Nahkainen kulmasohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Nahkainen kulmasohva on yksi niistä huonekaluista, jotka voivat hetkessä nostaa olohuoneesi ilmettä uudelle tasolle. Eikä kyse ole pelkästään ulkonäöstä; nahkainen kulmasohva tarjoaa myös korkean mukavuustason ja kestävyyden, joka kestää vuosia.

Näitä huonekaluja voi suositella erityisesti niille, jotka arvostavat klassista ja tyylikästä sisustusta. Nahkainen kulmasohva sopii moniin erilaisiin tiloihin – oli kyseessä sitten moderni loft-asunto tai perinteinen omakotitalo. Nahka tuo aina mukanaan ripauksen ylellisyyttä ja on helppo yhdistää muihin materiaaleihin ja väreihin. Joten jos olet miettinyt, millainen sohva voisi tehdä olohuoneestasi täydellisen, jatka lukemista.

7 Upeaa nahkaista kulmasohvaa

Olemme koonneet yhteen upeita ja laadukkaita nahkaisia kulmasohvia, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää! 🛋️

1. Näyttävää designia

Nayttavaa designia

Scandic Copenhagen avokulmasohva

2 290,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä nahkainen kulmasohva huokuu pohjoismaista eleganssia ja on omiaan tuomaan ripauksen luksusta kotiisi. Puu- ja vanerirunko yhdistettynä korkeisiin metallijalkoihin tekee sohvasta sekä vakaan että visuaalisesti ilmavan. Bonded-nahka lisää kestävyyttä ja tuo sohvalle syvyyttä, joka heijastelee luonnonvaloa upealla tavalla. Tämä sohva on omiaan tilassa, joka kaipaa modernia ja kestävää ratkaisua.

Pohjoismainen eleganssi
Kestävä bonded-nahka
Ilmava muotoilu

2. Machoon makuun

Machoon makuun

Macho avokulmasohva nahkaverhoiltu

2 590,00 €

* Katso Vekeltä

Macho-nahkainen kulmasohva on taidonnäyte modernista muotoilusta ja käytännöllisyydestä. Linjakas design ja huolella valitut materiaalit tekevät siitä sekä tyylikkään että mukavan. Teräsjalat lisäävät tukevuutta ja helpottavat siivousta, kun taas istuin- ja selkätyynyt takaavat korkean mukavuuden. Tämä kulmasohva sopii täydellisesti kotiin, joka yhdistelee klassista ja modernia tyyliä.

Moderni muotoilu
Tukevat teräsjalat
Korkea mukavuus

3. Ajatonta tyyliä

Ajatonta tyylia

Toronto avokulmasohva

1 390,00 €

* Katso Vekeltä

Toronto-nahkainen kulmasohva tarjoaa skandinaavista yksinkertaisuutta ja helppohoitoista kauneutta. PU-keinonahka on sekä kestävä että helppo pitää puhtaana, ja sohvan korkeat metallijalat tuovat keveyttä ja avaruutta huoneeseen. Sopii erinomaisesti monenlaisiin koteihin, jotka arvostavat ajatonta muotoilua ja helppohoitoisuutta.

Skandinaavinen yksinkertaisuus
Helppo hoitaa
Ajaton design

4. Kodin katseenvangitsija

Kodin katseenvangitsija scaled

Kulmasohva Statement

3 499,00 €

* Katso Homeroomilta

Statement-nahkainen kulmasohva on juuri se huonekalu, joka määrittelee tilan. Sen pelkistetty muotoilu ja runsas istumatila tekevät siitä universaalin valinnan monenlaisiin sisustuksiin. Kierrätetty nahka ja jämäkkä rakenne tekevät siitä sekä ekologisen että kestävän valinnan.

Tilaa määrittelevä
Ekologinen valinta
Runsaasti istumatilaa

5. Skandinaaviseen makuun

Skandinaaviseen makuun 1

Toronto XL-avokulmasohva

1 490,00 €

* Katso Vekeltä

Toronto XL-nahkainen kulmasohva on tilan ja mukavuuden epitomi. Sen tilava ja puolipehmeä rakenne tekee siitä ihanteellisen koko perheen yhteisiin hetkiin. Metallijalat antavat ilmavuutta ja helpottavat siivousta, mikä tekee sohvasta käytännöllisen ja tyylikkään vaihtoehdon.

Tilava ja mukava
Käytännöllinen design
Perheystävällinen

6. Kauniit selkeät linjat

Kauniit selkeat linjat

Classic avokulmasohva nahkaverhoiltu

3 666,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä nahkainen kulmasohva puhuttelee aitoudellaan ja kestävyydellään. Ajattoman tyylikäs muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät siitä erinomaisen valinnan erityisesti skandinaavista tyyliä rakastaville. Kapeat käsinojat ja korkeat jalat lisäävät sohvan ilmavuutta, ja korkeiden jalkojen ansiosta siivouskin sujuu vaivattomasti. Voit siis nauttia sekä sohvan ulkonäöstä että toiminnallisuudesta. Sen nahkaverhoilu tarjoaa ylellisyyttä, mutta on myös yllättävän helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Kuvittele, kuinka tämä sohva sulautuu olohuoneeseesi, tuoden mukanaan kodikkuutta ja arvokkuutta.

