Puinen sivupöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tänään käsittelemme aiheena jotain, joka on monelle ehkä aliarvostettu mutta erittäin tärkeä sisustuselementti: puinen sivupöytä. Kyseessä on huonekalu, joka voi tehdä suuren eron kodin tunnelmaan ja toiminnallisuuteen. Pieni, mutta voimakas, puinen sivupöytä voi toimia paitsi kauniina koriste-elementtinä, myös käytännöllisenä lisätilana, johon voi sijoittaa lempikirjat, maljakon kukkineen tai vaikkapa yövalon.

Puinen sivupöytä sopii erityisesti sellaisiin koteihin, jotka korostavat luonnollisia materiaaleja ja skandinaavista muotoilua. Se on yksinkertaisuudessaan ajaton ja monikäyttöinen kaluste. Voit yhtä hyvin sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Puinen sivupöytä mukautuu yllättävän hyvin erilaisiin sisustustyyleihin – olipa kyseessä sitten moderni loft-asunto tai perinteisempi maalaistalo.

15 Upeaa puista sivupöytää

Olemme koonneet kattavan listan upeista puisista sivupöydistä, jotta jokainen voisi löytää juuri sen omaan kotiin sopivan kappaleen. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Suomalaista laatua

Suomalaista laatua 1

Punkalive Ruuhi-Moduuli

179,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Tämä puinen sivupöytä on minimalistisen tyylikäs ja monikäyttöinen lisä kotiisi. Yksinkertainen mutta klassinen muotoilu tekee siitä monipuolisen, sillä voit yhdistellä useita pöytiä tai käyttää sitä yksittäisenä. Puupinnan rosoisuus lisää eläväisyyttä, ja sisäkkäin aseteltavat koot tarjoavat lisää tilaa juuri silloin, kun sitä tarvitset.

2. Rottingin ystävälle

Rottingin ystavalle

Korkea Punos pöytä

339,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Tyylikkäässä puinen sivupöytässä yhdistyvät rottinki ja nahka hienovaraisella tavalla. Lasikansi suojaa rottinkipunosta, ja kokonaisuus on huolella harkittu, joten pöytä istuu monenlaiseen tilaan. Sopivan kompakti koko tekee siitä ihanteellisen moniin käyttötarkoituksiin.

3. Upeaa Designia

Upeaa designia 1

Hilla pyöreä sivupöytä Ø50 cm

170,00 €

* Katso Vekeltä

Pyöreä puinen sivupöytä on persoonallinen ja näyttävä sisustuselementti, joka tuo lisäarvoa kodin oleskelutiloihin. Metallirunko ja puuviilu kansi tuovat siihen tyylikkään kontrastin. Alataso tarjoaa hyvän paikan kirjoille tai lehdille, jättäen ylätason vapaaksi muille esineille.

4. Pehmeästi taivutetut jalat

Pehmeasti taivutetut jalat

Umbra Bellwood sivupöytä 42×38 cm

180,00 €

* Katso Vekeltä

Umbra Bellwood -tyylinen puinen sivupöytä on sekä ilmava että lämmin. Sen pehmeästi kaartuvat jalat ja kahden tason design tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Erinomainen valinta niin eteiseen kuin olohuoneenkin sohvan viereen, ja se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla.

5. Designin ystävälle

Designin ystavalle 1

Luana sivupöytä Ø 44 cm

259,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Bloomingville Luana -sarjan puinen sivupöytä on taidokkaasti suunniteltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu. Tammi ja tammiviilu antavat pöydälle arvokkaan ilmeen, ja sen puhdistaminen on helppoa vain kostealla liinalla. Korkeus ja halkaisija ovat suunniteltu niin, että pöytä sopii moniin eri tiloihin.

6. Silmiä hivelevää tyyliä

Silmia hivelevaa tyylia scaled

Umanoff nesting side table

400,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Audo Copenhagenin puinen sivupöytä on Arthur Umanoffin mestariteos, joka yhdistää pähkinäpuun ja laminaatin ainutlaatuisella tavalla. Sen kompaktit mitat tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon pieneen tilaan, ja laatu näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.

7. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua 2

Hübsch Split Triple

249,00 €

* Katso Vekeltä

Split Triple design-jakkara on tammiviilusta tehty pyöreä puinen sivupöytä, jonka leveät jalat luovat näyttävän ja tukevan kokonaisuuden. Jakkaran monipuolisuus tulee esiin sen kyvyssä toimia myös apupöytänä, mikä tekee siitä erinomaisen lisän mihin tahansa huoneeseen.

8. Upeaa mangopuuta

Upeaa mangopuuta

CALSI sivupöytä

289,00 €

* Katso Jotexilta

Kolmijalkainen puinen sivupöytä on sekä elegantti että toiminnallinen. Sen runko on valmistettu mangopuusta ja pöytälevy punaisesta kalkkikivimarmoria, tuoden tyylikkään kontrastin. Luonnonkiven ainutlaatuisuus tekee jokaisesta pöydästä yksilöllisen, ja alahylly tarjoaa lisää säilytystilaa.

9. Tummaa tyyliä

Tummaa tyylia

Bloomingville Aio sivupöytä Ø45 cm

329,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä korkeajalkainen puinen sivupöytä on paitsi tyylikäs, myös monikäyttöinen. Sen muotoilu on elegantti ja se sopii moniin eri tiloihin – olipa kyseessä sitten lukunurkkaus, olohuone tai makuuhuone. Tämä pöytä on todellinen katseenvangitsija.

10. Rosoista tyyliä

Rosoista tyylia

KATLA sivupöytä 40×40 cm

349,00 €

* Katso Jotexilta

KATLA-puinen sivupöytä on rustiikin ja yksilöllisen kaunis. Sen rouhea pintakäsittely ja musta lakka antavat sille poltetun puun ilmeen. Paksu, neliskulmainen pöytälevy ja pyöreä pilarijalka tekevät siitä tukevan ja käytännöllisen. Ihanteellinen sohvan tai sängyn viereen.

11. Kaunis värisävy

Kaunis varisavy

PRIZNA sivupöytä

189,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä rustiikki puinen sivupöytä on valmistettu upeasta mangopuusta, jonka pintakäsittely tuo esille puun luontaisen kauneuden. Pyöreässä muodossaan ja levenevillä jaloillaan se toimii täydellisenä lisänä viherkasveille, lisäten kodikasta tunnelmaa tilaan. Kokoamisohjeet tulevat mukana, joten asennus on vaivatonta.

12. Kaksi puunsävyä

Kaksi puunsavya

4Living Urban sivupöytä

94,00 €

* Katso Vekeltä

Modernin ja elegantin Urban-puinen sivupöytä yhdistää kaksi erilaista puusävyä yhteen mestariteokseen. Vaikka pöydän jalka näyttää puulta, se on itse asiassa kestävää metallia, joten pöytä kestää jopa 5 kg kuorman.

13. Kovavahaöljyttyä tammea

Kovaoljyttya tammea

Mikado sivupöytä 50 x 50 cm

294,25 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ethnicraftin suunnittelema puinen sivupöytä on valmistettu huolella viimeistellystä tammesta. Kovavahaöljytty pinta tekee siitä paitsi kauniin myös kestävän. Se on yhden kappaleen paketti, joka tuo luksusta mihin tahansa huoneeseen.

14. Kaksin aina kaunihimpi

Kaksin aina kaunihimpi 1

SILON sivupöydät, 2 kpl

349,00 €

* Katso Jotexilta

SILON-puinen sivupöytä on tyylikkäästä pähkinäviilutetusta MDF-levystä ja tulee kahden pöydän setissä. Nämä kevyet, ontot pöydät ovat helppoja siirtää ja säilyttää päällekkäin, säästäen tilaa mutta tarjoten kaksi pöytää tarvittaessa.

