Pieni ruokailuryhmä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tiedätkö sen tunteen, kun koti tuntuu vajaalta, mutta et halua täyttää sitä turhilla esineillä tai suurilla kalusteilla? Pieni ruokailuryhmä voi olla täydellinen ratkaisu tähän ongelmaan. Ne ovat kompakteja, käytännöllisiä, ja tarjoavat sen kodikkaan tunteen, jota olemme kaikki hakemassa.

Pieni ruokailuryhmä on ihanteellinen monenlaisiin sisustustyyleihin. Olipa kotisi sitten minimalistinen, boheemi, tai jotain siltä väliltä, nämä huonekalut tuovat lisäarvoa ilman, että vievät liikaa tilaa. Niissä on usein sellainen yksinkertaisuus ja monikäyttöisyys, joka tekee niistä monipuolisesti hyödynnettäviä. Olipa kyseessä aamupalan nauttiminen, etätyöskentely tai viinilasillisen siemailu ystävien kanssa, pieni ruokailuryhmä palvelee erinomaisesti.

11 Upeaa pientä ruokailuryhmää

Olemme koonneet kattavan listan ihanista pienistä ruokailuryhmistä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Ruokailuryhmä lankkupöydällä

Ruokailuryhma lankkupoydalla

Lana-Oslo 4-hengen ruokailuryhmä

765,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä pieni ruokailuryhmä on kuin taideteos kotiisi. Lankku-pöytä yhdistettynä House Nordic Oslo-tuoleihin on yksinkertaisesti vastustamaton. Pöytä on valmistettu ekologisesti kestävästä männystä, ja erikoisharjaus tuo esille puun luontaisen kauneuden. Virosta kotoisin oleva, tämä sarja on sekä tyylikäs että toimiva.

2. Siroon makuun

Siroon makuun 2

Rowico Lotta 4-hengen ruokailuryhmä klaffipöydällä

695,00 €

* Katso Vekeltä

Harkitse Lotta-pientä ruokailuryhmää, jos etsit jotain retroa ja edullista. Tämä sarja tulee pinnatuolien kanssa, jotka ovat saatavilla eri väreissä. Yksinkertainen, mutta tyylikäs design tekee siitä helposti yhdistettävän kodin muihin kalusteisiin, ja 40 cm klaffijatko tarjoaa lisätilaa tarvittaessa.

3. Kaunista mäntyä

Kaunista mantya

Lana 4-hengen ruokailuryhmä penkeillä

977,00 €

* Katso Vekeltä

Etsitkö jotain sekä kaunista että kestävää? Tämä pieni ruokailuryhmä koostuu Lana-pöydästä ja penkistä, jotka on molemmat valmistettu ekologisesta männystä. Käsin harjattu pinta tuo esille puun kauniit syyt, luoden näin luonnonläheisen tunnelman kotiisi.

4. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua

Ruokailuryhmä Gilda

549,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä pieni ruokailuryhmä on moderni yhdistelmä MDF-pöytälevyä ja jauhemaalattuja metallijalkoja. Istuimet ovat verhoiltu sametilla, ja vaahtotäyte lisää istumamukavuutta. Se on kuin luotu niille, jotka etsivät sekä tyyliä että toiminnallisuutta.

5. Skandinaavista designia

Skandinaavista designia

Ruokailuryhmä Olivia ja tuolit Polar

949,99 €

* Katso Homeroomilta

Olivia-sarjan pieni ruokailuryhmä on täydellinen esimerkki skandinaavisesta suunnittelusta. Pyöreä MDF-pöytälevy ja Morning-sarjan tuolit luovat yhdessä tyylikkään ja modernin kokonaisuuden. Bukleekangas ja minimalistiset teräskehykset tekevät tästä sarjasta trendikkään lisän kotiisi, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

6. Perinteiseen makuun

Perinteiseen makuun

Aino 4-hengen ruokailuryhmä

741,00 €

* Katso Vekeltä

Aino ruokailuryhmä tarjoaa tukevaa ja ajatonta designia. Valmistettu koivusta, tämä 4-hengen ruokailuryhmä sopii niin perheille kuin yksilöillekin. Kokonaan valkoisen version kansi on valmistettu MDF-levystä, antaen pöydälle eri tekstuurin ja ulkonäön. Petsilakka tai valkoinen maali tekee pöydästä vieläkin kestävämmän ja helpomman huoltaa.

7. Upeaa valkolakattua tammea

Upeaa valkolakattua tammea

Rowico Filippa-Kato 4-hengen pyöreä ruokailuryhmä

1 915,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Filippa-Kato 4-hengen ruokailuryhmä on monipuolinen ja tyylikäs valinta. Pyöreän pöydän jatkopala mahdollistaa suuremman seurueen kutsumisen juhliin tai yhteisiin aterioihin.

8. Tummaan makuun

Tummaan makuun 2

Tyvi 4-hengen ruokailuryhmä

1 137,00 €

* Katso Vekeltä

Tyvi ruokailuryhmä on ylpeästi suomalainen. Valmistettu laadukkaasta pohjoissuomalaisesta männystä ja suunniteltu sekä valmistettu Suomessa. Tyvi on loistava esimerkki lähituotannosta, koska raaka-aine ja tehdas sijaitsevat lähellä toisiaan Ranualla.

