Kotimainen sohva

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tiedämme kaikki, kuinka kotimainen sohva voi olla paljon enemmän kuin vain istumapaikka. Se on usein kodin sydän, joka kutsuu koko perheen koolle elokuvailtoihin, tarjoaa lohdullisen sylin pitkän päivän jälkeen ja toimii ystävien kokoontumispaikkana. Kotimainen sohva ei ole vain huonekalu; se on osa kotiasi, osa sinua.

Kotimainen sohva sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni kaupunkikoti tai maalaisromanttinen mökki. Suomalaiset sohvat valmistetaan usein laadukkaista materiaaleista, ja niiden muotoilu on ajatonta. Tämä tekee niistä loistavan valinnan, jos arvostat kestävyyttä ja tyyliä.

11 Upeaa ja laadukasta kotimaista sohvaa

Olemme koonneet yhteen upeita ja laadukkaista kotimaisia sohvia, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale olisi helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! 🛋️

1. Yksinkertaista mutta kaunista

Yksinkertaista mutta kaunista

Luosto 3-istuttava vuodesohva kangasverhoiltu

1 495,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä kotimainen sohva nimeltään Luosto on yhtä monikäyttöinen kuin se on tyylikäs. Eikä vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuu siltä. Sen likaa hylkivä kangas ja CertiPUR-sertifioitu kimmovaahto takaavat mukavuuden ja pitkäikäisyyden. Unelmoitko rentouttavista illoista? Lisää vain muutama koristetyyny ja torkkupeitto, ja voilà!

2. Upea avokulmasohva

Upea avokulmasohva

Viive avokulmasohva

2 593,00 €

* Katso Vekeltä

Viive, kotimainen sohva, joka rikastuttaa olohuonettasi sen elegantilla ja ajattomalla ulkonäöllään. Korkeat jalat tekevät siivouksesta vaivatonta, ja sen Naomi-kangas on paitsi kaunis, myös älykäs; siinä on AquaClean-käsittely ja SafeFront-ominaisuus viruksia ja bakteereita vastaan. Tämä on sohva, joka huolehtii sekä estetiikasta että terveydestä.

3. Modernia ja rentoa tyyliä

Modernia ja rentoa tyylia

Juno 3:n istuttava sohva

1 849,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Haluatko sohvan, joka suorastaan kutsuu löhöilyyn? Tutustu Juno 3:n istuttavaan kotimaiseen sohvaan. Sen syvä istuinsyvyys ja valinnainen untuvatäyte tekevät siitä täydellisen niin lapsiperheille kuin sinkuillekin. Irroitettava verhoilu helpottaa elämää, olipa kyse tahrojen poistamisesta tai tuoreen ilmeen luomisesta.

4. Siroa designia

Siroa designia

Viive 3-istuttava sohva

1 694,00 €

* Katso Vekeltä

Tämän kotimaisen sohvan, nimeltään Viive, viehätysvoima piilee sen yksinkertaisuudessa ja toimivuudessa. Siinä on kaikki, mitä voit toivoa: kapeat käsinojat maksimoivat istumatilaa ja korkeat jalat tekevät siivouksesta helppoa. Ja puhumattakaan sen konepestävästä ja likaa hylkivästä verhoilusta, joka on saanut CertiPUR-sertifikaatin.

5. Luksuksen ystävälle

Luksuksen ystavalle 1

Framework 3:n istuttava sohva

3 881,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Framework 3:n istuttava kotimainen sohva on mestariteos, joka yhdistää suomalaisen puusepäntaidon ja modernin designin. Sen massiivipuinen runko ei ole vain kestävä, vaan myös kaunis katsella. Irrotettavat selkä- ja istuintyynyt tekevät siitä käytännöllisen valinnan, ja säilytystasku lisää sen toimivuutta. Tämä sohva ei ole pelkästään istumapaikka; se on keskustelunavaaja.

6. Ilmavaa muotoilua

Ilmavaa muotoilua

Kiteen Notte vuodesohva ilman käsinojia

1 070,00 €

* Katso Vekeltä

Kokeile tämän kotimaisen sohvan monipuolisuutta ja tyyliä. Notte-vuodesohva, nyt ilman käsinojia, istuu seinän vieressä ja tarjoaa käyttöösi sekä istuinpaikan että parivuoteen yhdessä kompaktissa paketissa. Patjat ja selkätyynyt ovat erittäin laadukkaat, ja verhoilu on kestävää sekä tyylikästä. Sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat suomalaista suunnittelua ja tehokasta tilankäyttöä.

7. Muhkeaa, muhkeaa ja muhkeaa

Muhkeaa muhkeaa ja muhkeaa

Sumo 3:n istuttava sohva

2 990,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Sumo 3-istuttava kotimainen sohva kutsuu sinut istumaan ja nauttimaan rennosta oleskelusta. Pehmeät, mukautuvat pehmusteet ja tukeva metallirunko tekevät tästä sohvasta ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta ja tyyliä. Mustat jauhemaalatut metallijalat lisäävät kontrastia ja helpottavat siivousta.

8. Pieneenkin tilaan

Pieneenkin tilaan 1

Havu 2-istuttava sohva

949,00 €

* Katso Vekeltä

Havu 2-istuttava kotimainen sohva on selkeän muotoilun ja laadukkaiden materiaalien mestariteos. Istuimessa on käytetty HR35-kimmovaahtomuovia, joka tarjoaa täydellisen tasapainon tuen ja mukavuuden välillä. Runko on valmistettu kestävästä puumateriaalista, ja verhoilu on huolellisesti valittua kangasta. Tämä sohva kestää aikaa ja käyttöä.

