Lahjakortti isälle

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lahjakortti isälle on yksi suosituimmista ja käytännöllisimmistä lahjoista, joita monet valitsevat ilahduttaakseen perheenjäsentään. Lahjakortti voi olla oiva ratkaisu, kun halutaan antaa isälle mahdollisuus valita itse oma lahjansa, tai kun ei ole varmuutta siitä, mitä hän juuri nyt eniten kaipaisi. Usein lahjakortit tarjoavat vapautta ja joustavuutta, sillä ne eivät rajoitu tiettyyn tuotteeseen tai palveluun, vaan antavat vastaanottajalleen vapauden tehdä valinta omien toiveidensa ja tarpeidensa mukaan.

Toisaalta, lahjakortti isälle voi myös olla merkki siitä, että on paneutunut lahjan antamiseen ja miettinyt lahjansaajaa, valiten tarkoin sopivan liikkeen tai palvelun lahjakortille. Se voi olla esimerkiksi suosikkiharrastukseen liittyvä, tai ehkä paikkaan, jossa isä ei ole koskaan ennen käynyt, mutta on aina halunnut. Olipa kyseessä sitten urheiluliike, ravintola, teatteri tai vaikkapa musiikkikauppa, lahjakortti antaa isälle mahdollisuuden nauttia lahjastaan juuri silloin, kun se hänelle parhaiten sopii.

11 Ajattelevaista lahjakorttia isälle

Olemme koonneet yhteen mahtavia lahjakortteja isälle, jotta juuri se oikea olisi helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua!

1. Lahjakortti lukevalle isälle

adlibris lahjakortti 1

Adlibris -lahjakortti

Alkaen 15,00 €

* Katso Adlibrikselta

Hemmottele isääsi kirjallisuuden maailmalla! Adlibriksen lahjakortti isälle on täydellinen valinta lukuhetkiin. Voimassa vuoden ja helposti lähetettävissä sähköpostilla – täydellinen viime hetken lahja.

2. Lahjakortti ulkoilevalle isälle

Revolutionrace lahjakortti

RevolutionRace -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso RevolutionRacelta

Anna isällesi vapaus valita parhaat ulkoiluasusteet RevolutionRacen lahjakortilla. Tyylikkäät ja laadukkaat vapaa-ajan vaatteet ovat vain klikkauksen päässä.

3. Lahjakortti auton omistajalle

Autodude lahjakortti

Autodude -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso Autodudelta

Etkö tiedä, mikä saisi isän hymyilemään? AUTODUDE.fi:n lahjakortti isälle on takuuvarma valinta. Laadukkaat autonhoitotuotteet odottavat!

4. Lahjakortti saunojalle

Kaurilan sauna

Kaurilan Saunan online-lahjakortti

Alkaen 20,00 €

* Katso Kaurilan Saunalta

Lahjoita isällesi rentouttava hetki Kaurilan Saunan verkkokaupassa. Tämä lahjakortti isälle tarjoaa valikoiman luonnonkosmetiikkaa ja ekotuotteita – luksusta arjen keskelle.

5. Kylpytakkeja ja paljon muuta

Luin Living lahjakortti 1

Luin Living -lahjakortti

Alkaen 25,00 €

* Katso Luin Livingiltä

Isäsi ansaitsee parasta kotona. Luin Livingin lahjakortti isälle on ideaalinen lahja, joka antaa hänelle vapauden valita juuri ne oikeat tuotteet hemmotteluhetkiin.

6. Lahjakortti kahvin ystävälle

Slurp lahjakortti 1

Sähköinen kahvielämyslahjakortti

Alkaen 25,76 €

* Katso Slurpilta

Anna isällesi herkullinen SLURP-kahvielämys! Tämä sähköinen lahjakortti isälle tuo hänen kuppiinsa huolella valitun kahvin mukanaan. Mukauta elämys isän makumieltymyksien mukaisesti.

7. Lahjakortti innokkaalle sisustajalle

Vallila lahjakortti

Vallila -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso Vallilalta

Yllätä isäsi Vallilan tyylikkäällä sisustusvalikoimalla. Sähköinen lahjakortti isälle on täydellinen tapa tuoda tuulahdus uutta kotiin, olipa kyseessä sitten uusi matto tai verho.

