Lahja vastasyntyneelle

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Lahja vastasyntyneelle? Voi apua! Eikö olekin usein niin, että kun pienokainen saapuu maailmaan, sitä haluaisi osoittaa ilonsa ja rakkautensa täydellisellä lahjalla? Monet meistä ovat siinä tilanteessa, että pää pyörii kaikista ihanista vaihtoehdoista. Voisiko se olla söpö pieni body vai ehkä jotakin käytännöllistä kuten vaippapaketti? Tai mitä jos lähtisitkin liikkeelle hieman luovemmasta kulmasta? Haluan auttaa sinua löytämään sen täydellisen lahjan, joka saa vastasyntyneen vanhempien silmät loistamaan ja sydämet sulamaan.

11 Ajattelevaista ja ihanaa lahjaideaa vastasyntyneelle

Olemme koonneet yhteen aivan ihania lahjaideoita vastasyntyneelle, jotta juuri se täydellinen lahja olisi helpompi löytää!

1. Lahjakortti vauvakirjojen maailmaan

adlibris lahjakortti 1

Adlbris -lahjakortti

Alkaen 15,00 €

* Katso Adlibrikselta

Lahjaidea vastasyntyneelle: Adlibriksen lahjakortti, joka avaa ovet lukemaan tarinoita yhdessä. Tämä kortti on voimassa vuoden, tarjoten lukuelämyksiä perheelle. Sähköinen toimitus takaa, että viime hetken lahja saapuu ajoissa.

2. Laadukkaita vauvanvaatteita lahjakortilla

Polarn O.Pyret lahjakortti

Polarn O.Pyret -lahjakortti

Alkaen 10,00 €

* Katso Polarn O.Pyretiltä

Anna Polarn O.Pyretin lahjakortti lahjaksi vastasyntyneelle! Se on avain ajattomien ja laadukkaiden vauvanvaatteiden maailmaan, antaen perheen valita juuri ne oikeat asusteet pienokaiselle.

3. Ihanan pehmeä vauvapyyhe

Ihanan pehmea vauvapyyhe

Vauvapyyhe 0-5-vuotiaille

69,00 €

* Katso Luin Livingiltä

Etsitkö täydellistä lahjaa vastasyntyneelle? Your Home, Your Spa -vauvapyyhe on pehmeä, imukykyinen ja turvallinen valinta. Reilunkokoinen pyyhe toimii myös viittana, hymyillen nepparikiinnityksen ja suloisten korvien ansiosta!

4. Käytännöllinen kantoliina

Kaytannollinen kantoliina e1691744893703

Raidallinen kantoliina

64,90 €

* Katso Polarn O.Pyretiltä

Uusi lahja vastasyntyneelle: Käytännöllinen kantoliina, joka luo yhteyden sinun ja vauvasi välille. Luomupuuvillasta valmistettu liina rauhoittaa vauvaa, samalla kun se antaa sinulle vapauden liikkua. Mukana selkeät sitomisohjeet.

5. Ihanan pehmeä nalle halittavaksi

Suuri pehmonalle ystavaksi

Gund Toothpick Bear

39,90 €

* Katso Stockmannilta

Ihana lahjaidea vastasyntyneelle: Jumbokokoinen Toothpick nalle, joka on valmis tulemaan perheenne uudeksi halikaveriksi. Tämän modernin ja pehmeän nallen kanssa vauvan unet ovat makeampia ja turvallisempia.

6. Söpö unilelu

Ihana pehmolelu pikkuiselle

Done by Deer iso pehmolelu

43,95 €

* Katso Stockmannilta

Ihastuttava lahja vastasyntyneelle: Done by Deerin “Sea Friends” -sarjan Cute Wally pehmolelu. Tämä mintunvihreä valas tarjoaa kaksi ilmettä; toinen silmä auki, toinen kiinni. Täydellinen kaveri uniaikaan ja leikkihetkiin.

7. Ihana pupu pehmolelu

Ihana pupu pehmolelu

Poppy pupu

22,90 €

* Katso Polarn O.Pyretiltä

Polarn O. Pyret -raitakuosin omaava pehmeä pupu, joka on valmis tulemaan lapsesi ensimmäiseksi unikaveriksi. 31 cm pituus ja pehmeä syleily odottavat!

8. Klassikko viltti jo vuodesta 1976

Klassikko viltti jo vuodesta 1976

Raidallinen viltti

34,90 €

* Katso Polarn O.Pyretiltä

Anna lahja vastasyntyneelle, joka lämmittää – pehmeä luomupuuvillaviltti raitakuosilla. Tämä 84 x 84 cm viltti on monikäyttöinen; toinen puoli on klassisen raidallinen ja toinen yksivärinen.

