Korkea yöpöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Korkea yöpöytä – ei vain huonekalu, vaan taiteen muoto, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Monet aliarvioivat sen merkityksen, mutta se voi todellisuudessa olla sisustuksen kulmakivi. Korkea yöpöytä ei ole vain paikka säilyttää kirjoja, herätyskelloa tai lamppua, vaan se on myös mahdollisuus tuoda persoonallisuuttasi esille. Olipa tyylinne sitten rustiikkinen, moderni, skandinaavinen tai vintage, on olemassa korkea yöpöytä, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Ei ole väliä, onko makuuhuoneesi pieni vai suuri, korkea yöpöytä voi olla loistava ratkaisu. Se voi tarjota lisäsäilytystilaa pienemmissä huoneissa ja toisaalta suurissa tiloissa se voi toimia yksityiskohtana, joka vetää huomion puoleensa. Lisäksi sen korkeus voi tuoda makuuhuoneeseen ilmavuutta ja avaruuden tuntua.

9 Tyylikästä korkeaa yöpöytää

Olemme luoneet kattavan listan tyylikkäistä korkeista yöpöydistä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva olisi helpompi löytää. Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Mustan ystävälle

Mustan ystavalle

Bloomingville Aio sivupöytä

329,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä korkea yöpöytä, jossa on hienostunut muotoilu ja elegantti korkea jalka, tuo luksusta jokaiseen kotiin. Se on monikäyttöinen lisäys tilaasi – olipa kyseessä sitten lukunurkkaus, olohuone tai makuuhuone.

2. Näyttävää koivua

Yopoyta designin ystavalle

Kiteen Notte yöpöytä

338,00 €

* Katso Vekeltä

Etsitkö kotimaista laatua ja kestävyyttä? Tutustu tähän korkeaan yöpöytään Notte-sarjasta, joka on valmistettu vankasta koivusta. Sen monipuolinen design ja käytännöllinen kätisyyden vaihto tekevät siitä sekä toimivan että tyylikkään valinnan. Saat kotiisi palan Kiteen Huonekalutehtaan mestariteosta.

3. Minimalistin paras ystävä

Minimalistin paras ystava

LYCKEBY yöpöytä

219,00 €

* Katso Jotexilta

Moderni ja pelkistetty korkea yöpöytä on valmistettu MDF-levystä ja se seisoo tyylikkäällä metallijalustalla. Kahvaton ovi tuo siihen minimalistisen ilmeen, mutta push-toiminto varmistaa helpon käytettävyyden. Lisäksi voit kiinnittää sen seinään tuomaan lisää stabiilisuutta ja tilaa lattialle.

4. Tummaa rottinkia

Rottingin ystavalle

Yöpöytä Magnolia

149,99 €

* Katso Homeroomilta

Viehättävä rottinkinen korkea yöpöytä yhdistää luonnonläheisen designin ja käytännöllisyyden. Sen vahvistettu pöytälevy ja optimaaliset mitat tarjoavat riittävästi tilaa yökirjoillesi ja herätyskellollesi, samalla kun se lisää huoneeseen ripauksen boheemia tunnelmaa.

5. Selkeät linjat

Selkeat linjat 1

Yöpöytä Meja

94,99 €

* Katso Homeroomilta

Pienikokoisessa makuuhuoneessa tarvitset huonekalun, joka on sekä kompakti että toiminnallinen. Tämä minimalistinen korkea yöpöytä yhdistää molemmat – sen laatikko säilyttää tärkeimmät esineesi, ja metallirunko antaa modernin kosketuksen jokaiseen makuuhuoneeseen.

6. Jotain erilaista

Jotain erilaista

MEKKO yöpöytä

399,00 €

* Katso Homeroomilta

Tutustu MEKKO-yöpöytään, joka yhdistelee nerokkaasti lasilevyjä ja rautaritilöitä. Kaksikerroksinen lasipinta tarjoaa tilaa sekä ylä- että alatasolla, kun taas kromattu tai musta rautakehikko tuo vankan ja tyylikkään ulkonäön. Säädettävät jalat takaavat, että yöpöytä seisoo vakaasti missä tahansa.

