Moderni sohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tiedämme kaikki, kuinka tärkeä oikeanlainen moderni sohva voi olla kodin sisustuksessa. Se ei ole vain paikka, missä istumme; se on usein myös huoneen keskipiste, joka määrittää koko tilan tunnelman. Moderni sohva on loistava ratkaisu, jos haluat tuoda kotiisi yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden, jotka ovat tyypillisiä modernille designille.

Modernit sohvat sopivat erinomaisesti niin minimalistisiin, skandinaavisiin kuin industriaalisiin sisustustyyleihinkin. Ne voivat toimia dynaamisena kontrastina perinteisemmälle sisustukselle tai tukea jo olemassa olevaa modernia estetiikkaa. Nykyaikaisissa malleissa yhdistyvät usein mukavuus ja toiminnallisuus, minkä ansiosta ne palvelevat monenlaisia tarpeita.

Millaisia moderneja sohvia on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen erityylisiä moderneja sohvia, jotta jokaisella olisi mahdollisuus löytää juuri se omaan kotiin sopiva kappale. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 🛋️

1. Osaksi modernia sisustusta

Osaksi modernia sisustusta

Scandic Copenhagen sohva

1 290,00 €

* Katso Vekeltä

Kuvittele kotiisi moderni sohva, joka yhdistää skandinaavista estetiikkaa ja käytännöllisyyttä. Scandic Copenhagen 3-istuttava sohva on luotu nimenomaan tätä varten. Sen tyylikkäät, ohuet metallijalat antavat sohvalle ilmavuuden tunteen, ja vaihtelevan väriset verhoilut toimivat luonnonvalon kanssa luoden kutsuvan tunnelman. Tämä sohva tarjoaa sekä mukavuuden että tyylin, joita olet etsinyt.

Sopii pieniin tiloihin
Ilmava ulkonäkö
Luonnonvaloa hyödyntävä verhoilu

2. Rennon modernia tyyliä

Rennon modernia tyylia

MOLTON sohva

1 799,00 €

* Katso Jotexilta

MOLTON 3-istuttava sohva on sohvien aatelia. Samettipäällinen ja ylelliset pehmusteet tekevät siitä täydellisen paikan rentoutua tai viettää aikaa ystävien kanssa. Tämä moderni sohva on tukeva, mutta rennon tyylikäs, ja sen pyöristetyt muodot tuovat kodikkuuden tunteen mihin tahansa tilaan.

Tukeva ja mukava
Ympäristöystävällinen materiaali
Kutsuva, pyöreä muotoilu

3. Kaunista muotoilua

Kaunista muotoilua

Fanni 3-istuttava sohva

1 878,00 €

* Katso Vekeltä

Fanni 3-istuttava moderni sohva on modulaarinen mestariteos, joka mukautuu elämäsi muutoksiin. Sen muotoilu on hillityn tyylikäs ja laadukas verhoilu mahdollistaa monenlaiset väriyhdistelmät. Fanni-sohva kasvaa ja muuntuu elämäsi mukana, tehden siitä erinomaisen investoinnin tulevaisuuteen.

Modulaarinen rakenne
Laadukas verhoilu
Pitkäikäinen ja muunneltavissa

4. Jotain uutta ja vanhaa

Jotain uutta ja vanhaa

ANTWERPEN sohva

1 239,00 €

* Katso Jotexilta

ANTWERPEN 3-istuttava sohva on moderni tulkinta 50-luvun nostalgiaa. Sen vegaaninen tekonahka ja elegantit kromin sävyiset jalat luovat tasapainoisen yhdistelmän vanhaa ja uutta. Sohva on paitsi silmälle miellyttävä, myös erittäin mukava, joka tekee siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa huoneeseen.

Vegaaninen materiaali
Ajaton muotoilu
Mukavuus ja tuki

5. Moderni avokulmasohva

Moderni avokulmasohva

Classic avokulmasohva

3 166,00 €

* Katso Vekeltä

Classic avokulmasohva on kuin luotu skandinaaviseen kotiin. Sen ajaton muotoilu ja korkeat jalat tarjoavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä. Tämä moderni sohva huokuu kepeyttä ja laadukkuutta, tehdessään arjen askareista, kuten siivoamisesta, huomattavasti helpompaa.

Ajaton design
Korkeat jalat, helppo siivous
Laadukkaat materiaalit

6. Futuristista tyyliä

Futuristista tyylia

Sohva SOFFA

1 849,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä moderni sohva muistuttaa tulevaisuuden esteettisestä lumouksesta. Kun istuudut tähän neljälle hengelle sopivaan sohvaan, huomaat sen pehmeät kaarevat muodot ja teknisen tuntuman päällisessä. Onkalot sivuilla lisäävät kolmiulotteista syvyyttä, luoden samalla ajattoman ja kutsuvan tunnelman. Tämä sohva on kuin tulevaisuuden taide-esine, joka sopii erinomaisesti moderneihin ja futuristisiin tiloihin.

Esteettisesti mielenkiintoinen
Neljän istuttava
Korkea Martindale-arvo

7. Siroa muotoilua

Siroa muotoilua

Floss 3-istuttava sohva

1 249,00 €

* Katso Vekeltä

Floss on moderni sohva, joka yhdistää klassisen eleganssin ja käytännöllisyyden. Sen kolme istuinpaikkaa on verhoiltu erittäin kestävällä kankaalla ja sohvan puunväriset, tyylikkäästi muotoillut jalat lisäävät sen charmia ja luksusta. Tämä sohva ei ole pelkästään silmänruokaa, vaan myös kestävä ja mukava valinta kotiin.

