Löhösohva

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Löhösohva tarkoittaa ihmisille eri asioita. On kuitenkin ominaisuuksia, jotka tekevät jostain sohvista mukavampia, kuin toisista. Vaikuttavia asioita ovat riittävä istuinsyvyys, selän tuki ja materiaalit. Sohvan tyylikkyyttä ei kannata myöskään unohtaa, koska onhan se yksi kodin näkyvimmistä sisustuselementeistä. 

Löhösohvan tulee olla tarpeeksi tilava, jotta siinä voi ottaa mukavan asennon ja rentoutua. Sohva istuimen syvyys on tärkein vaikuttava tekijä. Sen tulee olla tarpeeksi syvä, jotta se tukee selkää ja mahdollistaa rennon asennon. 

Sohvan muotoilu on toinen tärkeä asia. Sohvan muodon tulisi olla selkää tukeva ja sen tulisi tarjota luonnollinen asento. Materiaalit ovat myös tärkeä pitää mielessä sohvaa valittaessa. Pehmeät ja kestävät materiaalit, kuten nahka, sametti ja puuvilla ovat erinomaisia vaihtoehtoja. Lisäksi sohva tulee sopia tilan muuhun sisustukseen. Sopiva väri ja muotoilu takaavat yhtenäisen olohuoneen sisustuksen.

11 Ihanan rentoa löhösohvaa

Olemme koonneet yhteen todella mukavia sohvia, joissa kelpaa ottaa rennosti. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Löhöilijän unelma

Lohoilijan unelma

Löhö 3-istuttava sohva

1 609,00 €

* Katso Vekeltä

Löhösohva on kolmen istuttava mestariteos, joka luo kodikkuuden ja eleganssin täydellisen harmonian. Tämän sohvan syleilyssä pitkä päivä tuntuu unohtuvan hetkessä, ja päiväunet maistuvat suorastaan taivaallisilta. Sen suuret irtotyynyt tarjoavat lisämukavuutta, kun taas pienemmät koristetyynyt lisäävät siihen ripauksen ylellisyyttä.

2. Kaunista vakosamettia

Kaunista vakosamettia

Sohva Gillholmen

1 699,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä löhösohva huokuu 50-luvun charmia yhdistettynä nykyaikaiseen muotoiluun. Gillholmen-linjan pehmeässä vakosametissa on jotain ajatonta, ja sen kutsuvissa syliin haluaa palata yhä uudelleen. Sohvan leveät käsinojat eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat myös käytännöllistä laskutilaa. Anna kodillesi tämän sohvan mukanaan tuoma lämpö ja tyylikkyys.

3. Löhöilyä tyylillä

Lohoilya tyylilla

Rento 3-istuttava sohva

3 655,00 €

* Katso Vekeltä

Rento-sohva on yksinkertaisesti nimensä veroinen. Sen laadukas verhoilu ja pehmusteet takaavat sen, että löhöily ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Irtonaiset ja käännettävät selkätyynyt mahdollistavat monipuolisen käytön, ja sen helppo kokoaminen tekee siitä täydellisen valinnan jokaiseen kotiin. Valaistuksesta riippumatta tämä sohva säteilee joka tilassa.

4. Tyylikäs mekanismisohva

Tyylikas mekanismisohva

Studio mekanismisohva

995,00 €

* Katso Vekeltä

Studio-löhösohva on modernin kodin unelma. Sen Bonded-keinonahkaverhoilu takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkyyden, ja sohvan sisäänrakennettu mekanismi mahdollistaa jalkatuen ja selkänojan säädöt mieleiseksi. Elokuvailtoihin tai rentoon seurusteluun, tässä sohvassa kaikki yksityiskohdat, kuten mukiteline ja säilytystila, on otettu huomioon.

5. Rentoon makuun

Rentoon makuun

Bertta pellavainen sohva

3 570,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Bertta-sohva on eleganssin ja mukavuuden ylistys. Tämä sohva tarjoaa romantiikkaa ja rentoutta samassa paketissa. Höyhentäytteiset tyynyt ja pellavaverhoilu tekevät siitä erityisen miellyttävän, kun taas sen irroitettavuus ja pesunkestävyys tekevät siitä helppohoitoisen. Tämä on sohva, joka kutsuu viettämään laatuaikaa rakkaiden kanssa.

6. Löhösohva pienempäänkin tilaan

Lohosohva pienempaankin tilaan

Sohva Miriam Pillowback

899,00 €

* Katso Homeroomilta

Löhösohva, joka kumpuaa 1950-luvun inspiraatiosta, on aivan välttämätön hankinta jokaiseen olohuoneeseen. Tämä löhösohva hehkuu tyyliä massiivipuisten jalkojen ja hienostuneen etulistan ansiosta. Kuvittele rentouttavat perjantai-illat tällä pehmeästi verhoillulla sohvalla, jossa on mukana kaksi yhteensopivaa tyynyä. Tämä kolmen istuttava löhösohva on kuin luotu pieniin tiloihin ja sen vahva puurakenne varmistaa, että se palvelee sinua vuosikausia.

7. Muhkeaan makuun

Tummanvihreaa tyylia

Rusko 3-istuttava sohva

1 039,00 €

* Katso Vekeltä

Kuvittele istuvasi pitkän päivän jälkeen löhösohvaan, jonka leveät käsinojat ja lukuisat pehmeät tyynyt hellivät sinua. Tämä sohva on täydellinen valinta jokapäiväiseen rentoutumiseen. Kokoamisen helppous ja pestävät tyynynpäälliset tekevät siitä arjen sankarin. Pehmeä muotoilu ja matalat jalat lisäävät sohvan käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä olohuoneessa tai kotitoimistossa.

