Liikunnallinen lahja lapselle

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tiedän, tiedän, lahjan ostaminen voi olla yhtä hämmentävää kuin yrittää seurata aerobic-videota takaperin. Mutta älä huoli, olemme samassa veneessä, ja tänään puhumme siitä, mikä olisi se oikea liikunnallinen lahja lapselle. Olemme kaikki nähneet sen: lapsi avaa lahjapaketin ja hymyilee kohteliaasti, mutta voimme nähdä, että jokin puuttuu. Emme halua olla se henkilö, jonka antama lahja päätyy kaappien pohjalle tomuuntumaan, eihän?

Niinpä, lahjan ostaminen on taitolaji. Se on kuin tanssi, jossa yritämme löytää täydellisen balanssin lapsen kiinnostuksenkohteiden ja hyödyllisyyden välillä. Onneksi liikunnalliset lahjat ovat kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ne eivät ainoastaan tarjoa hupia vaan myös edistävät fyysistä terveyttä ja hyvinvointia. Kuka voisi kieltäytyä sellaisesta diilistä?

11 Mahtavaa liikunnallista lahjaideaa lapselle

Olemme koonneet listan mahtavista liikunnallisista lahjoista lapselle, jotta juuri se täydellinen lahja olisi mahdollista löytää pienemmällä vaivalla.

1. LED-jalkapallo pihapeleihin

LED jalkapallo pihapeleihin

LED-jalkapallo

36,95 €

* Katso Coolstuffilta

Tämä LED-jalkapallo on täydellinen liikunnallinen lahja lapselle, joka ei halua antaa pimeyden lopettaa peliään. Anna lapsesi nauttia loputtomista otteluista pimeässä ja tehdä joka ilta erityiseksi!

2. Jalkapallo tikkataulu

Jalkapallo tikkataulu

Puhallettava jalkapallotikkataulu

79,95 €

* Katso Coolstuffilta

Tutustu jalkapallotikkaan, seikkailevaan yhdistelmään perinteisestä tikkapelistä ja jalkapallosta! Tämä on huikea liikunnallinen lahja lapselle, joka haluaa ottaa pelinsä seuraavalle tasolle ja haastaa kavereitaan.

3. Spikeballia ystävien kanssa

Koukuttava pihapeli

Spikeball Peli

64,95 €

* Katso Coolstuffilta

Spikeball-peli on liikunnallinen lahja lapselle, joka rakastaa vauhdikkaita pelejä. Se on sekä haastava että hauska, ja sen mukana tuleva kätevä laukku tekee siitä helposti mukaan otettavan. Sopii niin rannalle, puistoon kuin sisätiloihinkin!

4. Legendaarinen Cornhole heittopeli

Cornhole heittopeli

Cornhole Game Heittopeli

94,90 €

* Katso Coolstuffilta

Haluatko tuoda jotain uutta kesäisiin grillijuhliin? Cornhole Game on liikunnallinen lahja lapselle, joka nauttii ryhmäpeleistä ulkona. Se on sekä yksinkertainen että koukuttava, ja sen avulla perheen yhteiset hetket muuttuvat entistä hauskemmiksi!

5. Pimeässä loistava frisbee

Pimeassa loistava frisbee

LED-frisbee

22,95 €

* Katso Coolstuffilta

KanJam Illuminate LED-frisbee on loistava liikunnallinen lahja lapselle, joka ei halua lopettaa leikkimistä auringonlaskun jälkeen. Tämä frisbee valaisee yötaivaan ja tekee jokaisesta heitosta erityisen!

6. LED-koripallo pihapeleihin

Led koripallo pihapeleihin

LED Koripallo

36,95 €

* Katso Coolstuffilta

KanJam Illuminate Basketball tuo kirkkaan valon jokaiseen heittoon LED-valon avulla, tehden siitä erinomaisen liikunnallisen lahjan lapselle, joka rakastaa korista ympäri vuorokauden!

7. Hauska jalkapallo kroketti

Hauska jalkapallo kroketti

Tactic Jalkapallokroketti

36,95 €

* Katso Coolstuffilta

Tutustu jalkapallokrokettiin, nopeatempoiseen peliin, joka tuo hauskan käänteen perinteiseen krokettiin. Se on loistava liikunnallinen lahja lapselle, joka nauttii ulkopeleistä ja haasteista!

8. Kiipeilyotteet lapselle

Kiipeilyotteet lapselle

Ergo Holds -kiipeilyotteet lapsille

39,90 €

* Katso Coolstuffilta

Ergo Holds -kiipeilyotteet ovat mahtava liikunnallinen lahja lapselle, joka haluaa haastaa itsensä ja kasvattaa motorisia taitojaan. Oma kiipeilyseinä kotona on paitsi hauska, myös turvallinen tapa kehittää fyysistä kuntoa!

