Lattiapeili

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lattiapeili on erottamaton osa modernia sisustusta, tarjoten sekä käytännöllisen että esteettisen elementin kotiin. Sen ulottuvuudet, pystysuorat linjat ja valon heijastus tuovat syvyyttä tilaan, luoden illuusion suuremmasta huoneesta. Tämän lisäksi se korostaa sisustuksen yksityiskohtia, joiden tarkastelu usein jää pintaa syvemmältä näkymättömiin.

Sijoiteltuna strategisesti, lattiapeili voi muuntaa sekä valaistuksen että sisustuksen tunnelman. Valon heijastuminen peilipinnasta luo dynaamisen valaistusefektin, joka muuttuu päivän mittaan ja vuodenajasta toiseen. Tämä visuaalinen elementti luo jatkuvasti muuttuvan maiseman, joka rikastuttaa sisustuksen kokonaisilmettä ja tekee tilasta elävän.

Muistilista lattiapeilin ostajalle

1. Peilin koko: Suunnittele etukäteen, mihin aiot asettaa peilin ja mieti, minkä kokoinen peili sopii tilaan parhaiten.

2. Materiaalin valinta: Valitse peilin kehysmateriaali huoneesi sisustuksen ja tarpeiden mukaan. Joissakin tapauksissa metalli tai puu voi olla sopiva valinta.

3. Peilin asettelu: Tarkista, onko peiliä helppo liikuttaa ja asetella.

4. Peilin paino: Mieti, onko peili liian painava siirrettäväksi tai käsiteltäväksi itse.

5. Budjetointi: Määritä budjetti ennen peilin ostamista, jotta vältät yli varojen menemistä.

6. Tyyli ja muotoilu: Valitse peili, joka sopii huoneen sisustukseen ja joka miellyttää silmääsi.

7. Tuotearvostelut: Lue muiden asiakkaiden arvostelut peilistä ennen ostamista.

8. Palautus- ja takuuehdot: Tarkista myyjän palautus- ja takuuehdot, jos jostain syystä haluat palauttaa peilin tai jos siinä ilmenee ongelmia.

Tyylikkäitä ja trendikkäitä lattiapeilejä moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen upeita lattiapeilejä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi pienemmällä vaivalla. Toivottavasti tästä listasta on apua!

1. Elegantit mustat kehykset

Elegantit mustat kehykset

Umbra Hub nojaava peili 

200,00 €

* Katso Vekestä

Tyylikäs Umbra Hub lattiapeili erottuu elegantilla mustalla kumikehyksellä. Modernin ajattoman ilmeen tarjoavat pyöristetyt reunat ja kehysten väritys. Sijoita se haluamaasi tilaan tuomaan huoneeseen valoa ja avaruutta tai kiinnitä seinälle luomaan dynaamisen näkökulman.

2. Siroon makuun

Siroon makuun 5

POSEY peili

159,00 €

* Katso Jotexista

Tämä suorakaiteen muotoinen, kapea ja korkea lattiapeili kehyksetöntä alumiinia heijastaa hillityn tyylikkyyden. Sen tukeva jalusta tarjoaa täydellisen kallistuksen peilikuvallesi, mutta voit myös asettaa sen nojaamaan seinään minimalistista tyyliä varten.

3. Ruostumatonta teräsputkea

Ruostumatonta terasputkewa

Lattiapeili Noemi

299,00 €

* Katso Homeroomista

Noemi-lattiapeili hurmaa ainutlaatuisella ja hienostuneella designillaan. Peilin ruostumattomasta teräksestä valmistetut, kiiltävät reunat yhdistettynä pyöristettyihin kulmiin luovat tyylikkään kontrastin ja tekevät siitä nykyaikaisen sisustuselementin.

4. Designtuotteiden ystävälle

Designtuotteiden ystavalle

Woody lattiapeili

488,00 €

* Katso Nordic Nestistä

Eddie Gustafssonin suunnittelema Cooee Designin Woody-sarjan lattiapeili on näyttävä ja luonnonläheinen lisä sisustukseen. Tämä FSC-sertifioidusta tammesta valmistettu peili on kestävä valinta, joka lisää lämpöä ja luonnollista charmia mihin tahansa tilaan.

5. Tyylikästä koristeellisuutta

Tyylikasta koristeellisuutta

Umbra Hubba Arched nojaava peili

200,00 €

* Katso Vekestä

Umbra Hubba Arched lattiapeili luo ainutlaatuisen tunnelman kotiisi sen tyylikkäällä kaarevalla muodolla ja metallireunustalla. Tämä täyspitkä, koristeellinen peili on täydellinen sisustuselementti, joka voidaan asettaa nojaamaan seinää vasten tai kiinnittää seinälle mukana tulevilla tarvikkeilla. Huomaathan, että peili antaa hieman laajentavan kuvan. Tämä lattiapieli on upea lisä esimerkiksi minimalistiseen sisustukseen.