9. Divaani pieneen olohuoneeseen

Divaani pieneen olohuoneeseen

Havu divaanisohva

1 349,00 €

* Katso Vekeltä

Havu divaanisohva, se monikäyttöinen ja muodikas kotimainen sohva. Sen kätisyys on säädettävissä, joten voit mukauttaa sohvan juuri niin kuin haluat. Käytämme korkealaatuista kimmovaahtomuovia ja kuituvanua, jotka tekevät oleskelusta mukavaa. Lisäksi tämän kotimaisen sohvan runko on tehty kestävistä materiaaleista, joten se palvelee sinua vuosikausia.

10. Löhöilijän paras ystävä

Lohoilijan paras ystava

Löhö XL 3-istuttava sohva

1 690,00 €

* Katso Vekeltä

Löhö XL, tuo rentouttava ja tilava kotimainen sohva. Tämä sohva ei ole pelkästään istumista varten; se on tehty elämästä nauttimiseen. Istuinsyvyyden ansiosta sinulla on runsaasti tilaa rentoutua, ja tyylikkäät terenauhat sekä koristetyynyt tuovat lisäarvoa sohvalle. Irroitettavat ja käsin pestävät päälliset tekevät siivouksesta helppoa.

11. Ylellistä designia

Ylellista designia

Framework 3,5-istuttava nahkasohva

5 775,00 €

* Katso Vekeltä

Kotimainen sohva nimeltä Framework 3,5-istuttava on enemmän kuin vain istuin – se on taideteos, joka juhlistaa suomalaista käsityötaitoa ja suunnittelua. Massiivipuinen runko ja hengittävä avoin rakenne tekevät siitä sekä kestävän että mukavan. Tyylikkäät, skandinaaviset linjat ja luonnonmateriaalit tuovat huoneeseen harmoniaa. Ja arkea helpottaa vielä käsinojaan integroitu lehtiteline. Valitsemalla tämän kotimaisen sohvan, et ainoastaan saa tyylikästä ja toimivaa huonekalua, vaan myös kunnioitat suomalaista designperinnettä.

Kuinka valita juuri se oikea kotimainen sohva?

Olet nyt saanut kattavan katsauksen siitä, miksi kotimainen sohva on erinomainen valinta ja miten se sopii erilaisiin sisustuksiin. Mutta miten löytää se oikea sohva omaan kotiisi? Ensimmäinen askel on aina tunnistaa omat tarpeesi ja toiveesi. Mieti, millaisia toimintoja sohvalta haluat: tarvitsetko sen enemmän rentoutumiseen vai viihdyttämiseen? Onko tila, johon sohva tulee, suuri vai pieni?

Kun olet saanut selville, mitä haluat, on aika lähteä sohvajahtiin. Suosittelemme tutustumaan erilaisiin kauppoihin ja mallistoihin, mutta älä unohda myös nettikauppoja, jotka tarjoavat usein laajan valikoiman ja arvosteluja aiemmilta ostajilta. Käytä aikaa istumalla eri sohvissa ja testaamalla niiden mukavuutta. Älä pelkää kysyä myyjältä lisätietoja materiaaleista ja valmistusprosessista. Kun teet valintasi harkiten ja tiedostat omat tarpeesi, voit olla varma, että kotimainen sohva tulee palvelemaan sinua ja perhettäsi pitkään ja onnellisesti.

Toivottavasti tämä opas on auttanut sinua matkallasi unelmiesi sohvan löytämisessä!

UKK

1. Miksi valita kotimainen sohva ulkomaisen sijaan?

Kotimainen sohva on usein laadukkaampi ja kestävämpi kuin ulkomainen vastaava. Kotimaisten valmistajien materiaalivalinnat ja käsityö ovat yleensä ensiluokkaisia, ja sohva saattaa kestää näin ollen pidempään. Lisäksi kotimaisen tuotteen ostaminen tukee paikallista taloutta ja on ekologisempi valinta, koska tuotteen kuljetusmatka on yleensä lyhyempi.

2. Ovatko kotimaiset sohvat kalliimpia kuin ulkomaiset?

Kotimaiset sohvat voivat olla hintavampia alkuinvestointina, mutta niiden laatu ja kestävyys tekevät niistä usein edullisempia pitkällä aikavälillä. Kotimaisissa sohvissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja ne valmistetaan yleensä huolella, joten niiden elinkaari on pitkä. Jos arvostat laatua ja kestävyyttä, kotimainen sohva voi olla hyvä sijoitus.

3. Mistä tiedän, että sohva on todella kotimainen?

Useimmat kotimaiset valmistajat ilmoittavat selkeästi, että tuote on valmistettu Suomessa. Tietoa voi etsiä esimerkiksi tuotetiedoista, valmistajan verkkosivuilta tai kysymällä suoraan myyjältä. Myös erilaiset sertifikaatit ja merkit, kuten “Avainlippu”, voivat olla merkki kotimaisesta valmistuksesta.

4. Miten huollan ja pidän huolta kotimaisesta sohvasta?

Kotimaiset sohvat ovat usein valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa, mutta nekin kaipaavat säännöllistä huoltoa. Imuroi sohva säännöllisesti ja puhdista tahraantuneet kohdat nopeasti erikoispuhdistusaineella tai miedolla saippuavedellä. Myös sohvan käsittely tekstiilisuojalla voi pidentää sen ikää.

5. Onko kotimaisissa sohvissa yleensä hyvä takuu?

Takuuehdot vaihtelevat valmistajittain, mutta kotimaiset yritykset tarjoavat yleensä vähintään 2–5 vuoden takuun sohvissaan. Takuu kattaa useimmiten materiaali- ja valmistusvirheet. On hyvä aina tarkistaa takuuehdot ennen ostopäätöksen tekemistä ja säilyttää ostokuitti mahdollisten takuuasioiden varalta.