Korkea sivupöytä

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Korkea sivupöytä ei ole vain yksinkertainen huonekalu, vaan se voi olla elegantti lisäys jokaiseen kotiin, joka yhdistää sekä toiminnallisuuden että designin. Tämän päivän sisustusmaailmassa, missä jokainen yksityiskohta merkitsee, korkea sivupöytä on varmasti huonekalu, joka herättää huomiota ja saa kotisi tuntumaan entistä ylellisemmältä.

Moni miettii, miksi valita juuri korkea sivupöytä ja mihin se sopii parhaiten. Hyvä uutinen on, että ne ovat joustavia sisustuselementtejä. Olipa kotisi tyyli moderni, vintage, maalaisromanttinen tai skandinaavinen, korkea sivupöytä on loistava valinta. Ne tarjoavat lisätilaa säilytykselle ja näyttävät samalla upeilta, erityisesti kun koristat ne esimerkiksi kukilla, kirjoilla tai valaisimilla.

9 Upeaa ja käytännöllistä korkeaa sivupöytää

Olemme koonneet yhteen upeita korkeita sivupöytiä, jotta juuri se omaan kotiin sopiva kappale löytyisi pienemmällä vaivalla! Toivottavasti tästä julkaisusta on apua! ❤️

1. Tummaan makuun

Tummaan makuun

House Nordic Vita sivupöytä

86,00 €

* Katso Vekeltä

Tämä korkea sivupöytä yhdistää keveyden ja tyylin. Elegantti musta metallirunko yhdistettynä MDF-levyyn luo modernin ilmeen. 40 kg:n kantavuus tekee siitä käytännöllisen lisän olohuoneeseen tai eteiseen, tuoden mukanaan lisää säilytystilaa.

2. Uniikkia muotoilua

Uniikki muotoilua

VINIO sivupöytä

399,00 €

* Katso Jotexilta

VINIO korkea sivupöytä hehkuu persoonallisuutta. Massiivisen mangopuun pöytälevy ja korkkiviilulla päällystetyt jalat tekevät siitä sekä trendikkään että retroa henkivän. Korkin luonnollinen pehmeys ja pöytälevyn sulavat muodot luovat kodikasta tunnelmaa. Mukana tulee selkeä kokoamisohje.

3. Rautaista tyyliä

Rautaista tyylia

MEDINA sivupöytä

229,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä korkea sivupöytä, valmistettu tyylikkäästä rautamateriaalista mattapintaisella jauhemaalauksella, on kevyt ja monipuolinen. Sen harkittu muotoilu ja käytännöllisyys tekevät siitä täydellisen valinnan sohvan rinnalle, makuuhuoneeseen tai jopa kukka-alustaksi avaraan eteiseen. MEDINA kutsuu sinut tuomaan luovuutta sisustukseesi.

4. Betonia ja mustaa

Betonia ja mustaa

Sivupöytä Roxwell

109,99 €

* Katso Homeroomilta

Roxwell-korkea sivupöytä on eteisen unelman täyttymys. Vankan metallijalan ja pinnoitetun MDF-levyn yhdistelmä tekee siitä sekä kestävän että tyylikkään. Sen mitat – 110 cm x 30 cm x 80 cm – tarjoavat optimaalisen säilytystilan eteisellesi. Helppo koota.

5. Kaunista kalanruotokuviota

Kaunista kalanruotokuviota

Sivupöytä Chevron

299,99 €

* Katso Homeroomilta

Tämä korkea sivupöytä on todellinen katseenvangitsija, kiitos jauhemaalattujen metallijalkojensa ja kalanruotokuvioisen akasiapuun. 75 cm lattiaetäisyys antaa pöydälle ylvään ilmeen, tehden siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti mielenkiintoisen lisän kotiisi.

6. Uniikki designia

Uniikkia designia 1

LUNDEN sivupöytä

269,00 €

* Katso Jotexilta

Tämä korkea sivupöytä on valmistettu FSC-merkitystä, hienovaraisesti mattapintaiseksi maalatusta MDF-levystä. Sen sileä pöytälevy ja huolitellusti uurrettu sivu tekevät siitä ihanteellisen kumppanin viherkasville tai hienostuneelle koristeelle, antaen niille ansaitun huomion.

7. Kaksiosainen upeus

Kaksiosainen upeus

Sivupöytä/kirjoituspöytä Helle

399,99 €

* Katso Homeroomilta

Nämä kaksi erikokoista korkeaa sivupöytää yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylin. Valmistettu massiivisesta, vahatusta mangopuusta, nämä pöydät ovat valmiita koristamaan kotiasi joko yhdessä tai erikseen heti niiden saapuessa, koska ne toimitetaan valmiiksi koottuina.