6. Persoonalliseen makuun

Koristeelliseen makuun

Peili Swirl 

399,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä robusti lattiapeili, jossa sivut ovat massiivista mangopuuta, luo lämpimän ja luonnollisen tunnelman tilaan. Peilin yksinkertainen mutta houkutteleva muotoilu yhdistettynä luonnonmateriaalien ylellisyyteen tekee siitä ihanteellisen lisän minkä tahansa kodin sisustukseen.

7. Kaareva puurunko

Kaareva puurunko

Umbra Bellwood kaareva peili

275,00 €

* Katso Vekestä

Umbra Bellwood lattiapeili tuo raikkautta sisustukseen uusiutuvasta puusta valmistetulla kaarevalla rungolla. Tämä kestävä ja tyylikäs peili ei ainoastaan luo uutta ilmettä kodin sisustukseen, vaan tarjoaa myös kaatumisenestoraudat turvallisuuden takaamiseksi.

8. Massiivipähkinäpuuta

Massiivipahkinapuuta

Minna lattiapeili

139,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä massiivipähkinäpuusta valmistettu lattiapeili, jossa on hienostunut ruiskumaalattu pinta on upea lisä mihin tahansa sisustukseen. Se tuo mukanaan maanläheisen säväyksen ja ajattoman charmia mihin tahansa huoneeseen, ollen samalla taideteos sinänsä. Tämä lattiapeili on ihana lisä esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen.

9. Yksinkertaista ja modernia

Peili mustalla kehyksella

Peili mustalla kehyksellä

Alkaen 320,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Essis Collection by Lasilinkki tarjoaa ajattoman ja monikäyttöisen mustakehyksisen lattiapeilin, joka on saatavilla useissa kooissa ja neljässä lasivärissä. Antiikkivärin ansiosta peili tuo mukaan ripauksen hämärää tunnelmaa ja charmiä. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettu peili on pitkäikäinen valinta, joka luo modernia ja minimalistista tunnelmaa eri tiloissa.

10. Varma valinta

Varma valinta 4

Peili Tessa

249,00 €

* Katso Homeroomista

Tämä lattiapeili on valmistettu 100% MDF-levystä, joka on sekä kestävä että ympäristöystävällinen. Ekologisen Flotal E -peilin voi kiinnittää seinään tai sijoittaa vapaasti tilaan tuomaan lisää valoa ja tilantuntua.

11. Näyttävää tyyliä

Nayttavaa tyylia

Peili Portal

499,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä 100% metallirunkoinen lattiapeili on värjätty elektrostaattisesti ja kuivattu uunissa kestävyyden takaamiseksi. Valmistuksessa ei ole käytetty kuparia tai lyijyä, mikä tekee siitä turvallisen ja ympäristöystävällisen valinnan. Peilin ainutlaatuinen ja tyylikäs muotoilu tuo modernia ilmettä mihin tahansa tilaan.

UKK

Mikä on lattiapeili?

Lattiapeili on suuri, useimmiten täysikokoinen peili, joka on suunniteltu seisomaan suoraan lattialla ilman, että se täytyy ripustaa seinään. Lattiapeilin tarkoitus on olla sekä käytännöllinen että esteettinen osa sisustusta.

Miksi valita lattiapeili perinteisen seinäpelin sijaan?

Lattiapeilejä voidaan käyttää monipuolisesti sisustuksessa luomaan tilan tuntua, tuomaan lisää valoa tai tekemään voimakas visuaalinen vaikutus. Koska ne ovat siirreltävissä, ne tarjoavat myös enemmän joustavuutta kuin seinäpeilit.

Miten lattiapeili voidaan integroida osaksi sisustusta?

Lattiapeiliä voidaan käyttää monin tavoin sisustuksessa. Se voidaan sijoittaa seinää vasten, jolloin se luo illuusion suuremmasta tilasta, tai sitä voidaan käyttää jakamaan tilaa tai tuomaan lisää valoa huoneeseen. Lattiapeilin voi myös sijoittaa esineiden, kuten sohvien, tuolien tai pöytien, viereen luomaan visuaalista kiinnostavuutta.

Miten lattiapeiliin voi lisätä omaleimaisuutta?

Lattiapeiliin voi lisätä omaleimaisuutta valitsemalla erityisen kehyksen, joka sopii omaan sisustustyyliin. Voit myös lisätä valaistusta peilin ympärille tai asetella sen lähelle muita sisustuselementtejä, kuten kasveja tai taideteoksia.

Mitä asioita kannattaa pitää mielessä lattiapieliä hankittaessa?

Lattiapeilin hankinnassa on suositeltavaa miettiä, missä huoneessa ja miten peiliä tullaan käyttämään, jotta voidaan valita oikea koko ja tyyli. Lisäksi on hyvä tarkastaa, että peili on tukeva ja turvallinen käyttää, erityisesti jos taloudessa on lapsia tai lemmikkieläimiä.