Kukkataso

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kukkataso voi olla loistava ratkaisu tuomaan viherkasvien kauneuden ja rauhoittavan vaikutuksen osaksi kodin sisustusta. Nämä monitasoiset, pienet huonekalut tarjoavat täydellisen näyttämön lempikasveillesi, samalla tuoden kerroksellisuutta ja mielenkiintoa huoneen ilmeeseen. Tämä elementti tarjoaa käytännöllisen ja samalla esteettisen ratkaisun niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja organisointia.

Kukkatason valinnalla voi tuoda tilaan henkilökohtaisuutta ja luoda viihtyisää tunnelmaa. Eikä vain kasveille, kukkataso voi toimia myös muiden sisustuselementtien, kuten kynttilöiden, valokuvien tai pienesineiden esillepanoon. Niiden monipuolisuus tekee niistä arvokkaan lisän mihin tahansa kotiin, olipa sisustustyylisi sitten yksinkertainen ja puhdas tai rohkeasti kerrostettu.

Millaisia kukkatasoja on saatavilla?

Olemme koonneet yhteen kattavan listan tyylikkäistä vaihtoehdoista, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi pienemmällä vaivalla. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 🩵

1. Mustaksi maalattua rottinkia

Mustaksi maalattua rottinkia

Gerbera rottinkinen kukkataso

144,00 €

* Katso Vekeltä

Tuo luonnonläheisyyttä kotiisi tämän rottinkisen kukkataso Gerberan avulla. Se on suunniteltu täydentämään kotisi lämpöä ja rauhaa, tarjoten samalla tyylikkään paikan lempikukillesi tai toimien ainutlaatuisena sivupöytänä. Mustan sävyn ansiosta se istuu saumattomasti niin moderneihin kuin perinteisiinkin tiloihin.

Monikäyttöisyys
Luonnonmateriaalit
Säväyttävä musta

2. Luonnonläheiseen makuun

Luonnonlaheiseen makuun

Eino sivutaso

239,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Tämä rottinkipunoksinen sivutaso on yhtä monipuolinen kuin kauniskin. Sen voi kuvitella kodin sydämeen, olipa kyse sitten pehmeän päiväpeiton paikasta makuuhuoneessa tai viherkasvin esillepanosta olohuoneessa. Sen ajaton viehätys tukee monenlaista sisustusmaailmaa, tekee kodistasi entistäkin kutsuvamman.

Monikäyttöinen
Ajaton design
Luonnonläheinen

3. Loistava hintalaatusuhde

Loistava hintalaatusuhde

Day Retro pyöreä apupöytä

29,90 €

* Katso Vekeltä

Pieni, pyöreä Day taso tuo tyylikkyyttä pieniinkin tiloihin. MDF-kannen tammenvärinen pinta ja sirot metallijalat luovat ilmavan vaikutelman, tehden siitä täydellisen valinnan kukillesi tai herättämään huomion yöpöytänä makuuhuoneessa. Kokoamisen helppous lisää vain sen viehätystä.

Ilmava muotoilu
Helppo kokoaminen
Tammenvärinen pinta

4. Kaunista 70-luvun tyyliä

Kaunista 70 luvun tyylia

WALLE sivupöytä

429,00 €

* Katso Jotexilta

Elävöitä kodin ilmettä retrohenkisellä kukkatasolla, jossa yhdistyy kromattu teräs ja karkaistu lasi. Tämä 70-luvun inspiraation omaava pöytä tuo mieleen nostalgiset muistot, ollessaan samalla erinomainen paikka kasveillesi tai taideteoksillesi.

Retrotyyli
Karkaistu lasi
Nostalgiset vivahteet

5. Uniikin muotoilun ystävälle

Uniikin muotoilun ystavalle

LOSTALLO sivupöytä

269,00 €

* Katso Jotexilta

Eksklusiivisen LOSTALLO kukkataso luo keskipisteen mihin tahansa huoneeseen. Sen rautainen, aavistuksen rouhea pinta ja näyttävä jalusta tarjoavat ainutlaatuisen alustan viherkasveillesi, tuoden esiin kodin persoonallista tyyliä.

Rouhea pintamateriaali
Ainutlaatuinen muotoilu
Persoonallinen tyyli

6. Tarjoiluvaunu kauniiksi kukkatasoksi

Tarjoiluvaunu kauniiksi kukkatasoksi

Toini tarjoiluvaunu

349,00 €

* Katso Parolan Rottingilta

Toini tarjoiluvaunu sulautuu saumattomasti osaksi modernia oleskelutilaa tai perinteisempää terassia, rikastuttaen tilaa sekä käytännöllisyydellään että lämpimällä estetiikallaan. Sen pyörät ja monikäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen kumppanin viherkasveille – viehättävä tapa tuoda luontoa lähemmäs arkea.

Monikäyttöinen
Rottinkinen
Pyörillä

7. Kauniiksi katseenvangitsijaksi

Kauniiksi katseenvangitsijaksi

BOOM sivupöytä

299,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä sohvapöytä muuntuu leikkisästi kukkatasoksi, tuoden huoneeseen ainutlaatuista dynaamisuutta aaltoilevan muotoilunsa ja kestävän mattapinnan kautta. Pienikin viherkasvi kohoaa tämän pöydän päällä kunniapaikalle, tehden tilasta elävämmän.

