Lasinen sohvapöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lasinen sohvapöytä on yksinkertainen ja tyylikäs valinta, joka tuo huoneeseen aavistuksen modernia eleganssia. Hienostuneesti muotoiltu ja huolella viimeistelty, se on kodin sisustuksen keskeinen osa, joka täydentää niin perinteisiä kuin moderneja tyylejä. Lasinen pöytä on vankka ja kestävä, mutta samalla kevyen oloinen, ja sen läpikuultavuus luo ilmavuutta ja visuaalista avaruutta.

Lisäksi lasinen sohvapöytä on käytännöllinen valinta monenlaisiin tiloihin. Sen puhtaat linjat ja selkeä muotoilu takaavat sen, että se sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Lisäksi lasin puhdistaminen on helppoa, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan kotiin. Kaiken kaikkiaan lasisessa sohvapöydässä yhdistyvät tyylikkyys, kestävyys ja käytännöllisyys.

Muistilista lasisen sohvapöydän ostajalle

1. Lasin läpinäkyvyys: Lasinen sohvapöytä tuo avoimen ja ilmavan tunnelman tilaan. Tämä voi auttaa tekemään pienestä huoneesta suuremman tuntuista.

2. Pöydän koko: Pöydän koko kannattaa valita tilan ja käytön mukaan. Liian suuri pöytä voi olla hankala pienessä tilassa, mutta liian pieni pöytä ei välttämättä täytä tarpeita.

3. Lasin väri: Lasi voi olla läpinäkyvää, savunharmaata, pronssin sävyistä tai muita värejä. Värivalinta riippuu henkilökohtaisesta mausta ja tilan sisustuksesta.

4. Kehikon materiaali: Lasipöydän kehikon voi olla metallia, puuta tai muovia. Kehikon materiaali vaikuttaa pöydän ulkonäköön, kestävyyteen ja hintaan.

5. Puhdistaminen: Lasipinta näyttää helposti sormenjäljet ja tahrat, joten pöydän puhdistamiseen on kiinnitettävä huomiota.

6. Hinta: Lasipöydät vaihtelevat suuresti hinnan suhteen. On tärkeää miettiä, kuinka paljon on valmis investoimaan pöytään.

7. Tyyli: Pöydän tyylin tulisi sopia muuhun sisustukseen. Esimerkiksi moderni lasipöytä voi näyttää oudolta perinteisen sisustuksen keskellä.

8. Toimitus ja kokoonpano: Jotkut lasiset sohvapöydät toimitetaan osissa, jotka pitää koota itse.

9. Palautus- ja takuupolitiikka: Jos pöytä ei täytä odotuksia tai jos siinä ilmenee ongelmia, on tärkeää tietää, miten palautus tai takuu toimii.

Trendikkäitä lasisia sohvapöytiä moneen eri makuun

Olemme koonneet yhteen upeita lasisia sohvapöytiä, jotta juuri sen omaan kotiin sopivan kappaleen löytäminen olisi helpompaa. Toivottavasti listasta on apua!

1. Varma valinta

Varma valinta 1

Kide sohvapöytä

299,00 €

* Katso Vekestä

Kide-lasisen sohvapöydän elegantti ja huomaamaton muotoilu luo hienostuneen tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Karkaistu lasi yhdessä ilmavien linjojen kanssa tuo keveyttä, ja muoviset jalkatallat tarjoavat tasaisen tuen.

2. Uurrettua lasia

Uurrettua lasia

DOMINGO sohvapöytä

499,00 €

* Katso Jotexista

DOMINGO-lasisessa sohvapöydässä yhdistyvät nelikulmainen muotoilu ja 80-luvun viehätys. Uurrettu lasi ja jauhemaalattu teräsputkirunko luovat yhdessä uskomattoman uuden ja viehättävän kokonaisuuden.

3. Näyttävää peililasia

Nayttavaa peililaisa

Pöytä Ponti peililasia

299,99 €

* Katso Homeroomista

Ponti-lasisessa sohvapöydässä on kiehtova yhdistelmä modernia designia ja retrohenkistä tunnelmaa. Peililasista valmistetut sivut ja pöytälevy sekä piilojalat luovat illuusion leijuvasta pöydästä, ja FSC-sertifioitu MDF-levyrunko takaa tukevuuden.

4. Upeaa muotoilua

Upeaa muotoilua

Umbra Madera pyöreä sohvapöytä

380,00 €

* Katso Vekestä

Tämä moderni, pyöreä lasinen sohvapöytä on taideteos sinänsä. Korkealaatuinen, 10 mm karkaistu lasikansi ja saarniviilusta valmistettu jalkaosa, jossa on ripaus eukalyptuspuuta, yhdistyvät luomaan ainutlaatuisen ja kestävän pöydän, joka vetää katseet puoleensa. Tämä lasinen sohvapöytä on upea lisä esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen.