9. Pöytätennistä kotona

Kannettava poytatennissetti

Kannettava Pöytätennissetti

49,90 €

* Katso Coolstuffilta

Mikään ei ole verrattavissa spontaaniin pingispeliin keskellä päivää. Tämä kevyt ja käytännöllinen setti on täydellinen liikunnallinen lahja lapselle, joka rakastaa nopeita ja jännittäviä pelejä ystävien kanssa!

10. Kiipeilyrata pihalle

Kiipeilyrata pihalle

Slackers Ninja Line Kiipeilyrata

94,95 €

* Katso Coolstuffilta

Slackers Ninja Line antaa lapselle mahdollisuuden treenata kuin oikea ninja omassa takapihassa. Se on erinomainen liikunnallinen lahja lapselle, joka haluaa parantaa koordinaatiotaan, voimaansa ja tasapainoaan hauskalla ja haastavalla tavalla!

11. Köysirata pihalle

Koysirata pihalle

Slackers Zipline Köysirata

124,95 €

* Katso Coolstuffilta

Anna lapsen tuntea adrenaliinin virtaus ja tuulen vire kasvoillaan omalla köysiradallaan kotona! Tämä 12-metrinen kotiköysirata on täydellinen liikunnallinen lahja lapselle, joka kaipaa vauhdikasta hauskanpitoa. Kypärä päähän ja vauhtiin – turvallisuus ensin!

Kuinka onnistua ostamaan juuri se täydellinen liikunnallinen lahja lapselle?

Okei, tässä vaiheessa sinulla pitäisi olla aika hyvä käsitys siitä, mitä liikunnallisia lahjoja lapsille on tarjolla. Mutta kuten sanotaan, tieto on valtaa, mutta valinnan tekeminen on vielä tärkeämpää. On helppoa juuttua analysointiin ja miettiä, mikä lahja olisi se “täydellinen”. Kyse ei ole siitä, että löytäisit lahjan, joka tekee lapsesta seuraavan Usain Boltin tai Simone Bilesin. Kyse on lahjasta, joka saa lapsen sydämen sykkimään nopeammin (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti).

Viime kädessä, paras lahja on se, joka resonoi lahjansaajan kanssa. Joten, ole tarkkaavainen, kuuntele ja havainnoi. Mitä lapsi pitää hauskaa? Missä hän nauttii olemisesta? Vastaukset näihin kysymyksiin auttavat sinua löytämään lahjan, joka ei ainoastaan ole “cool”, vaan myös innostaa lasta liikkumaan ja kokeilemaan uusia asioita. Onnistunut lahjan antaminen on kuin nappisuoritus urheilussa: se vaatii taitoa, huomiota ja ennen kaikkea, sydäntä.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

Usein kysytyt kysymykset

1. Minkä ikäiselle lapselle liikunnallinen lahja on sopiva?

Ikä ei ole este! On olemassa liikunnallisia lahjoja pienille vauvoille (kuten pehmeitä palloja) ja koululaisille (esim. potkulaudat tai jalkapallot). Tärkeintä on valita lahja lapsen iän ja kiinnostuksen mukaan.

2. Entä jos lapsi ei ole aiemmin ollut kovin liikunnallinen?

Ei huolta! Lahjan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus kokeilla jotakin uutta ja pitää hauskaa. Esimerkiksi frisbee tai jumppanauha voi olla hauska tapa aloittaa. Ja kukapa tietää? Ehkä lahjasi sytyttää uuden harrastuksen kipinän! 🚀

3. Onko olemassa liikunnallisia lahjoja sisätiloihin?

Kyllä vain! Esimerkiksi minitrampoliini, tasapainolauta tai vaikka tanssimatto ovat mahtavia vaihtoehtoja, jotka saavat lapsen liikkeelle myös sisätiloissa – eikä sateetkaan haittaa!

4. Pitääkö liikunnallisen lahjan olla kallis?

Ei todellakaan! Esimerkiksi hyppynaru, lennätin tai vaikka kuminauha voivat maksaa vain muutaman euron, mutta tarjota tunteja ja taas tunteja hauskanpitoa.

5. Kuinka varmistan, että lahja on turvallinen?

Hyvä kysymys! Aina kannattaa tarkistaa lahjan ikäsuositus ja mahdolliset turvallisuusvaroitukset. Ja muistathan – supervoimilla varustettuja aikuisia tarvitaan aina valvomaan pienempien leikkejä.