Lasinen ruokapöytä

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kun mietitään kodin sisustusta, lasinen ruokapöytä voi olla loistava valinta lisäämään tilaan avaruutta ja valoisuutta. Sen kirkas pinta heijastaa valoa kauniisti, mikä saa huoneen tuntumaan suuremmalta ja kutsuvammalta. Tämä ominaisuus tekee siitä erinomaisen valinnan pienempiin asuntoihin tai tiloihin, joissa halutaan maksimoida luonnonvalon määrä.

Lisäksi lasiset ruokapöydät tuovat ripauksen modernia eleganssia sisustukseen, mukautuen helposti erilaisiin tyyleihin, olipa kyseessä sitten minimalistinen, skandinaavinen tai jopa perinteisempi sisustustyyli. Niiden neutraali ilme mahdollistaa monenlaisten tuolien ja sisustuselementtien yhdistämisen, antaen sinulle vapauden luoda yksilöllisen ja viihtyisän ruokailutilan.

7 Upeaa lasista ruokapöytää

Olemme koonneet yhteen upeimmat lasiset ruokapöydät, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi helpommin!

1. Pyöreä ruokapöytä uniikilla jalalla

Boogie pyorea ruokapoyta

Boogie pyöreä ruokapöytä

990,00 €

* Katso Snugilta

Tämä lasinen ruokapöytä tuo tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä jokaiseen ruokailuhetkeen. Sen yksittäinen puujalka ja pyöreä muoto mahdollistavat vieraidesi ympäröivän sen mukavasti, ja lasikansi tuo keveyttä ja eleganssia tilaan. Täydellinen niille, jotka arvostavat kotoisuutta ja lämpöä sisustuksessaan, tämä pöytä lupaa kestävyyttä ja monipuolisuutta, olipa kyseessä sitten intiimi ateria tai suurempi kokoontuminen.

2. Moderniin makuun

Milli ruokapöytä 180×90 cm

249,00 €

* Katso Vekeltä

Modernin kodin sydämeen sopii täydellisesti lasinen ruokapöytä, jonka metallirunko ja värjätty lasikansi huokuvat tyylikkyyttä. Sen mitat, 180×90 cm, tarjoavat runsaasti tilaa ruokailuryhmälle, ja sen siro muotoilu tekee siitä näyttävän lisän mihin tahansa tilaan. Yhdistä se harkittuihin tuoleihin, ja luo ruokailutilaan ilmapiiri, joka kutsuu yhteisiin hetkiin.

3. Design huonekalujen ystävälle

Nayttokuva 2024 02 03 083855

Anemone ruokapöytä Ø110 cm

2 800,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ekbacken Studiosin Anemone-sarjan lasinen ruokapöytä on kestävän kehityksen taidonnäyte. Sen kierrätysmateriaaleista valmistettu alusta yhdistettynä selkeään lasipintaan tarjoaa sekä tyylikkyyttä että ympäristötietoisuutta kotiisi. Tämä pöytä ei ole vain ruokailutilasi keskipiste, vaan myös keskustelunavaaja ekologisen valinnan merkityksestä.

4. Massiivitammea ja lasia

Malevik ruokapoyta

MALEVIK ruokapöytä

699,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä FSC-sertifioidusta tammesta ja lasista valmistettu lasinen ruokapöytä on suunniteltu tuomaan ilmavuutta ja keveyttä ruokailutilaan. Jalustan tyylikäs muotoilu yhdessä lasipinnan kanssa luo ainutlaatuisen ilmeen, joka heijastaa luonnonvaloa ja tekee tilasta avaramman. Täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kestävää kauneutta ja toimivuutta.

5. Ruokapöytä uniikkiin makuun

Mekko ruokapoyta

MEKKO ruokapöytä

1 599,00 €

* Katso Jotexilta

Lasinen ruokapöytä, jossa innovatiivinen rautaritilän ja lasin yhdistelmä, tuo ruokailuhetkiin ainutlaatuista tyyliä. Tämän pöydän rautainen runko ja säädettävät jalat tarjoavat vankan perustan, ja lasipinta lisää juhlavuutta jokaiseen ateriaan. Sopii täydellisesti sekä keittiöön että erilliseen ruokailutilaan, ja sen monipuolinen muotoilu antaa tilalle modernin ilmeen.

6. Selkeä ja moderni design

Ruokapoyta Bari 150

Ruokapöytä Bari 150

389,00 €

* Katso Homeroomilta

Lasinen ruokapöytä Bari-mallistosta edustaa modernia suunnittelua parhaimmillaan, yhdistäen vakaan metallirungon ja kirkkaan lasipinnan. Tämä pöytä tuo ruokailutilaan sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Sen minimalistinen muotoilu ja innovatiivinen kontrasti tekevät siitä täydellisen valinnan nykyaikaiseen kotiin, joka arvostaa selkeitä linjoja ja visuaalista keveyttä.

7. Puulta näyttävät teräsjalat

Poyta Full Argo O 119 cm

Pöytä Full Argo Ø 119 cm

469,99 €

* Katso Homeroomilta

Full Argo -lasinen ruokapöytä viehättää ainutlaatuisella muotoilullaan, jossa yhdistyvät pyöreä, karkaistu lasipöytälevy ja puumaiset teräsjalat. Suuren, 119 cm halkaisijan myötä pöytä tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollistaa mukavan istumajärjestelyn. Ristikkäin asetetut jalat tuovat vakautta ja tyylikkyyttä, tehden tästä pöydästä keskipisteen jokaiseen ruokailutilaan.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva valkoinen ruokapöytä?

Kun olet päättänyt hankkia lasisen ruokapöydän, on tärkeää miettiä muutamia avainasioita varmistaaksesi, että löydät juuri oikean mallin kotiisi. Ensimmäiseksi, harkitse pöydän kokoa ja muotoa suhteessa tilaasi. Muista, että pöydän tulisi olla sopivan kokoinen ruokailuun, mutta samalla jättää riittävästi tilaa liikkumiselle.

Toiseksi, kiinnitä huomiota lasin laatuun ja kestävyyteen. Varmista, että valitsemasi pöytä on valmistettu laadukkaasta lasista, mikä lisää sen turvallisuutta ja pitkäikäisyyttä. Tämä on erityisen tärkeää, jos kotona on lapsia. Näitä seikkoja puntaroimalla ja huolellisesti valitsemalla voit löytää lasisen ruokapöydän, joka ei ainoastaan täytä toiminnallisia tarpeitasi, vaan myös kohottaa kotisi estetiikkaa ja tuo iloa moniksi vuosiksi. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua löytämään se täydellinen kaluste, joka tekee kodistasi juuri sinun näköisesi.

Usein kysytyt kysymykset

1. Onko lasinen ruokapöytä kestävä?

Kyllä, useimmat lasiset ruokapöydät on valmistettu karkaistusta lasista, mikä tekee niistä huomattavasti kestävämpiä ja iskunkestäviä. On tärkeää valita pöytä, joka on suunniteltu kestämään arjen käyttöä.

2. Voiko lasisen ruokapöydän pinnalle jäädä naarmuja tai muita jälkiä?

Lasipinnat voivat olla alttiita naarmuille ja sormenjäljille, mutta säännöllinen puhdistus ja asianmukainen huolto auttavat pitämään pöydän hyvännäköisenä. Vältä terävien esineiden vetämistä pöydän pinnalla.

3. Miten lasista ruokapöytää tulisi hoitaa ja puhdistaa?

Puhdista lasinen ruokapöytä miedolla saippuavedellä tai lasinpuhdistusaineella ja kuivaa se puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla. Vältä hankaavia puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa lasipintaa.

4. Soveltuuko lasinen ruokapöytä kaikenlaisiin sisustustyyleihin?

Lasinen ruokapöytä on monipuolinen valinta, joka sopii useimpiin sisustustyyleihin sen ajattoman ja elegantin ulkonäön ansiosta. Se tuo keveyttä ja avaruutta tilaan, tehostaen muita sisustuselementtejä.

5. Onko lasinen ruokapöytä turvallinen valinta lapsiperheille?

Karkaistusta lasista valmistetut ruokapöydät ovat turvallisempia, sillä ne kestävät paremmin iskuja ja, mikäli ne särkyvät, hajoavat pieniksi, tylppäpäisiksi palasiksi. On kuitenkin tärkeää valita pyöreäkulmainen pöytä ja varmistaa, että lapset eivät kiipeile tai seiso pöydällä turvallisuusriskien minimoimiseksi.