8. Lahjakortti retkeilijälle

Partioaitta

Partioaitta -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso Partioaitalta

Luontoa rakastava isäsi ansaitsee parhaat varusteet. Partioaitan lahjakortti isälle on ikkuna ulkoilun, retkeilyn ja vaelluksen maailmaan. Anna hänen valita omat suosikkinsa.

9. Pientä kivaa lahjakortilla

Coolstuff lahjakortti

Coolstuff -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso Coolstuffilta

Haluatko tarjota isällesi valinnanvapauden? Tämä digitaalinen lahjakortti isälle on kuin monipuolinen yllätyspaketti, joka avautuu monin eri tavoin.

10. Laadukkaita alusvaatteita lahjakortilla

Blackhorse lahjakortti

Black Horse -lahjakortti

Alkaen 30,00 €

* Katso Black Horselta

Anna isällesi mahdollisuus hemmotella itseään Black Horse -verkkokaupassa. Valitse sopiva summa ja toimita sähköinen lahjakortti isälle vaivattomasti.

11. Lahjakortti ulkoilmaihmiselle

Scandinavian outdoor lahjakortti

Scandinavian Outdoor -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso Scandinavian Outdoorilta

Kun tiedät isäsi rakastavan ulkoilua, muttet tiedä hänen seuraavaa hankintaansa, lahjakortti isälle on varma valinta. Anna hänelle mahdollisuus päättää itse seuraava seikkailunsa.

40 lahjaideaa miehelle tausta

Kuinka onnistua ostamaan juuri se oikea lahjakortti isälle?

Lahjakortin valitseminen isälle saattaa aluksi tuntua yksinkertaiselta tehtävältä, mutta se vaatii harkintaa ja pohdintaa. Jokainen isä on yksilö omilla harrastuksillaan, mieltymyksillään ja tarpeillaan. Siksi on tärkeää tietää, mikä häntä kiinnostaa tai mitä hän saattaisi tarvita tulevaisuudessa. Onko hän innokas golfaaja, musiikin ystävä, kirjojen lukija tai gourmet-ruokaharrastaja? Vasta kun tuntee lahjan saajan syvemmin, voi löytää sen oikean lahjakortin, joka tuo hymyn hänen huulilleen.

Toisaalta, lahjakortin ostamisen ei tulisi olla liian stressaava kokemus. Sen pääidea on antaa saajalle vapaus valita itselleen mieluinen lahja. Vaikka lahjakortti ei olisikaan täydellisesti kohdennettu, sen antaminen osoittaa, että haluaa isän itse päättävän, mikä hänelle sopii parhaiten. Loppujen lopuksi, ajatus ja vaiva, jonka laittaa lahjan valitsemiseen, on usein se, mikä merkitsee eniten.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

Mistä voin ostaa lahjakortin isälleni?

Lahjakortteja voi ostaa monista eri paikoista riippuen isäsi mielenkiinnonkohteista. Yleisiä paikkoja ovat kirjakaupat, ravintolat, elektroniikkaliikkeet, elokuvateatterit tai vaikkapa verkkokaupat. On tärkeää valita lahjakortti, joka sopii parhaiten isäsi harrastuksiin tai mielenkiinnonkohteisiin.

Mikä on tavallinen summa lahjakortille isälle?

Tavallinen summa riippuu lahjan antajan budjetista ja lahjakortin kohteesta. Jos et ole varma, yleiset summat liikkuvat 20-100 euron välillä. Tärkeintä on kuitenkin ajatus lahjan takana, ei sen arvo.

Voiko lahjakortti vanhentua?

Kyllä, monet lahjakortit vanhenevat tietyssä ajassa. On tärkeää tarkistaa vanhenemispäivä ja informoida lahjakortin saajaa siitä, jotta hän voi käyttää sen ennen määräaikaa.

Mitä teen, jos isäni ei halua tai voi käyttää lahjakorttia?

Jotkut liikkeet tai palveluntarjoajat saattavat sallia lahjakortin palautuksen tai vaihdon, mutta tämä ei ole aina mahdollista. On hyvä tarkistaa palautuskäytäntö ennen lahjakortin ostamista. Jos lahjakorttia ei voi palauttaa, voit harkita sen antamista eteenpäin jollekin toiselle.