15. Ajatonta akasiaa

Ajatonta akasiaa

VOWL sivupöytä

399,00 €

* Katso Jotexilta

VOWL-puinen sivupöytä on valmistettu kauniista akaasiapuusta ja toimii myös täydellisesti yöpöytänä. Epäsäännöllinen pöytälevy ja ristikkäin asetetut leveät jalat tekevät siitä sekä toiminnallisen että visuaalisesti mielenkiintoisen. Kokoamisohjeet sisältyvät, joten pöydän asennus on helppoa.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva puinen sivupöytä?

Olemme käyneet läpi monia erilaisia tapoja, joilla puinen sivupöytä voi rikastuttaa kodin sisustusta sekä toiminnallisuutta. Toivottavasti olet saanut inspiraatiota ja vinkkejä, miten löytää se täydellinen puinen sivupöytä juuri sinun kotiisi. Muista, että kokonaisuus ratkaisee: mieti pöydän kokoa, muotoa ja pintakäsittelyä suhteessa muihin kalusteisiin ja tilan värimaailmaan.

Oikean puun valinta on myös olennaisen tärkeää. Esimerkiksi tammi tai pyökki sopivat moniin erilaisiin koteihin, kun taas eksoottisemmat puulajit, kuten tiikki tai mahonki, saattavat kaivata huolellisempaa harkintaa. Älä myöskään unohda laatua ja kestävyyttä – puinen sivupöytä on investointi, joka kestää vuosia, jopa sukupolvia, kunhan valitset sen oikein. Onnea valintaan ja nauti uuden puun tuomasta lämmöstä ja tyylikkyydestä kotiisi!

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

1. Mihin huoneeseen puinen sivupöytä sopii parhaiten?

Puinen sivupöytä on erittäin monikäyttöinen kaluste, joka sopii lähes mihin tahansa huoneeseen. Se on loistava lisä olohuoneeseen vieressä sohvan tai nojatuolin, mutta toimii yhtä hyvin myös eteisessä, makuuhuoneessa tai jopa ruokailutilassa. Puinen materiaali luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman, joka sulautuu moniin eri sisustustyyleihin.

2. Mitä kannattaa huomioida puista sivupöytää valittaessa?

Mitat: Mittaa huolellisesti tila, johon aiot sijoittaa pöydän.

Tyyli: Valitse pöytä, joka sopii muun huoneen sisustukseen. Onko tyylinne moderni, rustiikkinen vai jotain siltä väliltä?

Käyttötarkoitus: Mieti, mihin tarkoitukseen pöytää tullaan käyttämään. Tarvitsetko laatikoita tai hyllyjä lisäsäilytystä varten?

3. Kuinka huolehtia puisten sivupöytien kunnosta?

Puisten sivupöytien hoito on yleensä melko yksinkertaista. Pölyä ne säännöllisesti ja pyyhi tahraantumiset välittömästi. Käytä puuöljyä tai vahaa muutaman kuukauden välein, jotta pinta pysyy kauniina ja kestävänä. Vältä suoraa auringonvaloa ja äärimmäisiä lämpötiloja, jotta puu ei haalistu tai vääntyile.

4. Voiko puinen sivupöytä olla myös ekologinen valinta?

Ehdottomasti! Valitessasi FSC-sertifioitua puuta tai kierrätettyä materiaalia, teet samalla ekologisen valinnan. Monet valmistajat ja brändit keskittyvät nykyään ympäristöystävälliseen tuotantoon, joten ekologisia vaihtoehtoja löytyy yhä enemmän.

5. Mitä asetan puiseen sivupöytään?

Vain mielikuvitus on rajana! Sivupöytä toimii mainiosti esimerkiksi pienten sisustusesineiden, kuten kynttilöiden, kukkien tai valokuvakehysten näyttämönä. Se on myös kätevä paikka säilyttää kaukosäätimiä, avaimia tai muita päivittäin käytettäviä pikkuesineitä. Mieti, mikä toimii parhaiten juuri sinun arjessasi ja sisustuksessasi!