Marmorinen sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Marmorinen sohvapöytä on sisustuksessa keskeinen elementti, joka kätkee sisäänsä aikaa kestävän kauneuden ja arvokkaan ylellisyyden. Tämän vuosisatoja vanhan kiven eri sävyt ja luonnolliset kuviot tuovat tilaan sekä tyyliä että luonnetta. Marmoripöydät voivat olla klassisen elegantteja tai rohkean moderneja, mutta ne kaikki jakavat saman merkin ainutlaatuisesta, pysyvästä arvostaan, joka kohottaa minkä tahansa tilan ilmeen uudelle tasolle.

Toisaalta, marmorien sohvapöytä ei ole vain kaunis elementti. Sen käytännöllisyys ja kestävyys tekevät siitä investoinnin, joka palkitsee vuosikymmenien käytön jälkeen. Marmori on luonnonkivi, jonka jokainen pala on uniikki, joten se tarjoaa samalla myös mahdollisuuden yksilölliseen sisustukseen. Vaikka marmorinen sohvapöytä onkin näyttävä, se sulautuu saumattomasti eri tyyleihin, aina perinteisestä moderniin.

Muistilista marmorisen sohvapöydän ostajalle

1. Selvitä sohvapöydän käyttötarkoitus. Pitäisikö se olla enemmän koristeellinen vai käytännöllinen?

2. Valitse sohvapöytä, joka sopii olemassa olevaan sisustukseen. Marmori on saatavana monissa väreissä ja kuvioissa, joten löydät varmasti sopivan.

3. Valitse oikea koko. Marmori-sohvapöydän pitäisi olla oikeassa mittasuhteessa sohvaan ja huoneeseen. Se ei saisi olla liian suuri eikä liian pieni.

4. Mieti, kuinka paljon olet valmis maksamaan. Marmori-sohvapöydät voivat olla kalliita, joten budjetti pitäisi ottaa huomioon.

5. Selvitä, toimitetaanko sohvapöytä koottuna vai koottavissa osissa. Marmori on raskasta, joten sen kokoaminen voi olla haastavaa.

6. Muista, että marmori on luonnonmateriaali. Tämän vuoksi jokainen marmoripöytä on yksilöllinen, eikä kaksi ole täsmälleen samanlaisia.

7. Vertaile eri myyjiä ja merkkejä. Löydät parhaan sohvapöydän, kun otat aikaa tutkia eri vaihtoehtoja ja luet arvosteluja.

Upeita ja trendikkäitä marmorisia sohvapöytiä moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen markkinoiden tyylikkäimpiä marmorisia sohvapöytiä, jotta juuri sen oikean löytäminen olisi helpompaa. Toivottavasti tästä listasta on apua!

1. Moderniin sisustukseen

Moderniin sisustukseen

Barnsley sohvapöytä

349,00 €

* Katso Vekestä

Barnsley marmorinen sohvapöytä on mestariteos, joka yhdistää keraamisen pinnan ja metallirungon luoden elegantin ilmeen. Se tarjoaa kestävyyttä ja ylläpitämisen helppoutta, joten se on ihanteellinen valinta kaikkiin kotisiin. Metallinen runko varmistaa lujuuden, kun taas keraaminen pinta tarjoaa erinomaisen lämmönkestävyyden ja naarmuuntumisen vastustuskyvyn. Tämä sohvapöytä on upea lisä esimerkiksi minimalistiseen sisustukseen.

2. Vaaleaan makuun

Vaaleaan makuun

Sohvapöytä Grace

289,00 €

* Katso Homeroomista

Tämä marmoroitu lasinen sohvapöytä on kaunis lisäys kotiisi. Maalattu metallirunko tuo esiin lasisen pöytälevyn marmorisen ulkonäön, luoden tyylikkään ja modernin ilmeen. Tämä marmorinen sohvapöytä luo harmonisen tasapainon ylellisyyden ja käytännöllisyyden välille.

3. Varma valinta

Varma valinta 3

MARIBO sohvapöytä

679,00 €

* Katso Jotexista

Tämä marmoroitu lasinen sohvapöytä on kaunis lisäys kotiisi. Maalattu metallirunko tuo esiin lasisen pöytälevyn marmorisen ulkonäön, luoden tyylikkään ja modernin ilmeen. Tämä marmorinen sohvapöytä luo harmonisen tasapainon ylellisyyden ja käytännöllisyyden välille.

4. Trendikästä ja näyttävää

Trendikasta ja nayttavaa

Rowico Hammond sohvapöytä

999,00 €

* Katso Vekestä

Rowico Hammond on marmorinen sohvapöytä, joka on yhtä laadukas kuin eleganttikin. Tämä 135×62 cm kokoinen pöytä on saatavilla sekä massiivitammi- että marmoripinnoilla, jotka molemmat ovat FSC-sertifioituja. Tämän pöydän rinnalla Hammond-sohva loistaa entistäkin enemmän. Vankka ja tyylikäs, tämä marmorinen sohvapöytä on ihanteellinen valinta kaikille sisustustyyleille.