9. Siroa tyyliä

Siroa tyylia 1

Ruokailuryhmä Dipp ja ruokapöydän tuolit Velvet Stitches

599,99 €

* Katso Homeroomilta

Dipp-ruokapöytä on moderni ja helposti koottava ruokailuryhmä. Pyöreä MDF-pöytälevy ja metallijalat antavat pöydälle modernin ilmeen, kun taas Velvet Stitches -tuolit lisäävät ripauksen eleganssia pellavapolyesteripäällisellään. Tämä ryhmä on täydellinen pieniin tiloihin, joissa tarvitaan sekä tyyliä että toimivuutta.

10. Skandinaaviseen sisustukseen

Skandinaaviseen sisustukseen

Rowico Lotta-Carmen 4-hengen pyöreä ruokailuryhmä

835,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä pyöreä Lotta ruokailuryhmä, jossa on Carmen pinnatuolit, on ihastuttava yhdistelmä retroa ja modernia. Sopii hyvin pieneenkin tilaan ja tuo kodikkuutta huoneeseen. Pöytä ja tuolit ovat valmistettu Aasian puusta, ollen kestäviä ja pitkäikäisiä.

11. Designin ystävälle

Designin ystavalle

Ahvo 4-hengen ruokailuryhmä

1 849,00 €

* Katso Vekeltä

Ahvo ruokailuryhmä on täydellinen esimerkki suomalaisesta huonekalusuunnittelusta ja laadusta. Valmistettu Suomessa, Kiteen huonekalutehtaalla, Ahvo on kestävä ja ajaton valinta. Sen selkeät ja suorat linjat, sekä kahden eri levyisen lankun käyttö pöydässä, tekevät siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti miellyttävän. Ahvo-sarja on ollut esillä vuoden 2022 asuntomessuilla Naantalissa, mikä todistaa sen laadun ja suosion.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva pieni ruokailuryhmä?

Joten, miten voit ostaa juuri sen oikean pienen ruokailuryhmän, joka sopii täydellisesti kotiisi? Ensinnäkin, arvioi tilaa, johon aiot sijoittaa ruokailuryhmän. Mittaa huoneen mitat, ja mieti, millainen muoto ja koko palvelisivat parhaiten tilaa. Kuvittele, kuinka se istuu ympäröivään sisustukseen: onko se sopusoinnussa muiden huonekalujen ja värien kanssa?

Toiseksi, älä unohda laadun merkitystä. Vaikka budjetti on aina huomioitava, pyri löytämään sellainen ruokailuryhmä, joka on kestävä ja pitkäikäinen. Tämä on investointi, joka palvelee sinua ja perhettäsi vuosia eteenpäin. Käy erilaisissa liikkeissä, vertaile hintoja ja materiaaleja, ja älä epäröi kysyä asiantuntijan neuvoja. Näin varmistat, että teet päätöksen, joka tekee kodistasi vielä viihtyisämmän ja toimivammaksi. Hyvää ruokailuryhmä-jahtia!

UKK

1. Voiko pienen ruokailuryhmän sijoittaa myös muihin huoneisiin kuin ruokailuhuoneeseen?

Toki, pieni ruokailuryhmä on joustava vaihtoehto, joka sopii moniin eri tiloihin. Se voi löytää paikkansa niin keittiöstä, olohuoneen nurkasta kuin vaikkapa parvekkeelta tai terassilta. Tärkeintä on miettiä, miten ryhmä istuu tilan toiminnallisuuteen ja tunnelmaan.

2. Miten valita pöytä ja tuolit, jotka sopivat sekä tilaan että tyyliini?

Valinnassa kannattaa ottaa huomioon muutama seikka. Mittaa tila tarkasti, johon ryhmä tulee. Näin voit varmistaa, että pöytä ja tuolit mahtuvat hyvin ja jää vielä liikkumatilaa ympärille. Tyylin osalta mieti, mikä sopii jo olemassa olevaan sisustukseen. Onko se moderni, klassinen, boheemi? Valitse ruokailuryhmä, joka kuvastaa omaa makua ja joka sulautuu hyvin ympäröivään tilaan.

3. Onko pieni ruokailuryhmä käytännöllinen, jos minulla on usein vieraita?

Pieni ruokailuryhmä on toki kompakti, mutta se ei tarkoita, etteikö se voisi olla käytännöllinen. Monissa pöytämalleissa on jatkolevyjä, joilla pöydän kokoa voi kasvattaa tarpeen tullen. Myös lisätuolien hankinta on yksi vaihtoehto. Tietenkin, jos tiedät usein isännöiväsi suuria kokoontumisia, saattaa suurempi pöytä olla pitkällä aikavälillä käytännöllisempi.

4. Miten huolehdin pienen ruokailuryhmän puhtaudesta ja kestävyydestä?

Materiaalilla on suuri merkitys kestävyyteen ja hoitoon. Esimerkiksi puupöytä kestää hyvin, kunhan sen pinnasta huolehtii oikein esimerkiksi öljyämällä. Lasipöydät ovat helposti pyyhittävissä, mutta ne voivat olla herkempiä naarmuille. Useimmissa tuoleissa päälliset ovat irrotettavissa ja pestävissä, mikä helpottaa niiden puhdistamista.

5. Mistä tiedän, että olen tehnyt oikean valinnan pienen ruokailuryhmän suhteen?

Oikean valinnan tunnistaa usein siitä, että ryhmä tuntuu toimivalta arjessa, se näyttää hyvältä ja sulautuu saumattomasti muuhun sisustukseen. Ja tietysti, siitä että se tuo iloa! Älä pelkää tehdä persoonallisia valintoja; oma koti on juuri oikea paikka tuoda esille omaa tyyliä ja makua.