Pieni sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pieni sohvapöytä on monesti merkittävä elementti sisustuksessa. Sen olemus, yksinkertainen mutta monikäyttöinen, muodostaa tasapainon keskelle olohuonetta ja kokoaa ympärillään olevat huonekalut yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sitä ei voi pitää pelkkänä käytännön esineenä, vaan se osallistuu ympäristönsä ilmeeseen ja tunnelmaan.

Sohvapöydän oikea valinta ja sijoittaminen voivat olla kriittinen osa kodin yleisilmettä. Se voi toimia välineenä, jolla määritetään tilan tyyli tai luodaan visuaalinen painopiste. Olipa kyse minimalistisesta modernista designista tai perinteisemmästä puukäsityöstä, pieni sohvapöytä on olennainen osa sisustusta, joka vaikuttaa merkittävästi tilan ilmeeseen

Muistilista pienen sohvapöydän ostajalle

1. Määritä tarvitsemasi sohvapöydän koko: mittaa sohvan ja muiden huonekalujen etäisyydet varmistaaksesi, että sohvapöytä mahtuu tilaan.

2. Pidä mielessä sohvapöydän korkeus: se ei saisi olla liian korkea tai matala suhteessa sohvaan.

3. Mieti, minkälaisen muodon haluat: pyöreä, neliö, suorakulmio, ovaali – kaikki ovat mahdollisia vaihtoehtoja.

4. Valitse materiaali huolellisesti: puu, lasi, metalli, kivi – jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

5. Luo budjetti ja tee hintavertailuja: sohvapöydät vaihtelevat suuresti hinnassa riippuen merkistä, materiaalista ja tyylisuunnasta.

6. Mieti tyyliä: moderni, vintage, skandinaavinen, teollinen – valinta riippuu sisustustyylistäsi.

7. Selvitä tarvitsetko lisäsäilytystilaa: jotkut sohvapöydät sisältävät hyllyjä tai laatikoita säilytystä varten.

8. Selvitä palautus- ja takuuehdot ennen ostoksen tekemistä.

9. Mieti, onko itse koottava pöytä vaihtoehto vai haluatko valmiiksi kasatun.

10. Tarkista toimitusajat ja -kustannukset, varsinkin jos ostat pöydän verkosta.

11. Muista, että sohvapöytä on olennainen osa olohuoneen sisustusta, ja sen pitäisi olla sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä.

Upeita pieniä sohvapöytiä moneen eri makuun

1. Yksinkertaisen klassista

Yksinkertaisen klassista

Punkalive Ruuhi-moduuli

179,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Ruuhi-moduuli, vaatimaton ja tyylikäs pienen sohvapöydän ratkaisu, tarjoaa monipuolisuutta ja muunneltavuutta sisustukseen. Sen klassinen muotoilu istuu erinomaisesti monenlaiseen käyttöön, oli se sitten yöpöytänä tai sohvapöydän tehtävissä. Rakenna Ruuhi-moduuleista täydellinen kokonaisuus, joka kunnioittaa kodin ainutlaatuista henkeä.

2. Ihanaa muotoilua

Ihanaa muotoilua

Taimi pyöreä sohvapöytä

449,00 €

* Katso Vekestä

Suomalainen suunnittelu kohtaa skandinaavisen tyylikkyyden Taimi-pienessä sohvapöydässä. Tämä ajaton ja raikas huonekalu sopii vaivattomasti erilaisiin tiloihin ja tyyleihin. Taimin ainutlaatuinen jalkaosa on kiehtova yksityiskohta, joka herättää huomiota ja tekee siitä näyttävän lisän kotiin.

3. Marmoriset pöytälevyt

Marmoriset poytalevyt

KIMANA sohvapöydät

389,00 €

* Katso Jotexista

Kahden pyöreän pienen sohvapöydän yhdistelmä tarjoaa sekä muotoilun että käytännöllisyyden. Marmorinen pöytälevy ja rautainen runko luovat tyylikkään kontrastin, samalla kun pöytien päällekkäin asettelu säästää tilaa. Molemman pöydän erillinen käyttö tarjoaa lisää laskutilaa ja uusia sisustusmahdollisuuksia. Marmorin ainutlaatuinen kuviointi tuo luonnonläheisen vivahteen tilaan.

4. Elegantti, retrohenkinen ja trendikäs

Elegantti retrohenkinen ja trendikas e1688719495171

Sohvapöytä Meraki

249,99 €

* Katso Homeroomista

Meraki-pieni sohvapöytä hehkuu kromin, mustan koivun ja luonnonrottinkin yhdistelmällä, tuoden yhteen eleganssia, retroilmettä ja nykyaikaisuutta. Sen matala lounge-tunnelmainen profiili, kromatut teräsputkijalat pyöristetyillä kulmilla sekä FSC-sertifioitu koivu- ja rottinkipöytälevy tekevät siitä merkittävän lisän sisustukseen.

