Löhönojatuoli

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kun arki alkaa painaa hartioilla ja kaipaat kotiisi paikkaa, jossa voit rentoutua ja kerätä voimia, löhönojatuoli voi tarjota juuri sen tarvitsemasi keitaan. Tämä huonekalu ei ainoastaan anna sinulle mahdollisuuden päästä päivän rasituksista eroon, vaan se myös toimii sisustuselementtinä, joka tuo huoneeseen sekä mukavuutta että tyyliä. Erityisen hyvin ne sulautuvat moderniin ja minimalistiseen ympäristöön, mutta niiden monipuoliset design-vaihtoehdot takaavat, että löydät sopivan yksilön minkä tyylistä sisustusta haluatkin täydentää. Ei siis ihme, että ne ovat monen suomalaiskodin rakastettu valinta.

Olennainen osa löhönojatuolin viehätystä piilee sen kyvyssä yhdistää esteettisyys ja toimivuus. Voit valita tuolin, joka tukee selkääsi ergonomisesti tai satsata sellaiseen, jonka materiaali houkuttelee kosketuksen tuntua. Voit myös miettiä, minkälainen nojatuoli palvelisi parhaiten juuri sinun elämäntyyliäsi; tarvitsetko sen lukunurkkaan, televisiohuoneeseen vai ehkä ulkotiloihin? Värien ja materiaalien kirjo on laaja, joten voit valita juuri ne, jotka heijastavat omaa persoonallisuuttasi ja täydentävät kodin olemassa olevaa väripalettia.

Millaisia löhönojatuoleja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen tyylikkäitä löhönojatuleja, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua ja se unelmien nojatuoli löytyy. ❤️

1. Tyylikäs mekanismituoli löhöilyyn

Tyylikas mekanismituoli lohoilyyn

Lund mekanismituoli

299,00 €

* Katso Vekeltä

Lund löhönojatuoli kutsuu nauttimaan lepohetkistä modernilla otteella. Tyylikäs PU-keinonahka yhdistyy saumattomasti mekanismin sujuvaan toimintaan, luoden täydellisen paikan rentoutumiselle ja irtiotolle arjen kiireistä. Pehmustettu jalkarahi nostaa mukavuuden uudelle tasolle.

Integroitu rahi
Ergonominen muotoilu
Helppohoitoisuus

2. Hurmaavia yksityiskohtia

Muhkeaa ja ylellista designia

Hetki nojatuoli

549,00 €

* Katso Vekeltä

Hetki nojatuoli on kuin suoraan kotoisasta olohuoneesta, tarjoten lempeän syleilyn, jossa kirjan sivut kääntyvät kuin itsestään. Sen klassisen mustat puujalat ja messinkipyörät lisäävät ripauksen eleganssia, mikä tekee siitä loistavan kumppanin kodin rauhoittaviin hetkiin.

Design ja mukavuus
Helppo kasata
2:n vuoden takuu

3. Muhkeaan makuun

Muhkeaan makuun

MOLTON nojatuoli

1 099,00 €

* Katso Jotexilta

Muotoilunsa ja samettisen pinnan ansiosta tämä löhönojatuoli on kuin lämmin halaus kiireisen päivän päätteeksi. Muhkeat pehmusteet ja tyylikkäät linjat muodostavat istuimen, joka toivottaa ystävät tervetulleiksi ja kutsuu viettämään yhteistä aikaa rennoissa merkeissä.

Tyylikäs muotoilu
Kierrätysmateriaalit
Tukeva rakenne

4. Löhöilyä sirosti

Loistava istuma asento

MILFORD nojatuoli

639,00 €

* Katso Jotexilta

MILFORD nojatuoli tarjoaa korkeimman tason istumismukavuutta, kiitos säädettävän niskatyynyn ja pehmoisen polyesteriteddyn. Sen suunnittelussa on otettu huomioon rentoutumisen kaikki elementit, luoden keitaan, jossa jokainen hetki on kuin pehmeä pilvi.

Säädettävä niskatyyny
Korkea Martindale-arvo
Ergonominen muotoilu

5. Löhönojatuolien kuningas

Mekanismituolien kuningas

Studio mekanismituoli

499,00 €

* Katso Vekeltä

Studio löhönojatuoli kohoaa eleganssin ja toimivuuden mestariteokseksi. Sen monipuoliset säädöt ja ylelliset verhoiluvaihtoehdot tekevät siitä loistavan valinnan niille, jotka arvostavat sekä ulkonäköä että käytännöllisyyttä kodin sisustuksessa. Nosta jalkasi, nojaa taakse ja hengitä syvään – tämä löhönojatuoli tukee jokaista rentoutumisesi hetkeä.

Monipuolinen mekanismi
Bonded-keinonahka
Muunneltava syvyys

6. Eleganttia löhöilyä

Eleganttia lohoilya

Floss nojatuoli

845,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä lämminhenkinen nojatuoli kutsuu viettämään rentouttavia hetkiä. Sen siro ja elegantti muotokieli tuo huoneeseen aikaa kestävää kauneutta, kun taas Side huonekalukankaan kestävyys takaa vuosien käyttöilon. Istahda alas, tunne HR-vaahtomuovin mukavuus ja anna puunväristen jalkojen viehättää silmääsi – tämä löhönojatuoli on kodikkaan tyylikkyyden perikuva.

Kestävä kangas
Tyylikäs design
Mukava vaahtomuovi

7. Uniikki pellavanojatuoli

Uniikki pellavanojatuoli

Gia nojatuoli

899,99 €

* Katso Homeroomilta

Tässä löhönojatuolissa yhdistyy kodikas estetiikka ja pellavan luonnollinen tuntu. Käperry tämän tilavan tuolin syliin ja anna pellavapäällisen hengittävyyden hyväillä ihoasi. FSC-sertifioitu puurunko ja untuvatäyte muodostavat kestävän ja ympäristöystävällisen lepopaikan, joka toivottaa sinut tervetulleeksi päivän jälkeen.

