Pehmustettu penkki

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Pehmustettu penkki ei ole pelkästään paikka istua, vaan se voi olla juuri se sisustuselementti, joka antaa huoneelle viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Ajatellaanpa vaikka makuuhuonetta, eteistä tai olohuonetta. Pehmustettu penkki voi toimia monikäyttöisenä kalusteena, joka yhdistää toiminnallisuuden ja estetiikan. Tämä huonekalu sopii erinomaisesti minimalistiseen, skandinaaviseen tai vaikkapa boheemiin sisustukseen.

Millaisia pehmustettuja penkkejä on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen tyylikkäitä pehmustettuja penkkejä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi hieman helpompi löytää! Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 🩵

1. Samettinen pehmustettu penkki

Samettinen pehmustettu penkki

House Nordic Watford samettinen penkki

183,00 €

* Katso Vekeltä

Tutustumisen arvoinen House Nordic Watford pehmustettu penkki hehkuu monikäyttöisyyttään eteisessä, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa. Sen samettisen pinnan alla piilee yllättävä säilytystila, yhdistäen tyylin ja käytännöllisyyden mestarillisesti.

Monikäyttöinen
Samettipinta
Käytännöllinen säilytystila

2. Miellyttävän pörröinen päällinen

Miellyttavan porroinen paallinen

FÅRVIK penkki

699,00 €

* Katso Jotexilta

Pehmustetussa penkissä, joka yhdistää mangopuiset jalat ja hienostuneen käsin tuftatun villan, koet istumisen mukavuuden uudella tasolla. Sen syvän pörröinen pinta kutsuu sinua lepäämään hetken

Käsintehty päällinen
Mangopuinen runko
Ylellinen mukavuus

3. Laadukasta Fame kangasta

Laadukasta fame kangasta

Unia sängynpäätypenkki

346,00 €

* Katso Vekeltä

Ylellinen kangasverhoiltu pehmustettu penkki, jonka tyylikkäät napitukset lumoavat katsojan, on unelman täydennys makuuhuoneeseesi. Sen ÖKÖ-TEX sertifioitu kudos luo turvallisen ja myrkyttömän istuinpaikan.

Kokovaihtoehtoja
Tyylikkäät napitukset
ÖKÖ-TEX sertifioitu

4. Luonnonläheistä tyyliä

Luonnonlaheista tyylia

Onni penkki kahdenistuttava

247,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Tämä puinen pehmustettu penkki, nimeltään Onni, on todellinen katseenvangitsija eteisessäsi tai keittiössäsi. Sen narusta valmistettu istuinosa antaa sille omaperäisen ilmeen ja tekee siitä samalla näyttävän sisustuselementin.

Omaperäinen design
Monipuolinen käyttö
Luonnolliset materiaalit

5. Kaksi tilavaa säilytyslaatikkoa

Kaksi tilavaa sailytyslaatikkoa

Rowico Confetti penkki

399,00 €

* Katso Vekeltä

Rowico Confettin pehmustettu penkki on sisustajan unelma. Sen monipuolisuus värien ja materiaalien suhteen tekee siitä täydellisen lisän eteiseen tai makuuhuoneeseen. Paitsi istumapaikkana, se palvelee myös säilytysratkaisuna, yhdistäen tyylikkyyden ja toimivuuden.

Valinnainen verhoilu
Käytännöllinen säilytys
Moniväriset vaihtoehdot

6. Kuultovalkeaa koivua

Kuulotvalkeaa koivua

SHEPA penkki

1 299,00 €

* Katso Jotexilta

Pehmustettu SHEPA-penkki hurmaa kuultovalkoisella koivupuullaan, joka tuo mieleen pohjoismaisen raikkauden ja tyylin. Tämä penkki, jonka selkänoja ja istuinosa ovat päällystetty pehmeällä teddykankaalla, on kuin unelman pehmeä kosketus kotisi sisustukseen. Kuvittele se makuuhuoneesi tai eteisesi katseenvangitsijana, luoden heti kotoisan ja tervetulleen tunnun.

Pohjoismaisen raikas
Teddykangaspäällyste
Monikäyttöinen

7. Tyylikäs nahkatyyny

Tyylikas nahkatyyny

Penkki Bambu

549,00 €

* Katso Homeroomilta

Pehmustettu kolmen istuttava penkki edustaa modernia tyylikkyyttä bambun ja nahan yhdistelmällä. Tämä penkki on kuin viimeinen silaus trendikkääseen ja nykyaikaiseen kotiin.

Moderni design
Bambu & nahka
Trendikäs valinta

8. Eteispenkki kenkätelineellä

Eteispenkki kenkatelineella

Rowico Inverness eteispenkki

229,00 €

* Katso Vekeltä

Rowicon pehmustettu eteispenkki loistaa laadukkaana ja sisustuksellisena valintana. Massiivitammi yhdessä kangasverhoilun kanssa ei vain tarjoa istumapaikkaa, vaan myös säilytysmahdollisuuden. Täydellinen sekä eteiseen että makuuhuoneeseen.

Massiivitammi
Kangasverhoilu
Säilytystila

9. Klassista tyyliä

Klassista tyylia

Säilytyspenkki Bella

149,99 €

* Katso Homeroomilta

Pehmustettu säilytyspenkki yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Samettipäällinen ja puiset yksityiskohdat kutsuvat sinua istumaan, samalla kun sisällä piilossa on tilaa tavaroillesi. Penkki, joka yllättää monikäyttöisyydellään ja viehättää pehmeydellään.