9. Hassu hiiri-pehmolelu

Hassu hiiri pehmolelu

Monsieur the Mouse -pehmolelu

22,00 €

* Katso Stockmannilta

Monsieur the Mouse -pehmonalle, joka on valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta. Tämä ystävällinen hiiri varustettu nimilapulla seikkailee päivisin lapsesi kanssa ja valvoo unien aikana. Tämä on aivan ihana ja hassu lahja vastasyntyneelle!

10. Käsinukke yhteisiin leikkihetkiin

Kasinukke yhteisiin leikkihetkiin

TRUDI Käsinukke Hippo

29,90 €

* Katso Stockmannilta

Elävöitä tarinankerronta hetkiä sulosella Virtahepo käsinukke lahjalla vastasyntyneelle. Sopii sekä lasten että aikuisten käsille ja on konepestävä 30 asteessa. Turvallinen ja ihana valinta!

11. Söpöt ja pehmeät sukat

Sopot ja pehmeat sukat

Vaaleanvihreät sukat

10,90 €

* Katso Polarn O.Pyretiltä

Mietitkö käytännöllistä lahjaa vastasyntyneelle? Pehmeät luomupuuvillasta tehdyt sukat ovat ihanteellisia. Tämä kaksipakkaus tarjoaa mukavuutta pienille jaloille ja sopii täydellisesti yhteen muiden asusteiden kanssa. Hyödynnä myös erikoistarjousta!

Kuinka onnistua ostamaan juuri se oikea lahja vasta syntyneelle?

Olemme käyneet läpi niin monia ihania lahjaideoita, mutta tiedän, valinta saattaa silti tuntua haastavalta. Haluan kuitenkin rohkaista sinua kuuntelemaan sydäntäsi ja miettimään, mikä lahja tuottaisi eniten iloa ja hyötyä juuri tälle perheelle. Ei ole yhtä oikeaa lahjaa, vaan se, mikä tulee suoraan sydämestä, on aina paras valinta. Muista, että lahjan ei tarvitse olla kallis tai suureellinen, vaan sen arvo mitataan ajatuksella ja rakkaudella, jolla se on valittu. Olen varma, että teet upean päätöksen. Onnea lahjan valintaan!

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

Onko pehmolelu hyvä lahja vastasyntyneelle?

Tietenkin! Pehmolelut ovat ihanan pehmeitä ja moni vauva nauttii niiden halimisesta. Mutta pieni vinkki! Varmista, että pehmolelu on suunniteltu erityisesti vauvoille – näin se on turvallinen ja ilman pieniä osia, joita vauva voisi niellä. Ja hei, kuinka söpöä onkaan, kun pikkuinen pitää omaa ensimmäistä pehmoleluaan kainalossaan? 🧸

Voinko ostaa vaatteita lahjaksi, vaikka en tiedä lapsen kokoa?

Hyvä kysymys! Vastasyntyneille voi usein ostaa kokoja kuten 50-56 cm, mutta jos olet epävarma, isompi koko on usein turvallinen valinta. Lapsi kasvaa nopeasti, ja vaikka vaate olisi aluksi hieman iso, se tulee olemaan sopiva ennemmin kuin uskotkaan!

Mitä lahjoja kannattaa välttää vastasyntyneelle?

Vältä lahjoja, joissa on pieniä irti lähteviä osia tai jotka voivat olla tukehtumisvaara. Myös kovat ja terävät esineet eivät ole suositeltavia. Kun epäilet lahjan sopivuutta, luota vaistoosi!

Onko kirja hyvä lahjaidea vastasyntyneelle?

Kyllä! Vaikka vauva ei itse vielä lue, lukuhetket vanhempien kanssa ovat kullanarvoisia. Kuvakirjat, joissa on suuria, värikkäitä kuvia ja yksinkertaisia tarinoita, ovat erinomaisia. Ja hei, ei ole koskaan liian aikaista aloittaa lapsen kirjahyllyn kokoamista!

Entä lahjakortti? Onko se liian persoonaton?

Ei ollenkaan! Lahjakortti voi olla loistava valinta, jos olet epävarma siitä, mitä vanhemmat tarvitsevat tai haluaisivat. Se antaa heille mahdollisuuden valita itse juuri sen oikean lahjan. Jos mietit lahjakortin persoonallisuutta, voit aina lisätä mukaan pienen, henkilökohtaisen kortin tai kirjeen. Se tekee lahjasta heti lämpimämmän ja yksilöllisemmän.