Pellava päiväpeite

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pellava päiväpeite on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista tekstiilivalinnoista moniin koteihin ympäri maailmaa. Tämä julkaisu tarjoaa kattavan katsauksen erilaisista pellavasta valmistetuista päiväpeitteistä, joiden avulla voit lisätä kodin sisustukseen ripauksen luonnollista kauneutta ja tyylikkyyttä. Pellava on kestävä ja ekologinen materiaali, jonka ominaisuudet ovat tehneet siitä erityisen suositun kodintekstiilien valmistuksessa. Tämän luonnollisen kuidun hengittävyys ja pehmeys tarjoavat miellyttävän tuntuman iholle, ja sen antibakteeriset ja allergiaystävälliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan myös herkälle iholle. Pellava päiväpeite sopii erinomaisesti moniin eri sisustustyyleihin, kuten rustiikkiseen ja boheemiin sisustukseen.

Tässä julkaisussa esittelemme monipuolisesti erilaisia pellavapeitteitä, joista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon makuuhuoneen sisustukseen. Käsittelymenetelmät, kuten esipesu ja rypytys, antavat pellavalle erilaisia tekstuurivaihtoehtoja, jotka luovat tunnelmaa ja persoonallisuutta makuuhuoneeseen. Valitse omasi monipuolisista väreistä ja kuvioista ja nauti pellavan luonnollisesta viehätyksestä kotona!

Millaisia pellava päiväpeitteitä on saatavilla?

Pellava päiväpeitteitä on saatavilla useita eri tyylisiä, joiden joukosta voi olla vaikea valita juuri sitä omaan kotiin sopivaa. Olemme listanneet markkinoiden tyylikkäimpiä kappaleita, jotta tämä tehtävä helpottuisi. Eikun makuuhuonetta sisustamaan!

1. Puuvillan ja pellavan sekoitus

Kimono paivapeite 260x260 cm

Kimono päiväpeite 260×260 cm

149,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Luo kodikas tunnelma makuuhuoneeseesi Scandi Livingin Kimono-pellava päiväpeitteellä, joka on saatavilla parivuoteen mitoissa. Valmistettu hienostuneesta puolipellavasta, tämä päiväpeite on koristeltu tyylikkäällä kuvioinnilla. Kokeilemalla erilaisia laskostustapoja vuoteen päädyssä voit muuttaa makuuhuoneesi ilmettä. Valikoima sisältää useita värejä, joten löydät varmasti sopivan sävyn sisustukseesi.

2. Kaunis vaaleansininen väri

Hannelin paivapeitto watercolours scaled

Hannelin päiväpeitto watercolours

449,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Himla Hannelin -pellava päiväpeite tarjoaa ylellisen lisän mihin tahansa makuuhuoneeseen. Tämä 260×260 cm kokoinen pellavainen päiväpeite on konepestävä ja se tuo huoneeseen sekä mukavuutta että tyyliä. Sen yksinkertainen kauneus ja huoleton hoito tekevät siitä ihanteellisen valinnan moderniin kotiin, joka arvostaa kestävyyttä ja tyylikkyyttä.

3. Täydellinen skandinaaviseen kotiin

West paivapeite 250 x 260 cm

West päiväpeite, 250 x 260 cm

299,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Linum West -sarjan pellava päiväpeite tuo luonnollista kauneutta ja pehmeyttä makuuhuoneeseesi. Tämän 250×260 cm päiväpeitteen pesupesty pinta antaa rennon ja kutsuvan ilmeen, sopien erinomaisesti rentoon skandinaaviseen sisustukseen. Helppohoitoinen ja kestävä materiaali tekee tästä päiväpeitteestä käytännöllisen ja tyylikkään valinnan.

4. Ihanan lämmin väri

Paivapeite Kiyoko pestya pellavaa

Päiväpeite Kiyoko pestyä pellavaa

179,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä ranskalaisesta pellavasta valmistettu päiväpeite, jossa on viehättävät hapsut sivuilla, lisää ripauksen eleganssia makuuhuoneeseesi. Käytä sitä päiväpeitteenä tai torkkupeittona luodaksesi kutsuvan lepopaikan. Sen ainutlaatuinen tekstuurinen ilme ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen lisän kotisi sisustukseen.

5. Uniikkiin makuun

Part paivapeite 250x250 cm scaled

Part päiväpeite 250×250 cm

299,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ferm LIVINGin Part-sarjan pellava päiväpeite, jossa on 75% pellavaa ja 25% puuvillaa, tarjoaa ympäristötietoisen valinnan makuuhuoneeseen. Tämä GOTS-sertifioitu päiväpeite on sekä kestävä että hienostunut, ja sen mitat ovat 250×250 cm. Sen pehmeä tekstuurinen viimeistely ja helppo hoito tekevät siitä ihanteellisen valinnan jokaiseen kotiin, tuoden luonnollista kauneutta ja kestävää tyyliä.