Samettipäällinen
Käytännöllinen säilytys
Tyylikäs design

10. Minimalistista tyyliä

Minimalistista tyylia

Penkki Loya

299,99 €

* Katso Homeroomilta

Pehmustettu penkki likaa hylkivällä Teflon®-pinnoitteella varustettuna on kestävä ja tyylikäs valinta. Pyökkijalat yhdistettynä pehmustettuun istuinosaan tekevät siitä sekä mukavan että katseenvangitsijan. Tämä penkki on kuin lupaus tyylikkyydestä ja mukavuudesta kodissasi

Likaa hylkivä
Pyökkijalat
Mukava istuin

11. Erinomainen hintalaatusuhde

Erinomainen hintalaatusuhde

House Nordic Skiby penkki

89,00 €

* Katso Vekeltä

Pehmustettu penkki, joka on pehmeästi verhoiltu tummanharmaalla vakosamettikankaalla, luo lämminhenkisen tunnelman jokaiseen kotiin. Tämä ylellinen lisä sopii erinomaisesti eteiseen, tarjoten mukavan istumapaikan, kun puet jalkaasi kengät, tai makuuhuoneeseen, tuoden pienen ripauksen ylellisyyttä päivittäiseen elämääsi. Mustat metallijalat antavat sille modernin kosketuksen ja tekevät siitä kestävän ja tyylikkään.

Ylellinen tunne
Monikäyttöinen
Moderni design

12. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua scaled

PENKKI Alingsås

349,00 €

* Katso Homeroomilta

Tämä pehmustettu penkki, Alingsås-mallistosta, houkuttelee sen ajattomilla pyöreillä linjoilla ja muhkealla pehmustuksellaan. Sen elegantti silhuetti ja mukavuutta huokuva muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän ruokapöytäsi ääreen, ja varmistavat, että perheesi ja ystäväsi viihtyvät pitkään. Tämä on paljon enemmän kuin vain istuin – se on kokemus.

Ajaton tyyli
Mukavuus
Kutsuva

13. Varma valinta

Varma valinta

Penkki Farell

329,00 €

* Katso Homeroomilta

Farell, täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja estetiikkaa. Tämä pehmustettu penkki, joka on valmistettu mustasta metallista ja verhoiltu pehmeällä harmaalla polyesterillä, on täydellinen valinta jokaiseen tilaan. Olipa kyseessä eteinen, makuuhuone tai jopa ruokapöytä, Farell tuo lisää tyyliä ja mukavuutta kotiisi. Sen ajaton muotoilu sopii moniin erilaisiin sisustustyyleihin ja takaa, että se on aina oikea valinta.

Klassinen tyyli
Monipuolinen
Kestävä design

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva pehmustettu penkki?

Kun olet päättänyt hankkia pehmustetun penkin, on muutama asia, jotka kannattaa ottaa huomioon, jotta saat juuri oikeanlaisen penkin omaan kotiisi. Ensimmäinen ja tärkein on mittaus. Varmista, että valitsemasi penkki sopii tilaan niin leveyden, syvyyden kuin korkeudenkin osalta. On myös hyvä miettiä, minkälaista kangasta ja väriä suosit, jotta se sopii yhteen muun sisustuksesi kanssa.

Valitsemalla oikein, pehmustettu penkki ei ainoastaan täytä toiminnallista tarvetta, vaan se voi myös olla statement-pala, joka herättää huomion ja saa vieraat kehumaan valintaasi. Oli tarpeesi mikä tahansa, muista, että jokainen koti on yksilöllinen. Valitse sellainen pehmustettu penkki, joka tekee juuri sinun kodistasi entistä viihtyisämmän.

UKK

1. Mihin pehmustettua penkkiä voi käyttää kotona?

Pehmustettu penkki sopii erinomaisesti eteiseen, makuuhuoneen jalkopäähän tai olohuoneeseen lisäistuimeksi. Sen avulla voit tuoda kotiisi sekä mukavuutta että tyyliä.

2. Mistä materiaaleista pehmustetut penkit yleensä valmistetaan?

Useimmat pehmustetut penkit on valmistettu puusta tai metallista rungoltaan, ja päällinen on verhoiltu kankaalla, kuten puuvillalla, pellavalla tai sametilla, ja sisällä on pehmeää täytettä.

3. Miten pehmustettua penkkiä tulisi hoitaa ja puhdistaa?

Imuroi penkki säännöllisesti ja pyyhi mahdolliset tahrat kostealla liinalla varovasti. Tarvittaessa voit käyttää mietoa pesuainetta tai ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

4. Onko pehmustetuissa penkeissä yleensä säilytystilaa?

Jotkut pehmustetut penkit on suunniteltu säilytystarkoituksiin ja niissä on kansi, joka nousee ylös paljastaen säilytystilan. Tämä on kätevää etenkin pienissä tiloissa.

5. Voiko pehmustettua penkkiä käyttää ulkona?

Ellei penkkiä ole erikseen suunniteltu ulkokäyttöön, suosittelemme pitämään sen sisätiloissa. Ulkona oleva kosteus ja UV-säteily voivat vahingoittaa penkin materiaaleja.