Ajattoman tyylikäs
Kestävä ja helppohoitoinen
Skandinaavisen kodikas

7. Uniikkiin makuun

Uniikkiin makuun 1

Chesterfield vintage kulmasohva

1 799,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä nahkainen kulmasohva viehättää Chesterfield-tyylillään, tuoden huoneeseen ripauksen ylellistä vintage-tunnelmaa. Sen tummanruskea kangasverhoilu ja pyöreät muodot tekevät siitä erityisen miellyttävän katsoa ja kokonaisuutta viimeistelevät taidokkaat koristetikkaukset. Istu ja tunne, kuinka sohva ympäröi sinut mukavuudellaan. Tämä sohva sopii erinomaisesti tiloihin, jotka kaipaavat sekä tyyliä että mukavuutta. Siinä yhdistyy antiikin charmia ja modernin asumisen tarpeet, ja se tulee nopeasti olemaan olohuoneesi keskipiste.

Ylellinen vintage-ilme
Tyyliä koristetikkauksilla
Mukavaa toiminnallisuutta

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva nahkainen kulmasohva?

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle hyviä vinkkejä ja ideoita siihen, miten valita juuri se oikea nahkainen kulmasohva omaan kotiisi. Onnistunut ostos vaatii aina hieman suunnittelua. Tärkeimpiä seikkoja ovat mitat, materiaalin laatu sekä tietenkin sohvan väri ja malli.

Älä hätäile päätöksenteossa. Käy useissa liikkeissä, vertaile hintoja ja istu erilaisilla sohvilla löytääksesi sen, mikä tuntuu sinulle parhaalta. Internet on myös loistava työkalu arvioiden ja kokemusten lukemiseen. Kun otat nämä seikat huomioon, olet hyvin varustautunut tekemään päätöksen, joka tuo iloa ja mukavuutta kotiisi pitkäksi aikaa. Onnea matkaan sisustusprojektissasi!

UKK

1. Onko nahkainen kulmasohva helppo pitää puhtaana?

Kyllä, yksi nahkasohvan parhaista puolista on sen helppohoitoisuus. Pöly ja roskat on helppo pyyhkäistä pois pehmeällä kankaalla. Kaaduiko kahvia tai viiniä? Ei hätää, nestevahingotkin on usein helppo pyyhkiä pois, kunhan toimit nopeasti. Käytä aina nahalle tarkoitettuja puhdistusaineita, jotta materiaali säilyy hyvänä pitkään.

2. Sopivatko nahkaiset kulmasohvat kaikkiin sisustustyyleihin?

Nahkainen kulmasohva on erittäin monipuolinen huonekalu, joka sopii moniin eri sisustustyyleihin. Se voi olla ylellinen ja elegantti tai maanläheinen ja rento, riippuen sohvan muotoilusta ja ympäröivästä sisustuksesta. Nahkasohva on myös ajaton valinta, joka kestää vuosia.

3. Voiko nahkaisen kulmasohvan päällisiä vaihtaa?

Yleisesti ottaen nahkaisissa kulmasohvissa päälliset eivät ole vaihdettavissa samalla tavalla kuin joissain kangaspäällysteisissä sohvissa. Nahka on usein kiinteä osa sohvaa. Jos kuitenkin kaipaat muutosta, voit käyttää sohvassa erilaisia koristetyynyjä ja huopia, jotka antavat sohvalle uuden ilmeen.

4. Onko nahkainen kulmasohva eettinen valinta?

Eettisyys riippuu monista tekijöistä, kuten siitä, mistä nahka on peräisin ja miten se on käsitelty. On olemassa eettisesti tuotettua, sertifioitua nahkaa, joka tulee eläimiltä, jotka on kasvatettu hyvissä oloissa. Myös kierrätysnahka ja keinonahka ovat vaihtoehtoja, jos etsit eettisempää valintaa.

5. Onko nahkainen kulmasohva hyvä valinta perheille, joissa on lapsia tai lemmikkejä?

Nahkainen kulmasohva voi olla erinomainen valinta perheille, sillä se on helppo pitää puhtaana ja yleensä kestää hyvin kulutusta. Jos perheessä on kuitenkin lemmikkejä, jotka tykkäävät raapia, kannattaa ehkä harkita keinonahkaista vaihtoehtoa tai sijoittaa sohvaan erityinen suojapeite. Nahka on materiaalina myös allergiaystävällinen, mikä on iso plussa monille perheille.