5. Lounge-tyyliä

Lounge tyylia

DORNO sohvapöytä

599,00 €

* Katso Jotexista

Pyöreä lasinen sohvapöytä, jossa on elegantti ruostumattomasta teräksestä valmistettu pilarijalka, on täydellinen yhdistelmä modernia tyyliä ja kestävyyttä. Jalka näkyy lasipinnan läpi, luoden harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

6. Retroon makuun

Retroon makuun

Sohvapöytä Manita

439,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä sohvapöytä on yksinkertainen, mutta tyylikäs. Kiillotettu ruostumaton teräsjalusta ja 10 mm paksu karkaistu lasipöytälevy tekevät siitä vankan ja modernin lasisen sohvapöydän, joka on ajaton lisä mihin tahansa kotiin.

7. Pieneenkin tilaan

Pieneenkin tilaan

Kide sohvapöytä

199,00 €

* Katso Vekestä

Kide-lasinen sohvapöytä hurmaa kepeydellään ja sirolla olemuksellaan. Sen sulavalinjainen muotoilu ja kirkas karkaistu lasipinta tekevät siitä ihanteellisen lisän pieniin tiloihin, jotka kaipaavat keveyttä. Kirkkaat, muoviset jalkatallat lisäävät tukevuutta.

8. Siroa muotoilua

Siroa muotoilua 1

Missi sohvapöytä

469,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä vakaa, pyöreä sohvapöytä on valmistettu metalliputkesta ja varustettu kahdella karkaistulla lasilevyllä. Sen elegantti muotoilu ja kestävät materiaalit tekevät siitä vankan ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin.

9. Uniikkiin makuun

Uniikkiin makuun 2

Sohvapöytä Milkma

249,99 €

* Katso Homeroomista

Yksinkertainen, mutta elegantti, tämä lasinen sohvapöytä on valmistettu 10 mm paksusta karkaistusta lasista. Sen minimalistinen muotoilu ja lasipinta luovat selkeän ja modernin ilmeen, joka sopii moneen sisustustyyliin. Tämä lasinen sohvapöytä on täydellinen lisä minimalistiseen sisustukseen.

10. Savunväristä lasia

Savunvarista lasia

PLUM sohvapöytä

174,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä lasinen sohvapöytä on yhdistelmä kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Sen jalat ovat vahvaa epoksimaalattua terästä ja savunvärinen karkaistu lasipöytälevy tuo elegantin säväyksen mihin tahansa sisustukseen.

11. Lasia ja tummaa puuta

Lasia ja tummaa puuta

Sohvapöytä Bubble

239,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä kiinteä ja tyylikäs lasinen sohvapöytä on 100% karkaistua lasia ja sen runko on vahvaa melamiinipinnoitettua lastulevyä. Sen kompakti koko tekee siitä täydellisen lisän moneen tilaan.

UKK

Minkä tyylisiä lasisia sohvapöytiä on saatavilla?

Lasiset sohvapöydät ovat saatavilla monissa tyyleissä, mukaan lukien moderni, teollinen, rustiikki, minimalistinen ja perinteinen, joten niitä voidaan käyttää monenlaisissa sisustustyyleissä.

Miten lasinen sohvapöytä puhdistetaan?

Lasiset sohvapöydät voidaan puhdistaa yleisellä lasinpuhdistusaineella ja pehmeällä liinalla. Vältä hankaavia puhdistusaineita tai -välineitä, jotka voivat naarmuttaa lasin pintaa.

Miksi valita lasinen sohvapöytä?

Lasinen sohvapöytä on suosittu valinta monissa kodeissa sen elegantin muotoilun ja monipuolisuuden vuoksi. Lasi päästää valon läpi, mikä auttaa luomaan avoimen ja ilmavan tunnelman. Lisäksi lasiset pöydät voivat sopia moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

Voiko lasisen sohvapöydän yhdistää muihin materiaaleihin?

Kyllä, lasiset sohvapöydät sopivat hyvin yhteen monien muiden materiaalien kanssa. Ne sopivat erityisen hyvin metallisten tai puisten huonekalujen kanssa.

Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun valitaan lasista sohvapöytää?

Muutamia tärkeitä tekijöitä ovat pöydän koko, lasin laatu ja väri, pöydän muoto ja tyyli sekä budjetti. Lisäksi kannattaa miettiä, kuinka pöytä sopii muuhun sisustukseen.