5. Loistava hinta-laatusuhde

Loistava hinta laatusuhde

Day Retro pyöreä sohvapöytä

47,90 €

* Katso Vekestä

Day Retro on pyöreä, pieni sohvapöytä, joka on kunnianosoitus klassiselle tyylikkyydelle. Sen sirot, mustat metallijalat kontrastoivat kauniisti tammenvärisen kannen kanssa. Pöydän ylimääräinen säilytystaso ja PVC-pinnoitettu MDF-levykansi tuovat käytännöllisyyttä sen ulkonäköön.

6. Siroon makuun

Siroon makuun 4

NYLAND sohvapöytä

309,00 €

* Katso Jotexista

Pieni sohvapöytä, jossa on marmorinen pöytälevy ja jauhemaalattu metallirunko, yhdistää ajattoman muotoilun ja kiehtovan materiaaliyhdistelmän. Massiivinen marmori antaa pöydälle jykevyyttä, kun taas maalattu metalli tuo modernin vivahduksen. Koska marmori on luonnonmateriaali, sen kuviointi vaihtelee, tehdessä jokaisesta pöydästä yksilöllisen, josta voi nauttia vuosien ajan.

7. Modernia muotoilua

Modernia muotoilua 1

Sohvapöytä Grow

299,99 €

* Katso Homeroomista

Viehättävä, pyöreä pieni sohvapöytä, joka on valmistettu mangopuusta ja käsitelty mattapintaisella lakalla. Sen robustit pyöreät jalat tarjoavat luotettavan tukipisteen, ja puun luonnollinen kauneus luo lämpimän tunnelman mihin tahansa tilaan.

8. Tyylikäs vaihtoehto

Tyylikas vaihtoehto

Kiwi sohvapöytä

79,00 €

* Katso Vekestä

Kiwi-pieni sohvapöytä on elegantti lisäys kodin sisustukseen. Pöydän pinta on valmistettu kestävästä, nonstick-kovapinnoitetusta MDF-levystä, joka on helppo pitää siistinä pyyhkimällä kostealla liinalla. Mustaksi maalatut metallijalat täydentävät sen ajatonta tyyliä.

9. Persoonallista väriä

Persoonallista varia

Sohvapöytä Terrina

239,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä pieni, pyöreä sohvapöytä tai sivupöytä on valmistettu jauhemaalatusta metallista, luoden minimalistisen ja kestävän lisän sisustukseesi. Sen yksinkertainen muoto ja metallinen viimeistely tuovat modernia tyyliä ja toimivuutta kotiisi.

10. Uniikkia muotoilua

Uniikkia muotoilua

Bloomingville Ronda pyöreä sivupöytä

299,00 €

* Katso Vekestä

Bloomingville-pieni sohvapöytä yhdistää modernin suunnittelun ja skandinaavisen tyylin tammen ja MDF:n sekoituksessa. Tämä käytännöllinen pöytä tarjoaa myös säilytystilaa, koska sen kansi on irrotettavissa. Sisäpuoli on maalattu mustaksi, joka tekee siitä monikäyttöisen ja visuaalisesti houkuttelevan lisän kodin mihin tahansa tilaan.

11. Moderniin makuun

Moderniin makuun 2

Day sohvapöytä pyöreä

79,00 €

* Katso Vekestä

Day-pieni sohvapöytä on silmiinpistävä lisäys olohuoneeseen. Sen MDF-kannet on viimeistelty PVC-kalvolla, luoden kestävän ja tyylikkään pinnan. Pöydän metallilankareunus lisää sen vakautta, samalla kun pöytälevyn 55 cm halkaisija tarjoaa riittävästi tilaa jokapäiväiseen käyttöön.

UKK

Mikä on pienen sohvapöydän rooli sisustuksessa?

Pieni sohvapöytä on monikäyttöinen huonekalu, joka palvelee sekä funktionaalista että esteettistä tarkoitusta. Se voi toimia keskipisteenä olohuoneessa, johon voi asettaa juomia, kirjoja, kaukosäätimiä ja sisustusesineitä.

Minkä muotoinen sohvapöytä sopii parhaiten pieniin tiloihin?

Yleensä pyöreät tai soikeat sohvapöydät sopivat parhaiten pieniin tiloihin. Niiden pehmeät kulmat tekevät liikkumisesta helpompaa eivätkä ne vie liikaa tilaa.

Miten voin yhdistää pienen sohvapöydän muuhun sisustukseen?

Pienen sohvapöydän värin, muodon ja tyylin tulisi sopia yhteen muun huoneen sisustuksen kanssa. Se voi olla joko kontrasti tai täydennys huoneen värimaailmalle.

Voinko käyttää useita pieniä sohvapöytiä yhdessä?

Kyllä, useiden pienten sohvapöytien yhdistäminen on suosittu sisustusratkaisu. Ne voivat luoda mielenkiintoisen ja dynaamisen ilmeen tilaan.

Tarvitseeko pienen sohvapöydän olla aina sohvan edessä?

Ei välttämättä. Pieni sohvapöytä voi olla myös sohvan vieressä tai jopa eri puolella huonetta, riippuen tilan koosta ja käytöstä.

Voiko pienen sohvapöydän alle sijoittaa säilytystilaa?

Kyllä, monissa pienissä sohvapöydissä on alahyllyjä tai laatikoita, jotka tarjoavat lisää säilytystilaa.