8. Uniikki pellavasohva

Uniikki pellavasohva

Gia Sohva 2,5:n istuttava

1 499,00 €

* Katso Homeroomilta

Löhösohva nimeltä Gia on kuin unelma: tilava, pehmeä ja kestävä. Pellavapäällinen tuo luonnollista tuntumaa, ja sohvan luonteikkaat saumat kertovat sen laadusta. Tämä löhösohva yhdistää mukavuuden ja tyylin FSC-sertifioidun puurungon ja untuvatäytteen avulla, tehden siitä vastustamattoman lisän kotiisi.

9. Löhöilyä design-sohvalla

Lohoilya design sohvalla

Lampi 2,5-istuttava sohva

1 994,00 €

* Katso Vekeltä

Lampi löhösohva on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja ja modernia muotoilua. Kun istahdat tähän sohvaan, untuvatäyteinen istuin tarjoaa sinulle taivaallisen istumakokemuksen. Sen hiekan värinen verhoilu luo kodikkaan tunnelman ja valinnaiset jalat mahdollistavat sohvan personoinnin juuri sinun maun mukaisesti.

10. Miellyttävästi muotoiltu mekanismisohva

Miellyttavasti muotoiltu mekanismisohva scaled

Mekanismisohva Saranda

1 199,99 €

* Katso Homeroomilta

Saranda-sohva on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden ja näyttävyyden. Mikrokuituverhoilu ja koristesaumat tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan. Säädettävät osat takaavat, että rentoudut syvästi palatessasi kotiin. Yhdistä se mekanisminojatuolin kanssa ja luo täydellinen elokuvanurkkaus.

11. Uniikkia löhöilyä

Uniikkia lohoilya

KELSO sohva

899,00 €

* Katso Jotexilta

KELSO-sohva on nuorekas ja tyylikäs valinta jokaiseen tilaan. Vakosamettiverhoilu ja kompakti koko tekevät siitä ihanteellisen lisän esimerkiksi nuoren huoneeseen. Vaikka se on pieni, tämä löhösohva ei tingi mukavuudesta tai tyylistä.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva löhösohva?

Kun harkitset löhösohvan ostamista, ole ensisijaisesti tietoinen omista tarpeistasi. Mieti, minkäkokoinen sohva sopii tilaasi ja millainen väri tai materiaali harmonisoi parhaiten muun sisustuksen kanssa. Toinen vinkki on tutkia huolellisesti sohvan materiaaleja ja rakennetta – haluathan sohvan, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Loppujen lopuksi, onnistunut ostos on se, joka saa sinut tuntemaan olonsa kotoisaksi. Kun olet valinnut oman unelmasi sohvan, muista hoitaa sitä oikein, jotta se palvelee sinua vuosia. Ja muista, jokainen koti on yksilöllinen – niin on myös sinun valitsemasi löhösohva. Nauti joka hetkestä sen kanssa!

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä tekee löhösohvasta erityisen verrattuna tavallisiin sohviin?

Löhösohva on suunniteltu erityisesti rentoutumista ja mukavuutta silmällä pitäen. Sen pehmeät tyynyt, syvät istuimet ja usein joustava muotoilu antavat sinun upota siihen ja löytää juuri se oikea asento, olitpa sitten lukemassa kirjaa, katsomassa elokuvaa tai ottamassa päiväunia. Siinä missä tavalliset sohvat voivat olla jäykempiä ja muodollisempia, löhösohva kutsuu sinut rentoutumaan.

2. Miten valitsen oikean kokoisen löhösohvan omaan tilaani?

Oikean kokoisen sohvan valinta riippuu tilasi koosta ja siitä, kuinka monta ihmistä arvelet sohvan käyttävän kerrallaan. Mittaa huoneesi ja mieti, minkä kokoista aluetta olet valmis varustamaan sohvalle. Huomioi myös sohvan muoto: kulmasohva vie enemmän tilaa mutta voi tarjota lisäistumapaikkoja. Jos tilasi on pieni, harkitse kompaktimpaa mallia tai modulaarista sohvaa, jota voit mukauttaa tarpeidesi mukaan.

3. Kuinka huolehdin ja puhdistan löhösohvani?

Sohvan huolto riippuu sen materiaalista. Yleisesti ottaen on suositeltavaa imuroida sohva säännöllisesti ja käyttää tahrojen poistoon sohvan materiaalille sopivaa puhdistusainetta. Lue aina sohvan mukana tulevat hoito-ohjeet ennen puhdistusta, jotta voit varmistua, että käytät oikeita menetelmiä ja tuotteita.

4. Mitkä ovat suosituimpia materiaaleja löhösohviin ja miksi?

Suosittuja materiaaleja sohviin ovat esimerkiksi chenille, mikrokuitu ja nahka. Chenille on pehmeää ja mukavaa, mikä tekee siitä ihanteellisen rentoutumiseen. Mikrokuitu taas on helppohoitoinen ja usein vettä hylkivä, joten se sopii erinomaisesti perheille. Nahka puolestaan on kestävä ja ylellinen materiaali, joka muuntuu ajan myötä yhä mukavammaksi.

5. Onko löhösohva hyvä valinta pieniin asuntoihin tai tiloihin?

Vaikka löhösohvat saattavat usein olla suurempia ja tilaa vieviä, markkinoilla on myös pienempiä malleja, jotka sopivat erinomaisesti pieniin asuntoihin tai huoneisiin. Olennaista on miettiä, kuinka sohva sopii yhteen muiden huonekalujesi ja tilasi kanssa. Monissa tapauksissa modulaariset sohvat voivat olla täydellinen ratkaisu, sillä voit muokata niitä tarpeesi mukaan.