Luonnollinen pellava
Ympäristöystävällinen
Irrotettava päällinen

8. Luonnonläheistä löhöilyä

Luonnonlaheista lohoilya

Roots 90 nojatuoli

519,00 €

* Katso Homeroomilta

Roots 90 löhönojatuoli tarjoaa kolme huonekalua yhdessä: istuimen, vuoteen ja loungenojatuolin. Tämä monikäyttöinen ja ajaton design tuo joustavuutta ja muunneltavuutta sisustukseen, ja sen minimalistinen muotoilu sopii saumattomasti jokaiseen kotiin.

Muunneltavuus
Monikäyttöisyys
Ajaton muotoilu

9. Kaunis sininen sävy

Kaunis sininen savy

VILLACH nojatuoli

859,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä nojatuoli tarjoaa viihtyisyyttä modernilla otteella. VILLACHin pehmeälinjainen muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat tilaan tervetulleen ja rentouttavan tunnelman. Irrotettavat tyynyt tekevät siitä käytännöllisen ja kestävän kumppanin elämän eri vaiheisiin.

Moderni muotoilu
Irrotettavat tyynyt
Kestävä materiaali

10. Kauniin pyöreät muodot

Kauniit pyoreat muodot

Nojatuoli Lia

799,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä suurikokoinen löhönojatuoli houkuttelee sinut uppoamaan sen syvälle syleilyyn. Pyöristetyt muodot ja kimmoisa vaahtomuovi luovat täydellisen keitaan arjen kiireiden keskelle. Kemiallisesti pestävä kangas tarjoaa helppohoitoisuutta ja pitkäikäisyyttä.

Syvä istuin
Pyöristetyt muodot
Helppohoitoinen kangas

11. Löhöilyä designnojatuolissa

Rentoon oleskeluun

Flaneur lounge-nojatuoli

1 999,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Gubin suunnittelema nojatuoli heijastaa pohjoismaista eleganssia ja designin huippuosaamista. Luonnollisten materiaalien ja modernin verhoilutekniikan yhdistelmä luo tuotteeseen harmonisen ja kutsuvan ilmeen, joka täydentää jokaista sisustusta.

Skandinaavinen design
Luonnolliset materiaalit
Ergonominen muotoilu

Millaisia löhönojatuoleja on saatavilla?

Oikean löhönojatuolin valinnassa on ensiarvoisen tärkeää ottaa huomioon istumamukavuuden lisäksi tuolin koko, tyyli ja toiminnallisuus. Muista, että tuolin tulisi olla sopusoinnussa muun sisustuksen kanssa ja sopivan kokoinen huoneeseen, johon sen aiot sijoittaa. On suositeltavaa mitata tila tarkasti ja ottaa huomioon myös se, kuinka paljon liikkumatilaa jää ympärille. Muista, että löhönojatuolin ei tulisi hallita huonetta, vaan täydentää sitä.

Älä unohda miettiä, minkälaisia toimintoja arvostat: tarvitsetko säädettävän selkänojan, käsinojat tai jalkatuen? Käytä aikaa vertailuun, lue arvosteluja ja kokeile erilaisia malleja ennen ostopäätöstä. On tärkeää, että löydät juuri sen oikean tuolin, joka palvelee tarpeitasi ja tuo lisää iloa ja mukavuutta kotiisi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään se täydellinen löhönojatuoli, joka saa sinut tuntemaan, että olet tehnyt oikean valinnan joka kerta, kun istuudut alas rentoutuaksesi.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

1. Mitä tulisi harkita valitessa löhönojatuolia?

Kun valitset löhönojatuolia, huomioi tilan koko, johon aiot tuolin sijoittaa, sekä tuolin istuinmukavuus ja tuki. Tarkista myös, että tuolin materiaali ja tyyli sopivat kodin muuhun sisustukseen.

2. Onko löhönojatuoli terveellinen vaihtoehto selälle?

Löhönojatuoli voi tarjota hyvän tuen selälle, kunhan valitset ergonomisesti muotoillun mallin ja säädät sen oikein omaan käyttöösi. Tärkeää on, että tuoli tukee selän luonnollista kaarta ja että jalkojen asento on mukava.

3. Voiko löhönojatuolia käyttää työtuolina?

Vaikka ne on ennen kaikkea rentoutumiseen tarkoitettu, jotkut säädettävät ja ergonomiset mallit voivat toimia myös satunnaisena työtuolina. Varmista kuitenkin, että tuoli tukee aktiivista istuma-asentoa ja pitää kehosi virkeänä työskentelyn ajan.

4. Miten löhönojatuoli tulisi puhdistaa ja huoltaa?

Löhönojatuolin puhdistus ja huolto riippuvat materiaalista; nouda valmistajan ohjeita materiaalin mukaisesti. Useimmat kangasverhoillut tuolit tarvitsevat säännöllistä imurointia ja tahrojen pikaisen puhdistamisen, kun taas nahkaiset versiot vaativat kosteuden ja erityiset hoitoaineet pitääkseen nahkan hyväkuntoisena.

5. Kuinka paljon tulisi budjetoida laadukkaaseen löhönojatuoliin?

Laadukkaan löhönojatuolin hinta voi vaihdella suuresti, mutta hyvän tuolin saa yleensä 200–2000 euron hintahaarukassa. Investoi laatuun, joka kestää ja tarjoaa optimaalisen mukavuuden – se maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa.