Lankkupöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lankkupöytä on trendikäs lisä oman kodin sisustukseen. Ne ovat paitsi kauniita ja kestäviä, myös erittäin monikäyttöisiä, ja ne voidaan räätälöidä mihin tahansa sisustukseen. Pöydät, jotka on tehty joko yksittäisestä, pitkästä puulankusta tai useasta yhdistetystä lankusta, tuovat mukanaan vankan, luonnollisen tunnelman, joka yhdistää modernin ja rustiikkisen tyylin.

Niiden suosio ei ole ainoastaan osoitus puun ajattomasta vetovoimasta, vaan myös nykyisten sisustussuunnittelutrendien painottumisesta kestävyyteen ja luonnonmateriaalien käyttöön. Lankkupöydät, joiden design ja muotoilu voi vaihdella minimalistisesta ja sileästä karkeaan ja käsintehtyyn, täyttävät sekä käytännöllisen että esteettisen tarpeen, luoden tilaan syvyyttä ja luonnetta.

Muistilista lankkupöydän ostajalle

1. Valitse oikea koko: Mieti, kuinka suuren pöydän tarvitset. Mittaa tila, johon aiot sijoittaa pöydän.

2. Materiaalin valinta: Mieti, millaisen materiaalin haluat pöytään. Haluatko esimerkiksi massiivipuuta, vaneria vai komposiittimateriaalia?

3. Pöydän pinta: Pidätkö sileästä pinnasta vai saako pöydän pinta olla karhea?

4. Pöydän väri: Mieti, minkä värisen pöydän haluat. Haluatko pöydän puunvärisenä vai maalattuna tai käsiteltynä jollakin tavalla?

5. Budjetti: Selvitä, kuinka paljon olet valmis maksamaan pöydästä. Haluatko investoida kalliimpaan, kestävämpään pöytään vai etsitkö edullisempaa vaihtoehtoa?

6. Ympäristöystävällisyys: Onko sinulle tärkeää, että pöytä on valmistettu ympäristöystävällisesti?

7. Toimitusehdot: Tutki, mitkä ovat kunkin myyjän toimitusehdot. Sisältyykö toimitus hintaan, vai pitääkö se maksaa erikseen?

8. Kokoonpano: Tarvitsetko pöydän valmiiksi kasattuina vai oletko valmis kokoamaan sen itse?

9. Takuu: Tutki, millainen takuu pöydällä on.

10. Palautus- ja vaihto-oikeus: Selvitä, miten palautus tai vaihto tapahtuu, jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

11. Yhteensopivuus: Tarkista, että pöytä sopii yhteen muun sisustuksen tai kalusteiden kanssa.

12. Käyttö- ja hoito-ohjeet: Selvitä, miten pöytää tulee käsitellä ja hoitaa, jotta se pysyy hyvänä pitkään.

Upeita lankkupöytiä moneen eri makuun

1. Näyttävä lankkupöytä

Nayttava lankkupoyta

Lana lankkupöytä

489,00 €

* Katso Vekestä

Luo kodikkuutta Lana-lankkupöydällä, jonka kestävä ja ekologinen mäntykansi esittelee ylpeästi luonnolliset puusyyt. Vesitiivistä liimausta käytetään yhdistämään kaksi liimapuulankkua, joita tukee mäntyjalat. Erikoisharjauksen avulla puun ainutlaatuinen luonne ja kauneus korostuvat.

2. Upeaa massiiviakasiaa

Upeaa massiviakasiaa

Pöytä Alaia

999,99 €

* Katso Homeroomista

Tämä rustiikkinen lankkupöytä yhdistää massiiviakaasista valmistetun levyn raakametallisiin jalkoihin, luoden tasapainoisen ja modernin ilmeen. Akasiapuun luonnolliset sävyt antavat lämpimän kosketuksen, joka korostuu metallijalkojen kylmää teollisuustyyliä vasten.

3. Laadukasta massiivitammea

Laadukasta massiivitammea e1688713904701

Veini tammi lankkupöytä 

799,00 €

* Katso Vekestä

Nauti jokapäiväisistä aterioista tyylikkään Veini-lankkupöydän äärellä, joka on valmistettu massiivitammesta ja tuo kestävyyden tunteen kotiisi. Kaksi erillistä, 3,6 cm paksua liimapuulevyä luovat pöydän kannen, jossa sävyerot ja puukuvionnit tekevät jokaisesta pöydästä ainutlaatuisen, viitaten puun luonnolliseen vaihteluväliin. Tämä pöytä on upea lisä minimalistiseen sisustukseen!

4. Savustettua ja öljyttyä tammea

Savustettua ja oljyttya tammeaw

Pöytä Mesa

444,80 €

* Katso Homeroomista

Tämä hienostunut sohvapöytä on valmistettu savustetusta ja öljytystä tammesta, tuoden luonnon elementtejä olohuoneeseesi. Teräsjalat antavat jämäkän tuen aaltomaisille reunille, joita myötäillen tammilankku on muotoiltu, luoden elegantin ja ainutlaatuisen ilmeen.

5. Vaaleaan makuun

Vaaleaan makuun e1688714270708

Triangel lankkupöytä

599,00 €

* Katso Vekestä

Triangel-lankkupöytä tekee vaikutuksen tyylikkäällä ja näyttävällä ulkomuodollaan. Kestävä, vesitiivisteellä liimattu liimapuukansi koostuu kahdesta lankusta, jotka yhdistävät luonnon kauneuden maalattujen metallijalkojen vakauteen. Erikoisharjaus korostaa puun syitä ja kuvioita, luoden eläväisen ja mielenkiintoisen pinnan.

6. Siroon makuun

Siroon makuun 3

Ruokapöytä Kvilt

379,99 €

* Katso Homeroomista

Modernin ja minimalistisen muotoilun ruokapöytä, jossa viilutetun MDF-levyn pöytälevy yhdistyy jauhemaalattuihin metallijalkoihin. Pitkien sivujen epäsäännölliset reunat lisäävät rohkeaa ilmettä ja luovat kontrastia pöydän muuten sileälle ja kiiltävälle pinnalle.

7. Ihana pyöreä lankkupöytä

Ihana pyorea lankkupoyta

Lana pyöreä lankkupöytä

468,00 €

* Katso Vekestä

Lana-lankkupöytä, kestävää ja ekologista mäntyä, luo kodikkaan tunnelman pyöreällä muotoilullaan. Kahden liimapuulankun muodostama pöytälevy on liimattu yhteen vedenkestävällä liimalla, ja sen pintaa korostaa erikoisharjaus, joka paljastaa kauniisti puun luontaiset syyt ja epätasaisuudet.

8. Harmaata ja valkoista

Harmaata ja valkoista

Honka lankkupöytä 

589,00 €

* Katso Vekestä

Monikäyttöinen Honka-ruokapöytä, suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön, tuo vankan ja tyylikkään lisän tilaan kuin tilaan. Pöydän kannen muodostavat kaksi leveää liimapuulankkua, liitetty yhteen vedenkestävällä liimalla. Vankat jauhelakatut metallijalat tarjoavat vakauden, ja niiden sijainnin voi valita joko päätyihin tai sisemmäksi, mukauttaen pöydän sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Tämä lankkupöytä on ihana lisä skandinaaviseen sisustukseen!

9. Suuremmalle perheelle

Suuremmalle perheelle

Honka lankkupöytä

468,00 €

* Katso Vekestä

Tyylikäs Honka-lankkupöytä yhdistää kahden liimapuulankun muodostaman kannen tukeviin puujalkoihin ja metalliseen tukitankoon, joka lisää vahvuutta ja näyttävyyttä. Tukitangot kiinnitetään runkoon ja jalat voidaan asettaa joko päätyihin tai sisemmäksi, mahdollistaen joustavuuden pöydän sijoittelussa.

10. Tummaan makuun

Tummaan makuun

Honka lankkupöytä 

418,00 €

* Katso Vekestä

Honka-lankkupöytä tarjoaa tyylikkyyttä ja toimivuutta kahden leveän liimapuulankun kanssa, jotka on liitetty yhteen vedenkestävällä liimalla. Puujalkojen tukevuus ja näyttävä metallinen tukitanko tekevät siitä varman valinnan. Jalkojen sijoittelu tarjoaa joustavuutta, ja ne voidaan kiinnittää joko pöydän päähän tai keskemmälle, mikä lisää monipuolisuutta.

11. Pieneenkin tilaan

Pieneenkin tilaan 1 e1688715053337

Honka lankkupöytä

539,00 €

* Katso Vekestä

Honka-ruokapöytä on tyylikäs ja jykevä lisäys mihin tahansa sisä- tai ulkotilaan. Pöydän kansi koostuu kahdesta leveästä liimapuulankusta, jotka on liitetty yhteen vedenkestävällä liimalla. Pöytä sopii monenlaiseen sisustukseen, ja sen äärelle on helppo sijoittaa erityylisiä tuoleja. Jauhemaalatut metallijalat tarjoavat kestävyyttä ja ne voidaan sijoittaa joko pöydän päähän tai keskelle, tarjoten lisää tilaa.

UKK

Mitä materiaaleja käytetään lankkupöytien valmistukseen?

Lankkupöydät tehdään tyypillisesti massiivipuusta, ja ne voivat olla valmistettu monista erilaisista puulajeista, kuten tammi, mänty, leppä tai jalava. Materiaali valitaan usein sen värisävyn, tekstuurin ja kestävyyden perusteella.

Miten lankkupöytä vaikuttaa huoneen ilmeeseen?

Lankkupöytä tuo huoneeseen lämpimän, maalaismaisen tunnelman. Se luo yleensä luonnollisen ja rennon ilmapiirin, ja se voi toimia huoneen keskipisteenä.

Kuinka lankkupöydän voi yhdistää muuhun sisustukseen?

Lankkupöytä sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Se voi olla kaunis kontrasti modernimmille, metallisille tai lasisille sisustuselementeille, tai se voi täydentää muita luonnonmateriaaleja, kuten villaa tai kiveä.

Miten lankkupöydän koko valitaan?

Lankkupöydän koko riippuu tilasta, johon se on tarkoitettu. Suuret pöydät sopivat hyvin tilavampiin oleskelu- ja ruokailutiloihin, kun taas pienemmät versiot sopivat pienempiin tiloihin tai sivupöydiksi.

Voiko lankkupöydän valmistaa itse?

Kyllä, lankkupöydän voi valmistaa itse, jos sinulla on tarvittavat taidot ja välineet. Puutyöt vaativat kuitenkin tiettyjä taitoja ja oikeanlaista työkalua, joten DIY-projekti ei ehkä sovi kaikille.

Mikä tekee lankkupöydästä ekologisen valinnan?

Lankkupöytä on kestävä ja pitkäikäinen huonekalu, joka voi kestää sukupolvien ajan. Lisäksi, jos valitset pöydän, joka on valmistettu kestävästi tuotetusta puusta tai kierrätysmateriaaleista, teet ympäristöystävällisen valinnan.