6. Vihreän ystävälle

Paivapeite Linnea pestya pellavaa

Päiväpeite Linnea pestyä pellavaa

149,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä pellava päiväpeite on valmistettu kevyestä, rennon tyylikkäästä ranskalaisesta pellavasta, joka tuo makuuhuoneeseesi hienostuneen ilmeen. Kolminkertainen kangas ja sen erityinen struktuuripinta antavat päiväpeitteelle ainutlaatuisen ilmeen. Tämä päiväpeite ei ainoastaan korista vuodettasi, vaan tuo myös ripauksen pehmeää mukavuutta.

7. Kaunis tekstuuri

Paivapeite Kiyoko kreppimateriaalia

Päiväpeite Kiyoko kreppimateriaalia

229,00 €

* Katso Homeroomilta

Klassisen tyylin ja modernin mukavuuden yhdistelmä löytyy tästä pellava ja puuvilla sekoitteisesta päiväpeitteestä, jonka napakka kreppimateriaali (seersucker) luo tyylikkään pintakuvion. Nauhareunus lisää viimeisteltyä ilmettä, tehden tästä päiväpeitteestä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä ulkonäköä että käytännöllisyyttä.

8. Ilmavaa tyyliä

Paivapeite Linnea pestya pellavaa 1

Päiväpeite Linnea pestyä pellavaa

149,00 €

* Katso Homeroomilta

Luo leppoisa ja kutsuva tunnelma makuuhuoneeseesi tämän ranskalaisesta pellavasta valmistetun päiväpeitteen avulla. Sen kevyt ja rento tyyli yhdistettynä kolminkertaiseen kangaspintaan ja tyylikkääseen struktuuriin tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa sisustukseen. Tämä päiväpeite on ihanteellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden ja tyylin.

9. Suuret tikkikuviot

Paivapeite Candice Square pestya pellavaa

Päiväpeite Candice Square pestyä pellavaa

199,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä kevyt, ruututikattu pellava päiväpeite tarjoaa yksinkertaisen eleganssin ja miellyttävän kosketuksen makuuhuoneeseesi. Pellavan ja puuvillan yhdistelmä takaa optimaalisen mukavuuden ja kestävyyden, kun taas tikattu kuvio lisää visuaalista kiinnostavuutta. Tämä päiväpeite on täydellinen valinta tuomaan sekä tyyliä että toiminnallisuutta sisustukseesi.

Miten valita pellava päiväpeite omaan kotiin?

Kun etsitään sopivaa pellava päiväpeitettä omaan kotiin, on tärkeää huomioida muutama keskeinen seikka. Ensinnäkin, makuuhuoneen sisustustyyli ja värimaailma vaikuttavat päiväpeitteen valintaan. On suositeltavaa valita päiväpeite, joka sopii harmonisesti yhteen huoneen muiden värien ja kuvioiden kanssa, jotta lopputulos on tasapainoinen ja viihtyisä. 

Toiseksi, päiväpeitteen koko on tärkeä huomioida, sillä sen tulee olla riittävän suuri peittämään sängyn ja sen reunat miellyttävästi. Lopuksi, erilaisten käsittelymenetelmien, kuten esipesun ja rypytysten, avulla voi löytää juuri itselleen sopivan tekstuurin ja tuntuman. Näitä seikkoja tarkastelemalla löytää helpommin täydellisen pellava päiväpeitteen, joka täydentää kodin ilmettä ja luo harmonista tunnelmaa.

Usein kysytyt kysmykset

1. Miksi valita pellavainen päiväpeite?

Pellava on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se hengittää hyvin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vuoden jokaiselle ajalle.

2. Voiko pellavaisen päiväpeitteen pestä pesukoneessa?

Kyllä, suurin osa pellavaisista päiväpeitteistä voidaan pestä pesukoneessa kylmässä vedessä hellävaraisella ohjelmalla. On tärkeää tutustua tuotekohtaisiin hoito-ohjeisiin välttääksesi kutistumisen tai värin haalistumisen.

3. Miten voin pitää pellavaisen päiväpeitteeni hyvännäköisenä pitkään?

Vältä kemiallisia pesuaineita ja valkaisuaineita, jotka voivat vahingoittaa pellavakuituja. Pesun ja kuivauksen jälkeen taittele päiväpeite varovasti säilytystä varten, jotta se säilyttää muotonsa ja ulkonäkönsä.

4. Soveltuuko pellavainen päiväpeite allergikoille?

Pellava on luonnostaan antibakteerinen ja hypoallergeeninen materiaali, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan allergiasta kärsiville henkilöille.

5. Minkä kokoinen päiväpeite sopii parhaiten minun sänkyyni?

Mittaa sänkysi ja lisää molemmille sivuille sekä päätyyn noin 20-30 cm, jotta peite riittää kauniisti roikkumaan sängyn reunojen yli. Tämä antaa tilaa peitteen asettumiselle ja varmistaa, että se näyttää hyvältä sängyssäsi.

6. Mistä tiedän, että pellavainen päiväpeite on laadukas?

Tarkista materiaalin tiheys ja paino; korkealaatuinen pellava on tiiviisti kudottua ja tuntuu raskaammalta. Lisäksi arvostetut valmistajat ja luotettavat jälleenmyyjät tarjoavat usein tietoa pellavan alkuperästä ja valmistusprosessista.