Erinomainen hintalaatusuhde
Tyylikkäät puujalat
Erittäin kestävä kangas

8. Pyöreitä linjoja

Pyoreita linjoja

Sohva Bloom teddyä

1 299,99 €

* Katso Homeroomilta

Kuvittele itsesi istumassa tähän moderniin Bloom-sohvaan sen pehmeässä teddypäällisessä. Sen pyöreälinjainen muotoilu tekee siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia kotielämästä. Käytä sitä osana Bloom-sarjaa tai yksinään – joka tapauksessa se lisää viihtyisyyttä olohuoneeseesi.

FSC-sertifioitu materiaali
Yhteensopiva Bloom-sarjan kanssa
Mukava istuinrakenne

9. Linjakas vuodesohva

Linjakas vuodesohva

Art 3-istuttava vuodesohva

1 155,00 €

* Katso Vekeltä

Art on moderni vuodesohva, joka sopii erinomaisesti niin päivittäiseen istuskeluun kuin yllättäviin yökyläilijöihinkin. Mustat, korkeahkot jalat tuovat ilmavuuden tunnetta, ja kangasverhoilu on saatavilla viidessä eri värissä. Sen siro muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan myös pienempiin tiloihin.

Helppokäyttöinen vuodemekanismi
Viisi värivaihtoehtoa
Sopii pieniin tiloihin

10. Muhkeampaan makuun

Muhkeampaan makuun

Rusko 3-istuttava sohva

1 039,00 €

* Katso Vekeltä

Rusko on moderni sohva, suunniteltu erityisesti niille, jotka kaipaavat rentoutumista arjen keskellä. Sen leveät käsinojat ja runsaat tyynyt tarjoavat pehmoisen istuinpaikan, kun taas pienet jalat pitävät sohvan matalana, lisäten huoneeseen ryhdikästä tunnelmaa.

Helppo kasata
Irrotettavat tyynynpäälliset
Leveät käsinojat

11. Uniikkiin makuun

Uniikkiin makuun 2

KELSO sohva

899,00 €

* Katso Jotexilta

KELSO on moderni sohva, joka tuo nuorekasta energiaa mihin tahansa tilaan. Sen vakosamettiverhoilu ja retrohenkinen design modernilla twistillä tekevät siitä loistavan valinnan teinin huoneeseen tai vaikkapa olohuoneeseen. Kierrätetystä polyesteristä valmistettu kangas on kestävää, ja sohvan tukeva runko takaa mukavat istumahetket.

Retrohenkinen design
Kierrätetystä materiaalista
Sopii pieneen tilaan

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva moderni sohva?

Kun olet päättänyt investoida uuteen moderniin sohvaan, on muutama seikka, jotka kannattaa pitää mielessä. Mittaa tila huolellisesti ja ota huomioon sohvan mitat sekä mahdolliset muut huonekalut. Selvitä myös, minkälaista istuinmukavuutta haluat; toiset pitävät kiinteämmistä istuimista, kun taas toiset suosivat pehmeämpiä vaihtoehtoja.

Olipa kyseessä sitten ensimmäinen sohvahankintasi tai olet kokeneempi sisustaja, moderni sohva on investointi, joka voi täydentää kodin ilmettä vuosiksi eteenpäin. Älä siis kiirehdi päätöksen teossa, vaan käytä aikaa sen pohtimiseen, mikä malli sopii parhaiten juuri sinun kotiisi. Muista, että tavoitteemme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea moderni sohva, joka tekee kodistasi täydellisen. Onnea valintaasi!

UKK

1. Mikä tekee sohvasta “modernin”?

Moderni sohva on yleensä minimalistinen, selkeälinjainen ja fokusoitu toiminnallisuuteen sekä mukavuuteen. Usein ne ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden väripaletti on yleensä neutraali tai rauhallinen.

2. Kuinka valitsen oikean kokoisen modernin sohvan?

Sohvan koko riippuu pitkälti tilasta, johon aiot sen sijoittaa. Mittaa huolellisesti huone, ja mieti, kuinka paljon tilaa haluat jättää sohvan ympärille. Myös sohvan syvyys ja korkeus ovat tärkeitä, joten mieti, miten sohva istuu suhteessa muihin huonekaluihin ja tilan kokonaisuuteen.

3. Minkälaista materiaalia suosittelette moderniin sohvaan?

Materiaalivalinta riippuu tarpeistasi ja elämäntyylistäsi. Nahka on ylellinen ja helppohoitoinen, mutta ei ehkä sovi perheille pienten lasten tai lemmikkien kanssa. Kankaat kuten polyesteri tai mikrokuitu ovat usein kestävämpiä ja helppohoitoisia, mutta eivät ehkä tarjoa samaa premium-tunnelmaa kuin nahka.

4. Kuinka huolehdin modernista sohvastani?

Sohvan hoito riippuu sen materiaalista. Nahkasohvat saattavat tarvita säännöllistä käsittelyä erikoisvoiteilla, kun taas kankaiset sohvat voidaan yleensä puhdistaa imurilla ja tahrojen osalta erikoispuhdistusaineella. Lue aina valmistajan hoito-ohjeet tarkasti ja noudata niitä.

5. Onko moderni sohva mukava?

Modernin designin ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja mukavuudessa. Teknologian kehittyessä monissa moderneissa sohvissa on erinomaiset istuinmukavuutta lisäävät ominaisuudet, kuten säädettävät selkänojat, pehmustetut istuimet ja jopa hierontatoimintoja. Tärkeintä on aina istua sohvalla ennen ostopäätöstä ja miettiä, tukeeko se omaa istumistyyliäsi ja -tarpeitasi.