Aaltoileva muotoilu
Energisoiva
Mattapintainen

8. Yksinkertaista mutta kaunista

Yksinkertaista mutta kaunista

VALENCIE sivupöytä

269,00 €

* Katso Jotexilta

VALENCIE-kukkataso, epäsymmetrisellä eleganssillaan, luo tasapainoista kauneutta mihin tahansa nurkkaan. Sen siro muoto tarjoaa ihanteellisen alustan kukkakimpuille, asettaen ne keskipisteeksi minimalistisella otteella.

Linjakas
Siron siro
Stabiili

9. 80-luvun nostalgiaa

80 luvun nostalgiaa

DOMINGO sivupöytä

349,00 €

* Katso Jotexilta

DOMINGO sivupöytä tuo ripauksen retroa samalla, kun se tarjoaa modernin näyttämön viherkasveille. Lasinen pinta ja metallinen runko yhdistyvät luomaan kestävän, mutta ilmavan alustan kodin vihreydelle.

Retrohenkinen
Lasipintainen
Monikäyttöinen

10. Täydellinen skandinaaviseen kotiin

Taydellinen skandinaaviseen kotiin 1

Ruuhi moduuli

179,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Ruuhi moduuli, ajattomuudessaan, toimii harmonisesti kaikissa tiloissa, antaen kasveillesi kodikkaan esillepanon. Sen modulaarinen muotoilu mahdollistaa kasvien asettelun juuri niin kuin sinulle sopii, tuoden joustavuutta sisustukseen.

Klassinen muotoilu
Modulaarinen
Puinen

11. Suomessa valmistettua laatua

Suomessa valmistettua laatua

Lasilinkki peilipylväs

310,00 €

* Katso Made in Finland Shopilta

Essis Collectionin Peilipylväs-kukkataso heijastaa kauneutta ja valoa, luoden illuusion suuremmasta tilasta. Käsityönä valmistettu, se tarjoaa kestävän ja tyylikkään alustan kukillesi, kylväen ympärilleen tyylikkyyttä ja avaruutta.

Tilaa laajentava
Monipuolinen
Valoa heijastava

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva kukkataso?

Kun etsit täydellistä kukkatasoa, ota huomioon kodin olemassa oleva värimaailma ja tyyli. Pohdi myös, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä ja kuinka se liittyy muuhun sisustukseen. On tärkeää, ettei se ole pelkästään toimiva, vaan myös sopii esteettisesti ympäristöönsä. Materiaali- ja värivalinnat voivat vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka se istuu osaksi kokonaisuutta. Käytä hyväksesi erilaisia verkkokauppoja ja sisustusliikkeitä vertaillessasi malleja ja hintoja.

Lopuksi, muista että kyseessä on investointi kotisi viihtyisyyteen ja järjestykseen. Älä kiirehdi ostopäätöksen kanssa, vaan anna itsellesi aikaa harkita eri vaihtoehtoja. Kysy neuvoa asiantuntijoilta tai hae inspiraatiota sisustuslehtien sivuilta ja verkkosivustoilta. Kun löydät sen oikean kukkataso-mallin, se ei ainoastaan tuo iloa ja elämää tilaasi, vaan myös heijastaa persoonallisuuttasi ja sisustustyyliäsi. Onnistunut valinta palkitsee sinut pitkään, tuoden luonnon kauneuden suoraan kotiisi.

UKK

1. Mikä on paras materiaali kukkatasolle ulkotiloihin?

Galvanoitu teräs tai kestävästi käsitelty puu ovat loistavia vaihtoehtoja, sillä ne kestävät sääolosuhteita. Valitse materiaali, joka vastaa parhaiten ulkotilasi tyylille ja säänkestävyyden tarpeille.

2. Voinko käyttää myös tavallista jakkaraa tai pientä pöytää?

Ehdottomasti, monikäyttöisyys on sisustuksessa valttia! Varmista vain, että jakkaran tai pöydän kantavuus on riittävä ja se sopii tilan kokonaisilmeeseen.

3. Kuinka monta kasvia kukkatasoni voi kantaa?

Se riippuu sen koosta ja rakenteesta; tarkista valmistajan suositukset tai arvioi tason kestävyys ennen kasvien asettelua. Liiallinen kuorma voi vahingoittaa tasoa ja kasveja.

4. Mitä voin tehdä, jos kukkatasoni kaatuu helposti?

Kiinnitä taso turvallisesti seinään tai valitse raskaampi malli, joka seisoo tukevammin. Tasapainon lisäämiseksi voit myös sijoittaa painavimmat kasvit alimmalle tasolle.

5. Minkä tyylinen kukkataso sopii moderniin kotiin?

Moderniin kotiin sopii yksinkertaiset linjat ja minimalistinen design, kuten metalliset tai lasiset tasot. Valitse selkeälinjainen kukkataso, joka täydentää kotisi modernia ilmettä.