8. Peililasin ystävälle

Peililasin ystavalle

Essis Collction peilipylväs

310,00 €

* Katso Made in Finland Shopista

Essis Collection by Lasilinkin korkea sivupöytä ei ole pelkästään toimiva huonekalu, vaan myös elegantti sisustuselementti. Peilipylväs tuo tilaan valoa ja avaruuden tunnetta. Olipa se sitten sivupöytä, yöpöytä tai maljakon alusta, se sopii moniin tiloihin, jopa kosteisiin kylpyhuoneisiin. Sen käsityönä valmistettu laatu näkyy joka yksityiskohdassa.

9. Messinkiä ja valkoista

Messinkia ja valkoista

House Nordic Salo pyöreä sivupöytä

99,00 €

* Katso Vekeltä

House Nordic Salo korkea sivupöytä on todellinen ylellisyyden ja tyylin ilmentymä. Sen korkealaatuinen teräsrunko ja elegantti marmorinen yläosa ovat paitsi kestäviä myös visuaalisesti vaikuttavia. Tämä pyöreä sivupöytä istuu saumattomasti niin moderneihin kuin skandinaavisiinkin sisustustyyleihin, tarjoten samalla monipuolisuutta käyttökohteissaan, olipa se sitten olohuoneessa, makuuhuoneessa tai työhuoneessa.

Kuinka valita juuri se omaan kotiin sopiva korkea sivupöytä?

Kun pohdit, kuinka valita se oikea korkea sivupöytä omaan kotiisi, on tärkeää tarkastella sekä sen muotoilua että toimivuutta. Muista, että vaikka ulkonäkö on tärkeää, pöydän tulisi myös palvella tarpeitasi – olipa se sitten esillepanoille, säilytykselle tai vaikkapa vain paikka laskea kahvikuppi.

Kun käyt ostoksilla, suosittelen mittaamaan tilan, johon aiot sijoittaa pöydän. Vertaa mittoja saatavilla oleviin malleihin. Myös materiaali ja väri ovat tärkeitä seikkoja. Muista, että oikea korkea sivupöytä ei vain sovi sisustukseesi, vaan myös heijastaa persoonaasi. Onnea valintaasi! Tiedän, että löydät juuri sen täydellisen yksilön, joka saa kotisi loistamaan.

Lisäinspiraatiota muista julkaisuista:

UKK

Mikä tekee korkeasta sivupöydästä erityisen?

Korkea sivupöytä on monikäyttöinen kaluste, joka voi toimia sekä käytännöllisenä säilytystilana että tyylikkäänä katseenvangitsijana huoneessa. Sen korkeus tarjoaa lisätilaa esimerkiksi koriste-esineille, kirjoille tai kasveille, samalla kun se voi jakaa avaran tilan kahdeksi erilliseksi alueeksi.

Minkä tyyppisiin tiloihin korkea sivupöytä sopii parhaiten?

Vaikka korkea sivupöytä voi sopia moneen eri tilaan, se on erityisen ihanteellinen avarissa olohuoneissa, eteisissä tai avoimissa tiloissa, joissa halutaan määritellä eri alueita. Se voi myös olla loistava lisä suurempiin makuuhuoneisiin tai studioasuntoihin.

Voiko korkean sivupöydän alle laittaa muita huonekaluja tai esineitä?

Ehdottomasti! Korkean sivupöydän alle voi sijoittaa esimerkiksi jakkaroita, säilytyslaatikoita tai pieniä hyllyjä. Tämä ei ainoastaan lisää käytännöllisyyttä, vaan myös rikastuttaa tilan visuaalista ilmettä.

Minkälaista materiaalia suosittelette korkean sivupöydän valinnassa?

Materiaalivalinta riippuu pitkälti henkilökohtaisesta tyylistä ja tarpeista. Puu on ajaton ja kestävä valinta, kun taas metalli tai lasi antavat modernimman ilmeen. Olennaista on valita materiaali, joka sopii tilan muihin elementteihin ja joka kestää aikaa.

Kuinka huolehdin korkeasta sivupöydästäni, jotta se pysyy kauniina pitkään?

Puhdista pöytä säännöllisesti pehmeällä liinalla ja vältä kovien kemikaalien käyttöä. Jos valitset puisen sivupöydän, voit käsitellä sen pintaa puuöljyllä tai vahalla ajoittain. Muista myös suojata pöytä liialta auringonvalolta, jotta sen väri säilyy.