käytännöllisyyden. Sen melamiinipinnoitettu lastulevy on kestävä ja helppohoitoinen, kun taas metallijalat tuovat siihen ripauksen teollista tyyliä. Kokoonsa nähden taso tarjoaa yllättävän paljon säilytystilaa, mikä tekee siitä loistavan valinnan kompakteihin tiloihin.

+

Moderni muotoilu

Helppohoitoinen

Käytännöllinen koko

Ei massivipuuta

13. Suurelle televisiolle

Suurelle televisiolle

Kiteen Notte tv-taso

913,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä kotimainen puinen tv-taso henkii tyyliä ja laatua. Sen massiivikoivurakenne ja yksityiskohdat kertovat korkeasta laatuvaatimuksesta. Taso toimitetaan elementtikasattuna, mikä tekee asennuksesta helppoa. Jalkakehikon luonnollinen väri ja taidokas muotoilu tekevät siitä ajattoman lisän mihin tahansa olohuoneeseen.

+

Kotimainen laatu

Tyylikäs muotoilu

Helppo asentaa

Ei valmiita reikiä

Korkea hinta

14. Ilmavaa muotoilua

Ilmavaa muotoilua

TV-taso Lada

209,99 €

* Katso Homeroomilta

Jos olet etsimässä minimalistista mutta näyttävää puista tv-tasoa, tässä se on. Melamiinipinnoitettu lastulevy ja valkopyökkijalat luovat keveän, mutta silti vakaan ilmeen. Eikä työkaluja tarvita, joten saat tasosi pystyyn hetkessä.

+

Yksinkertainen asennus

Kevyt muotoilu

Kestävä pinnoite

Ei massiivipuuta

Matala hyllyn korkeus

15. Puuta ja metallia

Puuta ja metallia

Lankku tv-taso

290,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä puinen tv-taso tuo yhteen perinteet ja nykypäivän. Sen raskasrakenteinen ulkomuoto yhdistettynä kevyisiin metalliputkiin luo mielenkiintoisen kontrastin. Avohylly tarjoaa lisätilaa koriste-esineille tai kirjoille, ja hyllyjen väliin jäävä 20 cm tila antaa sinulle lisävaihtoehtoja säilytykseen.

+

Monipuolinen säilytystila

Vankka rakenne

Ajaton design

Hieman raskas ilme

Ei pehmeitä linjoja

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva puinen tv-taso?

Oikean puutason löytäminen kotiisi ei tarvitse olla vaikeaa. Ensimmäinen askel on miettiä, minkä tyyppinen sisustus sinulla on ja kuinka paljon säilytystilaa tarvitset. Mitat ovat myös tärkeitä; varmista, että valitsemasi puinen tv-taso mahtuu haluamaasi paikkaan ja sopii myös television kokoonsa nähden.

Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua hahmottamaan, millainen puinen tv-taso sopisi parhaiten juuri sinun kotiisi. Muista, että tärkeintä on löytää tasapaino toiminnallisuuden ja estetiikan välillä. Onnea matkaan sisustusprojektissasi! Oikea puinen tv-taso ei ole pelkästään käytännöllinen lisä kotiisi, vaan se voi myös olla se viimeinen silaus, joka tekee olohuoneestasi täydellisen.

UKK

1. Onko puinen tv-taso kestävä vai pitääkö se vaihtaa usein?

Puinen tv-taso on yleensä erittäin kestävä ja pitkäikäinen, erityisesti jos se on tehty korkealaatuisesta puusta, kuten tammi, vaahtera tai pähkinä. Laadukas puinen tv-taso voi kestää jopa vuosikymmeniä, jos sitä hoidetaan oikein. Varmista, että noudatat valmistajan hoito-ohjeita, kuten puhdistus ja mahdollinen puun käsittely, niin saat tasostasi pitkäaikaisen ystävän olohuoneeseesi.

2. Voiko puinen tv-taso olla yhdistelmä eri materiaaleista?

Kyllä, ehdottomasti! Puinen tv-taso voi yhdistellä eri materiaaleja, kuten metallia, lasia tai jopa kiveä, tuoden lisää ulottuvuutta ja visuaalista kiinnostavuutta kokonaisuuteen. Tällaiset yhdistelmät voivat tehdä tasostasi todella ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen.

3. Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen puista tv-tasoa?

Valitessasi puista tv-tasoa, tärkeimmät seikat ovat mittasuhteet, tyyli ja toiminnallisuus. Mittaa huolellisesti tila, johon taso tulee, ja varmista, että se sopii olohuoneesi muihin elementteihin, kuten sohvaan ja muihin huonekaluihin. Toiminnallisuus on myös keskeistä; mieti, tarvitsetko paljon säilytystilaa, piilokohtia johdoille tai muita erityisominaisuuksia.

4. Miten puista tv-tasoa pitäisi hoitaa ja puhdistaa?

Yleensä puinen tv-taso on helppo pitää puhtaana. Pölyä voi pyyhkiä pois kuivalla tai kostealla mikrokuituliinalla. Jos pintaan tulee tahroja, voit yleensä pyyhkiä ne pois miedolla saippuavedellä ja pehmeällä liinalla. On hyvä myös aika ajoin käyttää puunhoitoainetta, joka suojaa puuta ja pitää sen hyvänä vuosia.

5. Onko puinen tv-taso ekologinen valinta?

Puinen tv-taso voi olla hyvä ekologinen valinta, erityisesti jos se on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti kasvatetusta puusta tai kierrätysmateriaalista. Tarkista, että tuote on sertifioitu, esimerkiksi FSC-merkinnällä, joka takaa puun olevan peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.