7. Varmaa designia

Varmaa designia

Hissö yöpöytä

175,00 €

* Katso Nordic Nestiltä

Ehlén Johanssonin suunnittelema Hissö-korkea yöpöytä, yhdistää aikakauden tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Tämä metallinen yöpöytä on viimeistelty huolitellulla lakalla ja sisältää kiinteän hyllyn. Sen kompaktit mitat, 36cm leveys, 33cm syvyys ja 70cm korkeus, tekevät siitä ihanteellisen valinnan mihin tahansa tilaan.

8. Yksinkertaista tyyliä

Yksinkertaista tyylia 1

Yöpöytä Molly

179,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä metallinen korkea yöpöytä huokuu eleganssia ja käytännöllisyyttä. Avohyllyn ja laatikon ansiosta säilytystilaa on runsaasti, ja messinginvärinen nuppi lisää hienostunutta yksityiskohtaa. Tämä yöpöytä on kuin taideteos sängyn vieressä.

9. Upeaa massiivimäntyä

Upeaa massiivimantya

DEXX yöpöytä

799,00 €

* Katso Jotexilta

Löydä täydellinen yhdistelmä kestävyyttä ja tyyliä tässä yöpöydässä, joka on valmistettu vanerista, MDF-levystä ja massiivimännystä. Vaalea, lakattu pinta antaa pehmeän lopputuloksen, kun taas kolme jalkaa ja akryylilasilaatikko tekevät siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti miellyttävän.

Kuinka valita juuri se oikea korkea yöpöytä?

Kun pohdit, mikä korkea yöpöytä olisi juuri sinulle sopiva, kannattaa miettiä paitsi sen ulkonäköä, myös sen toiminnallisuutta. Minkälaista säilytystilaa tarvitset? Haluatko sen olevan avohyllyllinen vai suljettu? Etsitkö jotain minimalistista vai yksityiskohtaista? Kun tunnistat omat tarpeesi ja mieltymyksesi, löydät helpommin sen täydellisen yksilön.

Muista myös ottaa huomioon yöpöydän materiaali ja viimeistely. Ne voivat vaikuttaa suuresti huoneen tunnelmaan ja siihen, kuinka kestävä yöpöytä on. Jokaisella on oma ainutlaatuinen makuuhuoneensa ja toiveensa, mutta kun otat nämä seikat huomioon, löydät varmasti korkean yöpöydän, joka on kuin tehty juuri sinulle. Onnea matkaan sisustusseikkailuissasi!

UKK

Miksi valita korkea yöpöytä perinteisen matalan sijaan?

Korkea yöpöytä voi olla erityisen hyvä valinta, jos sinulla on korkea sänky tai jos haluat lisätä tilaan ilmavuutta. Korkeammassa yöpöydässä on usein myös enemmän säilytystilaa, mikä voi olla hyödyllistä erityisesti pienissä tiloissa.

Sopivatko korkeat yöpöydät kaikkiin makuuhuoneisiin?

Kauneus on katsojan silmässä! Korkea yöpöytä voi sopia moniin eri tyyleihin ja tiloihin, mutta sen sijoittamisessa ja mittasuhteissa on hyvä olla tarkkana. Jos makuuhuoneesi on pieni, varmista, että yöpöytä ei dominoi tilaa liikaa. Mittaa tila huolellisesti ennen ostopäätöstä.

Onko korkeissa yöpöydissä enemmän säilytystilaa?

Useimmiten näin on. Korkeampi rakenne mahdollistaa usein lisälaatikot tai hyllyt, jolloin pöytään mahtuu enemmän tavaroita. Tämä on erityisen kätevää, jos haluat pitää esimerkiksi kirjoja, lehtiä tai muita esineitä käden ulottuvilla.

Voiko korkean yöpöydän päälle laittaa lamppuja tai muita esineitä?

Tietenkin! Kuten minkä tahansa yöpöydän kanssa, myös korkean yöpöydän päällä voi säilyttää lamppua, herätyskelloa tai vaikkapa vesilasia. Muista vain valita lamppu, joka sopii pöydän mittasuhteisiin ja yleiseen ilmeeseen.

Mistä materiaalista suosittelet valitsemaan korkean yöpöydän?

Materiaalin valinta riippuu paljon makuuhuoneesi tyylistä ja toiveistasi. Puu on ajaton ja kestävä valinta, mutta metalli tai lasi voivat tuoda modernia ilmettä. Olennaista on valita sellainen materiaali ja viimeistely, joka sopii yhteen muiden huoneesi kalusteiden ja sisustuselementtien kanssa.