5. Tummaan makuun

Tummaan makuun 1

Studio sohvapöytä

699,99 €

* Katso Homeroomista

Marmorinen sohvapöytä, jossa yhdistyvät marmorinen pöytälevy ja pinnoitettu MDF-puun sekä männyn alaosa, tuo elävän ja houkuttelevan elementin kotiisi. Tämä pöytä on sekä käytännöllinen että esteettisesti miellyttävä lisäys huoneeseesi.

6. Siroa tyyliä

Siroa tyylia 1

NYLAND sohvapöytä

649,00 €

* Katso Jotexista

Tämä marmorinen sohvapöytä tarjoaa jännittävän yhdistelmän massiivista marmoria ja jauhemaalattua metallia. Sen ajaton muotoilu ja vastustuskyky ajan hampaalle tekevät siitä pitkäikäisen investoinnin, joka tuo iloa ja tyylikkyyttä kotiisi vuosiksi eteenpäin.

7. Marmoria ja harjattua metallia

Marmoria ja harjattua metallia

Corby pyöreä sohvapöytä

439,00 €

* Katso Vekestä

Corby marmorinen sohvapöytä on tyyliltään monipuolinen. Sen kiillotettu Guangxi-marmorinen kansilevy ja tukeva, harjattu metallijalka luo tyylikkään ja kestävän ilmeen. Musta, pulverimaalattu jalusta tuo lopullisen silauksen. Runsaasti tilaa tarjottimille ja kahvikupeille, tämä pöytä tulee helposti kuljetettavassa pakkauksessa.

8. Persoonallista tyyliä

Persoonallista tyylia 2

Sohvapöytä Vega

699,99 €

* Katso Homeroomista

Vega-marmorinen sohvapöytä tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän suorakaiteenmuotoista pöytälevyä ja V-muotoista runkoa. Kunkin pöydän kiven värissä, rakenteessa ja pinnassa on luonnollisia eroavaisuuksia, joten jokainen Vega-sohvapöytä on oma mestariteoksensa.

9. Eleganttia tyyliä

Eleganttia tyylia

NYLAND sohvapöytä

649,00 €

* Katso Jotexista

Marmorinen sohvapöytä, jossa on jauhemaalattu metallirunko, viehättää ajattomalla muotoilullaan. Massiivinen marmori yhdistettynä maalattuun metalliin luo jännittävän ja kestävän pöydän, joka on ilon ja hyödyn lähde vuosiksi.

10. Pieneen tilaan

Pieneen tilaan 1

Sohvapöytä Flinta 

399,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä sohvapöytä, jossa on kiillotettu marmoripöytälevy ja käsittelemätön pinta sivulla, on elegantti lisäys mihin tahansa huoneeseen. Sen minimalistinen suunnittelu ja kontrasti sileän marmorin ja käsittelemättömän reunan välillä tekee siitä houkuttelevan huonekalun.

11. Osaksi skandinaavista sisustusta

Osaksi skandinaavista sisustusta

Studio sohvapöytä

669,99 €

* Katso Homeroomista

Tässä marmorisessa sohvapöydässä yhdistyy marmorinen pöytälevy ja männystä sekä maalatusta MDF-levystä valmistettu alaosa. Tämä tasapainoinen yhdistelmä materiaaleja tarjoaa kiehtovan ja toimivan lisäyksen kotiisi, joka kestää aikaa ja käyttöä. Tämä sohvapöytä on täydellinen lisä skandinaaviseen sisustukseen.

UKK

Minkälaisia ovat marmoriset sohvapöydät?

Marmoriset sohvapöydät voivat vaihdella muodoltaan, kooltaan, väriltään ja tyyliltään. Useimmiten ne ovat kuitenkin suorakulmaisia tai pyöreitä ja niissä on kiillotettu pinta.

Miksi valita marmorinen sohvapöytä?

Marmori on kestävä ja elegantti materiaali, joka voi tuoda luksusta ja arvokkuutta mihin tahansa sisustukseen. Se on ajaton valinta, joka kestää pitkään ja se kestää myös hyvin kulutusta.

Miten marmorinen sohvapöytä voidaan yhdistää muuhun sisustukseen?

Marmorinen sohvapöytä sopii moniin eri sisustustyyleihin. Se sopii erinomaisesti moderniin, minimalistiseen, klassiseen tai luonnonläheiseen sisustukseen. Sen voi yhdistää esimerkiksi puun, metallin tai lasin kanssa.

Onko marmorinen sohvapöytä kestävä?

Marmori on kova ja kestävä materiaali, mutta se voi olla altis naarmuille ja tahroille. Jotta marmorinen sohvapöytä säilyisi kauniina pitkään, sen pintaan kannattaa käyttää suoja-ainetta ja puhdistaa se säännöllisesti.

Mitä muita asioita kannattaa ottaa huomioon marmorista sohvapöytää hankkiessa?

Koska marmori on luonnonmateriaali, sen kuvioinnissa ja värissä voi olla eroja. Tämä tekee jokaisesta marmorisesta sohvapöydästä ainutlaatuisen.